Продається 2 кім. квартира 56,6 кв.м. на 9 поверсі, в Новосілках Фастівського ( в минулому Києво-Святошинському) району по вул. Олександрівська, 3А. Квартира має вдале, компактне планування , виходить вікнами на дві сторони будинку. Має роздільний санвузол. В квартирі зроблена стяжка підлоги, штукатурка стін, стоять радіатори, встановлено газовий котел. Опалення в квартирі індивідуальне газове. Будинок підключений до всіх комунікацій, в будинку живуть люди. ЖК має своє ОСББ. Ніяких витрат для Вас при купівлі!

власник
Олександрівська вул., 3
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж від власника. 2-х кімнатна(двустороння) квартира на 6-му поверсі з чудовим розташуванням та плануванням у охороняємому ЖК Sofia Nova у с.Новосілки, Київської області готова до ремонту вже після будівельників з базовим ремонтом під чистове оздоблення, а саме: - Наявність внутрішніх міжкімнатних перегородок, вхідні двері - протизмламні металеві, вікна - металоплистакові, лоджія - засклена, наявність пристрою аварійного відключення електроенергіх, лічільника обліку електроенергії( в щитках на поверсі), лічильників обліку водопостачання, двоконтурний котел, газовий лічильник - Здійснені штукатурні роботи поверхі віконних відкосів та цегляних стін всіх приміщень(крім санвузлів), підготовлена підлога під чистове покриття - цементна стяжка, розведена електропроводка, здійснені сантехнічні роботи з встановленням на відводах стояків холодного водопостачання шарових кранів, виконано монтаж систем опалення з встановленням сталевих радіаторів - тепла підлога кухня -лоджія (останні фото - частина дизайн проєкту)

власник
можливий продаж по єОселя
Миру вул., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК «Софія Нова», с. Новосілки, 2х кімнатна квартира, загальна площа 66,4 м. Продаж від власника. Право власності більше 3х років. Квартира розташована на 8 поверсі, в буд. по вул. Миру, 2а. Будинок заселений у 2020 році, сусіди вже доробили ремонти, тож будівельний шум не турбуватиме. В квартирі зроблений якісний ремонт, нова техніка. На кухні та у ванній кімнаті тепла підлога. Зроблена звукоізоляція стін та стелі. Залишаються всі меблі та техніка. Будинок має автономне опалення. Холодильник, ТВ, пральна машина, сушильна машина, водонагрівач, посудомийна машина, кондиціонер, духова шафа- вся техніка дуже якісна (Bosch, whirlpool, Samsung). Всі меблі виконані на замовлення. Невелика гардеробна кімната та кладова.Міжкімнатні двері Rodos. Вхідні двері Abwehr. Сантехніка Kludi (змішувач з терморегулятором у ванній, гігієнічний блок). Фільтр для питної води. Квартира на дві сторони, з однієї кімнати чудовий вид на яблуневі сади. Квартира дууууже затишна і світла

власник
Продаж 2 кімнатної квартири, ЖК Софія Нова
olx.ua

Житлові комплекси у Новосілки