Можливий продаж по єОселя. Продам свою 2-кімнатну квартиру в новому будинку по вул. М. Головка, 6 поверх 10-поверхового будинку, р-н ЦУМу. Квартира велика, простора – 78,7 кв. м, комфортний середній поверх, західна сторона, не кутова. Виконаний ремонт, засклений балкон, кладова, є необхідні меблі та техніка, автономне газове опалення з 2-х контурним котлом Ferroli. Будинок на обслуговуванні ОСББ, закритий двір, консьєрж, відеоспостереження, мангальна зона, дитячий майданчик, паркувальні місця для авто. Поруч знаходяться магазини, супермаркети та ринок Перегляд квартири тільки для реальних покупців. Нотаріальне оформлення оплачує покупець. Продаж від власника, без комісії.

власник
М. Головко, 14
rieltor.ua

Продам квартиру 2 контакты. Район отличный . Улица Шевченоко 35. Тихий район и все рядом . Школы садики. Лучше писать , на звонки могу не отвечать . Так как в дороге часто . В квартире индивидуальное отопление электро с увеличеной мощностью. Продаю не спеша . Продам без помощи риелторов. Возможен обмен в Ужгороде или Львове.

власник
Продам квартиру двух комнатную
olx.ua

Двухкомнатная Хрущевка от господаря,без комиссий и переплат. Кирпичный дом по ул.З.Белой 8,район 6 школа.Тихий, спокойный район, ВСЁ в шаговой доступности. Вокруг дома,новое дорожное покрытие (асфальтирование). Квартира расположена на втором этаже, комнаты смежные. Косметический ремонт, замена всех водосточных труб, счётчики на воду, газ, электро день ночь, отопление централизованное. Балкон застеклён. Идеальные соседи, чистейший подъезд, после ремонта. Квартира не угловая,тёплая, с мебелью, готова к проживанию. 32т.у.е.

власник
30т.$,если без мебели.БЕЗ ТОРГА.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатна квартира на першому поверсі цегляного будинку. Тихий, охайний, затишний двір, центр міста - поруч площа, супермаркети, школа, аптеки, кавʼярні, вся міська інфраструктура у пішій доступності. Централізоване опалення, встановлений лічильник «день-ніч» У ванній кімнаті підлога з підігрівом. Пластикові вікна з решітками. Меблі частково залишаються. Ідеальний варіант для комерції. Документи готові до продажу. Можливий торг з реальним покупцем

власник
Калнышевского (Красноармейская) улица, 4, Новомосковск, Днепропетровская 35500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2х кімнатну квартиру, власну, без посередників. центр, район стадіон, дк металургів. 3й поверх 5типоверхового будинку, хрущовка, не кутова. Електрокотел ( опалення до 1000грн у місяць при 23 градусів у квартирі). Кондиционер. Газова колонка підігріву води. Балкон засклений. нова проводка. меблі можу залишити. продаю у звязку з переїздом в інше місто. Пишіть!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру, власну, без посередників. центр, стадіон
olx.ua

Продається просторна 2-кімнатна квартира в новобудові! - Загальна площа - 64,5 м². - Роздільні кімнати, забезпечують комфорт та приватність. - Кухня 9,5 м². - Автономне опалення. - Будинок з утепленням, економія на опаленні. - Добротний ремонт, готова для заселення. - Знаходиться на 2-му поверсі. - Особисте місце в підвалі будинку, для зберігання особистих речей. Місце розташування: Тургенева 18к Ціна - 55 000 $. Телефонуйте для деталей та перегляду! Сергій, Олексій

власник
Зручна 2-кімнатна квартира з автономним опаленням!
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в м.Новомосковськ, район 11 школи. Загальна площа квартири - 50 м.кв., висота стелі - 3,1 м. Квартира знаходиться на 2 поверсі цегляного будинку, та має зовнішнє утеплення. В квартирі індивідуальне автономне опалення (двухконтурний котел), централізована система охорони, броньовані двері. Квартира має сучасний ремонт, виконаний з якісних матеріалів, та укомплектована меблями і технікою, які залишаються. Техніка: кондиціонер, пральна машина, варочна панель, витяжка, холодильник, телевізор. Меблі: велика шафа-купе, велика платяна шафа, кровать (ширина 2,5 м) з матрацом, комод, тумби, кухонні меблі. Великий засклений балкон. Квартира продається з 2 підвалами, є невеликий участок землі біля дому та місце для паркування автомобілю. В домі бомбосховище. Простора, світла, затишна квартира з гарною енергетикою. Продаж від власника, квартира готова до продажу. У разі питань та з метою огляду, будь ласка, звертайтеся за номером телефона у обʼяві.

власник
Продам 2-к квартиру в м. Новомосковськ, від власника
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в центрі міста. 3 поверх пятиповерхового будинку. Квартира в середні будинку, тепла. Є колонка на гарячу воду. Поруч є все: зупинки автотранспорту в різні напрямки, дит.садки, школи, магазини, аптеки, бібліотека, церква, будинок культури, парк. Гарна локація. Від власника.

власник
Квартира двокімнатна
olx.ua

До Вашої уваги в продажу двокімнатна квартира в м. Новомосковськ , район" Совхоз". Будинок ОСББ. Вікна МПО. Є кладова, яку можна використовувати як гардеропну. Індивідуальне економне газове опалення. Є лічильники на газ, світло, воду. Безпека- подвійні двері, індивідуальний тамбур та загальний тамбур на 3 квартири. Бонусом до квартири є гараж та сарай з погребом. Поруч продуктові та будівельні магазини. До зупинки громадського транспорту 5 хв. До ЦРЛ 10 хв. пішки. Покази за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг. Відповідаю тільки на дзвінки.

власник
Двокімнтна квартира
olx.ua

СРОЧНО Продам 2 комнатную квартиру на 1 этаже . Везде стоят МПО . Квартира находится в районе самолета . Остается встроенная кухня , и два больших шкафа . На сообщения не отвечаю . Звоните. Есть торг !!!

власник
Срочно продам квартиру
olx.ua

Житлові комплекси у Новомосковськ

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі міста Новомосковськ. Загальна площа 50м^2.Висота стелі 3,1 м.Зовнішне утеплена.Індивідуальне газове опалення (двухконторний котел).Централізована система охорони.В квартирі зроблений євро ремонт.Меблі - велика шафа-купе, спальний гарнітур, встроєна кухня.Всі меблі в відмінному стані.Балкон засклений МП. Залишається битова техніка- холодильник,пральна машина, варочна панель з витяжкою, кондиціонер,мікрохвильова піч.Простора, світла, затишна квартира "заїзджай та живи". Квартира прощається від власника, документи готові до продажу. Оглянути квартиру можна у любий день.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру, центр міста.Від власника.
olx.ua

Місто Перещепине. Квартира 2 кімнати, 45 кв.м, 5-й поверх з 5. У гарному стані, світла і затишна, з ремонтом. Зручне розташування - поряд школа, дитсадок, школа мистецтво, продуктові магазини, відділення нової пошти. Опалення електричне, лічильник день-ніч, в наявності меблі (2 дивани, стінка класична, дзеркало, шафа для верхнього одягу), побутова техніка (газова плита, бойлер, пральна машина, кондиціонер). Звертатися за телефоном: 06*********48.

власник
Квартира 2-кімнатна
olx.ua

Дослідити місцевість