🏢Представляємо ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири по вул. Олени Пчілки в м.Нововолинськ * 1пов./1 * 40,9 м.кв * ПІД РЕМОНТ 📌Квартира барачного типу, під ремонт. Є всі комунцікації. Велика кімната та кухня. Санвузол має лише вмонтований туалет. 📌Вхід у барак передбачається лише для 2 квартир. До квартири відноситься невеличка ділянка під вікнами, також господарська комора надворі (сарай). 📌Затишний район, малопрохідний та малопроїздний.

Олени Пчілки, 2
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж 1 кімнатної квартири малосімейного типу по вул. Винниченка в м.Нововолинськ - 17,5 м.кв. - вода та світло - не кутова - 3 поверх з 4 Квартира без ремонту, є вмонтований у санвузлі туалет, та є можливість встановити душову систему. Замінені вхідні двері. Будинок розташований в центрі міста, поруч усе необхідне: магазини, пошта, кафе, школа та садочок.

Винниченка, 12
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста з НОВИМ ремонтом по вулиці Винниченка у Нововолинську. 4 поверх. Квартира тепла, не кутова. Зроблено все: замінено проводку, труби водопостачання, покладено плитку у ванній кімнаті, встановлено нову сантехніку. В кімнаті покладено ламінат, плитку у коридорі, кухні та балконі, зроблено стелі, замінено усі вікна, міжкімнатні та вхідні двері. Квартира повністю готова до проживання. В будинку ОСББ, в підїзді усі вікна замінено на металопластикові. Ціна: 19 999$

власник
1-кімнатна квартира з новим ремонтом в центрі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира Ціна: 18 400$ Площа: 36,5 м2 м. Нововолинськ 15-мікрорайон 5-й поверх будинку чеського проекту. Є технічний поверх. Квартира не кутова, покращеного планування, велика кімната - 20 м2. Зроблено ремонт: ламінат, натяжні та підвісні стелі, поклеєно шпалери, встановлено металопластикові вікна, слайдер-двері у кухню, надійні вхідні двері. У ванній кімнаті замінено сантехніку, встановлено душову систему, покладено плитку. Балкон з кованими перилами. Залишаються кухонні меблі з вбудованою технікою європейського виробника. Є місце під холодильник. Для нагріву води встановлено бойлер. Є усі лічильники на енергоносії. Квартира в чудовому стані, не потребує капіталовкладень і готова до проживання. Документи готові до нотаріального оформлення.

Продаж 1-кімнатної квартири 36,5 м2 з ремонтом
olx.ua

Без ремонту Перший поверх Не кутова Можливість торгу Мікрорайон Шахтарський 14 000. Контактний Телефон на плані квартири. Запитують часто за газову колонку Так є . Зробимо знижку на нову сантехніку А також за вашим бажанням на колонку.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, 5/5. ОСББ. Заг.площа 23.3 м.кв. Шахтарський м-н. Балкон, гарний вигляд на озеро, зупинка, садок, школа, магазин - поруч. Пластикові вікна, хороші вхідні двері,міжкімнатні шпоновані. Санвузол - покладена нова плитка. Підлоги-плитка, ламінат, стіни-нові шпалери, стелі гіпсовані. Сантехніка,електрика зроблені.Є в наявності приміщення в підвалі.

власник
Продам 1кімнатну квартиру.ру з ремонтом.
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, Заг.площа 32,4 м.кв. 2-й поверх. Шахтарський м-н. Балкон, гарний вигляд на зелень, зупинка, садок, школа, магазин - поруч. Частково умебльована. Вартість - 16000 доларів, можливий торг.

власник
Однокімнатна квартира Нововолинськ
olx.ua

Продається малосимейка однокімнатна квартира. З вашою перепискою. Косметичний ремонт. Живуть квартиранти. Без ванни. В Туалеті е місце на душ кабіну. Центр города, Зворніть на 097ч5755оо;;Пишіть на Вайбер на номер вказаний внизу в обяві. договоримося.

власник
Продам малосимейку, або візму на квартиру . 3.4.5.6. фото планировка.
olx.ua

1 кімнатна квартира 32м2, студія зі окремою спальнею, адреса Героїв ЗСУ 1, одна з найкращих локацій в місті, в будинку осбб, 2-й поверх, зроблений ремонт, утеплена, великий балкон, продається з меблями і технікою ( холодильник, пральна машинка , духовка з поверхнею)

власник
Квартира Продаж центр
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Нововолинськ