🏢Представляємо ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири по вул. Олени Пчілки в м.Нововолинськ * 1пов./1 * 40,9 м.кв * ПІД РЕМОНТ 📌Квартира барачного типу, під ремонт. Є всі комунцікації. Велика кімната та кухня. Санвузол має лише вмонтований туалет. 📌Вхід у барак передбачається лише для 2 квартир. До квартири відноситься невеличка ділянка під вікнами, також господарська комора надворі (сарай). 📌Затишний район, малопрохідний та малопроїздний.

Олени Пчілки, 2
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж 1 кімнатної квартири малосімейного типу по вул. Винниченка в м.Нововолинськ - 17,5 м.кв. - вода та світло - не кутова - 3 поверх з 4 Квартира без ремонту, є вмонтований у санвузлі туалет, та є можливість встановити душову систему. Замінені вхідні двері. Будинок розташований в центрі міста, поруч усе необхідне: магазини, пошта, кафе, школа та садочок.

Винниченка, 12
rieltor.ua

продається 2-х кімнатна квартира барачного типу в затишному місці, також є своя невелика ділянка при потребі розширення або для любителів городу. Загальна площа помешкання- 50,6 м.кв. висота стелі 2.8 м. Опалення централізоване, не газифіковано, у ванні в наявності бойлер. Нововолинськ, вулиця небесної сотні, буд 9. (на карті можна знайти по старій адресі вулиця інтернаціональна 9)

власник
2-х кімнатна квартира
olx.ua

Без ремонту Перший поверх Не кутова Можливість торгу Мікрорайон Шахтарський 14 000. Контактний Телефон на плані квартири. Запитують часто за газову колонку Так є . Зробимо знижку на нову сантехніку А також за вашим бажанням на колонку.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продається квартира, не дорого, без ремонту, хороше планування, роздільні кімнати та санвузол. Тепла, суха. 2 поверх, замінені вхідні двері, газова колонка, унітаз. В затишному куточку поряд ліс та ставок. Район молокозаводу провулок Березовий.

власник
olx.ua

Продається малосимейка однокімнатна квартира. З вашою перепискою. Косметичний ремонт. Живуть квартиранти. Без ванни. В Туалеті е місце на душ кабіну. Центр города, Зворніть на 097ч5755оо;;Пишіть на Вайбер на номер вказаний внизу в обяві. договоримося.

власник
Продам малосимейку, або візму на квартиру . 3.4.5.6. фото планировка.
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Нововолинськ