🏡Пропонуємо Вашій увазі ПРОДАЖ 3 кімнатної квартири типу «сталінка» у самому центрі міста Нововолинськ, на пров.Поштовий. • 74 кв.м • житловий стан • 2/2 • не кутова 🏢 Квартира знаходиться у цегляному, двох поверховому будинку. Має 3 ізольовані кімнати, з яких дві мають вихід на велику лоджію та роздільний санвузол. Планування квартири також розміщує в собі великий передпокій. Кімнати великі, гарної квадратної форми та мають високі стелі (2,9 м) ⚙️Квартира без ремонту, у житловому стані. Замінені вхідні двері та частково вікна. До квартири також належить господарська споруда (сарай) та погріб. 🌇Розташування квартири надзвичайно комфортне та зручне, так як знаходиться у самому центрі міста поруч із «стометрівкою», у пішій доступності 4 ліцей, 4-та амбулаторія, центр зайнятості, 3-тє відділення Нової Пошти, відділення Укрпошти, ТРЦ «Форест», кафе «Новік» та ін., тобто поруч усе необхідне для комфортного життя.

Провулок Поштовий, 3
rieltor.ua

🏡ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири по вул.Сірка в м.Нововолинськ * 43 кв.м * Косметичний ремонт * 2/2 📌У квартирі зроблений косметичний ремонт. Замінені вікна, вхідні та міжкімнатні двері. У санвузлі та на кухні (фартух) покладено плитку. Замінені труби. Лічильник на газ та світло. 📌Також в квартирі є дві глибокі комори і обшитий балкон. Кімнати та санвузол - суміжні. Квартира повністю утеплена ззовні. 📌Поруч з будинком є прибудинкова територія, яка належить даній квартирі і огороджена кованим парканом. Тихий та затишний район. Поруч дитячий садочок магазини та автобусна зупинка.

Сірка, 12
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну в квартиру в Нововолинську чеського типу планування на вул. Івана Сірка, 2-ий поверх 5-ти по верхового будинку. всі кімнати роздільні, балкон, лоджа. Встановлений газовий лічильник та загальнобудинковий на опалення

власник
3-х кімнатна кватира чеського типу
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру з автономним опаленням на м-ні Шахтарському в м.Нововолинськ. * Зроблено капітальний ремонт квартири; * Встановлено енергоефективні 6-ти камерні м/п вікна ™Viknar’off; * Якісні броньовані вхідні двері та довговічні мжк двері з натурального дерева; * Автономна система опалення з двоконтурним газовим котлом Vaillant; * Оновлено електропроводку на мідну, труби водопостачання на пластикові; * Квартира оснащена системою сигналізації; * Встановлено лічильники на газ, воду та світло; * Відкритий балкон з декоративною ковкою, застелений плиткою; Комфортабельна квартира з якісним ремонтом, оснащена усіма необхідними елементами побуту. Стіни квартири вирівняні, обшиті звукоізоляційними панелями та оздоблені якісними італійськими шпалерами. Виконано стяжку підлоги та вкрито необхідними тепло та шумо ізоляційними матеріалами. Житлові кімнати та коридор встелено паркетною дошкою суцільним контуром, а також плиткою у санвузлі та кухні. Дах перекрито та засмолено, проведено гідроізоляційні роботи у квартирі, зроблено класичні та фігурні підвісні стелі. Санвузол суміжний, облаштований новою сантехнікою та повністю обкладений плиткою. Квартира суха та тепла, фасад оздоблено пінопластом 10см, встановлено нові радіатори опалення по ширині вікна. При необхідності, в теплу пору року, у квартирі є вмонтований кондиціонер та сонцезахисні ролети на вікнах. У підїзді встановлено домофон. Для зручності, наявний підвал у будинку. Квартира розташована у пішій доступності до центру міста. Поруч садочок, школа, магазини, зупинка транспорту, тощо. Квартира повністю готова до комфортного проживання. Не потребує додаткових фінансових вкладень. Продаж квартири здійснюється разом із вбудованими кухонними меблями та технікою, а також двома шафами-купе. Інше за домовленістю.

Продам 2-кім.кв. з автономним опаленням
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, 5/5. ОСББ. Заг.площа 23.3 м.кв. Шахтарський м-н. Балкон, гарний вигляд на озеро, зупинка, садок, школа, магазин - поруч. Пластикові вікна, хороші вхідні двері,міжкімнатні шпоновані. Санвузол - покладена нова плитка. Підлоги-плитка, ламінат, стіни-нові шпалери, стелі гіпсовані. Сантехніка,електрика зроблені.Є в наявності приміщення в підвалі.

власник
Продам 1кімнатну квартиру.ру з ремонтом.
olx.ua

ПРОДАЖ 4 кімнатної квартири на 15 м-ні у м.Нововолинськ * 73 кв.м * 6/9 * Ізольовані кімнати * Роздільний санвузол * Балкон та лоджія Квартира розташована в центральні частині району, без ремонту, але в житловому стані. Просторі кімнати, велика кухня, зручний коридор. Міжкімнатні двері вмонтовані хороші - деревʼяні з вітражем. Лоджія велика довжиною на 2 кімнати. Вікна будинку виходять на просторі краєвиди з обох сторін. В квартирі є на все лічильники, також у будинку є ОСББ, будинковий лічильник на тепло, функціонуючий сучасний ліфт. Розташування будинку дуже зручне та комфортне так як уся інфраструктура поруч. Деталі за тел. 09******87 Богдана

Продаж 4 кімнатної квартири
olx.ua

Продаж 4-х кімнатна у дуже зручному-гарному тихому місці-одне з найкращих місць розташування,переваги легального продажу і якщо невистачає грошей,то через єОселя і інші банківські кредити.. На поверсі тільки по дві квартири .Поряд парк(100-500м),озеро(біля +-700м),лікарня(400м),пошти,магазини(100-400м),зупинка,стоматологія,школи,садочки супермаркети. Квартира з ремонтом в більшості кімнат стіни корка і бамбук,стеля гипсокартон 250см не ті "натяжні,щоб дешевше і смішніше" ,встановлена сигналізація +відеонагляд двір-поверх(зрозуміло все здемонтується при продажі ).Дуже тепла квартира м.Нововолинськ. Якісні вікна,2шафи купе+1 шафа 230довжиною,кухня не дешева фасади фарбовані дорогою фарбою,в кухні на підлозі паркетна дошка, що дозволяє тримати тепло взимку і приємно влітку,техніка фірми Бош,з кухні в вітальню арочка , що дозволяє переглядати телевізор у вітальні.Два засклені балкони,один вікна viknaroff ,в одній дитячій фарбами намальовані тваринки (ручне виконання-не шпалери ).Вхідні двері гарної якості. Квартира вся оформлена дуже зручно для користування ,вбиральня має "біде".Гарно підійде людям хто не любить малогабаритні квартири і не дуже великі.Є змога придбати гараж з оглядовою ямою. Підвал можна собі вибрати так як багато пустих підвалів якими ніхто не користується.Створене ОСББ.( автономне опалення немає смислу встановлювати так як різниця буквально на 1000-1500 максимум з автономним, а тепло вмикається тільки на 4 місяці тому це дрібниці+ ти не витрачаєшся на своє опалення котел насоси і так далі обслуговувати це все -це до тих хто дзвонитть за автономне чи є )

власник
Продається 4-х кімнатна 71 кв.м з ремонтом Найкращий район міста.
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира Ціна: 18 400$ Площа: 36,5 м2 м. Нововолинськ 15-мікрорайон 5-й поверх будинку чеського проекту. Є технічний поверх. Квартира не кутова, покращеного планування, велика кімната - 20 м2. Зроблено ремонт: ламінат, натяжні та підвісні стелі, поклеєно шпалери, встановлено металопластикові вікна, слайдер-двері у кухню, надійні вхідні двері. У ванній кімнаті замінено сантехніку, встановлено душову систему, покладено плитку. Балкон з кованими перилами. Залишаються кухонні меблі з вбудованою технікою європейського виробника. Є місце під холодильник. Для нагріву води встановлено бойлер. Є усі лічильники на енергоносії. Квартира в чудовому стані, не потребує капіталовкладень і готова до проживання. Документи готові до нотаріального оформлення.

Продаж 1-кімнатної квартири 36,5 м2 з ремонтом
olx.ua

Квартира кутова на 1 поверсі по вул Сірка, замінені труби на воду. Вікна пластикові. Опалення централізоване. Встановлені лічильники на воду , газ і світло.В одній кімнаті і коридорі натяжні потолки , в інших підвісні, а в лоджії вагонка .В ванній і коридорі на підлозі положена плитка, а інші кімнати ,кухня і лоджія ламінат. Всі питання і огляд квартири запопередньою домовленістю.

власник
Продам 2-ох кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру ,по вул.Сонячна 4. Квартира 52 кв,косметичний ремонт . Має 2 балкони, невеликий підвал. Знаходиться на 1 поверсі 5 пов.будинку. Поряд є садочок ,магазини ,ринок,до центру 10 хв пішки. За деталями вайбер чи телеграм

власник
Продам квартиру 2х кімнатна
olx.ua

Продам ,квартира, сталинка, капитальный ремонт,индивидуальное отопление,балконом,встроенная мебель кухня . Рядом два садика,две школы,дом возле суда . Удачных покупок.Дополнительные условия по телефону.Продажа с мебелью ,стиралка кател,холодилник,плита ,дубовые витрины встоенная прихожая.

власник
3 кім. Сталінка з своїм опаленням.Центр
olx.ua

1 кімнатна квартира 32м2, студія зі окремою спальнею, адреса Героїв ЗСУ 1, одна з найкращих локацій в місті, в будинку осбб, 2-й поверх, зроблений ремонт, утеплена, великий балкон, продається з меблями і технікою ( холодильник, пральна машинка , духовка з поверхнею)

власник
Квартира Продаж центр
olx.ua

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Нововолинськ