‼️НАЙВИГІДНІША ПРОПОЗИЦІЯ‼️ Продаж 1-кімнатної квартири 📌м.Новий Розділ( 50км до Львова) Вул.Степана Бандери 📐21м2 2/9 поверх Місто Новий Розділ - це мальовниче містечко в 30 хвилинах їзди від Львова оточене озерами та заповідниками, за останні 2 роки тут розвинулися абсолютно всі мережі для інфраструктури та відпочинку.Якщо ви хочете знайти чудову локацію для життя за адекватні гроші-тоді це ідеальний варіант‼️ ▪️Матеріал стін - ЦЕГЛА.Планування з відокремленою спальнею(11,3м2), кухнею та ванною кімнатою; ▪️Центральне опалення, наявний газ, хороший житловий стан; ▪️У будинку є продуктовий магазин, поруч є озеро, школа та вся потрібна інфраструктура; Вартість всього 6000$ (Без торгу) (Продаж з усім що на фото) Роман АН “Golden City” ☎️0976255005 ☎️0930265851

Бандери, 14
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в ЦЕГЛЯНОМУ, ТЕПЛОМУ будинку,центр міста. Квартира розташована на 2- поверсі 3-ох. поверхового будинку. Будинок має внутрішній двір, ПАРКОМІСЦЯ, дитячий майданчик. В квартирі зроблений косметичний ремонт, ЦЕнТРАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ. В квартирі дуже ЗАТИШНО та КОМФОРТНО. Квартира укомплектована частково МЕБЛЯМИ,без балкону. ВСЯ КОМПЛЕКТАЦІЯ квартири входити у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розвязка, квартира подарує ВАМ близькість до ШКОЛИ, САДОЧКА, зупинок громадського транспорту в кроковій доступності. Ціна: 25 000$.США.

Продам двох кімнатну Високі стелі.у м.Новий Розділ.
olx.ua

Квартира на 5 поверсі 5-поверхового будинку Площа 53 м2. Дві великі спальні, кухня та санвузол Будинок повністю перероблений під квартири. зданий в 2015 році Зроблено утеплення фасаду - дуже теплий будинок Центральне опалення, водопочтачання, електрика До квартири входить - лічильники води, електрики, тепла Також є така сама квартира 5 пов 56 м2 м. Новий Розділ, вул. Чорновола, 7 В пішій доступності вся інфраструктура міста

2-кім квартира в новобудові 53 м2
olx.ua

Продаж квартири м.Новий Розділ Львів 50км, будинок малосімейного типу, ліфт не працює, частково відремонтовано ванну з туалетом, , поміняні мп вікна, зроблена електрика, поміняні вхідні двері.

Продаж квартири Новий Розділ 50км Львів
olx.ua

Обміняю 1-кімнатну квартиру на 2-кімнатну, з моєю доплатою. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.

власник
Обмін квартири з 1 на 2 кімнатну
olx.ua

Продаєтся 1-но кімнатна світла, тепла і дуже затишна квартира. З меблями і побутовою технікою. Ремонт зроблений з нуля-, цегляні стіни, мідна якісна електрика, підведений газ, сантехніка , каналізація нова зроблена з нуля. Панорамні вікнапластик. Поруч зупинка транспорту, школи, садочки, маркети, парк для прогудянок, ліс і озера. Усе для комфортного життя. 28,4кв. низький партер або цоколь. Дзвонити лише на вайбер 97*****68 район Шевченка.

власник
1-но кімнатна затишна квартира
olx.ua

Продається,4-ох кімнатна,із переплануванням! Чешка на першому поверсі,не кутова. Перероблена на 3 кімнатну квартиру в зданій, цегляній новобудові на 1/ із 5-ти поверхів. По вулиці Шептицького,11-А у місті Новий Розділ. Загальна площа: 85,2 м.кв., Житлова: 63,9 м.кв., Кухня: 9,2 м.кв. Висота стелі 2.50 м. Опалення:центральне ( є дозвіл на теплові лічильник але купляєте за власні кошти); Квартира унікальна , має 2-ві лоджії з виходом і з кухні , і з кімнати. В квартирі можна зробити підігрів підлоги, коридор, кухня, санвузли. 3 кімнати ізольовані,багато простору, сонячна, 2- ох стороння. Документи готові є правовласність на квартиру,ніхто не прописаний. Вільний продаж без заміни. Ціна: 20 500$.США.

Продам трьох кімнатну нульовий цикл у м.Новий Розділ.
olx.ua

Продам світлу 3-х к\к. Вул.В. Винниченка,21. 5 поверх з 5 загальна площа: 58.3м².Будинок панель ,сантехніка нова, є усі лічильники, централізоване опалення ,газова колонка .Квартира сонячна,акуратна і доглянута не кутова.(Балкон засклений); Дуже гарне розташування , поруч школа, дитячий садок та транспортна зупинка. Вільний продаж без заміни. Детальніша інформація за телефоном. Ціна: 18 000$.США.

Продам трьох кімнатну близько центру у м.Новий Розділ.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру у м.Новий. Розділ,Стрийський район,Львівська область, вул.пр.Шевченка,2.(напроти Гімназії); 3-тій поверх 3-0х пов.,цегляного будинку. (Чистий ремонт, зі всіма вигодами). Є Балкон. Пластикові вікна,проводка нова. В наявності: ванна, унітаз, умивальник, мийка, плита газова, пару тумбочок. Поруч школа, дит. сад., маг. "Рукавичка", стадіон, зелена зона. Комплектація двокімнатної квартири: Будинок — цегляний; Внутрішнє оздоблення стін. Вікна — металопластикові, одинарний енергозберігаючий склопакет; Двері вхідні — дерево. Комунікації міські — електрика, газ, вода, каналізація; Двері міжкімнатні нові.(білого коляру); Подвір’я — облаштоване дитячим майданчиком; Водопостачання: — вода підведена в квартиру металопластиковими трубами з лічильником на воду; Опалення —центральне. Площа: • Загальна площа – 54,1 М2. • Передпокій-коридор – 10 М2. • Ванна кімната – 3,7 М2. • Кухня – 8.1 М2. • Спальня – 12,2 М2. • Вітальня – 17, М2. Ціна: 23 500$.Розумний торг!!

Продам двох кімнатну квартиру по пр.Шевченка,2. у м.Новий Розділ
olx.ua

Продаж 1к. квартири в м. Новий Розділ по вул. Шашкевича буд. 15 Нещодавно перекритий дах, квартира суха, тепла, не кутова. Потребує ремонту.

власник
Продам 1к. квартиру Новий Розділ
olx.ua

Географія Новий Розділ