‼️НАЙВИГІДНІША ПРОПОЗИЦІЯ‼️ Продаж 1-кімнатної квартири 📌м.Новий Розділ( 50км до Львова) Вул.Степана Бандери 📐21м2 2/9 поверх Місто Новий Розділ - це мальовниче містечко в 30 хвилинах їзди від Львова оточене озерами та заповідниками, за останні 2 роки тут розвинулися абсолютно всі мережі для інфраструктури та відпочинку.Якщо ви хочете знайти чудову локацію для життя за адекватні гроші-тоді це ідеальний варіант‼️ ▪️Матеріал стін - ЦЕГЛА.Планування з відокремленою спальнею(11,3м2), кухнею та ванною кімнатою; ▪️Центральне опалення, наявний газ, хороший житловий стан; ▪️У будинку є продуктовий магазин, поруч є озеро, школа та вся потрібна інфраструктура; Вартість всього 6000$ (Без торгу) (Продаж з усім що на фото) Роман АН “Golden City” ☎️0976255005 ☎️0930265851

Бандери, 14
rieltor.ua

Обміняю 1-кімнатну квартиру на 2-кімнатну, з моєю доплатою. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.

власник
Обмін квартири з 1 на 2 кімнатну
olx.ua

Продаєтся 1-но кімнатна світла, тепла і дуже затишна квартира. З меблями і побутовою технікою. Ремонт зроблений з нуля-, цегляні стіни, мідна якісна електрика, підведений газ, сантехніка , каналізація нова зроблена з нуля. Панорамні вікнапластик. Поруч зупинка транспорту, школи, садочки, маркети, парк для прогудянок, ліс і озера. Усе для комфортного життя. 28,4кв. низький партер або цоколь. Дзвонити лише на вайбер 97*****68 район Шевченка.

власник
1-но кімнатна затишна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1к. квартири в м. Новий Розділ по вул. Шашкевича буд. 15 Нещодавно перекритий дах, квартира суха, тепла, не кутова. Потребує ремонту.

власник
Продам 1к. квартиру Новий Розділ
olx.ua

Продаж квартири м.Новий Розділ Львів 50км, будинок малосімейного типу, ліфт не працює, частково відремонтовано ванну з туалетом, , поміняні мп вікна, зроблена електрика, поміняні вхідні двері.

Продаж квартири Новий Розділ 50км Львів
olx.ua

Географія Новий Розділ