🏠Продаж квартири 📍Центр міста (старий Пасаж) 📐Площа 90 кВ 🔗Дві окремі кімнати 🛠️Зроблено якісний ремонт (замінено усі комунікації, вікна, двері, сантехніка🚰) 🛋️Меблі та побутова залишаються 🎋Облаштована тераса ✅Квартира на другому поверсі, є горище, яке можливо використати для облаштування мансардного поверху 📲Деталі: +380504320879

Латоричний двір, 17
rieltor.ua

‼️ПРОДАЖ‼️ ✅Однокімнатна квартира 📬Локація- вул. Великогірна ✅Третій поверх цегляної пʼятиповерхівки 📐Площа 39 кВ ✅Зроблено якісний євроремонт ✅замінено на енергоефективні вікна та двері ✅Проведено індивідуальне газове опалення ✅система кондиціонування ✅сигналізація ✅Можливе вмеблювання та укомплектування побутовою технікою ℹ️Деталі: +380504320879

Великогірна, 11
rieltor.ua

‼️Продаж‼️ 📐Квартира трикімнатна (150 кВ) 📬Новобудова по вул. Ю. Герца 🛠️Без оздоблення 🚰🚽🛁Всі комунікації 🌡️Опалення- двоконтурний газовий котел ⏲️Є «тепла підлога» 💰Можливе розтермінування платежу 📲Деталі: +380504320879

Герца Юрія, 2а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

🏘️Продаж квартир від забудовника 📍Центр міста - вул. Карловського Берталона 📐Одно та двокімнатні квартири площею від 42 до 64 кВ Будинок триповерховий введений в експлуатацію 🔗Стан -під чистове оздоблення 🔖Всі міські комунікації 🌡️Опалення газове (двоконтурний котел) 🍽️Кухня, коридор та санвузол - тепла підлога Якісні енергозберігаючі вікна та вхідні двері 🛋️Можливе оздоблення та вмебллювання на Ваш смак 🚘паркінг біля будинку ‼️Продаж без комісії 📲Деталі: +380504320879

Карловського Берталона, 5
rieltor.ua

Продається двоповерхова квартира в новобудові, майже в центрі міста на вулиці Шевченка. Загальна площа 102.7 м2. Будинок був збудований у 2022 році. Закрита територія, на території є дитячий майданчик, і біля 40 парковочних місць. З балкону відкривається дуже гарний краєвид на місто. Зроблений повний ремонт, все робилося для власного комфорту та проживання, частково є меблі.

власник
Шевченка Тараса, 13 А
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Лермонтова на 2 поверсі 5ти поверхового цегляного будинка. Квартира знаходиться в одному із трьох 5ти поверхових будинків, які розсташовані комплексно на території парка «Перемоги», на відстані 5 хвилин від комплекса водного відпочинку «Карпатія» - один із найсучасніших Аквапарків Західної України, поруч знаходиться Спортивний комплекс ДЮСШа з відкритими термальними басейнами, відкритими тенісними кортами, футбольними площадками, спортзалами, тощо. Також поруч знаходиться спортивний комплекс «Антарес» (спортзал, баня/сауна, критий басейн) та Ресторан «Savoy». До центра 10-15 хвилин пішки. Квартира загальною площею 58.4 кв.м., житловою площею 23.2 кв.м., кухня 13.1 кв.м. В квартирі зроблено новий ремонт (квітень/травень 2023 року) з використанням якісних матеріалів, опалення індивідуальне газове, підігрів полів (кухня, коридор, санвузол), ламінат, керамічна плитка та кахель, нова ванна із захисним склом та рукомийник із тумбочкою виробник Koller Pool (Австрія), нові броньовані вхідні двері та міжкімнатні двері. Комісія агенства.

1к новобудова Лермонтова
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в м.Мукачево. Квартира знаходиться по вулиці Менделєєва 31, район Фенікс. Свій двір. Ремонт свіжий та якісний. Замінено абсолютно все, електрика, труби, вікна. 3 окремі кімнати, ванна з туалетом - тепла підлога. Кухня - тепла підлога. Телефонуйте 09*********89 Таня

власник
3х кімнатна квартира
olx.ua

Продажа квартиры в центре города Мукачево. Кирпичный дом высокие потолки Просторная светлая квартира с большими металопластика окнами. Полностью поменяны трубы индивидуальное отопление с регуляцией на каждую комнату. Есть место для парковки. Тел. 0030694*****10 дзвонить на вайбер.

власник
Продаж квартири в ценрі.Чешка
olx.ua

Продається великогабаритна квартира в новобудові, з чудовим ремонтом та всіма зручностями, закритим подвір’ям та паркінгом з охороною.

власник
Продається великогабаритна квартира в новобудові
olx.ua

Світла та простора квартира в центральній частині міста з підземним паркінгом на два автомобіля. Місто Мукачево, вулиця Недецеї, будинок 42. Загальна площа квартири 133.9 кв.м, в тому числі кухня 19.1 кв.м, житлова площа 52.8 кв.м, гараж в підземному паркінгу на 2 автомобіля 35.2 кв.м. Висота приміщень 3.11 м. Квартира внутрішня, фасад утеплений, на 2 поверсі 5ти поверхового цегляного будинка 2015-2016 р.п. Будинок має закритого типу внутрішній двір, підземний паркінг, ліфт. Створено ОСББ. Квартира продається із всіма меблями, побутовою технікою та гаражем. Ціна за гараж (два паркомісця) 15000 у.о. - входить в ціну квартири. В квартирі є індивідуальне газове опалення. Зроблено якісний ремонт. В квартирі проживали не постійно, двоє дорослих без дітей та домашніх тварин. Розвинена інфраструктура - центральна частина міста. Комісія агенства.

3 кімнатна, новобудова 2015р, центр, вулиця Недецеї
olx.ua

Однокімнатна квартира, розміщена на 5 поверсі 5 поверхового будинку з ліфтом, та можливістю доступу до мансардного приміщення. Квартира розміщена в житловому комплексі з зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, школа, наземний паркінг.

власник
Однокімнатна квартира в новобудові в м.Мукачево
olx.ua

Продається квартира в центрі(початок вул Я.Мудрого) Мукачева. Загальна площа 80 кв. Коридор 4 кв. На право кімната 12 кв. з якої вхід в душову та туалет. Прямо з коридору вхід у ванну та туалет. Ліворуч вхід у студію 25 кв. з якої вхід у кімнату 30 кв. Потолки 4 м, але скрізь натяжні потолки 3.5 м. Ремонт проводився 2 роки тому, нова криша (можливо добудова мансарди по всій площині квартири). Власна вода, нова проводка, опалення газове. Меблі та люстри всі нові. Паркова з бруківки біля вікна у дворі. Підвал 12 кв під квартирою. Сарай. Позаду двору місце де можна пожарити м.ясце. У дворі ще двоє сусідів: молода пара та бабуся. Можливий обмін на однокімнатні квартири з доплатою. Торг присутній. Розглядається і без меблів. Слід враховувати, що ніхто з ніякої сторони не шумить та підїздів та сходів не має ніякого прибирання. Також ніякої затрати на таксі...Ви в центрі!!!! Дзвоніть домовимося

Продається в центрі квартира 80 кв
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру 54кв м розташовану на четввертому поверсі цегляної пятиповерхівки. До квартири на поверсі є комірка. У квартирі зроблений якісний ремонт. Кімнати роздільні. Є власний запас води. Також окремий стояк на квартиру. Розташування у спокійнойному тихому районі. Сусіди хороші. Поруч є 5 магазинів, до зупинки 1 хвилина пішою ходьбою. До центру 10 хвилин маршруткою. Декілька дитячих площадок та ліс. Додатково фото та відео за потреби надам.

Квартира двокімнатна
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири на 5 поверсі в пяти поверховому цегляному будинку у м. Мукачево по вул. Осипенка (Варшавська). Площа квартири 42 м2 Ремонт, автономне опалення, кондиціонер. Дах не протікає. Хороші сусіди. Квартира продається з меблями та технікою. Без торгу! Подробиці по телефону, дзвоніть на вайбер. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
продаж 1 кімн. квартири в м. Мукачево р-н. Росвигово.
olx.ua

Продам велику, простору однокімнатну квартиру 46 кв м. Розташовану на першому поверсі цегляної пятиповерхівки. Чудово підійте як для бізнесу так і для комфортного проживання. Складається з коридору, гардеробної, ванни, кухні, великої кімнати та балкону. Є всі комунікації.

Квартира в новобудові
olx.ua

Три кімнатна квартира в будинку. Квартира після капітального ремонту. Оштукатурені стіни. Встановлено нову ектропроводку. Встановлено нове опалення в тому числі теплі поли.. нові комунікаціі водопостачання та водовідведення.встановлено інсталяцї. Встановлено нові вікна з двокамерним склопакетом. Місце для машини . Та огороджений двір для квартири..

Продам 3 кімнатну квартиру вул. Літуна (Толстого)
olx.ua

В серці міста Мукачево продається затишна двоповерхова квартира з сучасним дизайном! Загальна площа 144 кв.м Площа кухні 10 кв.м На першому поверсі коридор та кухня - студія, ванна кімната. На другому поверсі (мансарда ) дві кімнати, вбиральня та гардеробна. Квартира з дизайнерським ремонтом, сучасною мебелью, та якісною технікою. Простора гардеробна, мрія кожної жінки. Теплі поли по всій квартирі Побутова техніка: Варочна панель Духова піч Whirlpool Посудомийка Bosch Холодильник Пральна машина Miele Сушильна машина Miele Кондиціонери Телевізори Двір з шлагбаумом, є місце для паркування автомобіля в закритому дворі. Поряд дитячий майданчик. Вся розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ресторани, лікарня, центральна пішохідна зона за 2 хвилини пішого ходу. Послуги агентства.

Продається двоповерхова квартира в новобудові.
olx.ua

Продам нову квартиру в найзатишнішому центральному районі м.Мукачево. В будинку новий сучайсний ліфт. Дім знаходиться на території парку, дорога біля будинку не проїзна (тихо). Поблизу: - Парк Перемоги 30м, - Аквапарк "Карпатія" 200м - Нове ДЮСШ - Річка Латориця в 300м (набережна). Квартира розташована на найвищому, 6му поверсі і має гарний панорамний вид з усіх 3х вікон. Газовий Котел - 2 контурний, опалення + гаряча вода Опалення -тепла підлога по всім кімнатам. Панорамні вікна і двері, інсталяція у санвузлі. Ліфт. Сусіди вже роблять ремонт. Власник, всі документи готові для купівлі і експлуатації. На додаток ви отримуєте: - окреме паркомісце з електрозарядкою для авто - підвальне приміщення в цьому будинку

власник
Квартира в Мукачево 94м. Видова. Парк/Майданчики/Аквапарк/Ріка +Проект
olx.ua

Продається 2х.квартира на 4 пов.5 будинку. Площа 44 кВ. Косметичний ремонт,квартира у жилому стані, є 1 застіклений балкон,пластикові вікна. Газовий котел,всі комунікації. Поряд розвинена інфраструктура ринок,аптека,лікарня,парк. 5 хв.пішки до центра міста . Послуги ріелтора 500 ₴.

Продається 2 квартира в центрі міста
olx.ua

Квартира в центрі міста Мукачеве, початок вулиці Ярослава Мудрого. Квартира фасадна на 3-му поверсі 4-х поверхового староческого цегляного будинку, два фасадних вікна. На 1 поверсі будинка багато комерційних торгових приміщень. Поруч 3 хв пішки - магазин Сільпо, Центральне відділення УкрПошти, УкрТелекома, Міська поліція, до центрального ринка 5 хв пішки через «Старий Пассаж», пішохідна частина міста 1-2 хв пішки. Квартира має шикарне планування: загальна площа квартири 110 кв.м. (крім того відкритий балкон і лоджія), житлова площа 73 кв.м. (Три великі кімнати 26.8 кв.м, 23.4 кв.м. і 22.5 кв.м. відповідно. Велика кухня-столова 18.5 кв.м. В квартирі є невелика кладовка. В дворі будинка є власний капітальний цегляний гараж із правоустановчими документами. Зроблений якісний ремонт (в гарному стані), автономне газове опалення (котел газовий 2-х контурний димохідний), м/п вікна, кондиціонер, якісні міжкімнатні та вхідні двері, на полах натуральний сучасний Дубовий паркет та керамічна плитка, кахель на кухні і в санвузлах. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. В ціну квартири входить гараж. Розвинена інфраструктура - центр міста пішохідна зона. Комісія агенства 2 відсотки від ціни продажу.

3 кімнптна Центр міста початок Ярослава Мудрого
olx.ua

Продається 2 кімнатна двох рівенева квартира в новобудові заг.пл 106 кв.м , якісний сучасний ремонт автономне опалення, тепла підлога, два сан вузла на першому поверсі душевна на другому ванна кімната. Поруч центр міста, вся необхідна інфраструктура, супермаркети кафе школи дитячі садки.

Продається квартира в новобудові
olx.ua

Терміново продам квартиру в центрі міста Мукачево. 09******76 вайбер

власник
Терміново двох кімнат квартира центр
olx.ua

2 кімнатна квартира: - вулиця Першотравнева Набережна (Окружна, мікрорайон Черьомушкі); - 5 поверх 5 ти поверхового цегляного будинка, ремонт даху; - внутрішня; - загальна площа 46 кв.м., житлова 29 кв.м. - без ремонта - житловий стан, потребує капітального ремонта; - поруч набережна річки Латориця, ЗОШ 10, дитячий садочок, магазини, автобусна зупинка, тощо. Комісія агентства. За більш детальною інформацією дзвоніть по телефону.

2 кімн Першотравнева Набережна/Окружна 5 пов
olx.ua

3 кімнатна квартира в 4х поверховому будинку 2022-2023 р.п. (новобудова). Будинок і дах утеплено. Закритий двір, своя парковка. Будинок на 20 квартир, введено в експлуатацію. Залишилось дві квартири на 4 поверсі - 107 та 109 кв.м. Ціна 800 уо/квм. Стіни стартова шпаклівка, поли - чистова стяжка, опалення газове, підігрів полів. В ціну входить система опалення (теплий пол) із газовим котлом. Всі комунікації, всі лічильники. Будинок зданий в експлуатацію. Комісія агентства. Більш детальна інформація по телефону.

3 кімн новобудова Росвигово 107 квм
olx.ua
123...5
1 - 24 з 101 результатів