Квартира в центрі міста 4х поверховий будинок. Дуже тепла, не кутова,на 4 поверсі. Дах шифирний!!! Висока стеля, індивідуальне опалення. Є сарай мурований та два підвали Чистий підїзд та двері з домофоном. Поряд: технікум, школа, магазини, садочок, парк. Всі інші питання по телефону. З документами порядок.Любий вид переоформлення. Квартира власна! Торг Присутній розумний .

власник
Продається квартира 3 кімнати
olx.ua

Продається однокімнатна квартира, в центрі мальовничого міста Могилів-Подільський,по вул. Пл.Шевченка. Третій поверх,чотирьох поверхового будинку. Квартира взимку тепла,адже знаходиться всередині будинку,а влітку - приємна прохолода. Пластикові вікна,балкон, індивідуальне опалення, ванна,туалет, кухня. Зроблений косметичний ремонт. Продається повністю з меблями, кухонним приладдям,плитою і т.п. - заходь , живи, насолоджуйся) Усі документи впорядку. Дзвоніть, запитуйте.

власник
Квартира однокімнатна
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру у центрi міста. Вул. Володимирська,10. Перший поверх. Зроблено ремонт. Є меблі та побутова техніка. Встановлено двоконтурний газовий котел. Є грубка. Дві прохідні кімнати, довгий коридор, кухня, суміщений санвузол. Пластикові вікна. Закрита спільна із сусідами територія. Перед вікнами затишний сквер. Підїзд для авто. Поруч Дністер, ф-ка Вацак.

Продам 2-кімнатну квартиру. Вул.Володимирська,10.
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, 33м.кв. Пятиповерховий будинок на 119 районі. Перший поверх. Є ремонт, меблі, побутова техніка (плита на дві газові комфорки, витяжка, холодильник, пральна машинка, свч-піч). На гарячу воду встановлено автоматичну газову колонку, на опалення стоять електрообігрівачі. Вікна пластикові Є балкон, засклений.

Продам 1-кімнатну квартиру. Пр-т Незалежності,299.
olx.ua

Продається квартира, 119 район, будинок за колишнім кафе "У Стівена" (коло "Грош"), 3 поверх (5 поверхівка) 3 кімнати. Покращеного планування. Квартира в процесі ремонтних робіт. В кінці місяця продовжуватиму роботи, ціна біде вища, відповідно до витрачених матеріалів та самих ремонтних робіт. На разі повністю зроблена вся "чорнова" робота, повністю по новому залита та вирівняна підлога, зачищені та порівняні стіни, встановлена гідроізоляція в ванній кімнаті, повністю замінена сантехніка (труби), зроблені усі стоки/зливи, виведені труби подачі води для майбутніх елемнтів ванної/душової та кухні ! У всіх кімнатах та кухні - встановлені металопластикові вікна (крім балкону). Квартира тепла та світла.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продаю комерційну площу під однокімнатну квартиру або можна залишити так як є, комерційне призначення. Власник готовий власним коштом перевести в житлове, кого зацікавить як квартира. Прибудова 45м.кв. Колишній шоу-рум. Знаходиться у новому пятиповерховому будинку з виходом до міського парку. Зручний заїзд до будинку. Велике прибудинкове паркування. На даний момент це великий зал поєднаний із зоною кухні. Окремий суміщений санвузол та окрема спальня. Хочу написати як є как я бачу. Це відмінний варіант для свого житла, але потрібно багато переробити. Здебільшого все. Під час перегляду можу розповісти. Мені подобається цей варіант, до того ж за доступні гроші. З комунікацій у будинку є газ, але в наше приміщення не заведено. Світло, міська каналізація та вода є.

Продам 1-кімнатну квартиру. Набережний квартал. Парк.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в місті Могилеві-Подільському по вул.Ставиській біля базару площею 36 м.кв. з балконом

власник
Продам однокімнатну квартиру Могилів-Подільський
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Грецькій розташована біля танку (родинний парк).З утепленням ,не кутова,без балкона,частково мебльована.В загальному коридорі і в дворі є камери відеонагляду

власник
Квартира
olx.ua

1 Квартира по Вулиці Грецька 6 , на 4 поверсі у пятиповерхівці, дуже простора 37,29м2 , великим плюсом ще й є кладова)), завдяки якій можна розширити ванну чи кухню, це рідкість. Квартира знаходиться у Центрі міста,в дуже зручному та красивому місці)) поряд Ринок , дитячий Садочок, Великий Супермаркет прямо у Будинку, біля Таможні , через дорогу Берег Дністра, Сквери, з Видом та Історичний Храм . Могилів-Подільський на теперішній час вважається одним з найбезпечнішим міст України. Будинок з цегляними стінами, доволі теплий ., ще по документах є частина підвалу3.3 м2. Усі Документи в Порядку., на цей Будинок Черга в Місті.

власник
Продається 1 Квартира в  Могилів-Подільському найкращий район міста!!!
olx.ua

Популярні запити

Географія Могилів-Подільський