Продам квартиру район Свидницкого. Во дворе гараж кирпичный входит в стоимость. Владелец. По всем вопросам 0996164740

власник
Мічуріна, 5 а
rieltor.ua

Полтавська область, м. Миргород. Місто-курорт з цілющою водою. Розташування квартири, про яке можна мріяти: трохи поодаль від шуму центру, але і не на околиці міста. Це помешкання, яке принесе у Ваше життя затишок і надзвичайний комфорт. Двокімнатна квартира має площу 51,8 м². Одна кімната - простора, світла та сонячна (15,1 м²). Друга (12,2 м²)- притінена двома заскленими лоджіями, і спекотним сонячним днем в ній хочеться перепочити і розслабитися. Кімнати окремі, вікна металопластикові, тому зайві звуки не будуть Вас турбувати і порушувати Ваш комфорт. Знаходиться квартира на 6 поверсі 9-поверхового будинку за адресою: вул. Д. Апостола, 2, У будинку, де розташований РАГС і обручаються молодята. Тому будинок – заряджений на добро і щастя. Вхідні двері подвійні. Туалет з ванною окремо. Меблі демонтовані, щоб Ви мали змогу створити свою власну атмосферу затишку. Поруч найнеобхідніші складові для мирного спокійного життя – продуктові магазини, невеличкий базар, «Приватбанк», перукарня, зоомагазин, аптека, стоянка авто. Придбавши цю квартиру, Ви будете надзвичайно задоволені. Документи на право власності – на одного власника. Ніхто не прописаний. 10 хвилин пішки до курорту. 10 хвилин до міського пляжу на р. Хорол. Документи на одного власника. 28 000 $

власник
двокімнатна квартира
olx.ua

Продается 3-х комнатная квартира,г.Миргород,ул Шишацкая,д.86А,кв.94.Комнаты и санузел раздельные.Квартира с автономным отоплением.На все интересующие вопросы отвечу по телефону.Цена 38000$.

власник
Квартира 3х комнатная
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Обміняю 1-кімнатну квартиру з ремонтом на вул. О.Оксанченка, на 3-кімнатну без ремонту в районі центра, з моєю доплатою.

власник
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири м.Миргород район 3-тя школа . Загальна площа 36,2 кВ/ м. Без ремонту. Всі деталі за номером телефону 09******32 Олена

власник
Однокімнатна квартира м.Миргород
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру, О.Оксанченка 48 1 підїзд від амбулаторії, не кутова, зроблений хороший косметичний ремонт, дорогі якісні вікна та лінолеум

власник
3 кімнатна квартира
olx.ua

Це рідкісний вид раритетної квартири)) можливість побачити її в первозданному вигляді , деревʼяні вікна , ванна , шпалери поклеєні ще моїм дідом))) а родзинкою є килим прибитий до стіни :)) Вас потішить можливість насолодитись видом з 9 поверху на двір та зібрання дідусів за грою в доміно ,чи з іншої сторони квартири на відомий заклад «Козацькі розваги». Поряд школа, дитячий садок, відділення Укр та Нової пошти, продовольчі і непродовольчі магазини, автобусна зупинка, близько до залізничного вокзалу. 15 хв пішки до центру міста та курортної зони.

власник
olx.ua

ТЕРМІНОВО! Продам двокімнатну квартиру у Миргороді по вул.О. Оксанченка (бувша Багачанська). Вікна поміняні частково, не кутова, потребує ремонту але можна жити і зараз. Усі питання, будь-ласка, по телефону

власник
ТЕРМІНОВО! Двокімнатна квартира у Миргороді
olx.ua

Продам з-х кімнатну квартиру в авіамістечку тел 06******39

власник
olx.ua

Здравствуйте! Квартира 70 кв.м. На 4 этаже. Район Свидницкого. Большая кухня. 9 кв.м Санузел- отдельно. Кондиционер. Во дворе гараж. Зелёный тихий двор. В двух шагах магазины и остановка. Прошу звонить.

власник
ТЕРМiНОВО! Продам или обменяю квартиру в  с гаражом в МИРГОРОДЕ
olx.ua

Полтавская обл. г. Миргород, ул. Гоголя 15, кв 82. Продам однокомнатную квартиру без ремонта. по потребности можно сделать ремонт. Квартира на девятом этаже. Есть долг по коммунальным около 20 тыс. грн, долг в счёт цены квартиры отниму.

власник
Продам однокомнатную квартиру БЕЗ РЕМОНТА
olx.ua

Квартира розміщена в районі центральної лікарні. Окремо є погріб.

Продається однокімнатна  вкартира в м. Миргород
olx.ua

Продам квартиру.трехкомнатную. или обменяю.сделан небольшой ремонт.рассмотрю все варианты

власник
Продам квартиру.трехкомнанатную.с небольшим ремонтом
olx.ua

Двокімнатна квартира по вул. Чобану,15. 4/4 панельного будинку. Кімнати роздільні, санвузол окремий. лічильник вода. Без ремонту.

Двокімнатна квартира Чобану,15
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в місті Миргород по вулиці Гурамішвілі.Можливісь викупу з меблями + доплата.Для додаткової інформації звертатися за телефоном 06*********76 (тільки телеграм, вайбер).

власник
Продам квартиру ,в курортному місті Миргород
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на 4-му поверсі 9-поверхового панельного будинку по вул. Олександра Оксанченка (Багачанська) Квартира простора та світла, з великими вікнами, які виходять на південний захід. В спальній кімнаті (дитячій) двокамерні склопакети, в залі балконний блок з однокамерними склопакетами, є кватирка для провітрювання. На кухні двостулкова дерев’яна рама нового зразка з кватиркою. Висота стелі 2,70 м. Кімнати дуже просторі, кухня середня (не велика і не маленька). Підлога бетонна, зверху постелено лінолеум. Опалення та гаряча вода централізовані, бойлера, нажаль, немає. Ванна чавунна в гарному стані довжиною 150 см (можна встановити 170 см). Будинок обладнано тепловим лічильником. Є лічильники на гарячу, холодну воду та газ. Квартира продається з побутовою технікою (пральна машинка-автомат, 2-х конфорочна вбудована газова варильна поверхня, мікрохвильова піч, пилосос) та деякими меблями. Частково потрібно робити ремонт (в залежності від ваших потреб). Гарне розташування будинку. Поруч великий дитячий майданчик з новим інвентарем, школа, дві зупинки громадського транспорту, амбулаторія, два мінімаркети, поштомат Нової Пошти, банкомати. До залізничного вокзалу пішки 12-15 хвилин. Увага, якщо для вас важливо користуватися ліфтом – ліфт зупиняється лише на непарних поверхах (1, 3, 5, 7, 9). На 4-му поверсі виходу немає! Торг тільки під час огляду. Пишіть, телефонуйте, приходьте оглядати!

власник
olx.ua

Нетерміновий продаж квартири від власника на 1 поверсі 9ти поверхового будинку по вул. Гоголя, 15. Некутова, з теплою підлогою, меблями та побутовою технікою.

власник
Продаж 1к квартири по вул. Гоголя
olx.ua

Географія Миргород