Продам двокімнатну в Миргороді Четвертий поверх цегляного будинку. Квартира без ремонту. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та газ. Замінені вхідні двері. Кімнати і санвузол роздільні. Не кутова. Є проект на автономне опалення. Прямий продаж, без комісії для покупця.

Гоголя, 38
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в м. Миргороді по вул. О. Оксанченка. Квартира в хорошому жилому стані. Телефонуйте 0509412789

Оксанченка
rieltor.ua

Продам двокімнатну в Миргороді Четвертий поверх цегляного будинку. Квартира без ремонту. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та газ. Замінені вхідні двері. Кімнати і санвузол роздільні. Не кутова. Є проект на автономне опалення. Прямий продаж, без комісії для покупця.

Продам двокімнатну в Миргороді
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Полтавська область, м. Миргород. Місто-курорт з цілющою водою. Розташування квартири, про яке можна мріяти: трохи поодаль від шуму центру, але і не на околиці міста. Це помешкання, яке принесе у Ваше життя затишок і надзвичайний комфорт. Двокімнатна квартира має площу 51,8 м². Одна кімната - простора, світла та сонячна (15,1 м²). Друга (12,2 м²)- притінена двома заскленими лоджіями, і спекотним сонячним днем в ній хочеться перепочити і розслабитися. Кімнати окремі, вікна металопластикові, тому зайві звуки не будуть Вас турбувати і порушувати Ваш комфорт. Знаходиться квартира на 6 поверсі 9-поверхового будинку за адресою: вул. Д. Апостола, 2, У будинку, де розташований РАГС і обручаються молодята. Тому будинок – заряджений на добро і щастя. Вхідні двері подвійні. Туалет з ванною окремо. Меблі демонтовані, щоб Ви мали змогу створити свою власну атмосферу затишку. Поруч найнеобхідніші складові для мирного спокійного життя – продуктові магазини, невеличкий базар, «Приватбанк», перукарня, зоомагазин, аптека, стоянка авто. Придбавши цю квартиру, Ви будете надзвичайно задоволені. Документи на право власності – на одного власника. Ніхто не прописаний. 10 хвилин пішки до курорту. 10 хвилин до міського пляжу на р. Хорол. Документи на одного власника. 28 000 $

власник
двокімнатна квартира
olx.ua

Продаём хорошую квартиру.во дворе есть сарай с погребом.в квартире автономное отопление.квартира в середине дома на втором .никто не приписан.все документы на руках.везьде на всё счётчики..елетрика день ночь.Пластиковые окна в кухне и комнате.тёплой зимой обогревали електро панелями.есть парко место .тихий переулок.район магазина "Барвинок"

власник
ПРОДАМ 2-Х комнатную квартиру+сарай с погребом.Центр
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в м.Миргород на 5 поверсі 5 поверхового цегляного будинку загальною площею - 45,8 кв.м, потребує ремонту. Будинок знаходиться по вул.Козацька, 24А

власник
Продам двокімнатну квартиру
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі міста вул.Гоголя,135/11. Знаходиться на 2/3 цегляного будинку. Загальна площа 38м2, кімнати окремі, санвузол сумісний, підлога лінолеум, вікна пластик,лічильник на воду,кондиціонер,побутова техніка,меблі.

Двокімнатна квартира в центрі міста Гоголя,135/11
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира на 4 поверсі ,9 пов.будинку, у місті Миргород, у центрі авіамістечка,Багачанська110, поряд парк, школа , супермаркети, стоянка для автомобілів. Квартира з гарним новим ремонтом для себе,повністю замінені труби,сантехніка електропроводка,вікна металопластикові,двері,вхідні двері броньовані, підлога стяжка,поверх плитка ,ламінат,поклеєні сучасні шпалери. Стіни,стеля оштукатурені-вирівняні. Дуже теплий будинок, квартира не кутова.Газ,вода-лічильники, світло-лічильник день/ніч, опалення централізоване. Оглядини-за домовленістю.Документи всі готові до продажу,без посередників. Подробиці-по телефону!

власник
Продаж 2-х кімн.квартири
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в центрі міста, вул. Незалежності, 2. Площа 64 кв.м. Авторський ремонт, 1-й поверх з прибудовою, в 9-поверховому будинку. Зовнішнє утеплення, тепла підлога на кухні та в санвузлі. З меблями та телевізором.

власник
Двокімнатна квартира в центрі з авторським ремонтом
olx.ua

Квартира в центрі міста площею - 65,9 м.кв., 5/5 поверх по вул. Сорочинській, 12. Зовнішнє утеплення 10см, індивідуальне опалення, лічильники. Засклений балкон та лоджія, підвальне приміщення 16 м.кв. з окремим входом. Поруч школа, садок, парковка, міський пляж. Квартира тепла та охайна. Стан «заходь та живи»! З меблями!

власник
Продам 2-х кімнатну КВАРТИРУ
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира у місті Миргород, центр города, поряд парк, річка, садок, школа , супермаркети, стоянка для автомобілів. Дуже теплий будинок, квартира не кутова. Бажаючим вишлю відео чи фото у особисті.

власник
Продам квартиру,  Миргород
olx.ua

Отличная 2 комнатная квартира в новом доме г. Миргород, две комнаты, балкон второй этаж трёхэтажного дома. Закрытая территория, парковка детская площадка, пляж, гостевой дом с камином и мангалом .Квартира теплая не угловая, находится по улице Харкивка,2

власник
Продам 2комнатную квартиру в новом доме г.Миргород
olx.ua

Продам квартиру в центрі міста курорт Миргород,біля ринку,поруч автостанція,торговий центр,курорт Миргород,продуктові супер маркети,банк,бібліотека,нова пошта тощо Оголошення від власника звертайтесь по номеру телефону 06******83, 0 ************62

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам квартиру по ул.Козацкая. 55 м^2. Квартира в жилом состоянии. В квартире 2 комнаты + гардеробная. Санузел раздельный. Балкон застеклен. С мебелью. Дополнительные вопросы по телефону +38********04 Валентина.

власник
Продам квартиру
olx.ua

Гоголя 139, 2к квартира, кімнати окремі, санвузол суміжний, капітальний ремонт 7р назад, в 2022 косметичний, замінені усі вікна, рама балкону, ламінат, сантехніка, техніка та усе лишається. В кв. Жили квартиранти( охайно і ввічливо). Будинок ОСББ, у 2019 перекрита криша, підїзди і ліфт відремонтовано. Торг на місці і тільки реальному покупцеві.

власник
2к кв Гоголя 139, продаж, довгострокова аренда.
olx.ua

Ця пропозиція від Власника! Прохання до посередників - НЕ турбувати. РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМНИХ ДУБЛІВ ДАННОГО ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОСЕРЕДНИКІВ ЗАБОРОНЕНО! Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі м. Миргород, вул. Старосвітська, 4. Квартира на 1-му поверсі. Підійде під офіс чи магазин. Плюс у дворі є сарай з погрібом! Затишний двір, охайний підїзд. Кімнати роздільні. Санвузол роздільний. Просторі коридори, великі кімнати, плюс кладова. Опалення централізоване. Є газова колонка. Квартира має зручне розташування: магазини, аптеки, Пенс.фонд, сквер, школа/дитсадок, паркування. До Курорту 10хв пішки. Документи в повному порядку (опікунське, відчуження та подібне - відсутні). Це пропозиція від власника: 06*********82. Можливий торг.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру м. Миргород
olx.ua

Продам 2-х кімн.кв. в центрі м.Миргорода Полтавської обл. 8-й поверх. Чисте повітря, вид на річку та березовий гай. Спокійні сусіди. В квартирі поміняні вікна, сантехніка, окремі кімнати. Можна зайти та жити. Біля будинку дитячий садочок, за ним школа. 10 хвилин до ринку, курорту, банків, аптек, автовокзалу, торгівельних закладів.

власник
2 кімн.кв в центрі Миргорода з видом на річку
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, зроблений косметичний ремонт, індивідуальне опалення,стоять лічильники, можливо продаж з меблями+ доплата Квартира знаходиться по вулиці сороченська 160

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Отличная 2 комнатная квартира в новом доме г. Миргород, две комнаты, балкон второй этаж трёхэтажного дома. Закрытая территория, парковка детская площадка, пляж, гостевой дом с камином и мангалом .Квартира теплая, находится по улице Харкивка,2

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Квартира знаходиться за адресою: Данила Апостала 4 у місті Миргород, Полтавської області. Кухня: виготовлена на замовлення з натурального дерева; обладнана сучасною новітньою технікою, також є посудомийна машина та витяжка. На підлозі плитка. Барна стійка виконана з дерева, з нішами. Барні італійські стільці 4шт. Ванна: бойлер (великий; підключений як до кухні так і до ванної кімнати). Новітня душова кабіна. Італійська сантехніка. Сушильник для рушників. Пральна італійська машина 2020р. На підлозі плитка. Вітальня: підлога з деревʼяного паркету з підігрівом; диван з натуральної шкіри; журнальний столик. Столик під телевізор. Кондиціонер. Кабельне телебачення. Коридор: підлога виконана з деревʼяного паркету; встроєна шафа; WiFi. Вхідні двері: броньовані; желізні; виконані під дерево. Спальня: вмістка шафа виготовлена на замовлення; двухспальня постіль 200х200 з нішою для білизни під матрасом; матрас піднімається автоматично. Вихід на балкон. Балкон: двух-стеклевий європакет; балкон повністю закритий/ застеклений; достатньо вмісткий. Останній ремонт у квартирі 2020р; Евро вікна з подвійним склом. Стіни виконані у стилі венеціанської штукатурки/ перламутрова. Дім цегляний.

власник
2-х кімнатна квартира, м. Миргород, Полтавська обл.
olx.ua

Двокімнатна простора квартира з великою кухнею двома балконами індивідуальним опаленням загальна площа 64кв.м ціна без торгу, більш детальна інформація за телефоном 09******26

власник
Продам двокімнатну квартиру (район дитячої поліклініки) ВЛАСНИК
olx.ua

В центрі м.Миргород (спальний район), продається 2-х кімн. кв. Ремонт, меблі, кондиціонер. Кімнати окремі, на дві сторони будинку. Нова тепло-шумоізоляційна покрівля даху. Тихо, спокійно, приємна прохолода влітку і комфортне тепло взимку. Вся необхідна інфраструктура та міський пляж в межах 5-10 хв. ходу. Поряд з будинком автостоянка.

власник
Продаж 2-х кімн.кв. в центрі Миргорода з євроремонтом
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру 67м²кв в центрі міста вул. Гоголя 77, в десяти поверховому будинку на 4 поверсі. Автономне газове опалення, по всій квартирі теплий водяний пол, дизайнерський проект, квартира з ремонтом без меблів, Заведені комунікації на 2 кондеціонера. Квартира буде мати такий вигляд, що на фото . Всі деталі по телефону.

власник
Продам 2х квартиру в м. Миргороді
olx.ua

ТЕРМІНОВО! Продам двокімнатну квартиру у Миргороді по вул.О. Оксанченка (бувша Багачанська). Вікна поміняні частково, не кутова, потребує ремонту але можна жити і зараз. Усі питання, будь-ласка, по телефону

власник
ТЕРМІНОВО! Двокімнатна квартира у Миргороді
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів

Географія Миргород