Квартира зі свіжим ремонтом. Всі техніка та меблі залишаються. В квартирі автономне опалення та система теплої підлоги. Закрита територія з великим гаражем. А ще в квартирі є неймовірна тераса 20 квадратних метрів. На території є зона відпочинку де ви з затишком можете провести час зі своєю родиною. Документи в повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Північна вул., 2
rieltor.ua

Продаю сучасну 2к квартиру 93,7 метри в центрі міста, новобудова на Садовій. Якісний ремонт, формат квартири простора кухня-вітальня 26 метрів з двома балконами, та окрема приватна зона - батьківська спальня з гардеробною та дитяча кімната. Санвузол окремий. Є гардеробна кімната. Двір закритого типу. Дуже гарний краєвид на місто. В будинку автономна котельня, ОСББ. Дуже зручна локація. Поруч є супермаркет Сільпо та АТБ, аптеки, медичні заклади, дитячий садочок та школа, Сіті-центр, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте та купуйте!

Садова, 34
rieltor.ua

Продаю затишну трикімнатну квартиру в центрі міста, ЖК Потьомкінський, вул.1а Слобідська - Пр.Центральний. У будинку своя котельня. Доглянуті парадні, консьєрж. Квартира з якісним ремонтом в приємних світлих тонах. Планування на дві сторони, всі кімнати окремі. Простора кухня з виходом на балкон, квадратний хол, передпокій, три окремі кімнати (з однієї вихід на другий балкон), роздільний санвузол. Система "тепла підлога" облаштована на кухні та в санвузлі. Кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою. Продається з усім, як на фото. будинок розташований в дуже зручній локації - поруч магазини, супермаркет та ринок, школа та дитячий садочок, ТРЦ Сіті-центр, парк Серце міста, відділення банків та Нової пошти, зупинки громадського транспорту. Є відеоогляд (скину на запит). Варіант хороший і заслуговує на Вашу увагу!!!

Потьомкінська вул., 129
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Гранд Буд , Набережний квартал, вулиця Мостобудівників 18. В квартирі виконаний сучасний якісний ремонт. Планування- велика кухня -студія та спальня, 2 балкони ( у двір та з видом на ріку), автономне газове опалення, закритий двір. Відеонагляд у дворі. Детальніше телефонуйте!

Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Квартира в Центре города (Центральный район, ул.Чкалова 96/1) 2х комнатная квартира студия с отдельной спальней расположена на первом этаже с высоким цоколем. Квартира с автономным отоплением, двор блогоустроен с закрытой территорией, есть возможность парковки автомобиля во дворе дома. Во дворе собственная скважина с водой хорошего качества предназначена для ценрализованого водоснабжения дома. Квартира чистая уютная с новой современной мебелью. В квартире практически никто еще не проживал. Все делалось для себя! Первый этаж высокий. На окнах решетки. Есть тамбур с мебелью на 1 хозяина. Квартира продается с мебелью. Встроенная мебель (кухонная и шкафы купе) новая, современная, стильная. В ванной комнате теплый пол и встроенная мебель. В квартире сделан качественный современный евроремонт. Очень хорошая и уютная квартира.

власник
Продается квартира
olx.ua

Продаю 4 кімнатну квартиру , центр, проспект Центральний. Загальна площа 95 кВ. М. Квартира на дві сторони. 3 спальні, гостинна, повноцінний кабінет. Енергозберігаючі якісні вікна. Тепла підлога у ванній, в кабінеті та на балконах. Продається частково мебльована (кухня та ін.).

власник
Продаю 4 кімнатну квартиру Центр м Миколаїв
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру в центрі міста (Премьер Хаус) з індивідуальним опаленням. Світла, простора квартира з якісним ремонтом. Квартира продається з новими меблями і технікою. Запрошуємо на перегляд!

Продаю 2-х кімнатну квартиру в центрі міста (Премьер Хаус) Н1
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири в Центрі новий дім ЖК ,,Прем‘єр Хаус’’. 1/10 поверх, цегляного будинку, високий цоколь. Формат: простора кухня-вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол, лоджія, коридор. Якісний новий євроремонт. Вбудовані меблі та техніка залишаються, інше за домовленістю. Індивідуальне газове опалення (двухконтурний котел). Кондиціонер. Свердловина з чистою водою! Гарний тамбур на одного власника. Закритий двір. Відеоспостереження. Район з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою. Чудовий варіант для комфортного проживання! Запрошую на перегляд! Телефонуйте.

Продаж 2х кімнатної квартири в Центрі новобудова ЖК ,,Прем’єр Хаус‘‘
olx.ua

Продажа новой квартиры в ЖКГрандбуд .Квартира в идеальном состоянии после ремонта.Кухня-студия +спальня.Санузел совмещен.Ремонт выполнен качественными материалами,делалось все для себя.Продажа с мебелью и техникой.Автономное отопление.Охрана,сигнализация.Квартира находится на 9м этаже,со спальни открывается красивый вид на реку. Двор закрыт.Дополнительно вопросы по телефону.

Продажа 2-х.к.кв в ЖК Грандбуд  77м 85000$
olx.ua

Продам 3к квартиру в Новострое, в отличном состоянии. 4 этаж из 9. Квартира с двумя раздельными спальнями, гостиная с гардеробной и отдельно, большая кухня. Продажа со всей мебелью и техникой, помимо телевизоров и детской кровати. Также в квартире установлена охрана, теплые полы в санузле и на кухне. Имеется застеклений балкон и лоджия , совмещенная с гостиной.

ЖК Потемкинский/Садовая 3к квартира в продаже со всем.
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Отличное расположение. Кирпичный дом. Планировка на две стороны. Квартира не угловая. Дорогой дизайнерский ремонт. Тёплые полы. Колонка-автомат. Увеличенный санузел. Есть сигнализация. Продажа с мебелью и техникой.

3к лофт на Садовой
olx.ua

Продам 4-х комнатную квартиру в доме коттеджном типа, в районе Ленинского РОВД. Оригинальная планировка. Современный качественный ремонт (осталось положить плитку в санузлах и установить натяжные потолки в зале и кухне). В квартире 3 спальни, гостиная, гардеробная, 2 санузла (туалет и большая ванная), кухня и балкон (10м"). Индивидуальное отопление (двухконтурный котёл Bosch), под плиткой тёплый пол с датчиком температуры. В жилых комнатах ламинат. Вся проводка новая. Проходные выключатели. Возможна продажа с мебелью. Балкон застеклён и отапливается. Снаружи и внутри подъезда видеонаблюдение. Цокольный этаж отведён под парковку с автоматическими воротами. С квартирой идет паркоместо, так же возможна продажа без паркоместа (минус 5000 дол). Отличный район - между рынком Колос и Площадью Победы, рядом вся инфраструктура! Можно безнал по госпрограмме! Приглашаю на просмотр!

Продам 4-х к. квартиру, современный ремонт + паркоместо, можно безнал
olx.ua

Продаю 2к\к в Новострое Скороходова (Кузнечная) с новой мебелью и техникой 5\6 ; общая 73.3 комната 16.3; кухня -гостиная 34.8 Новый дизайнерский ремонт Квартира продаётся с новой мебелью и техникой. Индивидуальное отопление (2-х контурный котел), кондиционеры, тёплый пол. Лифт, закрытый хороший двор с беседками и паркинг местом, видеонаблюдение во дворе и подъезде ,спортплощадка. Цена: 85000$ торг на месте

Продаю 2к\к  в Новострое  Скороходова (Кузнечная) мебелью и техникой
olx.ua

Продается 2 к квартира в Центральном районе, ул. Севастопольская / ул. 1-я Слободская. Закрытый двор. Площадь общая 104,1 м2, площадь жилая 70 м2, кухня 11 м2. 7/7 этаж кирпичного дома. Высота потолков 3.1 м. Отопление индивидуальное газовое. Сигнализация. В стоимость квартиры входит крытое парко-место (с документами). Остается вся мебель и техника.

2 к квартира Центральный р-н ул Севастопольская город Николаев
olx.ua

Продаю 3-кімнатну квартиру в елітному будинку загальною площею 90м², простора кухня студія 30м², коридор 15м², три спальні та лоджа. В квартирі індівідуальне опалення, двохконтурний котел, тепла електрична підлога. Ремонт зроблено з якісних матеріалів, іспанська плитка у вітальні та коридорі. Меблі з натурального дерева, побутова техніка. В якості бонуса до цієї квартири іде підвал площею 30м². 85000уо. Чекаємо ваших дзвінків

Продаю 3-кімнатну квартиру
olx.ua

Нерухомість , яка заслуговує уваги! Простора трикімнатна квартира в добротному будинку з якісним сучасним ремонтом! В кожній кімнаті еркерна лоджія! Сучасна простора гардеробна! Вбудовані меблі. Ламінат, дорога плитка в санвузлах, яких в квартирі ДВА! Ванна і душова кабінка. Квадратний хол. Простора кухня з відкритою лоджією. ЧУДОВИЙ краєвид із вікон, квартира двостороння, Опалення індивідуальне. ГАЗ Якісні сучасне оформлення під’їзду. Ліфти фірми OTIS Закрита прибудинкова територія під охороною. Місце для авто. Будинок моноліт. Міцний та надійний. Ціна за кв.м 1000 ум од, що на сьогодні дуже вигідна ціна ( при подорожчанні ремонту вдвічі) Під вікнами «Водолій» та скайпарк, дитяча площадка та тенісний корт. Такого серменту квартир на ринку міста до десятка. Всі фото не вдалось загрузити , тому в особисті , а краще прийти на перегляд , такі квартири потрібно дивитись «в живу»! Можливий торг, але тільки на перегляді!

3 кім квартира VIP класу в сучасному житловому комплексі
olx.ua

Продам велику двокімнатну квартиру з автономним входом на вулиці Кузнецькій 56а. Квартира складається з двох окремих кімнат та просторої кухні-студії. Є два санвузла. Капітальних ремонт, меблі. Також є можливість докупити цокольне приміщення для розширення площі понад 100м2. Також є свій гараж. Територія загороджена охороняється. Є дитячий майданчик, своя скважина автономне опалення. Чекаємо на Ваші пропозиції.

Продам велику двокімнатну квартиру в елітному комплексі на Кузнецькій
olx.ua

Продаётся стильная 3-х комнатная квартира. Планировка на две стороны,все спальни раздельные. Качественный ремонт 2021г. В квартире высокие потолки 2.70 м! В ванной и на кухне тёплые полы. По всей квартире сделана звукоизоляция. Кухня 13 м с выходом на балкон! В квартире поменяли все батареи , поэтому она очень тёплая. Оплата за отопление маленькая. Квартира продаётся с мебелью и техникой. Подъезд с консьержем! В доме крышная котельная. До Сити Центра и рынка 5 минут. Приглашаю вас на просмотр. Звоните!

Продажа 3-х комнатной квартиры на Потемкинской. НОВЫЙ ДОМ!
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі трикімнатну квартиру в ЖК Рівєра. Знаходиться на 7 поверсі 7 поверхового будинку. Красивий двір, в будинку є паркінг. Загальною площею 80 квадратних метрів. Якісний ремонт. (робили собі) Документи у порядку. Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець

Продаж трикімнатної квартири в новобудові ЖК Рівєра‼️
olx.ua

Продаж - 3 кімнатна квартира у новому будинку з якісним ремонтом. Центр - Вулиця Садова , закритий двір. - Загальна площа 94 м. Кухня гостинна студія 26 м , просторий балкон. 2 окремі спальні. Гардеробна в спальні та окрема комора. - В квартири зроблено дизайнерський ремонт. Індивідуальне планування. - Дуже гарний краєвид на місто. - Два балкони. - Вбудовані кухонні меблі, 2 кондиціонера, шафа купе , двоспальне ліжко. Автономна котельня, ОСББ. Ціна 88000 у.о. Запрошую на перегляд потенційних покупців.

Садова, 34
rieltor.ua

4х к кв Лески, Леваневцев, 3/4 сталинка, 128м, все комнаты раздельные .Высота потолков 3,30м. В квартире сауна, камин, хорошая столярка, гардеробная комната.. Закрытый двор, 2х контурный котел., рядом река.-83000у.е

Продаю 4х к кв Леваневцев, Лески 128м. "сталинка"
olx.ua

Продам 3-к квартиру. Центр. 6-я/Проспект. Двор за проспектом(не шумно и не пыльно) Окна на две стороны Утеплена снаружи Ремонт в светлых тонах делался для себя 65 кв.м +своя кладовая на этаже Кухня-гостиная,спальня и детская/кабинет(без мебели) отдельно В коридоре большой встроенный шкаф-купе Продажа с мебелью и техникой (Посудомойка,стиралка,духовка,плита,2 кондиционера,бойлер,большой smart tv в гостинной) Комфортный 3 этаж 9 этажного дома Ванна,тропический душ,навесной унитаз Квартира новая,всё новое,свежий ремонт,все трубы новые,новая проводка,жили в ней 3 месяца с покупки( переехали в другой город)со времен подачи плохой воды в Николаеве сантехника не эксплуатировалась. Цена-82 000$ Звонить 09******64 Никита

власник
Своя 3 комнатная квартира в центре Проспект/6-я
olx.ua

Пропонуємо до вашої уваги велику трикімнатну квартиру в ЖК «Рівєра». Знаходиться на 4 поверсі 8 поверхового будинку. Три кімнати роздільні великий хол так само кухня і 2 балкони (один з видом на двір, другий з видом на річку) всі еркери виходять на річку. Гарні заходи сонця вам гарантовані. Новий корпус Лазурна 9/21‼️Документи в повному порядку. Прописаних немає. Квартира після будівельників! Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець

‼️Велика трикімнатна квартира ЖК Рівєра‼️
olx.ua

Продаємо просторні дві квартири в одному тамбурі від одного власника. Маємо своє автономне опалення. Знаходимося вулиця Чкалова, угол Садова. Поруч садик, сільпо та поліклініка. Повністю закритий прибраний двір з місцями для паркування машин. Маємо всю необхідну мебель для житла, все лишається як на фото. Всі деталі по номеру 06*********50

власник
2 квартири з тамбуром Центр міста 5 кімнат
olx.ua
123...9
1 - 24 з 204 результатів