Продаю 4-х кімнатну квартиру. 6 Слобідська. Автономне опалення. Простора чотирьохкімнатна квартира, розташована у теплому цегляному будинку у районі 6-ї Слобідської та проспекту Центрального. Стан квартири – заходь та живи. У квартирі зроблено якісний капітальний ремонт. Білосніжні стелі, шпакльовані стіни, двері з якісного дерева, нова проводка, нові батареї. Покриття полу - ламінат та плитка. У трьох кімнатах балкони. Залишаються всі меблі та техніка. Автономне опалення та підігрів води – двоконтурний котел. Зручний для проживання район, поруч є все необхідне – магазини, супермаркети, школи, дитячий садок, ринок, зручна транспортна розв’язка. Запрошуємо на перегляд та до вдалої покупки!

6-та Слобідська, 11
rieltor.ua

Пропоную до придбання Квартиру у Житловому Комплексі Гранд Буд . Планування квартири: Вітальня поєднана із кухнею, з виходом на лоджію, Спальна кімната з лоджією, Ванна кімната, Гардеробна кімната. В квартирі встановлено Індивідуальне опалення Двоконтурний газовий котел. Кондиціонер. Пропоную до придбання Із Меблями та технікою! Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Продаю 4-кімнатну квартиру, р-н Херсонського шосе, вул. Кругова. Будинок котеджного типу, всього 8 квартир. Свій гараж з документами. 4-й поверх цегляного будинку, 106 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, сумісний санвузол, простора лоджа, автономне опалення. Чекаю на Ваші дзвінки.

Кругова вул., 45
rieltor.ua

2 к квартира 53 кв.м в ЖК Ривьера,после ремонта никто не жил, полностью укомплектована техникой,делали качественно для себя, квартира очень теплая зимой, теплый пол в ванной,на кухне,балконе, прихожей,качественная кухня и техника. Ванная оборудована хорошей сантехникой, инсталляция, гигиенический душ. Удобный средний этаж, хорошие соседи. Продажа от хозяина За доп информацией звоните 0.9.3.4.0.8.6.0.0.5

власник
2 к квартира, Ривьера
olx.ua

Продаю свою квартиру на 4 поверсі 5-ти поверхівки в районі Сухого Фонтану біля Дому Природи. Квартира оснащена повністю новою технікою : мікрохвильова піч, духова шафа, плита, посудомийна машина, холодильник , витяжка, газова колонка, кондиціонер, телевізор, пральна машина. Виконаний дизайнерський ремонт з переплануванням. Велика кількість місць для зберігання. Все продумано до деталей. Підлога з електро підігрівом в коридорі, ванній кімнаті, кухні та балконі. В кімнатах зберегли паркет від часів забудови, котрий був повністю відреставрований. Двері міжкімнатні - деревʼяні, вхідні двері зі звукоізоляцією та тепло утриманням, армовані. Віконні системи нові трьохкамерні, розширений балкон. Стеля -натяжна. Повністю нова проводка, нові труби та система опалення, фільтри на воду. Багато зон освітлення. Квартира дуже тепла. Більшість меблів та техніки залишається в квартирі . Заходь - живи! Ремонт робили для себе, встановили якісні змішувачі Grohe з тропічним душем та нагрівач Mario, сантехніка Roca та Ravak. Має сенс телефонувати та розмовляти. Від власника!

власник
3-кімнатна квартира, новий ремонт
olx.ua

70 кв.м в центрі просп. Центральний/3-тя Слобідська ВІД ВЛАСНИКА! 6-й поверх, тамбур, прекрасні сусіди. Затишна,тепла і мебльована квартира. Два кондиціонери,бойлер. У ванній кімнаті тепла підлога. З кухні балкон і з кімнати лоджія. Вікна на дві сторони. Меблі та техніка з фото залишаються. Більше фотографій скину в особисті.

власник
Продам 3 кімнатку квартиру в центрі міста від власника
olx.ua

Продается двухкомнатная квартира в новом доме. Центральный р-н, ул. Садовая/ ул. Чкалова. ЖК Гранд Делюкс. 5 этаж 7-ти этажного кирпичного дома. 75 м2, Кухня-студия. Индивидуальное отопление (котел), теплые полы. Качественные строительные материалы.

2 к квартира новострой ул Садовая Центральный р-н Николаев
olx.ua

Продажа отличной евродвушки в ЖК Набережный квартал. 5/12 этаж. Общая площадь 60 кВ. Формат( кухня - гостиная, спальня, санузел, балкон , гардеробная). Квартира с мебелью и техникой. Автономное отопление(двухконтурный газовый котел). Кладовая, как приятный бонус. Чудесный вид на реку! Закрытый двор, видеонаблюдение. Отличный вариант для комфортного проживания! Жду ваших звонков.

Продажа евродвушки в ЖК Набережный квартал
olx.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2 к.квартиру в центрі міста‼️ по вулиці Декабристів 38/1. Висока стеля, свіжий ремонт, нові меблі та побутова техніка. Знаходиться на третьому поверсі пʼятиповерхового будинку. Загальна площа=50.4кв.м. , кухня=6.4кв.м., висота=3.00 Підїзд просторий та охайний. Тихий ,затишний двір, приємні сусіди. На території дитячі майданчики, квітучі клумби, безліч дерев. У пішому доступі від дому необхідна інфраструктура: торгівельний центр, поштове та банківське відділення, супермаркети, ресторани, кав’ярні, салони краси, спортивні зали , школа , дитячий садочок та інше. Документи готові до продажу. Показ за попередньою домовленістю.

Продаж‼️2к.квартири‼️Центр міста‼️
olx.ua

Продается однокомнатная квартира в новострое по адресу Пр. Центральный 92 . В квартире имеется хороший ремонт и все необходимое для жизни.

Продается 1-к квартира в ЦЕНТРЕ
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається 3к.к на Фалеєвській! Квартира розташована на 2/3 пов. будинку. Квартира у гарному стані. Велика, просторна, світла. Продається з меблями і технікою. Балкон, лоджія, вікна МП. С/в суміжний. Підігрів води газ. колонка. Закритий двір. Поруч із будинком є магазини, кафе, лікарня, зелена зона, річка, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Фалеевская улица, 1, Заводской, Николаев, Николаевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 3х кімнатну квартиру з гаражом біля дому. Гараж капітальний з документами, можна його використовувати як склад або магазин. Квартира на Площі Перемоги, чудовий четвертий поверх, багато зроблено в плані ремонту, планування два плюс один, балкон "француз". Гарна інфраструктура-садочок , школа, супермаркет, зупинка транспорту

Мира проспект, 56, Ингульский, Николаев, Николаевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 3к/к в новом доме. Дом сдан в эксплуатацию. Автономное газовое отопление. Шикарная планировка на две стороны. Два санузла. Все комнаты разделены. Два балкона и лоджия. Закрытый двор,охрана.

Продаю 3к/к в новом доме на Садовой
olx.ua

Новый жилой комплекс на 9й Слободской угол Пограничной(напротив Водоканала). Закрытый двор с большой детской площадкой. Кирпичный утеплённый дом. Автономное отопление(двухконтурный газовый котёл). Планировка на две стороны. Два санузла. Сделана разводка по электрике и сантехнике. Утепление со стороны Крыши. Есть терраса с красивым видом на город и реку.

Два уровня в ЖК Мечта
olx.ua

Предлагаем вашему вниманию кухню студию и две комнаты ‼️Центр города улица Адмиральская ‼️Вид на реку ‼️Находится на 5 этаже 5 этажного дома, обшей площадью 63.4 квадратных метров. Высокие потолки 2.7 метров . В квартире есть абсолютно вся для комфортного проживания . Идеальный вариант под аренду ( бизнес ) Звоните покажем в любое удобное для вас время по предварительной договоренности . Услуги агентства оплачивает покупатель

Продажа кухни студии и 2 комнаты ‼️Центр‼️
olx.ua

Продажа стильной 3 комнатной квартиры с ремонтом в Центре города ул. Садовая / Пограничная ! Закрытый, охраняемый двор с детской площадкой, с крышной электрокотельной, 2 лифта, тамбур, консьерж, квартира светлая с практичной современной планировкой. 7/11 кирпичного дома 71/41/12, бронедвери, МПОкна, счетчики, бойлер, кондиционеры, зонально тёплый пол, застеклённый балкон + лоджия. Развитая инфраструктура и транспортная развязка. Продажа с мебелью и техникой ! Идеально под жильё или арендный бизнес. Рассмотрим варианты обмена на недвижимость Николаев/Одесса. Дополнительная информация по телефону

Продажа стильной 3 комн в Центре ул. Садовая Закрытый двор 60т$ Обмен
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири в Соляних за Магеланом. Стан квартири - під чистове оздоблення. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога по всій площі. Звукоізоляція. Утеплення внутрішнє та зовнішнє. Зроблені усі електророботи. В наявності радіатори. Квартира дуже тепла. Склопакети найвищої якості зроблені по спецзамовленню. Є виходи під чотири кондиціонери. Поліпшене планування. Два санвузли. Два виходи з квартири - з парадної та окремий. Чудовий район міста з розвиненою інфраструктурою. Квартира готова до продажу. Дзвоніть, будь ласка!

Трикімнатна квартира в Соляних, за Магеланом, з інд.газ. опаленням м1
olx.ua

Продаю 3к квартиру в новому ЖК НіколаГрад в центрі міста - 6а Слобідська та Чкалова. Закритий двір з дитячим майданчиком та магазинчиком, студія краси та дитячий заклад. Квартира на верхньому поверсі, дворівнева. Має формат - на першому поверсі простора кухня-вітальня та санвузол, на другому поверсі дві окремі спальні, гардеробна та санвузол. В квартирі віконані такі роботи - проведена заміна вікон на якісні, облаштована тепла підлога по всій квартирі, зроблено монтаж електричної проводки, виготовлений та встановлений металевий каркас сходів. Також в квартирі передбачене автономне оплаення - двохконтурний газовий котел. Поруч розташовані магазини, супермаркет, дитячий садочок та школа, зупинки транспорту. Квартира має привабливу ціну! Телефонуйте!

Продаю 3к квартиру в ЖК НіколаГрад з початим ремонтом. ц1
olx.ua

Новий кірпичний жк на 9 Слобідський. Утеплений дім. Своє автономне опалення. Закритий двір с великим дитячим майданчиком. Планування на дві сторони. Два санвузли. Зроблена розводка по сантехніці та проводці. Велика тераса с чудовим краєвидом.

Два поверхи в ЖК Мрія
olx.ua

Квартира с хорошим ремонтом центр города угол ул. Садовая и Чигрина Все остаться как на фото Закрытый двор камеры видео наблюдения консьерж Жду на просмотр

Продажа 3к/квартиры ул. Садовая ‼️
olx.ua

Продаю простору і затишну чотирьохкімнатну квартиру на Намиві. Цегляний будинок. Зручний четвертий поверх. Усі кімнати роздільні. Паркет. Автономне опалення. Меблі і техніка залишаються майбутньому власнику. В квартирі є балкон і велика лоджія на 2 кімнати. Розташування – біля магазину АТБ. Стан квартири - житловий, в чудовому стані. Дорога якісна дерев’яна кухня і спальня. Усе необхідне для життя (і навіть більше) поруч: риночки, школи, садочки, супермаркети, пошти, лабораторії, лікарні, пляж з кафешками і парк з озером. Запрошую на перегляд! Дзвоніть! Можливий торг! Відео за запитом

Продаю 4 кк квартиру на Намиві! Меблі і техніка!
olx.ua

Продаж 2к квартири у новобудові , на Кузнецькій, четвертий поверх з 6. У будинку є Скважина, індивідуальне газове опалення, закритий двір, є своє парко місце. Продаж квартири з меблями та технікою, кімнати роздільні. У будинку є ліфт. Запрошуємо на перегляд, є також відео квартири

Кузнецька/ТЦ Кіт 2к квартира у новобудові на 4 поверсі з 6
olx.ua

Кирпичный дом с собственной котельной, квартира выходит на две стороны, утеплена. Установлены 2 новых индукционных кондиционера, новая проводка, ввод, установлены новые автоматы и УЗО, на лоджии - теплый пол, совмещенный сан. узел, новая сантехника. проведен интернет. Новый бойлер в ванной, второй в кухне/постирочной. В квартире так же имеется газ. Ремонт в квартире окончен на 95% - осталось оклеить стены и постелить пол в кухне и коридоре (материал закуплен). Подъезд чистый, соседи тихие, двор закрытый. Делалась для себя, по всем вопросам отвечу по телефону.

власник
Продам 4к квартиру на пограничной
olx.ua

Свежий ремонт. Мебель и техника остается. Комнаты раздельные. Документы готовы к продаже.

Продажа 2к на Декабристов (Центр)‼️
olx.ua
1 - 24 з 570 результатів