Продажа однокомнатной крупногабаритной чешки в кирпичном доме. Спальный район Намыв - Озёрная 13. В квартире полностью заменена проводка, новая стяжка, стены оббивались до кирпича, автономное газовое отопление, большая экономия на центральном отоплении и обогреве воды от бойлера! Утеплена мин ватой. Продажа с мебелью и техникой. Предпочтение продажи по безналичному расчету. Зарегистрированных и долгов нет. Документы в порядке. Отличный спальный район, возле дома остановками городского транспорта, продуктовый рынок, в доме супермаркет АТБ, Приват банк, Ева, ватсонс, рядом укрпочта, новая почта, Ощадбанк и т.д. Городской пляж намыв, парк Лески. Отлично для проживания и для сдачи в аренду.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 13
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру 2/10 в новобудові "Мрія". У квартирі передбачено індивідуальне газове опалення. Будинок на черзі введення в експлуатацію. Вже можна розпочинати ремонт у квартирі. Є можливість добудувати свій індивідуальний тамбур. Немає витрат на послуги нотаріуса (переуступка прав).

Чкалова, 3
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 4к.квартиру у місті в тихому районі по вулиці Январьова 28. Загальною площею 77м.кв. та кухнею 7.1м.кв. Знаходиться на другому поверсі девʼятиповерхового будинку. Квартира має чотири окремі кімнати, що надає додаткових можливостей для організації простору. Роздільний туалет та ванна кімната облицьовані плиткою, створюючи стильний та гігієнічний інтерєр. Велику лоджію 3.3м.кв. та балкон. Автономне опалення️ Меблі залишаються. Вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортного життя . Підʼїзд охайний, двір затишний, сусіди порядні та ввічливі. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Январьова, 28
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо вашій увазі 2-х кімнатну квартиру в ЖК НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ вул. Мостобудівельників. Розташована квартира на 7-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 66 квадратних метрів, площа кухні 9 квадратних метрів. Індивідуальне планування. Панорамні вікна з видом на річку. Індукційна плита і духова шафа Electrolux. Двух контурний котел. Закритий двір, тихий район. На поверсі є кладовка ( обговорюється окремо ) Обʼєкт готовий до продажу. Документи у повному порядку. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

можливий продаж по єОселя
Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги трикімнатну квартиру на вул. Чкалова (перетин з другою Слобідською). Знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа 59.2 квадратних метрів. Планування 2+1 (що означає, що дві кімнати суміжні одна окремо). У квартирі ‼️автономне опалення ‼️. У квартирі зроблений ремонт так само практично всі меблі та техніка залишається. Документи готові до угоди (прописаних та боргів немає). Телефонуйте покажемо у будь-який зручний час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

Чкалова, 100
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру з неймовірним видом на річку в ЖК НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ. Розташована квартира на 5-му поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 60 квадратних метрів, площа кухні 15 квадратних метрів. Квартира з дизайнерським ремонтом, євро дужка, планування квартири власники робили під себе, кухня-студія, велика затишна спальня, балкон та гардеробна кімната. Панорамні вікна з неймовірним видом на річку. ‼️ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ‼️ Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Закрити двір з відеоспостереженням. Об’єкт повністю готовий до продажу. Документ у повному порядку. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги елітну 3к.квартиру ‼️ЖК Адмірал‼️ Загальна площа 170м.кв.площа кухні 40 м.кв. Знаходиться на третьому поверсі дванадцятиповерхового будинку. Обєкт з дизайнерським ремонтом, великою кухнею-вітальнею, дві роздільні кімнати, два балкони, меблі та техніка залишаються, гардеробна, свердловина, генерація, закритий комплекс що охороняється, підземний паркінг два місця. Вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортного життя . Обєкт готовий до продажу . Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Адміральська вул., 31б
rieltor.ua

Продається 2 к.к. в окремому одноповерховому будинку у спільному дворі. В квартирі зроблений капітальний ремонт, замінені всі труби, є власне опалення газове та електричне (лічильник день-нічь), встановлений бойлер, є місце для парковки авто. Квартира розташована в тихому районі, старий центр, поруч є магазини, аптеки, школа, ВУЗ, гарна транспортна розвязка. Усі документи в порядку, квартира готова до продажу та чекає саме на вас. Телефонуйте, не гайте час.

Артилерійська вул., 8
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі. Квартира знаходиться на 2 поверсі 2 поверхового Царського будинку, старий центр, висота стелі 3,8м. Квартира тепла, товсті стіни, житловий стан, кімнати 20,2кв.м та 7,9кв.м. Квартира розташована в центрі міста, поруч школа, Муздрам театр, Стадіон, ТРЦ, супермаркети, різноманітні магазини, дитячий городок "Казка", кінотеатр, лікарня. Гарна транспортна розвязка. Документи в порядку, в квартирі ніхто не мешкає. Телефонуйте, не гайте час.

Чкалова, 34
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира на першому (цокольному) поверсі 3 поверхового Царського будинку в районі Педагогічного університету. Квартира продається з усіма меблями та технікою (на фото). В квартирі зроблен гарний ремонт, вікна металопластикові є решітки, труби, стоякі замінені. Квартира готова до заселення. Будинок знаходиться в тихому районі,у дворі є сарай, оздоблений профнастилом, до гарної транспортної розвязки 10-15 хвилин пішки, до Центрального ринку пішки 30 хвилин. Поруч парк, магазини, апеки, лікарня.

Лагерне Поле вул., 5/3
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Миколаїв

Продаю 2-кімнатну квартиру, ЖК Центральний. Знаходиться на 12-му поверсі 15-поверхового цегляного будинку. 82.9 м. кв. загальної площі, дві роздільні кімнати, простора кухня, гардеробна + кладова на поверсі. Автономне електричне опалення. Закритий двір з дитячою зоною та гостьовими парко місцями. По виконаним роботам: ✅Шумоізоляція стелі у всіх приміщеннях ✅датчики протікання води, тепла підлога, всі труби опалення німецькі, радіатори в двох кімнатах декоративні німецькі ✅вся електрика проведена з урахуванням всіх можливих навантажень. ✅Плитка укладена у прихожій, кухні, балконі, гардеробній ✅ італійські вхідні двері не від забудовника, у ванну кімнату - двері прихованого монтажу. ✅Іспанська плитка у ванній кімнаті, сантехніка Grohe. ✅ Стіни підготовлені під покарску, є декоративна стіна. ✅склопакети нові двокамерні. ✅Встановлена Спліт система на три кондиціонери.

Центральний просп. (Леніна), 172
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У Житловому Комплексі Нікола Град, по вулиці 6 Слобідська 81. Планування квартири: Дві Роздільні кімнати [ 15.5 + 20.2] Кухня 11.2 м Коридор 8.5 м Два балкони, Засклені. Детальніше на фото плану. В квартирі встановлено Індивідуальне опалення, Двоконтурний котел. А також є електричний котел. Утеплена . Є тамбур капітальний. Завжди чистий підїзд, новий сучасний будинок, Приємні сусіди. У дворі будинку гарний Дитячий майданчик. Завжди є місце для парковки Автомобіля. Двір зачинений, гарний с Зеленими насадженнями. Запрошую Вас На перегляд квартири, приходьте обирати Нове житло у центрі міста Миколаїв! Торг можливий, при перегляді квартири, запрошую Вас! Приймаю На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв! Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

6 Слобідська, 81
rieltor.ua

Продаю 1 ком. квартиру в центре Лягина-Спасская. Крупногабаритная, 51 кв.м.. Автономное отопление (газ). Закрытый двор. Окна металлопласт. Пол-ламинат. Санузел в плитке. Продается с мебелью и техникой. Срочная продажа.

Спаська вул., 43
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги продаж житкопу в центрі міста ‼️ виділений на окрему адресу (р-н Центрального ринку). Загальною площею 38.1 кв.м. У квартиру входять дві будівлі. З індивідуальним та пічним опаленням, підвалом, гаражем. Дуже гарне місце розташування, транспорт у всі напрямки, зупинки поряд. Закритий доглянутий двір. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Документи у повному порядку. Обʼєкт готовий до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Курьерский провулок, 8
rieltor.ua

Пропоную до придбання Чотирьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Намив. В квартирі виконаний якісний ремонт, по авторському проекту. Встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Тепла підлога. Планування квартири: Чотири роздільні кімнати, На дві сторони. Ванна кімната, Сан вузол з душовою кабіною . Простора кухня 14м , з виходом на лоджію . Лоджія з вітальні , Та лоджія у спальній [ дитячій] Просторий коридор , з вбудованими меблями. Також у спальній Кімнаті є Гардеробна кімната . Квартира дуже тепла, та світла , З гарним виглядом На річку! Ремонт робили для себе, 3 роки тому , з використанням якісних Матеріалів. Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, меблі у коридорі, меблі у кімнатах. Також до квартири, є Кладова кімната на поверсі, Приміщення у підвалі будинку. Двір зачинений, Є місце для парковки Автомобіля. Встановлено відео спостереження. Новий сучасний енергоєфективний будинок, утеплений . Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири ! Приймаю замовлення На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв! Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

Лазурна вул., 40/1
rieltor.ua

Продаю 4-х кімнатну квартиру. 6 Слобідська. Автономне опалення. Простора чотирьохкімнатна квартира, розташована у теплому цегляному будинку у районі 6-ї Слобідської та проспекту Центрального. Стан квартири – заходь та живи. У квартирі зроблено якісний капітальний ремонт. Білосніжні стелі, шпакльовані стіни, двері з якісного дерева, нова проводка, нові батареї. Покриття полу - ламінат та плитка. У трьох кімнатах балкони. Залишаються всі меблі та техніка. Автономне опалення та підігрів води – двоконтурний котел. Зручний для проживання район, поруч є все необхідне – магазини, супермаркети, школи, дитячий садок, ринок, зручна транспортна розв’язка. Запрошуємо на перегляд та до вдалої покупки!

6-та Слобідська, 11
rieltor.ua

Новий солідний житловий комплекс "Премьєр Хаус" за адресою вул.1 Слобідська 32. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет Сільпо, різні садочки, школи, ТЦ "City Center", аптеки, лікарні, ринок і тд. Центр міста. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 4 квартири на поверсі.

власник
можливий продаж по єОселя
1 слобідська, 32
rieltor.ua

Новобудова за адресою вул.Лазурна 40/1(Намив). Біля річки. З вікна квартири відкривається мальовничий вид. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет, різні садочки, школи, аптеки, лікарні, ринок і тд. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 3 квартири на поверсі.

власник
Лазурна вул., 40/1
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж двоповерхового жилкопу в центрі міста по вул. Сінна 74 ‼️ Загальна площа=55.6 м.кв. На першому поверсі знаходяться кухня, прихожа та санвузол. На другому поверсі вітальня, спальня та балкон. Зроблена тепла підлога з плиткою. Будинок підготовлений під чисте оздоблення що дає вожливість зробити ремонт за своїм смаком та уподобаннями! Гарна локація, поруч у пішій доступності є все для комфортного проживання! Обєкт готовий до продажу, документи в порядку! Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець!

Сінна, 74
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 2-х кімнатну квартиру на Намиві в новому будинку. Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири складає 67 квадратних метрів, площа кухні 10 квадратних метрів. Якісний та свіжий дизайнерський ремонт. Власники робили все для свого комфорту. Тому враховували всі нюанси та критерії. Квартира в ідеальному стані. Вся техніка і меблі нові та входять у вартість. ‼️В КВАРТИРІ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ‼️ Панорамні вікна з неймовірним видом на річку‼️ Великий та затишний балкон. Роздільні кімнати. Закритий двір. Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 40
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж просторої 2 кімнатної квартири в ЖК Центральний (проспектом навпроти Спортмайстра) - 9й поверх./15ти поверхового будинку - загальна площа 75 кв.м (кухня – 13 кв.м, житлова – 17,3 кв.м) - цегляна кладка з покращеною шумоізоляцією - балкон з панорамним видом на проспект - автономне електричне опалення (електрокотел) - встановлені пятикамерні вікна з німецьким профілем та двокамерним склопакетом - по всій території будинку встановлене відеоспостереження - у підїздах та на кожному поверсі будинку - консьєрж та прибиральниці - у будинку 2 ліфти - вантажний та пасажирський У будинку буде великий супермаркет та планують відкрити найбільший спортивний клуб у місті. Будуватиметься підземний паркінг на два поверхи. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Гарна транспортна розвʼязка. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

можливий продаж по єОселя
Центральний просп. (Леніна), 172
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3-кімнатну квартиру вул. Знамянська 43 р-н Кульбакіно ‼️Автономне опалення‼️Знаходиться на пятому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 61.9 м. кв., кухня 7.8 м. кв. Квартира в гарному житловому стані з частковими меблями. Ванна та туалет роздільні, балкон та лоджія виходять на дві сторони та засклені металопластом. Подвіря тихе і розташоване в глибині, не при дорозі. Вся потрібна інфраструктура поряд! Документи у повному порядку. Перегляд за попередньою домовленістю.

Знаменська, 43
rieltor.ua

Продається квартира на вул. Чкалова 5/5. Квартира в хорошому житловому стані з частковими меблями. Знаходиться в цегляному будинку та чистому доглянутому підїзді. Двір тихий. Вікна виходять на дві сторони і засклені металопластом. Ванна та туалет поєднані. Є лічильники та безперебійник. Поруч знаходяться магазини, школа, дитячий садок, супермакет і зручна транспортна розвязка. Документи готові до продажу. Показ за попередньою домовленістю.

Чкалова, 100
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги однокімнатну квартиру на вул. Крилова. Знаходиться на 10 поверсі 10 поверхового будинку високий техповерх. Загальна площа 44.9 квадратних метрів з великою кухнею 7.8 квадратних метрів. Автономне газове опалення. Гарний якісний ремонт. Інфраструктура вся поруч ! Документи у повному порядку. Є гардеробна кімната. У квартирі залишиться кухня та гардеробна шафи. Телефонуйте покажемо у будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю .

Крилова вул., 54
rieltor.ua
1 - 24 з 690 результатів