Пропонуємо Вашій увазі трьохкімнатну квартиру. Загальна площа 62.8 квадратних метрів, кухня 5.8 квадратних метрів. Є балкон ,коридор, санвузол роздільний . Поруч є супермаркети, аптеки, зупинки транспорту, заклади для відпочинку та інше. Обєкт вільний телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Свиридова Генерала вул., 37
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру на проспекті Миру. Розташована квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 62.90 квадратних метрів, площі кухні 7.80 квадратних метрів. Квартира не кутова. Усі меблі залишаються. Квартира утеплена. У кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Документи у повному порядку, боргів немає. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Миру просп., 23а
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 3к.квартиру під ремонт без оздоблювальних робіт. Вартість 1кв.м. = 354 $ Знаходиться по вулиці Космонавтів на 12/12 поверсі. Загальна площа 127.5м.кв., житлова 80,80м.кв., кухня-вітальня-35.6м.кв. Два санвузли, гардеробна, побутова кімната, лоджія і два балкони. Електрична проводка проведена, вид на місто, закритий двір, ліфт піднімається на 11 поверх. Вся потрібна інфраструктура поряд! Ця квартира пропонує Вам унікальну можливість створити власну оселю за своїм смаком та уподобаннями! Показ за попередньою домовленістю.

Космонавтів вул., 128д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо вашій увазі велику трикімнатну квартиру на вул.Парковій. Знаходиться на 6 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Кімнати всі роздільні та великі (14 квадратних метрів, 17.8 квадратних метрів, та 16.6 квадратних метрів). Квартира загальною площею 73,6 квадратних метрів. Вікна та балконні двері металопласт, засклення балкона дерево. Обєкт під ремонт, стан видно на фото. Документи готові до операції купівлі продажу. Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець.

Паркова, 24/3
rieltor.ua

пр. Богоявленский, р-н. кинотеатра "Юность"; 4/5; 57/38/6; панельный; не угловая; 2+1 (комнаты смежно-раздельные); квартира располагается на две стороны дома; санузел совмещён; балкон не застеклён; все стеклопакеты; квартира под ремонт; бойлер; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 27000 у. е. хороший торг.

вул. Олійника, 28
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира вулиця Космонавтів/ Китобоїв, поблизу Площі Перемоги. Виконаний на 90% капітальний ремонт з заміною проводки, труб, стояка, батарей, вхідні двері - аболютно все нове. 3 роздільні кімнати, засклені балкон та лоджія. Нова функціональна кухня з мойкою , газовою поверхнею та духовий шкафом- ще не користувалися. Зручний 2й поверх, є кладова в підїзді. Будинок ОСББ, чистий двір. Квартира світла та простора! Запрошуємо на перегляд!

Космонавтів вул., 80
rieltor.ua

Пропоную до придбання Великогабаритну Двокімнатну квартиру , У Новобудові По вулиці 12-а Повздовжня 16А . Загальна площа квартири 101.1 м/кв ! Можно зробити Трьохкімнатну. Планування квартири: Вітальня поєднана із кухнею 27, 9 м/кв - З виходом на лоджію, Дві роздільні кімнати Два сан вузли 8.1 + 4м , Дві гардеробні кімнати 11, 1 м + 2, 2 м. Балкон з виглядом У тихий двір, З кімнати. В квартирі вже встановлено нові Багатокамерні вікна 4х камерні. Розводка проводки, зроблено. Розводка для теплої підлоги , зроблено. Лічильники на все встановлено. В будинку встановлено відео спостереження. Зачинений двір, чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями. Кодовий замок, Ліфт новий сучасний. Квартира Вашої мрії чекає вас ! Запрошую Вас На перегляд, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

12-а Повздовжня, 16А
rieltor.ua

Продаю 3-ную крупногабаритную квартиру, пр.Мира. Ремонт, мебель, техника! Квартира расположена в середине дома, очень уютная и теплая. Капитальный евроремонт, все делалось для себя из качественных материалов. Отличная планировка – окна выходят на две стороны. Все комнаты раздельные. Большой квадратный холл. Идеально ровные стены, белоснежные потолки, покрытие пола – ламинат и плитка, металлопластиковые окна цвета «золотой дуб», дубовые двери, входные двери - бронированные. Новая проводка. Две лоджии застеклены, утеплены и обшиты натуральным деревом – ольхой. Квартира утеплена снаружи. Вся мебель и техника остается. Большой кондиционер, рассчитанный на 75 м., бойлер на 100 литров, новый холодильник, стиральная машина. Спутниковая тарелка. Мебель, в том числе встроенная, из натурального дерева, кожаный мягкий уголок. Кухня ждет обустройства на Ваш вкус. Есть межэтажная кладовка, площадью 15 метров. Дом ОСББ, в подъезде чистота и порядок, тамбур на две квартиры, отличные соседи. Отличная транспортная развязка, рядом расположены школа, садик, супермаркеты, рынок и все, что нужно для жизни. Уместен разумный торг! Звоните и приходите на просмотр своей квартиры!

Поздовжня 12-а вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 3 кімнатна квартира З СВІЖИМ РЕМОНТОМ,зробленим з любовювсе в квартирі нове,цікавий дизайн,ПІСЛЯ РЕМОНТУ НІХТО НЕ ЖИВ. Квартира знаходиться за вул Космонавтів,ріг Проспекту Миру,площа Перемоги ,від проспекту Миру 100 метрів,від АТБ 150 метрів,від зупинок громадського транспорту 100 метрів,також поруч знаходиться продовольчий ринок ,де недорогі ціни. 3ручний 4 поверх,квартира не кутова,світла, тепла є велика кладова,яку можна використовувати як гардеробну.

Космонавтів вул., 61
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район ЮТЗ. По вулиці Проспект Богоявленский. Планування квартири: Три кімнати, Вітальня прохідна З балконом. Зручний 3й поверх. Поруч з будинком є все необхідне Для комфортного життя, магазини, зупинка транспорту, Ринок Колос. Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте

Проспект Богоявленский, 27
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається 3-кімнатна квартира в ОСББ "Чорноморець" (Мира/Васляєва) . Стан нормальний. Торік було повністю замінено стояк та оновлено сантехніку. Є 2 вбудовані глибокі шафи/комори до стелі. Не кутова, тепла, без цвілі, на сонячному боці, з видом на зелену зону та захід сонця. Лічильники на газ, воду та електрику. Боргів немає. Плата за опаленная – до 1800 грн, будинки +24. Хороші сусіди Вікна: в кімнатах пластикові (1 зовнішнє скло має тріщину після обстрілу, але тримається міцно), в кухні столярня (не дме, не гниле) - ЗАМІНЕТЬСЯ ЗА ПРОГРАМУ ЗАМІНИ . Лоджія: двері та вікно пластик, зовні столярка (БУДЕ ЗАМЕНЕНА ПО ПРОГРАМІ ЗАМІНИ.), взимку добре для зберігання продуктів, стелаж із полицями. Санвузол суміжний, всі стіни в кахлі. Кухня: збільшена, 3 стіни в кахлі, стеля - вагонка, батареї на внутрішній стіні, гріють кухню та сусідню комнату, "хрущовський холодильник". Супутникова антена . Якісний бойлер на 100 л. У радіусі 1 км - 6 шкіл, садки Підземне паркування/притулок з електрозарядкою , 2 тренажерні зали . Холодильник, телевізор, меблі залишаються. Прописано 1 особу, швидка виписка. Реальному покупцю – ТОРГ. Квартира доступна для фактичного продажу з кінця травня.

пр.Мира, 17
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, По вулиці Проспект Миру, Зупинка транспорту Площа Перемоги. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Засклений балкон , Засклена лоджія , Кухня з вбудованими меблями, Ванна кімната, Гардеробна кімната , дуже вмістка! Великий коридор. Капітальний тамбур на дві квартири. В квартирі вже зроблено Капітальний ремонт, із заміною всіх комунікацій. Встановлено нові багатокамерні вікна. Лічильник на світло день/ ніч. Квартира розташована на Третьому поверсі, Девятиповерхового будинку. Поруч є все необхідне Для активного та сімейного життя, Риночок на Площа Перемоги, Супермаркет, магазини, Відділення пошти, дитячий садок, Школа, зупинка транспорту. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Проспект Миру, 58
rieltor.ua

Квартира розташована на першому поверсі 2-х поверхового камяного будинку , в середині . Сталінка . Квартира на дві сторони . Підійде як для житла так і під комерційну діяльність (офіс, медлабораторію, салон ...). Кімнати роздільні - 16.4 кв.м, 11.2 кв.м, 10.8 кв.м., кухня - 6.3 кв.м. Санвузол-роздільний. Висота стелі - 2.8 Двір затишний , зелений , спокійний . Ринки - мясний , продуктовий , овочевий . Магазини , стоматологія , дитячий садок , школа , зупинки транспорту все поряд і багато іншого . Телефонуйте , приходьте на перегляд та купуйте свою власну квартиру!

28-ої Армії вул., 12
rieltor.ua

Квартира после капитального ремонта, утеплена снаружи. Расположена на 3 - ем этаже 9 этажного панельного дома, на 2 стороны, в серединке дома. В комнатах подвесные потолки, МПО, стены выровнены, лоджия застеклена - металлопласт, балкон - хорошая столярка. Комнаты 2 +1, санузел совмещён, подогрев воды - новый бойлер. Общая площадь - 67.8 кв. м, жилая - 44 кв. м (12.7 кв. м. + 17.10 кв. м + 13.6 кв. м), кухня - 8.5 кв. м. В квартире остаётся вся мебель, бытовая техника, люстры, поласы, гардины с портьрами. Красивый двор. Есть место для машины. Ухоженный подъезд и лифт. Дом ОСББ. Рыночек, супермаркеты, детский сад, школы, магазины, поликлиника, остановки транспорта - трамвай, маршрутки, магазины всё в шаговой доступности. Приглашаем на просмотр и покупку Вашей квартиры, в которой Вам не придётся делать ремонт - заезжайте и живите.

Нагірна вул., 87
rieltor.ua

Квартира після гарного косметичного ремонту . Розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку, не кутова , квартира на 2 сторони будинку . - Кімнати 2+1, санвузол роздільний - загальна – 63 кв. м, житлова – 43 кв. м, кухня – 7.4 кв. м. Дуже тепла – чавунні батареї виведені назовнi , а не знаходяться у стіні як у багатьох квартир . Дві вхідні двері-металеві , є сигналізація . Всі вікна металопластиков , балконні двері також . У 2-х кімнатах ламінат , підлога капітально перероблена , в 3-й - ковролін . На лоджії та балконі скрізь склопакети. Труби всі змінені . Квартира мебльована , кондиціонер , бойлер , інтернет WI-FI , кабельне ТБ , домофон . Відмінний район - супермаркети , магазини , школи , дитячий садок , аптеки , ринок , Банк , транспортна розвязка та багато іншого . Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашого житла .

Пр.Миру, 56
rieltor.ua

Ця пропозиція- варта Вашої уваги ! Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру , Із Меблями та технікою! Квартира має таке планування- Три роздільні кімнати, Квадратний хол ! Два коридори , Лоджія , Балкон, Кухня, Роздільний санвузол. Є тамбур на дві квартири, а також велика Кладова кімната на поверсі! В квартирі вже виконаний Якісний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Хепі Лайф . А також Вікна - Натуральна столярка Проводку Замінено.Сантехніка Нова у ванній кімнаті, Та в туалеті. Новий бойлер яким ще не користувалися . У кухні- підлога- плитка. Коридор та хол- ламінат. Вітальня- підлога - ламінат. Спальна кімната- підлога- лінолеум. Батареї по 12 секцій ! Квартира утеплена! В середин Будинку . Для нового власника Залишаються меблі та техніка : Вбудована Функціональна Кухня, Яка вироблялася під замовлення, Робили з якісних матеріалів ! Картина - дзеркало, на кухні , Гарний скляний стіл . Газова поверхня , духова Шафа, Пральна машина. У коридорі - Нова вбудована Шафа, дуже Функціональна, Та вмістка ! У кімнатах Ліжка - виробництва Італії , одне ліжко - з натуральної білої шкіри, із вмісткою нішею. Друге ліжко- дерево лакіроване. Кондиціонер- новий ! Стінка у вітальні , з підсвіткою , Із якісних матеріалів! Робили під замовлення . Вікна Кухні, Спальних кімнат Виходять на приватний сектор, Гарний вид на Річку, та місто ! З Вітальні- лоджія - з Виглядом У тихий двір. Дуже гарний район для сімейного життя, Поруч є все необхідне ! У дворі будинку облаштовано Спортивний майданчик, Для гри в волейболу, теніс . Також є дитячий майданчик. Двір чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями ! Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд! * МОЖЛИВИЙ БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК !

Свиридова Генерала вул., 7
rieltor.ua

Продаю унікальну 3к квартиру в районі пр.Миру (1я Лінія) 7/9 цегляного будинку, квартира утеплена по фасаду, МП вікна, 2 санвузли. Кухня 12,3 метри, вітальня з балконом, затишна дитяча кімната, доросла спальня з гардеробною та ванною кімнатою. На підлозі в коридорі та вітальні дубовий паркет, у дитячій кімнаті - екологічний буковий паркет. Квартира з автономним опаленням. 2 балкони та лоджія, радіатори з терморегуляторами, 3 кондиціонери, вбудована кухня з побутовою технікою - посудомийна машина, духова шафа, газова поверхня, гранітна мийка. Розташування будинку дуже зручне - поряд знаходяться ринок Колос та Епіцентр, магазини, дитячий садок та школа, відділення банків та Нової пошти, зупинки транспорту. Дзвоніть для перегляду.

Лінія 1-а вул., 34
rieltor.ua

Продаю дворівневу 3-кімнатну квартиру, 12 Повздовжня. Будинок 2008 року будівництва, 10-й поверх, 168 м. кв., два санвузли, електроопалення, чудовий стан, закритий двір. Чекаю на Ваші дзвінки.

Поздовжня 12-а вул., 16
rieltor.ua

Продаю трикімнатну квартиру на р-н площі Перемоги біля АТБ. Перепланована на кухню-вітальню та дві суміжні кімнати, просторий суміщений санвузол. Виконано косметичний ремонт. Дуже зручна локація -поруч є супермаркет АТБ та ринок, магазини різного напрямку, відділення банків та Нової пошти, дитячий садочок та школа. Подробиці по телефону. Є відео огляд.

Космонавтів вул., 74
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, По Вулиці Космонавтів, Зупинка транспорту Площа Перемоги. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт . Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка, Нові батареї. Нова вбудована Кухня. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Балкон, Лоджія, Кухня, ванна кімната, Коридор. Є кладова кімната на поверсі. Будинок ОСМД, завжди чистий Підїзд, доглянутий двір, Є дитячий майданчик у дворі. Поруч є все необхідне Для активного та сімейного життя, Парк для прогулянок, Магазини, кафе, риночок на Площа Перемоги, Супермаркет АТБ. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири, Телефонуйте

Космонавтів вул., 80
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вулиці Будівельників в Інгульському районі. Квартира розташована на 1 му поверсі 5 ти поверхового будинку. В квартирі 3 кімнати, дві роздільні та одна прохідна- зала, кухня-моєшиво розширити за рахунок зали й зробити студію, санвузол суміжний, між кімнатами є велика кладова. Є можливість зробити окремий вхід з двору , добудувати балкон або прибудову. Чистий підїзд та придомова територія, так як будинок відноситься до ОСМД, лічильники на світло, газ, воду, дружні сусіди. Можливий продаж по Є- відновлення, безготівковий розрахунок. Запрошуємо на перегляд затишної квартири!

Будівельників вул., 18А
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі до продажу гарну 3к квартиру в районі кінотеатру «Юність» (вул. Паркова). Квартира з якісним ремонтом, робили для себе, розташована на четвертому поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 62.2. кв.м., житлова 45 кв.м., кухня 6.кв.м. Квартира в середині будинку, має окремі кімнати , вікна металопластикові, балкон засклений МП. Квартира під охороною, світла, облаштована якісними вбудованими меблями та технікою (лишаються новому власнику), лічильниками на світло, воду та газ. Нова електрична проводка та сантехніка. Просторий, суміжний санвузол. Є кондиціонер, посудомийна машина, бойлер. Чудовий район, поряд вся необхідна інфраструктура, школи, садочки, супермаркети, магазини, аптеки, зони відпочинку для дітей та дорослих, зупинки громадського транспорту. Чекаємо на дзвінки та запрошуємо на перегляд, квартира варта Вашої уваги!Ціна обговорюється.

Паркова, 38
rieltor.ua

Продажа 3 -х комнатной квартиры 5 - ти этажного дома на 5 - этаже по улице Николаевская, комнаты смежно-раздельные, металопластиковые окна в одной комнате, балкон застеклен деревяный, санузел раздельно, в каждой комнате кладовки, газовая колонка, на все стоят счетчики, мебель и техника остается, линолиум, крыша отремонтирована в этом году. общ. - 62 кв. м., жил. -46 кв. м., кухня - 6 кв. м.. 21900 у. е.

Николаевская, 20
rieltor.ua

Продам уютную 3 к/к на Новом Водопое, ул. Космонавтов – ул. Электронная, 3/9эт. панель, площадь 59/41/7,2м2, планировка 2+1, санузел раздельный две просторные лоджии из зала и спальни, лоджия объедена с одной комнатой и тем самым увеличилась ее площадь, поставлены биметаллические батареи, перепланировка узаконена, состояние хорошее, евроремонт, новые трубы, сантехника, кондиционер. Подъезд чистый, закрывается. Во дворе детская площадка и места для парковки авто. Рядом отлично развитая инфраструктура, напротив дома две школы, детский сад, три супермаркета, аптеки, банкоматы, ресторан, заправка, магазины, остановка транспорта, в непосредственной близости река, парк, рынок и другое. Звоните! Квартира находится в прекрасном месте, теплая и комфортная.

Космонавтів вул., 142
rieltor.ua
1 - 24 з 280 результатів

Популярні запити

Географія Миколаїв