Пропонуємо вашій увазі ЕЛІТНУ Євро двушку в ЖК Центральному ‼️ Розташована квартира на 12-му поверсі 15-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 56 квадратних метрів, кухня-вітальня 20 квадратних метрів. Перепланована однокімнатна квартира в кухню-вітальню і окрему спальню. Балкон з панорамними вікнами та неймовірним видом на місто‼️ Зроблено ремонт під чистове оздоблення, залишилося пофарбувати стіни, покласти ламінат, повісити стелю та поставити двері. Санвузол повністю готовий‼️ Власники робили ремонт для себе, продаж зв’язаний з переїздом. Ще є Кладовка кімната на поверсі, яка входить у вартість та бонусом дизайнерський проект. Документи в повному порядку! Квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець.

Центральний просп. (Леніна), 172
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру на вул. Потьомкінська (новобуд). Знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальною площею 695 квадратних метрів. Дві окремі кімнати (з якісним ремонтом) так само з усіма меблями та технікою. Квартира не кутова! Своя дахова котельня! Кімнати одна 17 квадратних метрів, друга 19 квадратних метрів. Велика кухня 11.6 кв. Два балкони! Тамбур на дві квартири! Чистий підїзд. Хороший ліфт. Квартира обладнана кондиціонерами! Ідеальний варіант як під бізнес (оренда квартири) так і для життя. Документи готові до угоди, прописаних та боргів немає. Телефонуйте покажемо у будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агентства оплачує покупець!

Потьомкінська вул., 129В
rieltor.ua

Продається новобудова недалеко від центру міста вулиця Артилерійська. Квартира дворівнева, новий ремонт в світлих тонах. Опалення - електрокотел, нова проводка, сантехніка, стеля- натяжні, теплі поли. Стіни - декоративна штукатурка. Вже встановлений бойлер. 2й поверх : кухня- вітальня , санвузол, коридор, 3й поверх- 2 роздільні кімнати. За домовленістю з Покупцем можливо завершення ремонту в квартирі за Вашим смаком. Детальніше телефонуйте .

Артилерійська вул., 12
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж - 3 кімнатна квартира у новому будинку з якісним ремонтом. Центр - Вулиця Садова , закритий двір. - Загальна площа 94 м. Кухня гостинна студія 26 м , просторий балкон. 2 окремі спальні. Гардеробна в спальні та окрема комора. - В квартири зроблено дизайнерський ремонт. Індивідуальне планування. - Дуже гарний краєвид на місто. - Два балкони. - Вбудовані кухонні меблі, 2 кондиціонера, шафа купе , двоспальне ліжко. Автономна котельня, ОСББ. Ціна 88000 у.о. Запрошую на перегляд потенційних покупців.

Садова, 34
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв