Пропонуємо до вашої уваги кухню студію та спальню в ЖК «Адмірал». Знаходиться на 3 поверсі 7 поверхового будинку. ‼️В даному житловому комплексі СВЕРДЛОВИНА (завжди чиста вода) ГЕНЕРАТОР (завжди є світло). ‼️Знаходиться на 3 поверсі 7 поверхового будинку. Загальною площею 86 квадратних метрів. Гарний якісний ремонт. Є все необхідне для комфортного проживання. Чистий підїзд, консьєрж, закритий двір. Є вбиральня! З техніки є посудомийна машина, телевізор, холодильник, кондиціонер, і дрібна побутова техніка! У будинку є паркінг (оплачується окремо) так само можна використовувати як бомбосховище. Вся інфраструктура поряд! Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агентства оплачує покупець. Документи готові до угоди.

Адміральська вул., 31б
rieltor.ua

Сухой Фонтан, р-н. Яхт- клуба; 3/5; 45/29/6,2; кирпичный; комнаты смежно-раздельные; санузел совмещён,- (площадью= 3 м. кв.); коридор площадью= 4,5 м. кв.; балкон не застеклён; квартира содержит две кладовки на глубину всей спальной комнаты; газовая колонка; приборы учёта; общее состояние квартиры: средне жилое, удовлетворительное; полы в квартире- паркетные; отличное месторасположение дома относительно коммуникаций и инфраструктуры; квартира расположена в экологически чистом районе города и из окон доступен красивейший вид на территорию Яхт- клуба: реку и церковь; 20000 у. е.

вул. Шосейна, 2
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в самому ЦЕНТРІ міста вулиця Шнеєрсона. Розташована квартира на 3-му поверсі 3-х поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 45 квадратних метрів, площа кухні 7 квадратних метрів. В квартирі євроремонт, закритий двір, система теплої підлоги, після закінчення ремонту в квартирі ніхто не жив. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура, гарна транспортна розвʼязка. ‼️ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМИ УБД, СЕРТИФІКАТ ‼️ Об’єкт готовий до продажу. Документи в повному порядку. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Шнеєрсона вул. (Карла Лібкнехта), 36
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо Вашій увазі 2к.квартиру по вул. Декабристів 69. Комфортна квартира з ремонтом в центрі міста‼️ Поруч вся інфраструктура! Знаходиться на пʼятому поверсі пʼятиповерхового будинку. Залишаються меблі та техніка. Тихий, затишний двір, порядні сусіди. Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для Вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець.

Декабристів, 69
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру на вул. Потьомкінська (новобуд). Знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальною площею 695 квадратних метрів. Дві окремі кімнати (з якісним ремонтом) так само з усіма меблями та технікою. Квартира не кутова! Своя дахова котельня! Кімнати одна 17 квадратних метрів, друга 19 квадратних метрів. Велика кухня 11.6 кв. Два балкони! Тамбур на дві квартири! Чистий підїзд. Хороший ліфт. Квартира обладнана кондиціонерами! Ідеальний варіант як під бізнес (оренда квартири) так і для життя. Документи готові до угоди, прописаних та боргів немає. Телефонуйте покажемо у будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агентства оплачує покупець!

Потьомкінська вул., 129В
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі двох кімнатну квартиру в центрі города‼️по вулиці Садова. Тихий, затишний двір, приємні сусіди. Висока стеля, свіжий ремонт, нова побутова техніка. Знаходиться на другому поверсі трьох поверхового будинку. Вся потрібна інфраструктура поруч! Показ за попередньою домовленістю. Можливий безготівковий продаж та розрахунок криптовалютою.

Садова, 46
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2 к.квартиру в центрі міста‼️ по вулиці Декабристів 38/1. Висока стеля, свіжий ремонт, нові меблі та побутова техніка. Знаходиться на третьому поверсі пʼятиповерхового будинку. Загальна площа=50.4кв.м. , кухня=6.4кв.м., висота=3.00 Підїзд просторий та охайний. Тихий ,затишний двір, приємні сусіди. На території дитячі майданчики, квітучі клумби, безліч дерев. У пішому доступі від дому необхідна інфраструктура: торгівельний центр, поштове та банківське відділення, супермаркети, ресторани, кав’ярні, салони краси, спортивні зали , школа , дитячий садочок та інше. Документи готові до продажу. Показ за попередньою домовленістю.

Декабристів, 38/1
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2к.квартиру з автономним опаленням‼️ По вулиці Нікольська 67. Знаходиться на другому поверсі трьохповерхового будинку. Загальною площею 34кв.м. ,площєю кухні 5.9кв.м. та висотою 3.2м. В будинку два підʼїзди, закритий двір з двома входами. Є сарай 4 на 6 метрів з можливістю збудувати гараж! Все що знаходиться на фото залишається. Вся потрібна інфраструктура поруч! Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Нікольська, 67
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі повністю оздоблену квартиру з якісним ремонтом і найкращим краєвидом! 70 кв.м. Дворівнева. 1 поверх - кухня-гостьова; дитяча кімната, ванна кімната з теплою підлогою. 2 поверх - спальня, санвузол, гардеробна кімната. Повністю утеплена - стіни та стеля. Капітальний ремонт закінчено в грудні 2021. З лютого 2022в квартирі ніхто не проживав. Вирівнено стіни, нова стяжка, всі комунікації замінено на нові. Сходинки і двері на другому поверсі - дуб. Нова техніка і меблі. Є тамбур, повністю закритий поверх з балконом. Є комора на поверсі. Закритий двір. У вартість входить гараж з ремонтом у дворі. Є резервуар для води на випадок відключення (500 л). Вся необхідна інфраструктура поруч! Показ за попередньою домовленістю.

Декабристів, 40
rieltor.ua

Продаю в Центре на Адмиральской 2-х ком. кв-ру с Новым Евроремонтом и Автономным отоплением, на 1-м этаже одноэтажного дома с отдельным своим закрытым двориком для отдыха. Квартира расположена в историческом центре города. Сделан новый дизайнерский ремонт, заменены все трубы, электрика, сантехника, установлено автономное отопление и новые батареи. Двухконтурный газовый турбокотел Teplowest Optima+ ( производство Италия), обеспечивает собственное отопление зимой и горячее водоснабжение круглый год. Позволяет экономно расходовать ресурсы и иметь комфорт и тепло всегда. В квартире вся новая мебель и новая техника- кондиционер, газовый котел, стиральная машина, холодильник Самсунг, новая газовая плита Беко с духовкой. Есть большая гардеробная комната 3,7 кв.м со встроенными шкафчиками, ящичками и проч. вещами для комфортного хранения вещей. В зале расположен большой угловой диван с ортопедическим матрасом. В спальне двуспальная кровать. Нежный цвет обоев в спальне трудно передать на фото, современная текстура при разном освещении меняет цвет от нежно розового до светло-сиреневого оттенка. Ремонт выполнен качественно, добротно из современных материалов с большим вкусом для себя. Экономные коммунальные платежи. Счетчики на все. Мебель и техника, оговаривается дополнительно. Квартира расположена на 1-м этаже одноэтажного многоквартирного дома, перед окнами есть собственный закрытый дворик с беседкой, выложенный плиткой. Уютная зона отдыха с мангалом и площадкой. Есть сарай для хранения вещей. Вышлю видео квартиры и дворика на Вайбер. Приглашаю на просмотр. комиссия риелтора 4%

Адміральська вул., 30
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю 2к квартиру жилкоп з власним гаражем, окремий вхід, кімнати окремі, є душова кабіна, бойлер, газовий котел. Квартира у задовільному стані, тепла. 14500 уо

Новосільська, 10
rieltor.ua

Продаю 2-кімнану квартиру, пр-т. Центральний, р-н Центрального ринку. Знаходиться на 8-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. 51.8 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, не кутова. Будинок ОСББ, опалення централізоване. Чекаю на Ваші дзвінки.

Центральний просп. (Леніна), 16
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру в чудовому районі міста, цегляний будинок, квартира не кутова, тепла. Кімнати суміжні, але є можливість розділити. Квартира у звичайному житловому стані, ціна реальна для цього району. Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 8
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира 42 кв. на вул. Рюміна, район 5 кутів. 1 поверх 1-поверхового будинку. Загальний просторий двір із двома вїздами, ворота на кодових замках. Є місце для паркування авто. У квартирі всі зручності та комунікації. Автономне опалення, газовий котел. Висота стель 3 метри, пластикові вікна, товсті стіни 60 см., на підлозі лінолеум та плитка. Стан квартири добрий. Можливо зробити другий поверх. Відмінне розташування будинку. Поруч транспорт у всі райони міста та передмістя, Центральний ринок за 5 хвилин ходьби, магазини, аптеки, дітсадок, школи, лікарні тощо. Запрошуємо на перегляд та до покупки.

Рюміна вул., 1
rieltor.ua

Цена снижена! 2-ная квартира, Соборная, 12. Ремонт, мебель, техника! Центр города, квартиры в этом доме продаются очень редко. Окна с видом на фонтан возле ДК Судостроителей, есть возможность сделать отдельный вход и использовать под коммерцию. Состояние – заходи и живи. Добротный каменный дом сталинской постройки, потолки почти три метра, полуметровые утепленные изнутри стены. Капитальный ремонт, все делалось для себя. Перепланировка из трехкомнатной квартиры в двух, на две стороны. Все окна металлопластиковые. Теплый пол, покрытие - ламинат и плитка. Автономное отопление, подогрев воды - газовый котел. Шпаклеванные стены и потолки. Дизайнерский ремонт. Огромная кухня - гостиная. Два санузла с качественной сантехникой. Вместительная гардеробная. В подвале дома есть помещение - кладовая. Решетки на окна, сигнализация. Вся мебель и техника, которая есть на фото остается. Тихая, уютная, комфортная квартира со всем необходимым для жизни. Звоните и приходите на просмотр!

Соборна вул. (Радянська), 12
rieltor.ua

Продается квартира в 2-х этажном доме,в центре года по улице Потьомкинской. Это жилкоп,на нескольких хозяев. Есть дворик. Закрытая территория. Квартира расположена на первом этаже. 2 раздельные комнаты,кухня-прихожая,совмещенный санузел. Общая площать 38 кв. Имеется Собственное газовое отопление. Низкие коммунальные услуги. Квартира очень теплая и уютная. Состояние как на фото. Очень выгодное предложение,не упустите! Звоните!

Потьомкінська вул., 69
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Пушкинска/ Наваринская. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Газовый котел . Є газова колонка. Вбудовані меблі на кухні. Встановлено кондиционер. Дві роздільні кімнати, Два коридори, планування на дві сторони, Два входи . Є свій маленький двір. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте !

Пушкинская, 36
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Декабристів. В квартирі вже виконаний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Встановлено кондиционер, Встановлено газову колонку. Тепла підлога на кухні . Планування квартири: Кухня , Вітальня, Спальна кімната, Ванна кімната. Гарна пропозиція як для Життя , так і під орендний бізнес . Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Декабристів, 2
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Декабристів/ Проспект Центральний. Квартира розташована на Четвертому поверсі, Девятиповерхового Цегляного Будинку. В квартирі було зроблено ремонт, у кімнатах та В коридорі. Нова проводка, мідна. Встановлено нові багатокамерні вікна, У кімнах та на кухні. Балкон з кухні засклений, столяркою. Лоджія з кімнати- металлопласт. План квартири: Дві роздільні кімнати, Роздільний санвузол, Широкий коридор , Кухня з балконом, Тамбур на дві квартири. Приходьте На перегляд, Торг можливий! Придбання нерухомості У центрі міста Миколаїв, Завжди гарний вклад В майбутнє ! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Декабристів, 25/1
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У Центрі міста Миколаїв По вулиці Лягіна , біля Дитячого Містечка Казка. В квартирі вже зроблено ремонт Встановлено нові багатокамерні вікна. Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Кухня , ванна кімната, Просторий коридор. Будинок з товстими та міцними Стінами каменя! Поруч є все необхідне, Для Активного або сімейного життя, Парк для прогулянок з сімєю, дітьми, Або з Вашими домашніми улюбленцями. Супермаркет, магазини , кафе, Головна вулиця міста Соборна. Запрошую Вас На перегляд квартири !

Лягіна, 29
rieltor.ua

Продаю сучасну 2к квартиру 93,7 метри в центрі міста, новобудова на Садовій. Якісний ремонт, формат квартири простора кухня-вітальня 26 метрів з двома балконами, та окрема приватна зона - батьківська спальня з гардеробною та дитяча кімната. Санвузол окремий. Є гардеробна кімната. Двір закритого типу. Дуже гарний краєвид на місто. В будинку автономна котельня, ОСББ. Дуже зручна локація. Поруч є супермаркет Сільпо та АТБ, аптеки, медичні заклади, дитячий садочок та школа, Сіті-центр, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте та купуйте!

Садова, 34
rieltor.ua

Продаю 2кімн.квартиру на Морехідний.3 поверх.Кімнати суміжні.Мпв,газ.колонка,лічильники.Балкон засклений.В квартирі все залишається.Потребує ремонту.Тел 0664217380

Морехідна вул., 1
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Декабристів/ Проспект Центральний. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний котел. Планування квартири: Дві кімнати, Коридор, Кухня. Є балкон - на поверсі. Все , що ви бачите На фото У цьому оголошенні, Залишається новому власнику. Двір зачинений, чистий та доглянутий, Є у дворі дитячий майданчик, беседка. До квартири - Є господарська будівля. Поруч є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок, Дитяче Містечко Казка, Супермаркет, вулиця Соборна- 3 хвилини пішки ! Магазини, кафе, відділення пошти, зупинка транспорту, все поруч ! Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Декабристів, 17а
rieltor.ua

Продаю 2к дворівневу квартиру в загальному дворі, р-н Пушкінського кільця. Дуже зручна локація. Квартира має формат - на першому поверсі розташована кухня, санвузол та кімната 23 метри. На другому поверсі кімната 17 метрів. Квартира в гарному житловому стані. Автономне опалення. Центральна каналізація. Поруч розташовані Центральний ринок, магазини, дитячий садок та школа, зупинки транспорту. Телефонуйте.

Курєрський провулок, 11
rieltor.ua
1 - 24 з 220 результатів

Географія Миколаїв