Продается 1-комнатная квартира по ул. Шоссейная ( ул. Фрунзе)- ул. Г.Петровой. 5/9. Площадь квартиры-23 м.кв. Гостинка. М/п окна. Бойлер. В шаговой доступности магазины, аптеки, школа, транспортная развязка. Отличный вариант для проживания или сдачи в арендую.

Шосейна вул. (Фрунзе), 11
rieltor.ua

Я Власниця. Прописана одна. 1 кім квартира, 6/10 39/19/8 діи кірпичний Простора квартира , з видом на набережну і річку ,в затишному - єлітному районі Яхтклуб. 2 школи , садочки , парк , магазини , поліклініка, стадіон все рядом В квартирі змінені 25 секцій батарей , вся зовні утеплена , стиральна машина 2021 року , бойлер. Ремон косметичний.

власник
Бузький бульвар, 1 В
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира, яка знаходиться за адресою : Галини Петрової 2, розташована на 3 поверху 5 поверхового будинку. Квартира з якісним ремонтом, який робили господаря для себе. Квартира світла та простора з подвійним балконом, правильного планування. Чистий, акуратний підїзд та дуже приємні сусіди. Вся необхідна інфраструктура знаходиться в кроковій доступності. При перегляді можливий торг.

Галини Петрової, 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1к.к по вул. Бугський бульвар! Квартира розташована на 6/10 пов. будинку. Квартира в звичайному житловому стані. Залишаються меблі і техніка. Вікна частково МП. Підігрів води бойлер, с/в суміжний. Поруч із будинком розташовані магазини, дитячий майданчик, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Бугский бульвар, 1В, Заводской, Николаев, Николаевская 21000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к.к р-н ст. "Евіс"! Квартира знаходиться на 1/9 пов. будинку. Квартира у гарному стані з якісним евроремонтом, новими меблями і технікою. Є кондиціонер. Нова сантехніка, електрика та радіатори. На лоджію виведено опалення. Вікна та лоджія МП. На вікнах грати. Чистий затишний тамбур на три квартири, тихі сусіди. С/в сумісний. Душова кабіна. Підігрів води бойлер. Підігрів підлоги у ванній кімнаті. Поруч із будинком супермаркети, магазини, яхт-клуб, річка, зелена зона, проспект Центральний і зупинки громадського транспорту! Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Григорьева Олега улица, 10Б, Заводской, Николаев, Николаевская 33000.0 USD
dom.ria.com

Григорьева Олега улица, 10Б, Заводской, Николаев, Николаевская 33500.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к.к на вул. Терасна! Квартира розташована на 2/4 пов. цегляного будинку. Був зроблений капітальний ремонт. Нова сантехніка, проводка. Квартира у чудовому стані. Світла і простора. Продається з меблями і технікою. Є кондиціонер. Балкон та вікна МП. С/в суміжний. Підігрів води газова колонка. Поруч із будинком магазин, школа, дитячий майданчик, річка, зелена зона, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Террасная улица, 12, Заводской, Николаев, Николаевская 18500.0 USD
dom.ria.com

1к кв Сухой фонта 3/5 кирп. 32м Красивый вид на реку и на церковь. Квартира требует ремонта, МПО, вся сантехника в рабочем состоянии, можно жить и делать ремонт. Тихий двор с детской площадкой. 19000у.е

Продаю 1к кв Сух. Фонтан. с видом на реку
olx.ua

Продаю Свою! квартиру на Сухом фонтане.Квартира с ремонтом,очень теплая и светлая. Большой балкон и окна металлопластиковые.Частично мебель,кондиционер,холодильник,газовая колонка- автомат.Чистый ухоженый подьезд. Рядом находится магазин,дет.сад,гаражный кооператив,Яхт клуб. Отличный вариант для сдачи в аренду!

власник
Продам 1-комнатную квартиру Сухой фонтан
olx.ua

Продажа добротной однокомнатной квартиры возле стадиона Эвис улица Правды. Сталинка с высокими потолками. Квартира в очень хорошем состоянии. Санузел просторный.Кухня 9м со встроенной мебелью и техникой.. Балкон с ремонтом. Комната 18,5м Вид на стадион. Дом очень теплый. Продажа со всей мебелью и техникой. Дополнительных вложений не требует,можно заехать и жить или сдавать в аренду. Подробности по телефону

Продажа 1к.кв ул.Правды напротив Стадиона 4/4 22000$
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаж 1 кімнатної квартири на Галини Петровій. Відмінна квартира з ремонтом, мебльована. 2й поверх 5ти поверхового цегляного будинку. Вікна мпо, балкон столярня. У квартирі поміняно труби, центральне опалення, газова колонка. Кооперативний будинок, доглянутий підїзд, чудове місце розташування. Відмінна транспортна розвязка, поруч магазини, супермаркет, центральний ринок за 10 хвилин ходьби. Для більш детальної інформації дзвоніть.

Продаж 1 кімнатної квартири на Галини Петровій
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири, новий сучасний ремонт. Всі комунікації замінені. Вбудовані меблі та техніка залишаються. Будинок в чудовому стані, гарний підїзд. Біля будинку є підземний паркінг.

Продаж крупногабаритної квартири Фрунзе/ Галини Петрової‼️ кап ремонт
olx.ua

Продаю 1квартиру на Сухом Фонтане по Галины Петровой Дом кирпичный,в квартире есть вся мебель и бытовая техника, холодильник, стиральная машина Рядом сеть магазинов и супермаркетов, рынок, транспортная развязка в любой конец города. Просмотр по договорённости.

Продаю 1 квартиру на Сухом Фонтане
olx.ua

Географія Миколаїв