Пропонуємо Вашій увазі 2 к.квартиру в центрі міста‼️ по вулиці Велика Морська 5а. Знаходиться на третьому поверсі девʼятиповерхового будинку. Загальна площа =42,8 м.кв. площа кухні 5,6 м.кв. висота =2.5м.кв. лоджія=5,6/2,8м.кв. Меблі залишаються частково. Гарний житловий стан. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розвʼязка. Підїзд просторий та охайний. Тихий ,затишний двір, приємні сусіди. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Велика Морська вул., 5а
rieltor.ua

В продаже отличная квартира 44 кв по шикарной цене,находится по улице Седарчука,район БСМП,15 минут пешком до центра города. Квартира на 2 этаже,двухэтажного дома,закрытый двор. Паркрместо возле двора. Дом кирпичный,толстые стены 70 см,крыша не течет. Зимой тепло,летом прохладно. Очень низкие коммунальные платежи! Своё отопление. В квартире свежий евро ремонт,металопластиковые окна,остается практически всё. Никто не прописан,с документами всё отлично. Звоните!!!

Седарчука, 2
rieltor.ua

Великогабаритна 2-кімнатна квартира, розташована на 7-му поверсі 9-го цегляного будинку в самому поулярному місці міста. - кімнати роздільні (15.7 кв. м + 14.6 кв. м) - загальна площа - 50 кв. м, кухня - 7 кв. м - санвузол роздільний - подвійна лоджія - підігрів води - бойлер - МПО. У кроковій доступності - міський стадіон, університети, Яхт-клуб, 8-й Причал, Центральний ринок, магазини, зупинки транспорту, салони, аптеки, супермаркети та багато іншого. Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашої квартири у чудовому районі нашого улюбленого міста.

Петрової Галини вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж чудової 2 кімнатної квартири з капітальним ремонтом,на 1 поверсі 5 поверхового будинку Квартира перепланована,вітальня обєднана з кухнею (студія),збільшено савузол,є окрема спальна кімната Будинок розташований по вул Велика Морська,знаходиться поруч з зупинкою транспорту та магазином,у дворі дитсадочок,в кроковій досяжності елітна 22 школа,мікрорайон Сухий фонтам ,це старий Центрі міста,,недалеко річка та найкраща локація для відпочинку 8 Причал. Ця квартира ідеальна для молодої сімї або одинака,вбудовані меблі залишаються. ПРАЦЮЄМО З СЕРТИФІКАТАМИ

Велика Морська вул., 5
rieltor.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру, р-н Варварівського мосту, вул. В. Морська. 8-й поверх 8-поверхового цегляного будинку, перепланована в кухню студії та одну спальну кімнату. 43 м. кв. загальної площі, балкон кутовий, відкритий, центральне опалення. Чекаю на Ваші дзвінки.

Велика Морська вул., 2
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в затишному районі Миколаєва - Сухий Фонтан по вулиці Терасна в цегляному будинку. Сучасне планування: квартира двостороння, 2 роздільні кімнати, коридор, простора кухня, санвузол з ванною обєднаний, засклений балкон. Квартира з новим класичним ремонтом, що дуже важливо в квартирі майже не жили, всі меблі та техніка, в чудовому стані. Стан Підзду-позаздрять деякі новобудови, все чисто та охайно. До 8 причалу, парку Шевченко, річки декілька хвилин пішки. Поруч вулиця Нікольська та Велика Морська, 8 Березня та Шосейна. Запрошуємо Вас та Вашу родину на перегляд незвичайної квартири.

Терасна вул., 14
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 2 кімнатна квартира в Центрі міста (сухий фонтан) З меблями та побутовою технікою, з ремонтом. Квартира не вуглова, дуже тепла. Двотарифний електролічильник ( день, ніч). Новая електропроводка. Газова колонка нова. Сучасна кухонна мебель на доводчиках. "Змієвик" в ванній працює на опалення. В квартирі залишається побутова техніка і меблі. Кондиціонер. Інтернет. Разом з квартирою продається 2 секції в підвальном приміщені будинку. Поруч розвинута інфраструктура- стадіон, річка, школа, дитячий садок. Зупинка транспорту. Магазини. Ресторани, кафе, дитячий майданчик. Зони відпочинку За детальною інформацією звертайтеся за телефоном ...- 099 333 5860 Маргарита Феоктистова - ріелтор АН Drem House

Олега Григоріва, 111
rieltor.ua

Дом кирпичный. Квартира расположена в середине дома, теплая, светлая. Две смежные комнаты, кухня, санузел, кладовка и коридор. Окна деревянные, решетки, на полу паркет. Состояние жилое. При желании можно пристроить балкон, сделать перепланировку. Рядом расположены остановка транспорта, детский сад, магазины, река. Прописаных нет, документы готовы к продаже. Приглашаю на просмотр. Звоните!

Велика Морська вул., 3
rieltor.ua

Запрошуємо вас оглянути цю прекрасну двокімнатну квартиру з автономним опаленням, розташовану в самому серці міста. Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання та має всі необхідні зручності для вашого затишку. Простора вітальня з великими вікнами, які забезпечують відмінне освітлення приміщення. Окрема спальня, що забезпечує приватність і комфортний відпочинок. Повністю обладнана простора кухня з усіма необхідними приладами. Зручне розташування поруч зі школами, садочками, університетом, в кроковій доступності Яхт-клуб робить цю квартиру ідеальним варіантом для сімейного життя або інвестиції. Для отримання додаткової інформації та для організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за телефоном. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру з усіма зручностями для комфортного життя!

Галини Петрової, 5
rieltor.ua

Центральный район, ул. Большая Морская 13 а, 3/5 эт., 45/29/6 кВ., «хрущевка», кирп, хорошее жилое состояние, меблирована, бытовая техника, никто не зарегистрирован. Рядом Дом Природы, парк им.Т.Г.Шевченко, Варваровский мост, река Южный Буг и Сквер Каскадный. Есть продуктовые магазины, АТБ , удобная транспортная развязка, маршрутные такси и трамвай #1, 22000 уе

Центральный рынок, АТБ, парк Южный Буг, ул. Большая Морская, сквер
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається 2-кімнатна квартира в цегляному будинку в районі Яхтклубу, будинок розташований у парковій зоні, на березі річки. Квартира площею 53/33/7, розташована на 2/10 поверсі. За плануванням кімнати роздільні на дві сторони, квадратні, світлі, площею 18 + 15, санвузол суміщений, у плитці, встановлений бойлер. У квартирі дві великі лоджії, що проходять через всі кімнати, є великий громадський балкон у тамбурі. Квартира знаходиться в хорошому житловому стані - вікна деревяні відремонтовані, стелі та стіни відшпатльовані, на кухні залишаються вбудовані меблі. Відмінне місце розташування - поруч стадіон, набережна, яхтклуб, дитсадки, школи 39 та 22, гарна транспортна розвязка.

Бугский бульвар, 4, Сухой фонтан, Николаев, Николаевская 36000.0 USD
dom.ria.com

Продается отличная 2 ком квартира на Сухом Фонтане с балконом! Отличный двор, дом кирпичный, квартира не угловая и очень тёплая, высокий цоколь. Комнаты смежные но просторные и есть возможности разделить. на 2 стороны , окна и балкон застеклённые. Санузел совмещённый, в современной плитке. Квартира в хорошем жилом состоянии.

Большая Морская улица, 1, Сухой фонтан, Николаев, Николаевская 22500.0 USD
dom.ria.com

Продажа 2 комнатной современной квартиры, огромная студия +комната. Хороший кирпичный дом, шатровая перекрытая крыша, чистый подъезд, спокойные соседи. В квартире просторная кухня- студия с встроенной качественной мебелью, и хорошая спальня. В квартире отличное жилое состояние , санузел совмещённый, сантехника поменяна. Отличная современная квартира с хорошим расположением дома.

Большая Морская улица, 3, Сухой фонтан, Николаев, Николаевская 23500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 комнатную квартиру район Сухого Фонтана. Жилая 28,6, комнаты смежные,сан.узел совмещен,колонка,счетчики,паркет.Квартира жилая под ремонт,две кладовки,частично мебель.Вид с окна на реку.

Продам 2 комнатную квартиру на Сухом фонтане
olx.ua

Продаж 2 кімнатної крупногабаритноі квартири Вул . Терасна 4 поверх цегляний будинок 56 м2 роздільні кімнати В квартирі виконаний євро ремонт. В ціну квартири входить всі меблі та побутова техніка. Деяка техніка навіть не була у використані . Дуже гарний , тихий та зручний район. Поряд дитячий садок , школа, гаражний кооператив, стоянка з охороною, басейн. Ціна 43000у.е торг присутні Телефонуйте 06******55

Продам крупногабаритну 2 к квартиру на вул. Терасна
olx.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, Район Сухий Фонтан, по Вулиці Галини Петрової. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Планування квартири: Дві Роздільні кімнати, Балкон засклений, Лоджія засклена, Кухня 12 м , коридор, Ванна кімната. Квартира утеплена зовні! Дуже світла і тепла, З гарним оглядом На річку! Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, диван, шафа купе, та інше по домовленості. Поруч з будинком є все необхідне, Для активного життя, Парк для прогулянок біля річки, 8й Причал, Стадіон Євіс, Яхт Клуб, супермаркет, Ринок. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Центр! Двокімнатна квартира
olx.ua

Продаю двухкомнатную квартиру на третьем этаже теплой пятиэтажки.Жилое состояние.Можно под ремонт или недорогую аренду.Колонка,холодильник,балкон застеклён.Очень комфортный для проживания район.Все необходимое для жизни в шаговой доступности.Документы готовы.Никто не прописан.Быстрый показ.Ждем звонков.

Срочная продажа 2к квартиры на Г.Петровой -Шосейная.
olx.ua

2 поверх 5 поверхового кірпічного будинку. Не кутова. Тепла. Краєвид на ріку. Поруч стадіон, яхт клуб. В квартирі замінені вікна. Паркет. Бронедверь. Потребує ремонту.

власник
olx.ua

Чешка с раздельными комнатами на две стороны дом, 2 балкона обычный и угловой С окон вид на реку Утеплена с улицы и внутри Комнаты раздельные, зал квадратной формы Кухня 13 кВ. М, просторная со встроенной кухней. Двухконтурный газовый котел- отопление и горячая вода. Санузел совмещен, Просторный коридор. Продается в связи с переездом. Звоните! Приходите на просмотр! Возможно , это та квартира которую вы искали.

Квартира с индивидуальным отоплением на ул. Галины Петровой ( Гиппо)
olx.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру на Галини Петрової біля Гіппо. 3 поверх без ліфту. Кімнати прохідні. Квартира на дві сторони, в середині будинку, тепла та світла. Чудовий район, хороші сусіди Пропозиція від ріелтора.

Продаю 2 кімнатну квартиру на Галини Петрової
olx.ua

От Хозяина!!! Продам 2 комн.квартиру, 4 этаж 9этажного дома, комнаты раздельные, металлопластиковые окна и балкон выходят в тихий двор, дверь металлическая сейфового типа, есть бойлер, кондиционер. Документы в порядке, прописанных нет.

власник
От ХОЗЯИНА!!! Продам 2 к/кв СОЛЯНЫЕ ост.Гвардейская
olx.ua

Продаю 2х кімнатну квартиру на вулиці Террасній,рн Сухий Фонтан,2/5,цегляний,38/25/5,кімнати окремі,нестандартне планування,колонка,кондиціонер,не кутова,в санвузлі ремонт,в кімнатах зробите на свій смак. Район пречудовий,поверх елітний,недалеко річка,8 причал,Яхт клуб. Балкон зашитий,вікна пластикові,гарні сусіди.

Продаю 2х кімнатну на Террасній
olx.ua

Отличная инфраструктура. Все в шаговой доступности. Две раздельные комнаты. Большая пристройка. Необходимая мебель и техника. Рядом школа,садик,новая почта.

Продажа 2к на Гвардейской
olx.ua

Продаю хорошую евро 3-ку Бугский бульвар 4/5, 100м2 Кухня студия, спальня и детская, гардеробная Сигнализация, кондиционеры Камин Автономное отопление Балкон разделен на закрытую и открытую зону Угловой вид на реку Солнечная сторона Мебель и техника остаётся Закрытый двор: ОСМД, охрана, двор на пульте, толстые стены, оборудованный подвал под бомбоубежище, видеонаблюдение, зона барбекю, парковка на 2 авто, своя скважина, генератор, лифт Экологически чистый район, 8 причал, Яхт-клуб, парки, 22 школа

Продаю хорошую евро 3-ку Бугский бульвар, р-н Сухого фонтана
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів

Географія Миколаїв