Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру на проспекті Миру. Розташована квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 62.90 квадратних метрів, площі кухні 7.80 квадратних метрів. Квартира не кутова. Усі меблі залишаються. Квартира утеплена. У кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Документи у повному порядку, боргів немає. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Миру просп., 23а
rieltor.ua

Продаж квартири в районі ринку Колос. Квартира розташована на 3-му поверсі 5 поверхового будинку, в середині будинку. Вікна МП, балкон дерево. Підігрів води - колонка автомат. Загальна площа – 57.3 кв. м, житлова – 43.5 (20.2 кв.м, 10.8 кв.м, 12.5 кв.м), кухня – 5.4 кв.м. Будинок ОСББ. Чистий підїзд, зелений двір. Відмінна транспортна розвязка в будь-який кінець міста, ринки, супермаркети все в кроковій доступності. Квартира чекає на нових господарів. Прописаних немає, за програмою Евідновлення працюємо. Телефонуйте, дивіться та купуйте Ваше житло.

Проспект Миру, 3
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, По вулиці Проспект Миру, Зупинка транспорту Площа Перемоги. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Засклений балкон , Засклена лоджія , Кухня з вбудованими меблями, Ванна кімната, Гардеробна кімната , дуже вмістка! Великий коридор. Капітальний тамбур на дві квартири. В квартирі вже зроблено Капітальний ремонт, із заміною всіх комунікацій. Встановлено нові багатокамерні вікна. Лічильник на світло день/ ніч. Квартира розташована на Третьому поверсі, Девятиповерхового будинку. Поруч є все необхідне Для активного та сімейного життя, Риночок на Площа Перемоги, Супермаркет, магазини, Відділення пошти, дитячий садок, Школа, зупинка транспорту. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Проспект Миру, 58
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю трикімнатну квартиру на р-н площі Перемоги біля АТБ. Перепланована на кухню-вітальню та дві суміжні кімнати, просторий суміщений санвузол. Виконано косметичний ремонт. Дуже зручна локація -поруч є супермаркет АТБ та ринок, магазини різного напрямку, відділення банків та Нової пошти, дитячий садочок та школа. Подробиці по телефону. Є відео огляд.

Космонавтів вул., 74
rieltor.ua

Квартира розташована на першому поверсі 2-х поверхового камяного будинку , в середині . Сталінка . Квартира на дві сторони . Підійде як для житла так і під комерційну діяльність (офіс, медлабораторію, салон ...). Кімнати роздільні - 16.4 кв.м, 11.2 кв.м, 10.8 кв.м., кухня - 6.3 кв.м. Санвузол-роздільний. Висота стелі - 2.8 Двір затишний , зелений , спокійний . Ринки - мясний , продуктовий , овочевий . Магазини , стоматологія , дитячий садок , школа , зупинки транспорту все поряд і багато іншого . Телефонуйте , приходьте на перегляд та купуйте свою власну квартиру!

28-ої Армії вул., 12
rieltor.ua

Продаю 3к квартиру з новим сучасним ремонтом на ЮТЗ, р-н Космонавтів-Молодгвардійська. Це сталінка з високими стелями. Квартира дуже вдало спланована - 3 окремі спальні та кухня-вітальня. Також в квартирі облаштована містка гардеробна кімната та комора для господарських речей. Також є просторий балкон. Квартира утеплена зовні, має центральне оплення. В кроковій доступності від будинку дитячий садочок та школа, ринок та зупинки громадського транспорту, магазини різного напрямку та аптеки. Телефонуйте для перегляду!

Космонавтів вул., 64
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вулиці Будівельників в Інгульському районі. Квартира розташована на 1 му поверсі 5 ти поверхового будинку. В квартирі 3 кімнати, дві роздільні та одна прохідна- зала, кухня-моєшиво розширити за рахунок зали й зробити студію, санвузол суміжний, між кімнатами є велика кладова. Є можливість зробити окремий вхід з двору , добудувати балкон або прибудову. Чистий підїзд та придомова територія, так як будинок відноситься до ОСМД, лічильники на світло, газ, воду, дружні сусіди. Можливий продаж по Є- відновлення, безготівковий розрахунок. Запрошуємо на перегляд затишної квартири!

Будівельників вул., 18А
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в ОСББ "Чорноморець" (Мира/Васляєва) . Стан нормальний. Торік було повністю замінено стояк та оновлено сантехніку. Є 2 вбудовані глибокі шафи/комори до стелі. Не кутова, тепла, без цвілі, на сонячному боці, з видом на зелену зону та захід сонця. Лічильники на газ, воду та електрику. Боргів немає. Плата за опаленная – до 1800 грн, будинки +24. Хороші сусіди Вікна: в кімнатах пластикові (1 зовнішнє скло має тріщину після обстрілу, але тримається міцно), в кухні столярня (не дме, не гниле) - ЗАМІНЕТЬСЯ ЗА ПРОГРАМУ ЗАМІНИ . Лоджія: двері та вікно пластик, зовні столярка (БУДЕ ЗАМЕНЕНА ПО ПРОГРАМІ ЗАМІНИ.), взимку добре для зберігання продуктів, стелаж із полицями. Санвузол суміжний, всі стіни в кахлі. Кухня: збільшена, 3 стіни в кахлі, стеля - вагонка, батареї на внутрішній стіні, гріють кухню та сусідню комнату, "хрущовський холодильник". Супутникова антена . Якісний бойлер на 100 л. У радіусі 1 км - 6 шкіл, садки Підземне паркування/притулок з електрозарядкою , 2 тренажерні зали . Холодильник, телевізор, меблі залишаються. Прописано 1 особу, швидка виписка. Реальному покупцю – ТОРГ. Квартира доступна для фактичного продажу з кінця травня.

пр.Мира, 17
rieltor.ua

Квартира після гарного косметичного ремонту . Розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку, не кутова , квартира на 2 сторони будинку . - Кімнати 2+1, санвузол роздільний - загальна – 63 кв. м, житлова – 43 кв. м, кухня – 7.4 кв. м. Дуже тепла – чавунні батареї виведені назовнi , а не знаходяться у стіні як у багатьох квартир . Дві вхідні двері-металеві , є сигналізація . Всі вікна металопластиков , балконні двері також . У 2-х кімнатах ламінат , підлога капітально перероблена , в 3-й - ковролін . На лоджії та балконі скрізь склопакети. Труби всі змінені . Квартира мебльована , кондиціонер , бойлер , інтернет WI-FI , кабельне ТБ , домофон . Відмінний район - супермаркети , магазини , школи , дитячий садок , аптеки , ринок , Банк , транспортна розвязка та багато іншого . Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашого житла .

Пр.Миру, 56
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири Проспект Миру ( площа Перемоги) Загальна площа 60,7 м. Житлова площа 42 м. Кухня 7,6 м. Кімнати окремі Квартира розташована на 1 поверсі 9 поверхового будинку Є підвал. Комора. Балкон та лоджія. Лічильники. Будинок ОСМБ. Чистий під’їзд. Під ремонт. Зроблено демонтаж під ремонт. Запрошую на перегляд

Миру просп., 23
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру район ЮТЗ. Розташована квартира на 2-му поверсі 3-х поверхового будинку. Загальна площа становить 47 квадратних метрів, Площа кухні 6 квадратних метрів. Вулиця Олега Кошового буд.6 2 роздільні кімнати та вітальня. Вбудовані меблі залишаються. Нова сантехніка та проводка. Квартира в гарному стані. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура, зручна транспортна розв’язка. Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Кошевого Олега вул., 6
rieltor.ua

Світла , тепла і затишна квартира у жилому стані. Розташування на дві сторони 2+1 Великі 2 коміри під шафу-купе. Квартира потребує оновлення. Замінені стояк, труби, оновлена сантехніка. Лічильники на все. Меблі і техніка залишаються. Будинок ОСББ, планується ремонт в під’їзді. Підземна парковка/ сховище, що дуже актуально в наш час. Поруч є все , що потрібно для комфортного життя :школи, садки, ринок, супермаркети, зупинки, аптеки, банк, пошта Прописана 1 людина. Запрошую на перегляд та купівлю! Можна продаж по програмі Є- Відновлення!

можливий продаж по єОселя
Миру просп., 19
rieltor.ua

Продаєм 3-кімнатну квартиру стилі РЕТРО район Площа Перемоги. Квартира в середині, санвузол роздільний, труби поміняні, бойлер гаряча вода. всі меблі та побутова техніка залишається.

Космонавтів вул., 49/1
rieltor.ua

Квартира на середньому поверсі у 9 поверховому панельному будинку. Три окремі кімнати, вбиральня, балкон лоджія. Збільшено санвузол, суміщений. Вхід на кухню з вітальні Усі вікна металопластикові. Виведено батареї, що дає додаткове тепло. Залишаються меблі та техніка, все що на фото. Будинок у дворах за Юстицією між Площею та Театральною. ОСББ, відмінний стан двору та підїзду. Біля будинку школа, точка безкоштовної питної води. Телефонуйте! Організуємо швидкий показ та покупку.!

Миру просп., 46
rieltor.ua

Продаєм 3-кімнатну квартиру проспект Миру (Площа Перемоги) Навпроти квіткового ринку Квартира після капітального ремонту, на кухні та ванні тепла підлога є газова колонка, залишаються меблі та побутова техніка ( крім кутового дивана) , документи в порядку, прописаних 0.

Миру просп., 54
rieltor.ua

Продаю 3к квартиру в Інгульському районі міста, пр.Миру-Театральна. 7 поверх, не кутова, має лоджію та балкон. Квартира в житловому стані. Дуже зручна локація, поруч є супермаркет АТБ та Novus, медичні заклади, дитячий садочок та школа, зупинки транспорту. Телефонуйте для перегляду.

Театральна вул. (Васляєва), 51
rieltor.ua

Квартира розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового панельного будинку . Район Площі Перемоги . Кімнати 2+1 , санвузол - роздільний . Загальна площа – 57,4 кв.м , житлова – 36,8 кв.м , кухня – 7,7 кв.м . У квартирі дві великі лоджії загальною площею – 9 кв.м. Підігрів води - бойлер . Квартира з кондиціонером , охоронною сигналізацією , інтернетом . Вікна столярня . Квартира в житловому стані . У підїзді МПО , домофон , новий ліфт . Будинок знаходиться у затишному зеленому дворі . Поруч великий парк , чисте повітря і все , що необхідно для комфортного життя : два супермаркету , ринок , дитячий садок , школа , транспортна розвязка в будь-який кінець міста . Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашої квартири .

Пр.Мира, 27в
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира ЮТЗ на вулиці Південній (район АТБ). Квартира з узаконеною прибудовою , є свій невеличкий огород, також є бонусом автономне опалення, вбудована кухня, добрий житловий стан,ремонт робився у 2016 р. Можливо продаж по держ.програмам,сертифікатам та інше. Документи сто відсотково готові к продажу, у квартирі ніхто не зареєстрований. Запрошуємо на перегляд!

Південна вул., 54
rieltor.ua

Жить в уютной трехкомнатной квартире Спать на большой комфортной кровати Слушать пение птиц на уютном балконе В тихом районе Возле Площади победы Гулять в сквере рядом с домом Ходить в магазины поблизости Доехать в любой конец города

Миру просп., 27
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру на Проспекті Миру. Частково залишається меблі. Все потрібне для комфортного проживання. Квартира простора. Ремонт житловий, але можна зробити на власний смак. Телефонуйте, запрошую на перегляд та купівлю своєї мрії!

Миру просп., 17а
rieltor.ua

До вашої уваги у продажу 3 кімна квартина на пр.Миру, 5 поверх 9-ти поверхового будинку, дорогий, якісний ремонт, чудова кухня та дуже зручне планування. Індивідуальне опалення, ліфт, охоронна сигналізація, гардероб, є комора в підїзді, домофон і тамбур. Дорогі склопакети,2 лоджії , Заходь і живи! Поруч вся необхідна інфраструктура, прекрасний двір з дитячим майданчиком, хто шукає надійний та гідний варіант-дзвоніть!

Миру просп., 54
rieltor.ua

Продаётся 2 комнатна студия (кухня+зал и 2 отдельные комнаты) с отличным ремонтом на Южной 27! Ремонт выполнен в светлых тонах,очень качественно,современно и удобно! 4 этаж 5-ти этажного дома,дом из кирпича,металлопластиковые 3-х камерные окна,отопление на дом индивидуальное,новые трубы,краны,имеется гардеробная.Очень удобная планировка и современная квартира. Частично остаётся мебель,вся кухня,холодильник,кондиционер,стиральная машинка. Новая проводка, разделенная в плоть до разеток Рядом парк,садик,школа,супермаркет "АТБ",остановка,рыночек и вся необходимая инфраструктура,недалеко речка. Тихий район. Реальным покупателям значительная скидка,так что не упустите шанс,звоните!

Південна вул., 27
rieltor.ua

Продаётся прекрасная трёхкомнатная квартира на первом этаже девятиэтажного дома на Площади Победы. В квартире был сделан дорогой капитальный ремонт, заменена вся сантехника, стояки, также разводка систем отопления, заменена полностью вся электрика, установлена новая газовая колонка, были использованы только материалы высокого качества. Встроенная кухня. Под лоджией оборудовано хоз.помещение. Мебель остаётся по договоренности. Отличная инфраструктура, рядом магазины, остановка транспорта. Приглашаю к просмотру и приобретению, звоните !

Продаётся прекрасная трёхкомнатная квартира на площади Победы S1
olx.ua

Продаю трехкомнатную квартиру на Пл.Победы . Квартира не угловая , сделан ремонт в санузле и на кухне .Планировка смежно раздельная. есть балкон и лоджия застеклены . Хорошее жилое состояние .Приглашаю на просмотр Звоните!

Продаю трехкомнатную квартиру на Площади Победы и1
olx.ua
123...5
1 - 24 з 119 результатів

Географія Миколаїв