Пропонуємо Вашій увазі 3-х кімнатну квартиру по вул. Озерна. Знаходиться квартира на 1-му поверсі 4-ти поверхового будинку. Загальна площа 62.2 кв.м., площа кухні 7.4 кв.м., висота 2.56м. Є балкон та лоджія. Все що знаходиться на фото залишається . Тихий район.Хороша інфраструктура. Супермаркети, аптеки, відділення банків та пошти, заклади відпочинку, ринок, парк та річка. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 1
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в зручному районі,з найкращою в місті транспортною розвязкою. Мікрорайон Ліски,вулиця Крилова,поруч зупинки та супермаркети Квартира розташована на 1 поверсі 3 поверхового будинку з камню вапняка,та має широкі стіни та високі стелі,в квартирі багато повітря та сонячного світла,не спаплюжена старими ремонтами,зроблений демонтаж,заходьте та робіть ремонт під себе!

rieltor.ua

Продається дуже достойна уваги квартира преміум-класу в будинку котеджного типу на Сухому Фонтані. Квартира двостороння, дворівнева, розташована на мансардному та 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку 2013 р.б. Загальна площа складає 245 м2, житлова 165 м2, кухня 15 м2, висота стелі Н=3м. На першому поверсі знаходиться камінний зал-вітальня, кухня, санвузол, гардеробна, комора та сауна, на другому поверсі 4 спальні, спортзал та санвузол. У квартирі не закінчено ремонт, залишилися лише оздоблювальні роботи. Стіни мають чистову підготовку, на підлозі виконано стяжку. Встановлено двоконтурний газовий котел, по всій квартирі розведено теплу підлогу(жодної батареї), встановлена система кондиціювання, вентиляції та термозбереження. Повністю розведено електропроводку, заведено 380Вт. Над квартирою повністю замінено дах (спеціально піднімався рівень стелі), зроблено гідро та шумоізоляцію. Є своє горище. Родзинкою квартири є робочий камін, сауна та панорамні вікна з видом на річку. У вартість входять придбані раніше деякі оздоблювальні матеріали, дуже дорогі та якісні. Квартира залита сонячним світлом, дуже тепла та економна за комунальними платежами за рахунок унікальної системи опалення та водопостачання. На подвірї будинку власна свердловина, а в квартирі встановлені потужні фільтри. На цокольному поверсі будинку розташовані гаражі та підземний паркінг, у підїзді є пасажирський ліфт. Територія двору гарна, озеленена, знаходиться під цілодобовою охороною, є дитячий майданчик, місце для відпочинку, відкриті паркування, ворота на пульті керування. Будинок розташований в одному з наймальовничіших районів міста, поряд з річкою та алеєю фонтанів, що сприяє приємним прогулянкам. У кроковій доступності знаходиться найкраща школа міста, парк Шевченка, зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура. Ця квартира підійде для цінителів ексклюзивності, високого рівня комфорту та якості ремонту. Може також розглядатися як варіант для готельного бізнесу. Всі інші подробиці по телефону та при перегляді.

Нікольська, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Миколаїв. Наймальовничіше місце у місті, Намив, берег! Продаж 3 кімн. великогабаритної квартири з видом на Південно-Бузький лиман, вулиця Лазурна. Дуже гарний краєвид відкривається кожного дня на заході Сонця. Будинок 2019 року побудови, цегляний, утеплений. Введено в експлуатацію, є свідоцтво. При будинку є власна закрита територія - автопарковка та дитячий майданчик, зона відпочинку для мешканців. Квартира на 3/10 поверсі, загальною площею 95 метрів: велика вітальня 36 м з лоджією, кухня 10 м з балконом, великий санвузол, дві спальні з лоджією та з видом на лиман. Стан квартири-після будівельників. Всі комунікації та лічильники є. Всі вікна нові, якісні, мет/пласт, двокамерні. Панорамне скління. На міжповерховому майданчику є комора з вікном, 2.7 м, оформлено право власності. Розроблено проект ремонту квартири у стильних пастельних тонах (бонус до вартості квартири). Дуже світлий, комфортний простір. Опалення планували автономне, теплу підлогу по всій квартирі від газового котла. Розташування будинку дуже зручне. Поруч є школа,діт садочок, магазини, супермаркет ТавріяВ, зупинки транспорту, спортклуб, кафе, пошта... Також прекрасна зона відпочинку, піщаній пляж, ріка, дитячі та спортивні майданчики в 100 метрах від будинку. Запрошуємо на перегляд. Торг! Договірна. По всім питанням та для організації перегляду дзвонить 063-333-15-76, 066-855-3124.

Лазурна вул., 40/1
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в ЖК Апельсин (вул. ОЗЕРНА 47Б, НАМИВ) Будинок зданий, більша частина квартир вже зробила ремонти та живе! Загальна площа 72 квадратних метри, перепланована з трикімнатної в 29-ти метрову кухню-вітальню та дві спальні кімнати. Квартира всередині будинку, вікна виходять на дві сторони. Опалення індивідуальне газове. Закритий двір, є невеликий дитячий майданчик на території. Відео огляд на запит.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 47Б
rieltor.ua

Продається квартира в Заводському районі мікрорайон Велика Корениха. Квартира знаходиться у будинку під управлінням комунального підприємства БРІЗ. У квартирі встановлено автономне опалення, вода подається Миколаїв Водоканалом. Загальний стан квартири можна охарактеризувати як житловий, вихід на балкон відбувається як з кухні так і з кімнати. Квартира обладнана тамбуром, де ще проживають 2 сусіди. Найголовніший бонус при купівлі даної квартири, є незабутній вид на Дніпробузький лиман, що додасть вам настрою та натхнення навіть при найгіршому настрої. Зупинка громадського транспорту за кілька кроків від будинку. Транспортна розвязка має у своєму розпорядженні виїзд як до міста Миколаїв, так і районного центру Очаків та всіх прилеглих сіл на шляху до районного центру. У дворі є місце для проведення дітлахів, що також важливо для життєдіяльності в цій місцевості. Приходьте на перегляд і вигідно купуйте квартиру в межах міста!

Декабристів, 28
rieltor.ua

Продам квартиру в судовому раїоні міста Дуже затишна та спокійна вулиця Навколо багато зелені річка прогулянкові місця Великій двір Чудове розтошування

власник
Карпенка Генерала вул., 49
rieltor.ua

Жилой комплекс находится в районе Лески, в пешей доступности от остановки транспорта, учебных заведений, магазинов, спортзалов. Дом сдан, в процессе заселения. Придомовая территория благоустраивается: подъездные и прогулочные аллеи, паркинг, детская площадка. Территория охраняется. Состояние квартиры после строителей. Сделана лазерная стяжка пола, частично поштукатурены стены. Окна выходят во двор, не солнечная сторона. Комфортный 7 этаж. Квартира в новострое - это прекрасная возможность воплотить все свои идеи в квартире мечты. Приглашаю к просмотру и покупке. Звоните! БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ!

Леванівців вул., 30
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира на землі по вулиці Комкова, під чистову обробку. Нова електрика, сантехніка, нові пластикові труби. Квартира знаходиться на звершальній стадії ремонту. Загальний двір, чудові сусіди. Є своє господарське приміщення і невелика власна територія. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Комкова вул., 29
rieltor.ua

Продается 2 кк,крупногабаритная,на Намыве,с завораживающим видом на реку! Квартира 54 кв,полностью готова под ремонт, 2 раздельные спальни,кухня,большая прихожая,раздельный санузел. Находится на 11 этаже 13 этажного ,монолитного дома. Все трубы и батарей заменяны,Окна частично металлопласт,частично дерево. Общая площадь квартиры – 54, 2 м². Жилая – 30, 7 м². Кухня с еще одним балконом и видом на реку – 7,5 м². В квартире перед продажей выполнены все демонтажные работы, осталось лишь претворить ваш идеальный ремонт в реальность. Установлены новые батареи, заменены все трубы и две стояки в ванной и кухне. Трехфазный счетчик. Дом ОСМД. Во дворе есть парковочные места, через дорогу остановка общественного транспорта, пляж, места отдыха и прогулок. В пешей доступности три продуктовых магазина, "Мида", два рынка, супермаркет "АТБ", "Таврия В", школа, детский сад и другое. Документы готовы к продаже, задолженности проверены – отсутствуют, никто не прописан, скорый выход на сделку. Продается по очень выгодной цене,реальному покупателю хороший торг,Звоните!

Лазурна вул., 34
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Терміново продається однокімнатна квартира, м. Миколаїв, мікрорайон Ліски; квартира на 4 поверсі з 5; 31.2 м2, вул. Крилова 19Б. Виповнені ремонтні роботи: рівні стіни під шпалери/фарбу, стяжка, нова електрика, нові труби, замінені вхідні двері та металопластикові вікна, вдкритий балкон. Квартира готова для оформлення під нового власника.

власник
Терміново продається однокімнатна квартира Крилова 19б
olx.ua

Продам свою не угловую крупногабаритную (36 кв м). 1 комнатную квартиру с большой нишей и тамбуром в хорошем районе ( всё рядом). По адресу Шоссейная 105. Квартира после чернового ремонта под Ваш чистовой ремонт. В квартире проведены следующие работы: Замена проводки на медную по всей квартире;труб подачи воды(скрыты в стене);труб подвода канализации(скрыты в стене); замена энергосберегающих стеклопакетов; замена входной двери; выравнивание полов; стены отшпаклеваны. Квартира в хорошем районе с хорошим ОСББ.Двор после ремонта в процессе будет закрываться.Детская площадка. Звонить с 18.00 до 21.00.

власник
Продам свою 1 комнатную крупногабаритную квартиру
olx.ua

Новобудова за адресою вул.Лазурна 40/1(Намив). Біля річки. З вікна квартири відкривається мальовничий вид. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет, різні садочки, школи, аптеки, лікарні, ринок і тд. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 3 квартири на поверсі. Продаж від Забудовника. Можливий продаж через єОселю або по сертифікатам єВідновлення. lun.ua/uk/жк-дім-на-лазурній-миколаїв

‼️Продаж 1к кв 32.5 кв.м. Вид на річку. З ремонтом. Новобудова‼️
olx.ua

Продаётся по переуступке 2- комнатная квартира в новостройке, ЖК "Гражданский посад", 3- секция, 7 этаж. Адрес: ул. Гражданская, 34. вариант, чтобы быть экономным. На данном этапе экономите на налогах и нотариусе при оформлении договора. Немного : 1) Квартира в центре дома.Площадь 68/36/13кухня 2) Фасад утеплён пенопластом и минеральной ватой = 100 . 3) Система отопления и горячей воды - индивидуальный двухконтурный газовый . 4) Счётчики есть на все: свет, вода, .-скважина . 5) рядом АТБ, школа, садик, больницы и центр города. 6)Двор оборудован детской площадкой и парковой ! Все вопросы по телефону !

Срочно продажа 2х ком Гражданский Пасад 68метров
olx.ua

Продажа трехкомнатной квартиры в центре города. Новый дом (Садовая 34А) состояние квартиры от строителей. Отличная планировка, двыа сан/узла. Более детально отвечу по телефону. Продажа БЕЗ КОМИССИИ для покупателя!! Видео обзор по запросу

Трехкомнатная в новом доме (ул. Садовая 34А)
olx.ua

В продаже двухкомнатная квартира в ЖК Апельсин (ул. ОЗЕРНАЯ 47Б, НАМЫВ) Дом сдан, большая часть квартир уже сделала ремонты и живет! Общая площадь 72 квадратных метра, перепланирована с трехкомнатной в 29-ти метровую кухню-гостиную и две спальные комнаты. При желании можно все вернуть с минимальными вложениями и в кратчайшие сроки. Квартира в середине дома, окна выходят на две стороны. Отопление индивидуальное газовое. Закрытый двор, есть не большая детская площадка на территории. Реальному покупателю хороший торг гарантирован!) Видео обзор по запросу.

Трехкомнатная квартира в ЖК АПЕЛЬСИН (НАМЫВ)
olx.ua

В продаже двухкомнатная квартира в ЖК Апельсин (ул. ОЗЕРНАЯ 47Б, НАМЫВ) Дом сдан, большая часть квартир уже сделала ремонты и живет! Общая площадь 72 квадратных метра, перепланирована с трехкомнатной в 29-ти метровую кухню-гостиную и две спальные комнаты. Квартира в середине дома, окна выходят на две стороны. Отопление индивидуальное газовое. Закрытый двор, есть не большая детская площадка на территории. Реальному покупателю хороший торг гарантирован!! Видео обзор по запросу.

Двухкомнатная квартира НАМЫВ (ЖК АПЕЛЬСИН)
olx.ua

Продается 2 кк, крупногабаритная, на Намыве, с завораживающим видом на реку! Квартира 54 кв, полностью готова под ремонт, 2 раздельные спальни, кухня, большая прихожая, раздельный санузел. Находится на 11 этаже 13 этажного , монолитного дома. Все трубы и батарей заменяны, Окна частично металлопласт, частично дерево. Общая площадь квартиры 54, 2 м². Жилая 30, 7 м². Кухня с еще одним балконом и видом на реку 7, 5 м². В квартире перед продажей выполнены все демонтажные работы, осталось лишь претворить ваш идеальный ремонт в реальность. Установлены новые батареи, заменены все трубы и две стояки в ванной и кухне. Трехфазный счетчик. Дом ОСМД. Во дворе есть парковочные места, через дорогу остановка общественного транспорта, пляж, места отдыха и прогулок. В пешей доступности три продуктовых магазина, "Мида", два рынка, супермаркет "АТБ", "Таврия В", школа, детский сад и другое. Документы готовы к продаже, задолженности проверены отсутствуют, никто не прописан, скорый выход на сделку. Продается по очень выгодной цене, реальному покупателю хороший торг, Звоните!

Лазурная улица, 34, Заводской, Николаев, Николаевская 28200.0 USD
dom.ria.com

У продажу однокімнатна квартира в одному з найкращих ЖК міста. Знаходиться у самому центрі нашого міста, на перехресті вул. Чкалова та 1 Слобідській. Загальна площа 49 це 20, 5 кімната та 14 метрів кухня. - Автономне опалення (двоконтурний газовий котел) - квартира в середині будинку. Найбільша з однокімнатних квартир у будинку. З найвдалішим розміщення котла та газовою проводкою. - закритий двір -на території є дитячий майданчик та відкриті парко/місця - будинок повністю заселений (ремонти зроблено) - свердловина із системою очищення (вода питна) - система розсувних воріт (працює з пульта чи телефону) І ще важливий момент! Вона дуже тепла! У мінус 15, у цій квартирі, у цьому нежитловому стані було плюс 17 градусів. Будинок добре утеплений. Відеоогляд по запиту.

ул. Чкалова (Центр), 96/1, Центр, Николаев, Николаевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продается 3кк на Шоссейной! Расположена на 9этаже 9 этажного кирпичного дома. Общая площадь 66 кв м. Квартира на стадии ремонта, медная проводка, поменяны батареи, отштукатурены и пошпаклеваны стены, новая стяжка, шпаклеваный потолок. Новые металопластиковые окна и панорамный балкон. Сан узел совмещен, новая сантехника закуплена, бойлер, керамическая плитка. Рядом 8й причал, парк, речка, школа, в пешей доступности остановка, хорошая транспортная развязка.

Шоссейная улица, 5, Сухой фонтан, Николаев, Николаевская 35000.0 USD
dom.ria.com

Жилкоп, новобудова, всі комунікації нові, індивідуальне опалення. Потребує незначного завершення будівельних робіт. Низькі комунальні витрати. Дуже гарне розташування. Поруч: Центральний ринок, Поліклініка, Аграрна академія, Школа, Дитячий садок, Громадський транспорт (маршрутки, тролейбус, трамвай, автобуси приміські). Хороші сусіди. Закритий двір.

власник
Поперечная 6-я улица, 20, Центр, Николаев, Николаевская 18000.0 USD
dom.ria.com

Продаётся квартира под полный ремонт. Возможно сделать перепланировку в квартиру студию или однокомнатную с большей кухней. Стены кирпичные. Дом из инкерманского камня. В одной комнате есть ниша, в которой получится прекрасный встроенный шкаф с подсветкой. Комфортный 3й этаж из 5ти. Приятный вид с балкона. Тихий двор. В шаговой доступности Обсерваторная, Яхт клуб, Центральный стадион, Центральный рынок. В районе развитая инфраструктура ( всё есть рядом). Общая площадь 44, 2 м. Высота потолков 2, 5 м. Кухня 5, 7 м.

Шоссейная улица, 15, Сухой фонтан, Николаев, Николаевская 19000.0 USD
dom.ria.com

Лазурная улица, 9/21, Николаев, Николаевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продается 3кк на пр.Центральный/Водопроводная Квартира расположена на 2м этаже 5ти этажного кирпичного дома, не угловая , общей площадью 56.8 кв Кухня -студия совмешена с залом, комнаты раздельны. Квартира на стадии ремонта, новая проводка, металопластиковые окна, новые входные двери, газовая колонка, стены шпаклеваны, новые выключатели, балкон застеклен столяркой, сан узел совмещен. Рядом детский сад, школа, различные магазины аптеки, остановка, хорошая транспортная развязка, недалеко Центральный рынок

Водопроводная улица, 22, Заводской, Николаев, Николаевская 31000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 65 результатів