Продаж 2-к. квартири в зданій новобудові в районі Галицького перехрестя Продається затишна 2к квартира+велика кухня студія в зданій новобудові. Код квартири: 25075773 4 поверх з 6 індивідуальне газове опалення площа - 69м2 роздільний санвузол В квартирі вже є всі лічильники, котел, розводка електрики, радіатори. Частково зроблений ремонт. Будинок вже частково заселений, домофон працює, тихий район. Квартира двостороння , не кутова , на комфортному 4 поверсі . Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-v-zdanij-novobudovi-v-rajoni-galickogo-perehrestya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Жовківська, 2а
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Жовківська, здана новобудова Простора квартира з двома ізольованими кімнатами та кухнею вітальнею, два санвузли та два балкони. Будинок цегляний, перестінки цегла, утеплений пінопластом. Загальна площа квартири - 85 кв.м, зручний третій поверх з чотирьох, вікна виходять на дві сторони, комунікації розведені по квартирі та запущено. Право власності, сусіди роблять ремонти. Комплекс знаходиться на виїзді зі Львова, гарна транспортна розвязка до Шевченківського району міста, до Галицького перехрестя 5 хвилин на авто. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

жовківська, 1
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові в Малехові (ЖК Жовківська Брама). Поверх 5/6 пов. Площа 67кв.м. 15 хв. на авто до центру міста, 2 хв. на авто до Галицького Перехрестя. Дві ізольовані кімнати плюс кухня-вітальня. Роздільний санвузол, дуже гарне та зручне планування. Виконані роботи по ремонту: підігрів підлоги, підвісна стеля, розведена електрика та сантехніка, інсталяція в санвузлі, поштукатурені стіни, готові до фарбування, плитка в санвузлі, на підлозі на кухні. Панорамні вікна. Будинок вже зданий та частково заселений, збудований із цегли. Створено ОСББ. Ціна: 80000 дол.

Жовківська, 2а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Малехів

Географія Малехів