Ціна вниз Терміновий продаж 2- кімнатної квартири в парковій зоні по вулиці Січових Стрільців. Центр міста Ідеальний варіант і для здачі в оренду, і для власного проживання. Над квартирою є власне ізольоване горище. Облагороджений підїзд, будинок після капітального ремонту. Хороші сусіди. У дворі є місце для парковки авто. Індивідуальне опалення. Є фільтр на воду. Присутній бак на воду (300 літрів) на випадок її відключення. Залишається все, що на фото. Чистий продаж- заміни не потрібно. Квартира повністю готова для власного проживання чи для здачі в оренду. Закритий внутрішній двір. Є місце для парковкиРозвинута інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Одразу біля парку Івана Франка. Загальна площа: 47.6 кв.м Житлова площа: 33.8 кв.м Площа кухні: 13.8 кв.м Поверх: 3 Поверховість: 3. Є горище. Перекритий дах. Є відеоогляд. Ключі на руках 75 000$.

Січових Стрільців вул., 21
rieltor.ua

ЗМІНА ЦІНИ! ТЕРМІНОВО! Кожен куточок квартири освітлений затишком,щастям та любовю Квартира в найкращому районі Львова🌎 📍Вул. Стрийська Дуже розвинута інфраструктура поруч безліч магазинів, аптеки, через дорогу продуктовий базарчик, Dragon Park, музей науки , автовокзал. 2 хвилини до зупинки . Чудова транспортна розвязка у будь-який куточок Львова. 🏙НОВОБУДОВА 2017 року ( Карпатбуд) 📐42 / 18 / 10,6 Поверх 3/11 В квартирі є ШУМОІЗОЛЯЦІЯ та ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ! Утеплений балкон. Є відеоспостереження. Сигналізація. Індивідуальне опалення — двоконтурний котел. Камін. В будинку є ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ . Також є місце для парковки біля будинку. В квартирі залишається все що на фото: холодильник Indesit, мікрохвильова піч LG, пральна машина, великий плазмовий телевізор, телевізор з відеокамерами, газова плита , духова шафа, кондиціонер, мультиварка, кухонні меблі, 2 великі шафи , 3 дивани, камін з різними режимами. Вартість цієї неймовірної квартири всього 75000$ Чистий продаж🔥 Є відеоогляд!

Стрийська вул., 204
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * будинкове опалення,підігрів підлоги,кондиціонер * кухня-студія+окрема кімната * якісний євроремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Софіівка вул. Угорська Заг. площа 47 м2 Поверх 7/8 Квартира в 0 циклі. Поштукатурено стіни, залита стяжка в спальні. Індивідуальне опалення (встановлено 2 ф газовий котел, радіатори) Вікна панорамні з видом на облагороджений внутрішній дворик., дитячий та спортивний майданчики. Всі стіни з цегли, а фасад утеплено 15см пінополістиролом В квартирі простора спальня, кухня-студія з виходом на лоджію. суміжний санвузол. Будинок введено в експлуатацію, є право власності. Територія житлового комплексу під охороною та відеонаглядом. На території житлового кварталу Креативна Міжнародна Дитяча Школа MRIYDIY та власний дитячий садок. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, ресторани, кафе, нова пошта, барбершоп, клініка, парк, зупинка громадського транспорту, до центру 7 хв. Вартість 75000$

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в зданій новобудові. Вул. Стрийська [Креатор Буд] ЖК на вулиці Стрийській — це багатофункціональний проєкт формату «місто в місті», який компанія «Креатор-Буд» зводить на однойменній вулиці у Сихівському районі Львова. Житловий комплекс включає в себе сім будинків зі своєю інфраструктурою. Для мешканців передбачені власний дитячий садок, футбольний стадіон зі штучним покриттям, великий сквер і зони відпочинку, ландшафтний дизайн в кожному дворі, а також ігрові та спортивні майданчики, магазини та сервіси.Перші шість будинків проєкту формують собою окремий квартал, у той час як сьомий разом з дитсадком розташований поряд. Його простір спроєктований згідно концепції «двір без машин» із закритою прибудинковою територією. Для авто мешканців передбачений підземний паркінг, який доповнить потужності існуючих наземних паркінгів ЖК. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ Площа: 45/15/14 м². Поверх 5/10. Ізольована кімната та кухня. Засклена лоджія на кухні. Суміжний санвузол (ванна). Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Залишається усе що на фото. Фасадні стіни цегляні та утеплені Ціна 75000$ (торг) Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул.Родини Крушельницьких. Квартира не кутова. Світла та сонячна. Вікна виходять у двір будинку. Знаходиться на 9 поверсі, 10 поверх жилий. Продаж з меблями та технікою. Кімнати ізольовані, мають гарну форму і площу. В квартирі зроблено незначне перепланування, за рахунок якого кухня стала просторішою. Санвузол суміжний. В коридорі є вбудована шафа. Є засклений балкон. Також є тамбур спільний з одними сусідами. Чистий, охайний під"зд. Працює ОСББ. Ліфт. Дуже затишна вуличка в пішій доступності до центру міста. В дворі є дитячий майданчик. Поруч школа, садочок, зупинки транспорту, парк Погулянка тощо.

Крушельницьких Родини вул., 5
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира від надійного забудовника Auroom Житловий комплекс Аурум Лаундж Будинок бізнес класу! Газове автономне опалення! Високі стелі, 3,1 м. Сучасні та безпечні ліфти Підземні паркінги та двір без авто Панорамний вид на Ліс Поруч озеро та ліс

Підголоском, 22
rieltor.ua

Продаж двох кімнатної квартири з гарним плануванням по вул. Зелена. Будинок цегляний. Планування передбачає ізольовані кімнати. Санвузол сумісний. У квартирі гарний стан можна заїхати і жити. Квартира знаходиться на зручному четвертому поверсі. Залишають всі меблі і побутова техніка. Є засклений балкон. Гарний затишний двір, де можна паркувати машину. До квартири також належить підвал. Телефонуйте, з радістю організую огляд

Зелена вул., 130
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири 52. 7 кв. м. 2-й поверх в ЖК Голоскі Кручі, по вул. Під Голоском Код квартири - #26952689 Будинок зданий в експлуатацію, є право власності . Активно роблять ремонти, є люди які вже живуть . Вигляд з вікна на Академію Друкарства . В квартирі зроблено чистова штукатурка по стінах, інсталяція під унітаз , розведена вода , є батареїв кімнати . Прекрасний варіант під здачу в оренду і для проживання поруч парку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Під Голоском вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЖ 3кім квартири на Сихові по вул. Зубрівська 27, площа 69.3/40,5/9 поверх 9/15 цегла, чешка. Євроремонт, кімнати ізольовані, вікна - білі склопакети. Нові внутрішні двері. Паркет, плитка. Дві заселені лоджії. Залишають шафу-купе та вмонтовану кухню, ЦО, газу немає, ОСББ, домофон. Добре розвинена інфраструктура. Ціна 75000$, на +

Зубрівська вул., 27
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська. Продається ексклюзивна однокімнатна квартира в житловому комплексі Greenville Park. Сучасний житловий комплекс, продумана та зручна інфраструктура. На першому поверсі комплексу розташовані: аптека, стоматологічний кабінет,кафе, салон краси, відділення Нової пошти. Закрита територія з дитячими та спортивними майданчиками,постійна охорона та відеонагляд. Поруч з будинком знаходиться ТЦ Спартак, парк, школа, дитячий садок- все те, що необхідне для комфортного життя! Звертайтеся, з радістю проведемо для Вас огляд!

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Квартира садибного типу в елітному районі Львова. Під капітальний ремонт. Польська забудова. Високі стелі. Товсті стіни. Є всі комунікації. Опалення - АГВ старого зразку. Сонячна, південно-західна сторона з виглядом в просторий сад. Дві кімнати, кухня, санвузол та веранда. Підвал під площею кухні. Невеличка ділянка в користуванні. Затишне, зелене та спокійне місце.

Коновальця Євгена вул., 52
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири ЖК Галицькі Леви вул. Пулюя Будинок зданий 2015р. Опалення: індивідуальний газовий котел. Облаштована лоджія. Чудова пропозиція як для власного проживання так і під інвестицію. На території у внутрішньому дворі є свій дитячий майданчик. До торгового центру Victoria Gardens 10хв. Зручна транспортна розвязка - можна без перешкод й швидко доїхати у будь-яку точку Львова. Телефонуйте!

Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж затишну 2-х кімнатну квартиру в новобудові, загальна площа 62 квадратних метри. ЖК «Парус Смарт» в м. Львів від забудовника «Парус Development». Квартира розташована за адресою: вулиця Трускавецька, Франківський район. Квартира знаходиться на п’ятому поверсі з п’ятнадцяти. Дві ізольовані кімнати, кухня, санвузол. Ремонт - нульовий цикл. «Парус Смарт» – житловий комплекс з територією, яка упорядкована відповідно до сучасних стандартів. Тут є зручні проїзди, пішохідні доріжки, комфортабельні зони відпочинку. На двох нижніх поверхах новобудови розміщуються обєкти власної інфраструктури. Поруч розташований бізнес-центр, кілька супермаркетів і торгових центрів. У межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і аквапарк, у декількох сотнях метрів мальовничий парк з невеликим озером. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Вартість 75.000 дол. Комісія 5% Агенція нерухомості «FERENC agency» Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Трускавецька вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1 кім. кв. Вул. Трускавецька Парус Smart ( вул. Стрийська ) Кредитування. Розтермінування! Будинок здано в експлуатацію в 2021 Квартира загальною площею 35 м. кв., складається з кухні вітальні 10 м. кв. та спальні 14,5 м. кв., санвузол 4,5 м. кв., гардероб 3 м. кв. В квартирі проведено якісний авторський ремонт. Плитка ( кахель) виробництв Іспанія, кераміка умивальник, ванна, крани, душова система зі стійкою - фірм : DEVIT, IMPRESE, VOLLE. Вмонтований хододильник, варочна поверхня, посудомийка, духова шафа, пральна машина - Electrolux. Встановлено кондиціонер який працює також на обігрів до -15, з WiFi Проведено інтернет з роутером. В ЖК Парус Smart розвинута інфраструктура, наявні магазини, кафе, салони краси тощо. Квартира повністю автономна, має бойлер для гарячої води, кондиціонер для опалення.

Трускавецька вул., 2Г
rieltor.ua

До Вашої уваги на продаж ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ пропонується чудова квартира у престижному Франківському районі. БЛИЖНІЙ ЦЕНТР! 1-ий поверх ЦЕГЛЯНОГО утепленого будинку. БОНУС - власний підвал 10 кв.м., із окремим входом з квартири, з водопостачанням і каналізацією.. 2 просторі роздільні кімнати. Свіжий сучасний ремонт. Квартира утеплена та перепланована. Опалення централізоване, є будинковий лічильник. Для підігріву води газова колонка. У кожній кімнаті та на кухні встановлено рекуператори. Залишаються вбудовані меблі (шаф -купе і всі кухонні меблі із варильною газовою панеллю, кухонною витяжкою і посудомийною машиною). Район - супер! Розвинена інфраструктура із зручною транспортною розвязкою. Поруч стадіон, ботанічний сад та Піскові озера. Ціна 75000$. Можливий розумний торг. Телефонуйте! Записуйтесь на перегляд та станьте власником цієї чудової квартири!

Конотопська вул., 4
rieltor.ua

Продаж трьох кімнатної квартири в районі Новий львів. Розташована на пятому поверсі цегляного будинку. Зроблений дах. Квартира з якісним ремонтом з меблями, з побутовою технікою, кондиціонером. У вітальні встановлений електричний камін. Є газова колонка на воду, опалення централізоване. Є можливість оренди гаража біля дому і відповідно паркомісця. Інфраструктура: зупинка транспорту, магазини, школа, садік, парк. Телефонуйте, з радістю організую огляд! код 301861

Тернопільська вул., 1
rieltor.ua

Продаж 3-ох кімнатної хрущівочки по вулиці Зеленій (р-н Водоканалу) Ближній центр, 2/5 ц, загальна площа 55 м.кв., житловий стан, прохідна вітальня з балконом у внутрішній двір, дві ізольовані спальні, одна з яких має гардеробну. Три квартири на поверсі, є документи на встановлення інд. опалення, всі лічильники. Під квартирою комерція. Гарне транспортне сполучення, поруч продуктові маркети, аптеки, школи, зелені зони для відпочинку. Інна 098 449 2272

Зелена вул., 77
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * центральне опаленя * кухня+ 2кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату

Виговського Івана вул., 29
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири + велика кухня-студія вул.Дунайська(бічна Зеленої)5/5 58, 3 мкв цегла повноцінне горище, залізобетонне перекриттяКвартира 3 - кімнатна перепланована в 2х кімнатну.Велика ванна , засклений балкон.ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯкондиціонерЗроблений якісний ремонт. 75000$ Є відеоогляд квартири Ріелтор Співпрацюю з АН

власник
Дунайская улица, 7, Сыхов, Львов, Львовская 75000.0 USD
dom.ria.com

житловому стані, ремонт , 2 великі лоджії з чудовим видом на місто , майже усі речі зашишаються. без посередників , чудова транспортна розв’язкая, поруч магазини, школи , хороші сусіди, велике атб

власник
None 75000.0 USD
lun.ua

Вид обєкта: Новобудова Без комісії Готовий співпрацювати з ріелторами Тип будинку: Житловий фонд 2001-2010-і Назва ЖК: Рідний дім Поверх: 1 Поверховість: 9 Загальна площа: 52.50 м² Площа кухні: 14 м² Тип стін: Цегляний Клас житла: Комфорт Кількість кімнат: 1 кімната Планування: Роздільна Опалення: Комбіноване Ремонт: Євроремонт Меблювання: Так Побутова техніка: Духова шафа, Варильна панель, Плита, Мікрохвильова піч, Холодильник, Пральна машина Мультимедіа: Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ Комфорт: Меблі на кухні, Балкон, лоджія, Автономний електрогенератор, Ванна, Відеоспостереження, Гардероб Комунікації: Вивіз відходів, Центральна каналізація, Газ, Електрика, Асфальтована дорога, Центральний водопровід Інфраструктура (до 500 метрів): Відділення пошти, Кінотеатр, театр, Зупинка транспорту, Центр міста, Ресторан, кафе, Аптека, Лікарня, поліклініка, Школа, Дитячий садок, Магазин, кіоск, Ринок, Відділення банку, банкомат, Парк, зелена зона, Супермаркет, ТРЦ, Автовокзал, Дитячий майданчик Ландшафт (до 1 км.): Парк. квартал новобудов ЖК "Рідний дім" Шевченківський район Львова. однокімнатна квартира 1 високий поверх(знизу комерційні приміщення). площа 52. 5/24/14. 5 кв. м. з ремонтом. меблями. технікою. (все залишається). засклений балкон. Поруч вся інфраструктура (школи, дитсадки, ринки, магазини, супермаркети, лікарня, поліклініка, зупинка громадського транспорту). пропозиція від власника. квартира вільна. готова до продажу. можна в грн по перерахунку.

власник
квартира з ремонтом/вмебльована/побутова техніка/Шевченківський р-н
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру поблизу центру міста. Квартира знаходиться в 15 хв. ходи до центру міста, в 10 хв. ходи до Головного залізничного вокзалу (р-н цирку). Розвинена інфраструктура. Місцезнаходження - вул. Сембратовичів (колишня вул. Перова).Квартира знаходиться на першому поверсі, трьохповерхового цегляного будинку з дуже товстими зовнішніми стінами (прохолодна літом, тепла зимою). Має два окремі входи - один парадний, другий виходить в закритий дворик будинку. Квартира складається з двох кімнат, спальня (ізольована), та великий просторий зал (прохідна). Має два санвузли, один санвузол суміжний (діючий), другий знаходиться в коридорі, до якого підведені комунікації, тому кімнати можна використовувати як окремі квартири. Є підвал. Розташування на першому поверсі дає можливість перевести приміщення під комерційну нерухомість. Власник

власник
2-х кімнатна квартира
olx.ua

Підпис основного договору протягом червня 2024. Номер в готелі вже з готовим ремонтом. Прогнозований дохід 12%+. Газова котельня на даху, а також кондиціонери на опалення та охолодження в номерах. Переуступка, без комісії для покупця. більше деталей отут -> levcityhotel.com

власник
LEVCITYHOTEL  апартаменти з ремонтом Шевченка
olx.ua
1 - 24 з 1 360 результатів