Продаж 2-кімнатної квартири на вул. Марка Вовчка. Польський люкс з євроремонтом. Квартира розташована на 3-му поверсі 4-ох поверхового будинку та складається з 2-х ізольованих кімнат, житловою площею - 34,5 м2, в тому числі 1-а кімната - 16,4 м2, 2-га кімната - 18,1 м2, кухні площею - 13,8 м2, санвузол площею - 4,3 м2, коридор - 8,6 м2. Дана квартира обладнана двома балконами (з кімнати та заскленим балконом з кухні, який виходить в закритий двір) - 0,7 та 1 м2. Загальна площа квартири - 62,9 м2. Висота стелі - 2,70 м, матеріал зовнішніх стін - цегла, матеріал перекриття - з/бетон. Опалення: котел та пічне опалення в одній із кімнат. Підʼїзд чистий та на кожному поверсі розташовані дзеркала, що додають вишуканості будинку. Wi-fi, супутникове телебачення, телефон. Залишається вмонтована кухня, щодо іншого меблювання - є можливість домовитись за додаткову оплату. Я є власниця даної квартири, тому продаж відбувається без ріелторської комісії.

власник
Марка Вовчка вул., 41а
rieltor.ua

Житловий комплекс «Avalon Up» у Львові – перша в місті новобудова, у якій є будинки висотою від двадцяти до двадцяти пяти поверхів. Суперсучасний комплекс займає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поруч із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ. З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні краєвиди. Доступна іпотека "єОселя" на готові квартири На 1 - 20 років · 1-й внесок від 20% · 3 - 7% річних Окрема квартира, будинок бетонно-монолітний, у квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Загальний стан квартири - без ремонту.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоної Калини просп., 60
rieltor.ua

Продаж 2-кім. квартиру в новобудові вул. Жасминовій біля парку Погулянка. Розглядаємо продаж під єОселя 3% 74 м.кв., 8/10ц., індивідуальне опалення, сучасний євроремонт, меблі та техніка. Панорамний вид на захід, центр міста і парк "Погулянка" Ремонт в квартирі здійснювався 3 роки тому. Є підігрів підлоги в санвузлах, великий балкон. Якісний ремонт, правильне планування. Закрита територія, шлагбаум і ворота при вїзді в будинок. Поруч парк, дуже зелений та затишний район.

можливий продаж по єОселя
Жасминова вул., 9
rieltor.ua

Продаж 1 кімнаиної квартири, вул.Трускавецька 2В ЖК Parus Smart з дизайнерським ремонтом Гарне планування та функціонально використаний простір квартири кухня - студія з відпочинковою зоною та біокаміном, облаштована усією побут технікою та додатковою витяжкою облаштоване робоче місце акустична система у стелі, для поціновувачів музики простора ванна кімната з пралкою і сушкою та підігрівом підлоги спальня з великим ліжком, столиком краси та просторою шафою окрема гардеробна кімната Ціна-130000$. код:7584

Трускавецька вул., 2в
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира у проїзді Крива Липа (ЦЕНТР) 2/3 поверх 55.6 загальна площа, 34.4 житлова площа, 6.9 площа кухні Австрійський цегляний будинок. Парадний вхід в коридор. 2 ізольовані кімнати. Гарний ремонт, можна одразу жити. 3 розкладні дивани, 2 великі шафи для зберігання одягу, кухонний фурнітур, вся побутова техніка. Роздільний санвузол, ванна. Індивідуальне газове опалення. Відкритий балкон, всі вікна в двір. Продається з всіма меблями та технікою. В ціну також входить комора в підвалі 10.1 кв Центр міста, піше сполучення з центральною частиною, квартира розташована в пішохідній зоні, що мінімізує викиди від машин. Ціна 130000$ (торг) Олександр АН «Golden City»

Крива Липа пров., 3
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири у Австрійському будинку у центрі Львова (Навпроти ТЦ Форум), вул.Цехова. 800 метрів до Оперного театру. Розташована на 2-му поверсі 3 поверхового будинку. Загальна площа квартири 68 м2, житлова 42 м2, кухня 10 м2. Висота приміщення 3.50 м. Індивідуальне опалення, газовий котел, тепла підлога (коридор та кухня), батареї у кімнаті та коридорі. Встановлені металопластикові вікна. Бонус + 8кв.м. кладова. Код об`єкту 13302.

Цехова вул., 5
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири площею 86.5м² у новобудові, Нова Оселя Вул. Малоголосківська. Квартира розташована на 6 поверсі, є ліфт з переваг даної квартири це 2 балкони та 2 санвузла. В квартирі зроблений гарний ремонт, продається з усієі технікою та меблями Зручне планування: 2 ізольовані кімнати, 1 прохідна,, гардеробна і просторий коридор. Розвинута інфраструктура: парки, школа, дитсадок, супермаркет, спортзал, ресторани і кафе. Запрошую вас на огляд

Малоголосківська вул., 8д
rieltor.ua

Продаж 3 кім. квартири з кухнею-студією вул. Стрийська в новобудові Леополь Таун за $130,000 (можливий торг). Розташована на 9-му поверсі, з загальною площею 111.7 кв. м. У квартирі зроблений євроремонт, підігрів підлоги по всій площі, два санвузли, індивідуальне опалення та чарівний балкон для вашого відпочинку. Житловий комплекс побудований у 2021 році, забезпечений швидким інтернетом, ліфтом, гостьовим паркінгом та паркувальним місцем. Та ще багато інших зручностей, які зроблять ваше життя комфортним та затишним. Знаходьтеся у самому серці міста, поруч з усіма необхідними місцями: дитячим садком, школою, аптекою, ресторанами, магазинами та багатьма іншими. Ця квартира - ідеальний вибір для сімї, яка цінує комфорт, якість та зручність.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 111
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири. Код квартири #27914616 Квартира знаходиться в прекрасному районі на вулиці Стрийська, 144, в новобудові бізнес-класу Park Residence на 15 поверсі, з чудовим видом на місто. Поруч є красивий парк та озеро. Площа квартири 67м2. Дуже затишний будинок з гарним підїздом а також з сучасним дитячим майданчиком. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Стрийська вул., 144
rieltor.ua

Ця простора квартира площею 56 квадратних метрів знаходиться в ЖК "Веселка" на вулиці Залізнична, 21. Розташована на другому поверсі, вона має вигляд на сонячну сторону. Квартира обладнана індивідуальним опаленням за допомогою газового котла, що дозволяє ефективно контролювати температуру в приміщенні. До Оперного театру звідси всього 2.5 кілометри, що робить це місце зручним для тих, хто цінує близькість до центру міста. Крім того, квартира оснащена кондиціонером для забезпечення комфортного клімату влітку. Квартира продається разом з меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для заселення. Тут є пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, а також тепла підлога для додаткового комфорту. На балконі можна помітити величезну червону троянду та туя. ЖК "Веселка" має розвинуту інфраструктуру, що означає, що жителі мають доступ до всіх необхідних послуг та зручностей в межах комплексу або в навколишній області. Ціна 130000 доларів Код:7838

Залізнична вул., 7
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в елітному ЖК від забудовника Globus по вулиці Руфа (кол.Некрасова). ЖК знаходиться в дуже комфортній локації в ближньому центрі міста Львова. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Квартира розташована на зручному середньому поверсі. У квартирі зручне та функціональне планування. Стіни поштукатурені, залита стяжка. У квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений двофункційний газовий котел. Розглядаємо продаж за державною програмою ЄОселя. Телефонуйте! Організую огляд в зручний для вас час! КОД 102

Юрія Руфа вул. (Некрасова), 45А
rieltor.ua

ПРОДАЖ Простора 1 к квартира на стадії ремонту. Після ремонту буде повністю відповідати візуалізації. Маємо приклади готових варіантів. Буде готова через три місяці. Квартира з дизайнерським ремонтом в новобудові по вул. Кульпарківська. ЖК ПАРУС СІТІ. Поверх 2 з 15 Площа 56,4 м2 Підігрів підлоги. Кондиціонер. Виведена сигналізація. Практичне планування. Простора кухня-студія, спальня, кабінет. Дві гардеробних. Ремонт буде виконаний з використанням тільки високоякісних матеріалів. Комплекс новобудов з власною розвиненою інфраструктурою. В будинку свій бізнес центр, відкриті кавярні, салони, магазини. Поруч супермаркет Сільпо та ін. Ціна 130000$ Покази в будь-який зручний для вас час

Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Продам 2-кім.квартиру,вул Пекарська 35 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 3-ох поверхового будинку. Загальна площа - 54 м.кв.,житлова - 25 м.кв., кухня - 15 м.кв. Зроблений капітальний ремонт даху та горища у 2023р. Висота стелі 3,35 м. Вхід парадний. Вікно та балкон з кімнат виходять на фасад. Вікно кухні у внутрішній дворик. Опалення - індивідуальне газове. Кухня - побутова техніка європейських виробників (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, холодильник). Ванна- душ, гігієнічний душ, (Hansgrohe, Villeroy&Boch), пральна машина. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Простора кімната з балконом та видом на сквер. Окрема спальня з великою вбудованою шафою. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 130 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-990-090-RE.

Пекарська вул., 35
rieltor.ua

Пропоную на продаж 3-кімнатну двохрівневу квартиру в серці міста на вул. Ковжуна. Площа - 105,3/49,9/14,8 кв.м. Квартира знаходиться на 3-му, останньому поверсі, двохстороння, частина вікон виходить на вул. Ковжуна, частина в подвір’я. Зроблено сучасний ремонт, індивідуальне опалення( котел). Два санвузли, є велика власна тераса, гарний та доглянутий під‘їзд з кам‘яними сходами. Вартість – 130000 $. Покази у зручний для вас час.

Ковжуна Павла вул., 6
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира площею 64.3 м2 у двох рівнях на вул. Котлярській (центр міста, тихий район) Код квартири - #28281871 Австрійський будинок, парадний вхід, поверх 3/3 + мансарда Квартира дуже тепла і суха, є все необхідне для проживання, опалення - двоконтурний котел Також до квартири є особиста комірка в підвалі Пропозиція без комісії для покупця!

Котлярська вул., 5
rieltor.ua

Пропозиція продажу 2-кім. квартири з зданій та обжитій новобудові по вул. Пулюя з якісним , дорогим ремонтом та меблями. Індивідуальне газове опалення (2-х функційний котел), електричний підігрів підлоги(кухня, ванна, коридор), кондиціонер. Два санвузли. Залишається все що є на фото.

можливий продаж по єОселя
Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

Продаж квартири 2-х кім. Будинок знаходиться по вул.Франка, без трамваю. 3/3 , загальна площа 80 м.кв.,польський будинок Плюс велике горище 40м.кв.. У внутрішньому подвірї паркомісця. Квартира потребує ремонту.Всі решта деталі по телефону.

Франка Івана вул., 35
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Землеробній (вул. Щирецька, р-к "Південний") [#25435]. Квартира площею 110м², житлова - 41м², кухня-студія - 34,4м². Поверх 2/3. Збудований будинок, введений в експлуатацію, з готовим фасадом, всіма комунікаціями та облагородженою закритою територією. Малоквартирний будинок клубного типу, дві квартири на поверсі. Квартира з гарним плануванням, індивідуальним газовим опаленням, 0-цикл, заведені всі комунікації. Якісне будівництво, стіни з цегли, чорнова стяжка, поштукатурені стіни. Власне паркомісце для кожної квартири з можливістю заряджати електромобіль. Вікна виходять на чотири сторони, просторий балкон з видом у двір. Є право власності. Вартість 130 000$ Є можливість розтермінування оплати послуг агентства. Надаємо фіскальний чек про оплату послуг.

Землеробна вул., 30
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири по вул. Мазепи, ЖК Еко Дім. Загальна площа 70,4 м2, житлова 38,2 м2, кухня 13,1м2. Ізольовані кімнати, з кухні вихід на засклений балкон.Вікна з кухні та кімнати виходять у внутрішній двір, а вікно другої кімнати на Мазепи. Квартира з євроремонтом , меблями, залишається все що у квартирі. Підігрів підлоги, двох контурний котел, панорамні вікна. Здана, заселена новобудова. Гарний вид з вікна. Схід сонця. Район тихий та спокійний, розвинута інфраструктура, поряд аптеки, супермаркети, розважальний центр Спартак, зупинка транспорту. Є відео. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Інструментальна, 49
rieltor.ua

Продається світла сучасна 2-кімнатна квартира з гарним правильним плануванням. Площа: 64 м2. ЖК комфорт-класу Струмок, забудовник Інтергал-Буд. Спокійний затишний район, поруч з пр.Чорновола, ближній центр (6 хв до Оперного театру, пішки - 30 хв). Одразу біля будинку вся необхідна інфраструктура (2 школи, садочок, пошта, супермаркети, продуктовий ринок, спортзал, парк). Будинок зданий в 2020 р. та повністю заселений, тихі сусіди, невеликий (3 підїзди), без комерції, працює консьєрж, є відеонагляд, навколо достатньо паркомісць, паркінг слугує за офіційне укриття. Вікна виходять на обидва боки, чудовий вид на місто, завжди світло та сонячно. Зроблений гарний сучасний якісний ремонт як для себе, простора вітальня обєднана з кухнею та коридором (42 м), санвузол сумісний (ванна, 4,5 м), з іншого зроблена господарська кімната (2 м), окрема спальня (15 м). Достатньо місця для зберігання, 2 великі шафи-купе, вся необхідна техніка (2 кондиціонери, 2 телевізора, холодильник, пральна та посудомийна машини, духовка, газова плита, мікрохвильовка, газовий котел), інтернет оптоволокно. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтесь!

Струмок вул., 9
rieltor.ua

Продається 4-х кімнатна квартира по вул. Івана Франка (район площі Петрушевича) Австрійський будинок, деревяне перекриття, фасадний балкон, зручний поверх 2 з 3. Квартира перероблена в дві двокімнатні квартири, які здаються подобово,(є можливість зєднати в одну, гіпсокартонна перегородка), по документах це одна квартира. У квартиру є два входи, парадний та з внутрішнього балкону (балкон кінцевий, тому через нього ніхто не ходить) Нова проводка , нові сантехнічні сполучення, опалення індивідуальне газова. Можливий продаж з аккаунтом на букінгу, орієнтований заробіток з квартири 1тис $ на місяць Запрошую вас на огляд!

Франка Івана вул., 51
rieltor.ua

Продаж прибуткових апартаментів по вулиці Філатова, площа Митна. Помешкання розділено на дві квартири : однокімнатна студія з роздільним санвузлом, та двокімнатні апартаменти з суміжним санвузлом. Опалення індивідуальне газове, в кожному помешканні є підігрів підлоги. Апартаменти функціонують як бізнес з подобової оренди і мають гарну статистику. Знаходяться на третьому поверсі Австрійського будинку в збереженому стані. Висота приміщень 3,2 м. Постійно користуються попитом так як знаходяться в історичному центрі міста біля площі Митної, 5 хв пішки до Реберні під Арсеналом. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Філатова Академіка вул., 2
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі на вул. Городоцька Продаж квартири в центрі міста по вулиці Городоцька. 3/4 пов. , 63. 4/51. 4/9. 2 кв. м. Індивідуальне опалення, якісний сучасний ремонт. Дві прохідні кімнати, продаж із технікою та меблями. Ідеальний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Зараз є орендарі. Ціна: 130 000 $

Городоцька вул., 31
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатна новобудова бізнес-класу по вул. Стрийській ( район Стрийського парку ) • ЖК Парк Тауер • 13 поверх з 14 • загальна площа 83 м² · кухня 29 м² • 2 ліфти •. стіни з моноліту • є підземний і гостьовий паркінг, • територія закритого типу на шлагбаум, консєрж • 2 великі балкони з гарними краєвидами • будинкове опалення ( власна котельня ), тепловий лічильник • квартира для тих, хто любить свободу і простір. • 2хв. до Стрийського парку • будинок рахується бізнес-класу • 2 ізольовані кімнати і кухня- вітальня. • будинок зданий в експлуатацію з чорновим ремонтом, який передбачає штукатурку на стінах і цементну стяжку на підлозі зі звукоізоляцією. • до ввідного щитка проведений електропровід, підключене водопостачання, встановлені металеві броньовані двері, стальні радіатори й лічильники на газ, воду й електрику. • житло оснащене двокамерними вікнами й балконними дверима з енергоощадними склопакетами. • локація ідеальна для життя і для здачі в оренду. ☎️ +380 (050) 541 6373 -Марія РБ Світлиця оглянемо її у зручний для вас час) • Ціна 130 000 у.о.

Стрийська вул., 86
rieltor.ua
1 - 24 з 967 результатів