ПРОДАЖ 1- кімнатної квартири в новобудові по вулиці Під Голоском 19. Поверх 8/9 ЖК Голоско Кручі з виглядом на місто Квартира тільки після ремонту все нове Загальна площа 58 м.кв., та балкон засклений Висота стелі 2,8м. Опалення будинкове, власна котельня Підігрів підлоги по всій квартирі Зроблений якісний ремонт з натуральних матеріалів провідних фірм Будинок оснащений 2 ліфтами,та відеонаглядом. Продається з меблями та побутовою технікою ( посудомийка, духовка) Розвинута інфраструктура,парк, школа, садочки, ТЦ, магазини. Зручна транспортна розвзка.

власник
можливий продаж по єОселя
Під Голоском вул., 19
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири у ЖК Парус Смарт, 16-17 пов., з прекрасним видом на Львів. Загальна площа квартири 156 м2. Площа кухні-студії 43 м2. Східна сторона. Висота стель 2,7 м. Вся інфраструктура в пішій доступності. Комплекс складається з трьох будинків, які вже здані в експлуатацію. Завершується будівництво наземного паркінгу. На території комплексу є внутрішній дворик, дитячий майданчик, магазини, кафе, медичні кабінети, салони краси і тд. Квартира дуже світла і простора. Ціна 800 дол за м2. Є відео квартири.

власник
можливий продаж по єОселя
Трускавецька вул., 2а
rieltor.ua

Продаж 2к квартири з ремонтом Квартира розташована в клубному будинку в ближньому центрі по вул.Ярослава Мудрого. Є встановлена сигналізація підключена до ДСО, тепла підлога у коридорі, кухні та санвузлах, будинок повністю обжитий з 2017 року. Хороший якісний забудовник. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання Достатньо місць для паркування біля будинку. Хороша транспортна розвязка, в пішій доступності школи, садочки, супермаркет, салони краси, кафе та ресторани. Також поряд розсташовані популярні ЖК Семицвіт та ЖК Велика Британія Телефонуйте, радо організую Вам Огляд

Ярослава Мудрого вул., 12в
rieltor.ua

2 кімнатна квартира на 4 поверсі з 4 в австрійській будівлі у самому центрі міста з виглядом на оперний театр, проспект Свободи, місто Львів. Будинок споруджений у 1836—1837 роках за проєктом Йоганна Зальцмана у стилі бідермаєрівської камяниці. Загальна площа 72 кв. м. Житлова площа 47 кв. м. Площа кухні 8 кв. м. Висота стелі 3.20 м. Кімнати суміжні, санвузол роздільний. Опалення пічне, перекриття деревяне, вхід по балкону Квартира світла та тепла, прекрасний вигляд з вікон на Львівську Національну Оперу та Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької. Є відео. Код обєкта: 12356

Свободи просп., 20
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в цегляній новобудові на 5 поверсі по вул. Стрийська, 115 Д, ЖК " Квіти Львова". Право власності. Є-оселю не розглядають. Загальна площа - 72, 2м кв, житлова площа - 37 м2, кухня- 13 м2. Квартира світла, простора. Велика перевага є наявність лоджії та великого балкону. індивідуальне опалення(газовий котел), Частково зроблено ремонт: електрика; вода; стіни-під фарбування; кухня, ванна, туалет, частина коридору-тепла підлога(керамічна плитка), в кімнатах підлога підготовлена для укладання паркетної дошки(пінопласт+плити OSB); розведено опалення+радіатори; санвузли-два(роздільні)-керамічна плитка, ванна, рушникосушка. Будинок знаходиться в затишному районі, поруч магазини, стадіон, дитячий садок, аптека, відділення Нової пошти, зупинка громадського транспорту.Створено ОСББ. недалеко від Автовокзалу. Разом із квартирою продається комірка в підвальному приміщенні площею 7, 7м кв(2, 74*2, 82), встановлено ел. лічильник. код обєкта 13880

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 2кім., вул. Замарстинівська 134а. Забудовник Галжитлобуд. - 80/36,5/14 кв.м - 10поверх в 16поверховій новобудові. - Будинок цегляний, перегородки теж. - Сучасне планування: кухня-вітальня, дві ізольовані кімнати, балкон з кухні, два сан.вузли (ванна кімната з вікном) - Опалення: будинкова котельня, стяжка, штукатурка, радіатори. - В будинку активний дах, 2 ліфти. Озелениний район, розвинута інфраструктура. - Здача будинку запланована на жовтень 2023р. - Продаж згідно договору переуступки (в нотаріуса). - Вартість 120 000$ 1500$/кв.м. Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

Продам 2к квартиру,вулиця Героїв Крут 1 ЖК: ДанБуд vulytsya Heroyiv Krut 1 ZHK: DanBud Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 3ох поверхового будинку. Загальна площа - 74 кв.м., житлова площа 40 кв.м., кухня - 18 кв.м. Будинок зданий в кінці 2020 року. На території облаштований дитячий та спортивний майданчик. В дворі є паркомісця, як для жильців так і для гостей. Доступ до території закритий брамою та воротами. Доступ до підїзду по домофону або ключу. Ремонтні роботи в квартирі контролювались починаючи із стяжки підлоги. Тимчасові матеріали від забудовника не використовувались. Стяжка, труби, підігрів підлоги, батареї, лічильники, сушка, ел. проведення і виходи на розетки робились своїми майстрами та своїми якісними матеріалами індивідуально - при потребі є фото всього процесу, які можуть бути надіслані.,право власності Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-955-033.

Героїв Крут вул., 1
rieltor.ua

Продам 3-кім.квартиру,вул Городоцька 209 З Ремонтом ! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 4-ох поверхового будинку. Загальна площа - 74 м.кв.,житлова - 40 м.кв., кухня - 11 м.кв. Косметичний ремонт,центральне опалення ,простора квартира Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-3-018-472-RE.

Городоцька вул., 209
rieltor.ua

Продам 3х-кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Краківська 34 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4му поверсі, 4-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 63 кв.м., житлова площа 47 кв.м., кухня - 5 кв.м., три роздільні кімнати. Квартира з якісним ремонтом, над квартирою є горище, частина якого є у власності. Проведено автономне опалення. Також є можливість розділити квартиру на 2 з окремими входами. (котел+батареі) Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-462-007-RE.

Краківська вул., 34
rieltor.ua

Продам 2-кім.квартиру вул. Плугова 6а. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 70.30 м.кв.,житлова - 35 м.кв., кухня - 13 м.кв. Стан чудовий. Продається із всіма меблями, повністю готова до проживання. Індивідуальне опалення,котел. Дорогі якісні меблі і сантехніка. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-783-282-RE.

Плугова вул., 6А
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продаж 1к квартири , ЖК Парус Парк (Кульпарківська 64а).ZHK Parus Park,забуд.Парус Development Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 50 м.кв.,житлова - 25 м.кв., кухня - 21 м.кв. у простору, сучасну та повністю облаштовану для комфортного проживання квартиру в стилі Loft у новому житловому комплексі бізнес-класу Парус Парк (Parus Park), Кульпарківська, 64А. Будинок обжитий (у експлуатації більше 4х років, ремонти помешкань власники вже закінчили), має власну дахову котельню та вентильовані фасади. На поверсі 4 квартири, 2 ліфти (грузовий та пасажирський), ремонт. Територія будинку під відеонаглядом, карткова система доступу до підїзду, паркування за шлагбаумом, підземний паркінг, дитячий майданчик. Загальна площа квартири 50м2. 5й поверх/15-ти поверхового будинку. Висота стелі 2,7м,сумісний санвузол, вхідна група, лоджія облаштована під відпочинковий простір. Підігрів підлоги в зоні кухні та санвузла (встановлені лічильники). Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-957-319-RE.

Кульпарківська вул., 64А
rieltor.ua

Продам 2-кім.квартиру,вул.Бігова , 17 , ЖК Щасливий.ZHK Shchaslyvyy.,проект від НоваБудова Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 69м.кв.,житлова - 35 м.кв., кухня - 18 м.кв. Є право власності, біля будинку знаходиться озеро,чудова та спокійна локалізація,ремонт по дизайн проєкту який проектувався індивідуально під квартиру. Квартира сучасна в стилі Лофт 1 санвузол,душова кабіна-індивідуальний проєкт під замолвення,туалет ,є гардероб,+ приміщення кладовка на пральну машинку та додаткові ваші речі, великий просторий коридор,кухня поєднана з вітальнею та спальня.Все підключено,є тепла підлога в кухні, коридорі і ванній.Меблі всі зроблені під замовлення.В кухні є холодильник ,посудомийна машина,індукційна плита,духовка Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 120 тис дол , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-821-753-RE.

Бігова вул., 17
rieltor.ua

ПРОДАЖ Стильна 1 к квартира на стадії ремонту. Після ремонту буде повністю відповідати візуалізації. Маємо приклади готових варіантів. Буде готова через три місяці. Квартира з дизайнерським ремонтом в новобудові по вул. Кульпарківська. ЖК ПАРУС ПРЕМІУМ. Найпрестижніший будинок в цьому комплексі з власним підземним паркінгом. Поверх 3 з 10. ВИД В СТОРОНУ ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ. Перед вікнами вже нічого не забудують. Площа 46,1 м2 Підігрів підлоги. Кондиціонер. Виведена сигналізація. Практичне планування. Простора кухня-студія, спальня, кабінет. Дві гардеробних. Ремонт буде виконаний з використанням тільки високоякісних матеріалів. Комплекс новобудов з власною розвиненою інфраструктурою. В будинку свій бізнес центр, відкриті кавярні, салони, магазини. Поруч супермаркет Сільпо та ін. Ціна 120000$ Покази в будь-який зручний для вас час

Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

ПРОДАЖ Стильна 1 к квартира на стадії ремонту. Після ремонту буде повністю відповідати візуалізації. Маємо приклади готових варіантів. Буде готова через три місяці. Квартира з дизайнерським ремонтом в новобудові по вул. Кульпарківська. ЖК СЕЙФ ТАУН від надійного та якісного забудовника Нова Оселя. Найпрестижніший будинок в цьому районі з власним підземним паркінгом, консьєрж сервісом, закритою територією та відеонаглядом. Поверх 3 з 10. Вид в сторону Кульпарківської. Площа 46,1 м2 Підігрів підлоги. Кондиціонер. Виведена сигналізація. Практичне планування. Простора кухня-студія, спальня, кабінет. Гардеробна. Ремонт буде виконаний з використанням тільки високоякісних матеріалів. Комплекс новобудов з власною розвиненою інфраструктурою. На території будинку будується власний ТЦ, бізнес центр та інша комерція. Поруч супермаркет Сільпо та ін. Ціна 120000$ Покази в будь-який зручний для вас час

Кульпарківська вул., 96
rieltor.ua

Продам 4-кім.квартиру,вул Кошиця 5 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 8-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 81м.кв., житлова - 40 м.кв., кухня - 37 м.кв. По плану 4 кім. перепланована в 3 кімнатну та простору кухню вітальню -37 кв.м, зроблений добротний капітальний ремонт 9 років тому (замінено повністю все: вікна, двері, підлоги, електрика, сантехніка, радіатори), в кімнатах паркет та двері з натурального дерева, два засклених, обшитих ззовні та зсередини балкони з коміркою та шафами, два санвузли ( ванна з туалетом та туалет) ще одна комірка. Квартира простора та затишна, залишаються меблі та техніка, все в хорошому охайному стані Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-968-103.

Кошиця О., 5
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вулиці Огієнка (центральна частина міста). Квартира в австрійському будинку розташована на третьому поверсі з трьох. Загальна площа квартири 60м.кв., житлова 37м.кв., площа кухні 20м.кв.. Вікна виходять у двір. У квартирі є дві ізольовані кімнатами та простора кухня - студія. Спільний коридор з сусідом площею 11м.кв.. Опалення автономне. Всі комунікації замінено. Над квартирою є велике горище . Квартира продається з меблями. Код обєкта:13066

Огієнка Івана вул., 4
rieltor.ua

Продам 3-кім.квартиру, вул. Харківська 7 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 3-ох поверхового будинку. Загальна площа - 74 м.кв., житлова - 40 м.кв., кухня - 20 м.кв. 3-х кімнатна квартира, 2-ва балкони ,2-ва окремі входи.Просторі кімнати .Хороший та якісний євроремонт, підвал . Хороший район .Фасад зроблений, під’їзд теж. В будинку є дворик, прилегла територія на якій можна гратися дітям. Велике бомбосховище в яке вихід з будинку .Тихі і приємні сусіди. Опалення: Індивідуальне газове, котел. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 120 тис доларів, Агентські послуги 3.5 %

Харківська вул., 7
rieltor.ua

Ваш ідеальний простір біля Високого Замку! Уявіть життя в просторій та світлій 3-кімнатній квартирі, що знаходиться у парковій зоні поруч із Високим Замком. Тиша, зелень і спів пташок – ось що чекає на вас у цьому затишному місці. Ідеальний варіант для сім’ї, яка шукає комфорт та спокій в центрі міста. Переваги цієї квартири: 🏡 Простора квартира з високими стелями (3,5 метри), що дарує відчуття свободи. 🌳 Розташована у внутрішньому дворі, де чути тільки спів пташок. 🌞 Великий внутрішній сад – справжній оазис у місті. 🛠 Можливість перепланування на дві квартири. 🔥 Індивідуальне опалення та тепла підлога для максимального комфорту. 🚪 Власний вхід до підвалу та пивниці, а також котельня. 👩 👩 👧 👦 Дружні сусіди – всього 6 квартир у підїзді. 🎓 Поруч школи, музична та мовна школа, уся необхідна інфраструктура. 🚶 ♀️ До площі Ринок – лише 10 хвилин пішки. Ця квартира – ідеальний варіант для комфортного життя або інвестиції! Ціна: 120,000 $ 📞 Дзвоніть та домовляйтеся про показ у зручний час! Купіть квартиру своєї мрії в затишному куточку Львова!

Кривоноса, 5
rieltor.ua

Продаж 3 кім.квартири в гарному районі по вул.Єфремова, пл.96м.кв, дворівнева, поверх 3/3 австрійський будинок, євроремонт, два санвузла, двохфункційний котел, три кондиціонери. на першому поверсі: коридор,санвузол,кухня, кімната, на другому поверсі: коридор,санвузол і дві спальні.

Єфремова, 5
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Джерельній Австрійський будинок у історичній частині міста. У квартирі зроблений капітальний ремонт, замінені всі комунікації, зроблено індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний котел. Вхід по балкону у коридор. Кімнати прохідні, роздільний санвузол. Лишаються всі меблі і побутова техніка. Реставровані автентичні двері, паркет і пічка, яку переробили у камін. Хороша інфраструктура, поруч є все необхідне. Паркомісце у дворі. Телефонуйте за детальною інформацією.

джерельна, 25
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру у зданому та заселеному будинку! Адреса:вул. Стрийська, ЖК "Креатор Буд" (район Автовокзалу) Основні характеристики: - Будинок збудований у 2,5цегли, чудова термоізоляція. - Поверх:7-й, всередині, не кутова. - Площа:96 кв.м. (житлова - 60 кв.м., кухня - 20 кв.м.). - Лоджія: не засклена, велика. - Опалення:Власне індивідуальне опалення. - Договір:Продаж по звичайному договору купівлі-продажу. Інфраструктура: - Чудова інфраструктура. - Поруч зупинка транспорту. - Магазини, кафе, школа та садок у пішохідній доступності. - Дитячі майданчики. Вартість:120.000USD Контакти: За деталями звертайтесь в АН Христини Ференц. Телефон: +38 (068) 559-21-55 Не втрачайте свій шанс стати власником чудової квартири у комфортному районі міста! Дуже вигідна вартість готової квартири з ремонтом. Дзвоніть вже сьогодні!

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Дворівнева квартира з ремонтом в новобудові по вул. Величковського ( Рясне 2 ) м. Львів. Загальна площа 119.9 м2 , житлова 78 м2 , кухня 10.4 м2 . Опалення індивідуальне двоконтурний котел , кондиціонери інверторні. В квартирі дві гардеробні кімнати, підвальне приміщення 4 м2. Засклений балкон. Забудовник ЕкоДім. Навколо розвинена інфраструктура школа, садочок, аптеки, супермаркет, банк, кінцева зупинка маршруток. Ідеальний варіант для родини, яка цінує особистий простір. Код обєкту 11705

можливий продаж по єОселя
Величковського вул., 1
rieltor.ua

Продаж 4-х кімнатної квартири по вул. Калнишевського (Левандівка). Дворівнева квартира розташована на 1 та 2 поверсі триповерхового будинку. Загальна площа квартири 110 кв.м., житлова 65 кв .м,кухня 12,5 кв.м.У квартиру зроблено окремий вхід з двору,є огороджений дворик та місце для паркування авто.На другому поверсі великий зашклений балкон 12 кв.м. Квартира з якісним ремонтом, .Опалення-індивідуальний. 2-х функ. котел.Підігрів підлоги на кухні .Три санвузла. Підвал 6 кв.м.

Калнишевського вул., 11
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної кварттри по вул. Замарстинівська 170. Новобудова, будинок зданий, заселений, є право власності! Забудоник "Greenville Park Lviv" Дуже хороше планування, 2 спальні, 2 санвузли та велика кухня вітальня 24м.кв. Загальна плаща 72м.кв Індивідуальне опалення 7 поверх з 10 поверхового будинку. Квартира дуже світла та сонячна.Закрита територія. Поруч СТРЦ " Спартак", зупинка транспорту, школа, аптеки, відділення банків, заклади громадського харчування. ціна 120000 у.о.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua
1 - 24 з 675 результатів