Продаж двокімнатної квартри на 8-му поверсі з 10-ти по переуступці в зданій новобудові Парус Сіті( секція Преміум) по вулиці Кульпарківська 93, місто Львів. Загальна площа 69.9 кВ.м , житлова 33кв.м, кухня 18.9 кВ.м. Два санвузли , панорамні вікна з гарним виглядом на місто . Опалення будинкове , єлектрика. Ліфти працюють ( генератор) При купівлі квартри одразу оформляють правовлясність .

генератор
Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Ціна вниз!!!!!!!!!!!! Продається гарна дворівнева квартира з хорошим ремонтом. Вул. Роксоляни 59а 132 м.кв./83,7/22.9 5/5 поверх(є горище) Газовий новий, економний конденсаційний котел, ,водяний підігрів підлоги в санвузлах та на кухні, 4 засклених балкони, На першому поверсі дуже якісний буковий паркет, на другому палубна дошка,є гардеробна та господарські приміщення. В підїзді є колясочна та приміщення для зберігання велосипедів, самокатів. Облаштовано укриття. Поряд з будинком супермаркети та продуктовий ринок. Школа та дитячий садочок в пішій доступності, Квартира не кутова.

Роксоляни вул., 59а
rieltor.ua

Увага! Ціну знижено 2-к.кв.в ЖК"Хмельницький парк" вул. Б. Хмельницького 230-А Продаж великої 2-кімнатної квартири площею 61,8м2 + кладовка 4,7м2 ( входить в ціну) в новобудові по вул. Б. Хмельницького 230-А, в ЖК"Хмельницький парк" (Галицьке перехрестя). Будинок цегляний !!! В квартирі продумано все до дрібниць для зручного та комфортного проживання. Квартира обладнана побутовою технікою та меблями ( частково забирають) Зроблений якісний ремонт( робили для себе) , простора кухня та дві ізольовані кімнати індивідуальне опалення (двох-функційний котел), підігрів підлоги (кухня,коридор,санвузол, комірка ), не кутова. Встановлена система очистки води. Територія під цілодобовим відеоспостереженням, підземний паркінг. Поруч ТЦ "ВАМ", АТБ, Рукавичка, ринок, спортклуб Телефонуйте щоб дізнатися про всі деталі та домовитись на огляд

Богдана Хмельницького  вул., 230а
rieltor.ua

Продається квартира в зданому будинку клубного типу ЖК Grey House - 2 спальні, кухня - вітальня 28,2 м2, шикарна відкрита тераса, також у квартирі є засклена лоджія на яку вихід з кухні та комірка, розташована на 5 поверсі. Квартира з виглядом на парк. Будинок знаходиться за адресою вул.Самбірська 5 (поруч з Городоцькою 212). Продаж від власника, право власності на руках. Площа 82,7 м2. Загальна вартість - 110 000 $ разом з паркінгом! Розроблений дизайн квартири з робочим проектом. Звертайтесь - зможу надіслати відео огляд по даній квартирі, але найкраще - відразу покажемо Вам її.

Самбірська вул., 5
rieltor.ua

Поверх: 5/10 Площа: 70,1 м² Планування: • Дві ізольовані кімнати • Простора кухня • Кладова • Два панорамні балкони Переваги квартири: • Газовий котел та індивідуальне опалення • Підігрів підлоги (кухня, коридор, ванна та кладова) • Панорамні вікна на балконах для додаткового тепла взимку • Світлі та затишні кімнати Розвинена інфраструктура: • Дитячий садочок та майданчик поруч • Усі необхідні магазини, салон краси, кав’ярні, спортзал та басейн • Зручний транспорт (автобусні та трамвайні зупинки) • Лише 10 хвилин на авто до центру міста Запрошуємо на перегляд, не втрачайте шанс придбати комфортне житло в зручному районі!

Залізнична вул., 17
rieltor.ua

Продаж 4 кім. квартири у двох рівнях, вул. Б Хмельницького (ст. Підзамче) ближній центр. 3+мансарда/3ц. Площа: 120,2/80,6/6,8 кв.м. Вхід по балкону (одна квартира по балкону). Перший рівень: висота 3,40 м., два фасадних вікна з виглядом на Високий Замок: коридор, кухня, сан.вузол(душова), кімната, велика вітальня з сходами. Другий рівень: висота 2,75 м., дві спальні з даховими вікнами, гардероб, сан.вузол(душова). Євроремонт, відреставровані дерев’яні двері, індивідуальне опалення (котел). Продається з меблями та побутовою технікою. Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Богдана Хмельницького  вул., 83
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири на вул. Малоголосківська, ЖК Сад Пісень Основні характеристики: Площа: 46 кв. м Клас: Бізнес Поверх: 5 з 10 Ціна: 110,000 $ Код доступу: 9379 Опис квартири: Панорамні вікна для чудового природного освітлення та видових краєвидів Новобудова з сучасним ремонтом та якісними матеріалами Спальня з великим двоспальним ліжком, приліжковими тумбами та шафою-купе Суміжний санвузол: ванна, умивальник, дзеркало з підсвіткою, гігієнічний душ Тераса для затишних вечорів на свіжому повітрі Ця квартира поєднує стиль, комфорт та високу якість, що робить її ідеальним вибором для життя в бізнес-класі. Не пропустіть можливість придбати це елітне житло!

Малоголосківська вул., 45
rieltor.ua

Продається квартира в новобудові бізнес-класу ЖК AUROOM LOUNGE у Львові, Шевченківському районі. Основні характеристики квартири: Загальна площа : 80,25 кв.м Житлова площа : 61,50 кв.м Площа кухні : 18,75 кв.м Поверх: 3/7 Кількість кімнат: 2 2 відкритих балкона і засклена лоджія Територія: закрита, з гостьовим та підземним паркінгом Здача кінець 2024 р. Є відеоогляд Ціна 110 000$ 0678404080 Надія

Під Голоском вул., 22
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру у новобудові ЖК «Cinematiс"по вул.Любінська,93, забудовник Нова Оселя. Загальна площа - 70 кв.м. Поверх 7/7 Ціна - 110 000 $ ЖК Cinematic — сучасна львівська новобудова, в якій гармонійно поєднано дві складові: житлову та громадсько-комерційну. Головні особливості комплексу — комфорт зовні та всередині. Багата власна інфраструктура дозволить мешканцям задовольнити всі першочергові потреби, від шопінгу до розваг. Будинок комфорт класу, з великою кількістю комерції та власним басейном , на території. Дуже круте комʼюніті , з 5 будинків. Для любителів низько поверхової забудови є секції на 6-7 поверхів, а також є секції на 10, та 12 поверхів. Забудовник дає хороше наповнення: 2-функційний котел (vaillant), радіатори для системи опалення, розводка (теплої та холодної води), а також електрика. Залита стяжка. Висота стель - 2,7м. Правильне планування, з лоджією (виглядом на парк). Всі деталі за телефоном, покази по домовленості!

Любінська вул., 93
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул.Рубчака,5 Загальна площа: 90/54.8/13.7 м². Поверх 1/5. Квартира розташована на 1 високому поверсі у 5-ти поверховому будинку Двостороння, світла та простора квартира з практичним та правильним плануванням. Три ізольовані кімнати правильної форми, та простора кухня з виходом на відкритий балкон. Роздільний санвузол, ванна. У квартирі зроблено ремонт, вмонтована кухня, індивідуальне опалення. Облагороджена прибудинкова територія, дитячий майданчик та наявні гостьові паркомісця. Вдале розташування затишний та спокійний район , розвинена інфраструктура, поряд парк, школа та дитячий садок, чудова транспортна розвязка. Ціна: 110000 $ Деталі за номером телефону.

Рубчака, 5
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продається чотирикімната квартира в центрі міста по вул. Гавришкевича (район Лялькового театру). Квартира розташована на 2 поверсі з 2 австрійського будинку. Загальна площа 100 м.кв., житлова 57 м.кв., площа кухні 13 м.кв. Висота приміщень 3,50м. Кімнати прохідні, вхід по балкону. Квартира дуже світла, 4 великих фасадних вікна, з який відкривається чудовий вигляд на місто. В квартирі зроблено ремонт при цьому збережено автентичні пічки, дубовий паркет. Індивідуальне опалення. Газова колонка. Металопластикові вікна. Над квартирою вільне горище приблизно 200 м.кв. Капітальний ремонт даху. У подвірї є місце для паркування авто.

Гавришкевича, 4
rieltor.ua

Продається трьокімнатна квартира по вул. Мазепи. Загальна площа квартири 76,2 кв.м. Площа кухні 25,4 кв.м. Житлова площа 32 кв.м. Балкони 2. Всі кімнати ізольовані. Будинок цегляний. Центральне опалення. Бойлер. Повністю замінені всі комунікації (сантехніка, труби, електрика). З техніки в квартирі залишаються: холодильник, пральна машина, посудомийна машина, плазма 55 дм. Неймовірно затишний район з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться содочок, школа, транспортна зупинка, супермаркет, ринок.

Мазепи Гетьмана вул., 19
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира площею 64.3 м2 у двох рівнях на вул. Котлярській (центр міста, тихий район) Код квартири - #28281871 Австрійський будинок, парадний вхід, поверх 3/3 + мансарда Квартира дуже тепла і суха, є все необхідне для проживання, опалення - двоконтурний котел Також до квартири є особиста комірка в підвалі Пропозиція без комісії для покупця!

Котлярська вул., 5
rieltor.ua

Продається затишна квартира в історичному центрі Львова, вул. Братів Рогатинців, 7 Пропонується до продажу затишна квартира у самому серці Львова, розташована в старовинному кварталі на вул. Братів Рогатинців, 7, на розі з вул. Галицька, 14. Основні характеристики: Розташування: квартира знаходиться в камяниці Гідельчика, збудованій у 1637 році. Це будинок, що є памяткою архітектури місцевого значення (охоронний №943-м). Історія: у будинку за часів Польщі містилася редакція польської газети "Львівянин". Площа Ринок: квартира розташована на прилеглій до площі Ринок вулиці, у самому серці міста, серед численних цікавих закладів і памяток Львова. Інтерєр: повна реконструкція квартири була проведена за дизайн-проектом у 2020 році. Вікна: виходять на фасад будинку по вул. Братів Рогатинців, з чудовим краєвидом на історичну частину міста. Комфорт: квартира забезпечена всім необхідним для проживання — індивідуальне опалення, цілодобова гаряча вода, підігрів підлоги, кабельне ТБ, інтернет. Клімат: товсті цегляні стіни, деревяні вікна з енергоефективними склопакетами та природна вентиляція забезпечують комфортний мікроклімат у будь-яку пору року. Призначення: ідеально підходить як для постійного проживання, так і для подобової оренди. Вартість: 110,000 доларів Код об’єкта:9060

Рогатинців Братів вул., 7
rieltor.ua

ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири,вул. Чорновола ЖК Сіті кухня -студія та ізольована спальня 15 поверх з 20 40 кв м обладнана усією побутовою технікою, заведено оптоволокно у жк є генератор, тому при відключеннях ліфти та освітлення продовжують функціонувати квартира дуже сонячна і має неймовірний вигляд на місто вартість 110000$ код:8435

генератор
Чорновола Вячеслава просп., 69
rieltor.ua

Вітаю! Продаю без комісії для покупців!!! 1-кімнатну квартиру по вул. Шевченка, 17, ЖК «Велика Британія». -поверх 7 -квартира 49,3 м.кв -кімната 16,4 м.кв -кухня 14,7 м.кв -коридор 10,4 м.кв -санвузол 5,6 м.кв -лоджія 2,2 м.кв -висота 2.75м -Наповнення квартири: опалення індивідуальне (газовий котел), ремонт, меблі, техніка, домофон, утеплена зовні. -Будинок 8-ми поверховий, заселений, західна сторона. 110000$

Шевченка вул., 17
rieltor.ua

Квартира знаходиться по вулиці Квітки Основяненка . Залізничний район . Ремонту 10 років. Будинок на три сімʼї . Є дворик , є гараж , є підвал , дуже хороші сусіди . Все ізольоване . Залишаються частково меблі . Квартира сонячна .

Квітки-Основяненка вул., 31
rieltor.ua

Простора 1-кім квартира з ремонтом в ЖК Галицький Лев, неподалік від Victoria Gardens Ви майбутній власник просторої 1-кім квартири з велечезною кухнею студіо, де рідкісна можливість розмістити велику кількість друзів та знайомих які прийшли до Вас в гості. Бо тільки Ви матимете кухню площею більшою ніж 1-кім хрущовка)) Відпочінок і святкування у Вас завжди буде проходити весело. - Сонячна сторона з панорамними вікнами. - Величезна кухня-студіо - Автономне опалення, тепла підлога - Зручний 2-й поверх - Комфортне планування - Гардеробна - Мебля та техніка всі лишаються Все підготовлено для продажу

можливий продаж по єОселя
Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

2х кімнатна квартира в асвстійському цегляному будинку по вулиці Словацького на 3 із 3 поверсі, місто Львів. Загальна площа 85м.кв., житлова 53,4м.кв,, кухня студія 24м.кв. Висота стелі 3,15м. Газова колонка. Опалення пічне (пічки працюючі, кожного року Їх чистять). Вхід парадний, але спільний коридор з сусідкою. Залізобетонне перекриття. Є горище над квартирою не приватизоване. Деталі за телефоном.

Словацького вул., 8
rieltor.ua

Вітаю! Пропонуємо найкращу 2 кімнатну квартиру в ЖК "Avalon Zelena Street". Квартира готова для проживання. Тільки завезти деякі меблі. Ідеальне планування це те що шукає будь яка людина, коли вибирає квартиру, готовий ремонт полегшить ваш переїзд! ЖК із закритим подвір"ям та підземним паркінгом робить цю локацію ідеальною для проживання сім"ї. У нас є: - супермаркет "Арсен" - 500 м; - школа - 1.6 км; - кавярні в асортименті - 600 м; - МакДональдз - 400 м; - транспортні зупинки - 350 м. Гарний краєвид та тиша входять в ціну. Телефонуйте або пишіть, домовимось на огляд! 067-674-22-93 Павло АН "Shumilov Estate"

Зелена вул., 204в
rieltor.ua

Інвестуйте в своє майбутнє з ЖК Washington City! Завдяки зручному розташуванню і розвиненій інфраструктурі, квартири тут – не тільки затишне житло, але й вигідна інвестиція. Ми пропонуємо вашій увазі готовий затишний обʼєкт біля парку Погулянка. Шукаєте житло, яке поєднує в собі комфорт, вишуканість і практичність? Ця однокімнатна квартира – саме те, що вам потрібно. У 44 квадратних метрах поєднали сучасний ремонт, панорамні вікна, якісну техніку Bosch і стильні меблі. Планування розроблено для вашого комфорту. Зателефонуйте нам прямо зараз і запишіться на перегляд!

Пасіки Галицькі вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2км. квартири по вулиці Антонича ЖК Сихівська Міська Околиця в зданій та заселеній новобудові загальною площею 63,8м2 на 3 поверсі цегляного будинку. Зроблений дизайнерський ремонт, квартира переплановані з 1км. квартири в 2км. квартиру . Планування : 2кімнати ізольовані, коридор просторий, кухня з виходом на балкон засклений, вигоди окремо. Індивідуальне опалення( котел, радіатори, підігрів підлоги де плитка крім кімнат). Меблі і побутова техніка залишається крім пральної машини і телевізора. Додатково є паркінг гостьовий ( на шланбаунг , охорона території)який закріплений за квартирою оплата за місяць 400грн. Є ОСБб, відеоспостереження. Гарний та затишний район, розвинута інфраструктура. Без заміни, чистий продаж.

Антонича вул., 7
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартира в новобудові, вул. Кульпарківська 93, ЖК "Парус Сіті". Загальна площа 48 кв/м. Поверх 5/12, перша секція. Ремонт робився для себе з дорогих матеріалів, по всій площі де плитка, підігрів підлоги, санвузол разом (душова кабіна), бойлер на воду, біде, сучасні меблі з дорогих матеріалів, побутова техніка (посудомийна машина, духовка, мікрохвильова піч, зроблений вихід під кондиціонер. Електричне опалення, Чудовий комплекс з розвинутою інфраструктурою. Будинок зданий та заселений, право власності. Близько до центру,гарне сполучення. Поруч парк. Ціна 110000$ Показ по домовленості. ☎️ 097 638 60 20

можливий продаж по єОселя
Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Продаж унікальної квартири на вул. Коперніка в самому серці міста Львова з чудовим виглядом на палац Потоцьких. Квартира з двома ізольованими кімнатами розташована на середньому поверсі.Кімнати мають великі вікна з деревяними рамами, які дозволяють набагато більше світла проникати в квартиру, створюючи світлу та простору атмосферу(східна сторона).Також, високі стелі 3,5м.,що додає квартирі більше простору та витонченості. Приємним бонусом до квартири є власний гараж прям у подвір‘ї будинку, що дає зможу паркуватися без проблем. Також , до квартири належить сухий і чистий підвал 10 кв.м Не втрачайте можливість стати власником такої прекрасної квартири з видом на палац Потоцьких - зателефонуйте нам вже сьогодні та домовтеся про перегляд!

Коперника вул., 22
rieltor.ua
1 - 24 з 788 результатів