Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 2 поверх, західна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 1 поверх, південна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, компактна з кухнею-студією, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, висота 3 метри, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 32
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира вБудівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27000$ Софія АН Golden City 380673288051 будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27.000$ Софія АН Golden City 380673288051Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира вБудівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27000$ Софія АН Golden City 380673288051 будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27.000$ Софія АН Golden City 380673288051

Підголоско, 4
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира від надійного забудовника Avalon в Шевченківському районі м.Львів по вул.Топольна 4Г (поруч ТЦ Спартак).Будинок зданий є право вланості. Квартира загальною площею 44.4 м2 розташована на 9 поверсі і має чудовий вигляд з вікон. У квартирі є одна роздільна кімната,велика кухня-вітальня,великий санвузол,де поміститься ванна, а також засклена лоджія,яка створює додатковий простір для відпочинку або роботи. Усі комунікації заведені у квартиру, є індивідуальне газове опалення, що дозволяє ефективно регулювати темпепратурний режим. Висота стелі - 2.8 м Стіни поштукатурпені, готові для оздоблення. Квартира не є кутовою, що забезпечує кращу теплоізоляцію. Вікна і вхідні двері дуже хорошої якості. Також в підїзді на першому поверсі є спеціально відведене закрите приміщення для велосипедів чи колясок. Ця квартира хоч і не великої площі,але в ній є відчуття більшого простору,вона дуже світла і затишна. Житловий комплекс Avalon Flex закритого типу і розташований в чудовій локації з усією інфраструктурою.Поруч школи,садочки,торговий центр,супермаркети,магазини,кафе,салони краси,зупинки транспорту.До цетру міста також не далеко - 4 км. За більш детальнішою інформацією телефонуйте або пишіть.Огляди у будь який зручний для Вас час.

Топольна вул., 4г
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж затишну 1-кімнатну квартиру в ЖК «Парус» на вулиці Липинського. Площа квартири складає 50 м², що дозволяє комфортно організувати простір. У плануванні передбачена ізольована кімната, велика кухня-студія, коридор, суміжний санвузол та балкон. Квартира не кутова, дуже тепла та має підігрів підлоги в санвузлі, коридорі та на кухні. Квартира розташована на 7-му поверсі з 14, з вікнами, що виходять не на головну дорогу, тож тут завжди тихо та затишно. ЖК «Парус» знаходиться неподалік центру Львова, що забезпечує зручний доступ до усіх важливих об’єктів інфраструктури. Будинок оснащений автономним опаленням, утеплений та має вентильований фасад, що гарантує енергоефективність та комфорт. Для мешканців передбачено безкоштовний паркінг, а також підземний паркінг для зручності. Не втрачайте можливість придбати комфортну квартиру в прекрасному районі! Телефонуйте!

Липинського вул., 26
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ БЕЗ РЕМОНТУ Адреса - місто Львів, вулиця Замарстинівська 170 Е. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 7 з 10. Тип будинку - новобудова. Загальна площа - 48 м2, житлова - 16 м2, кухня - 23 м2. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Санвузол - один суміжний. Будинок введений в експлуатацію. Право власності. Особливості даної квартири - це що дана квартира знаходиться в заселеній новобудові "Грінвіль Парк". З вікна відкривається гарний краєвид у внутрішній дворик, правильне планування, сонячна, закрита територія, наявний підземний паркінг. Поруч з будинком - ТРЦ "Спартак" , магазини та кафе , зупинка транспорту, до центру міста 7 хв маршруткою. Код обєкту: 2103

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж просторої 1 кімнатної квартири у ЖК Щасливий Платинум по вул Чорновола 77. Загальна площа помешкання 77,3 м² Поверх: 20/22 1 балкон Кухня-вітальна 43 м² Спальня 14 м² Панорамні вікна Будинок повністю автономний, у випадку відключення електроенергії - є насос на воду, ліфт та опалення працюватиме безперебійно. У квартирі є коридор, куня-вітальня із відпочинковою зоною з великим зручним диваном, телевізором, та вбудованою шафою-гардеробом, круглий обідній стіл, та кухона зона зі всією необхідною технікою і місцем для зберігання, а також вихід на балкон. У спальні велике ліжко із ортопедичним матрацом. Санвузол з відкритою душовою та пральня, де можна зберігати речі. Квартира з розкішним краєвидом на Львів, зокрема на центр міста і високий замок. Наявна прально-сушильна машина, бойлер, кондиціонер, охоронна система Ajax, посудомийка, варильна поверхня, духова шафа з функцією мікрохвильовки, витяжка, кавова машина, електрочайник, холодильник, система зворотного осмосу для фільтрації питної води, 65 дюймовий телевізор, робот пилосос, високошвидкісний інтернет, підігрів підлоги у ванній. Автономне опалення, в будинку газова дахова котельня, стоять лічильники тепла. Є гостьовий та підземний паркінг. У будинку знаходиться супермаркет Сільпо, обмінник, нова пошта та аптека. Крім того, будівля оснащена сучасним технологічним обладнанням, зокрема, захистом від блискавки, протипожежною сигналізацією, системою видалення диму та пристроями контролю наявності газу і вентиляції. Поруч Арсен, ТЦ Інтерсіті, парк 700-річчя, ТРЦ SPARTAK, New Point, Fum та SptLife, розгалужене транспортне сполучення.

Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua

Продаж квартири по вул Лінкольна 6а Квартира знаходиться в новобудовіКухня студіо та ізольована кімнатаКвартрита повністю облаштована меблями та технікою:КондиціонерДухова ШафаЕлектроплитаХолодильникТелевізорПральна МашинаБойлерЗалишається все як на фотоПідігрів підлоги Хороший варіант, як для власного проживання так і для оренди.Є підземний паркінг гостьовий Ціна: 83 000дол

Лінкольна Авраама вул., 6а
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Авалон Тайм по вул.Липинського 29 Квартира знаходиться на 8 поверсі з 9 Загальна площа помешкання 37.5 м2 кухня-студія 13.1 м2 спальня 13.5 м2 балкон 2.9 м2 ванна 3.8 м2 коридор 4.2 м2 Будинок зданий та заселений . Поруч із ЖК є майже все необхідне, Нова Пошта, ТЦ Спартак, Епіцентр, Замарстинівський парк, McDonalds, дитячий садок, школа, лікарня, 2 продуктових ринка, та інша інфраструктура.

Липинського вул., 28
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Терміновий продаж 1-кім квартири в ЖК Хмельницький Парк по вул Богдана Хмельницького (Район Галицького перехрестя) + комірка на поверсі в подарунок 🎁 Квартира загальною площею 41 м2, це світле житло з правильним плануванням з частковим ремонтом. Розведена електрика та сантехніка , покладена плитка у ванній кімнаті та встановлена сантехніка. Квартира розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Поруч автобусна зупинка, магазини, ринок . Телефонуйте, домовимось про показ! Відмінна пропозиція на ринку нерухомості

Богдана Хмельницького  вул., 230
rieltor.ua

Продаж-1кім. Забудовник: Львівський Домобудівний Комбінат ЖК "Парковий". Малоголосківська, 30б (адреса присвоєна) - 42 кв.м - 5 поверх в 10 поверховій новобудові з балконом. - Будинок з цегли: зовнішні стіни та перестінки між кімнатами, товщина зовнішьої стіни 45см. - Вмонтовують вхідні двері, чорнова штукатурка, стяжка. - Опалення індивідуальне (газовий котел), БЕЗ РАДІАТОРІВ. - На даний момент зроблений фасад, облагороджують прибудинкову територію. - Продаж згідно договору переуступки. - Через місяць можна приступати до ремонтів. - Вартість 1400$/кв.м Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Малоголосківська вул., 30б
rieltor.ua

ПРОДАЮ Квартира без ремонту у новобудові, що дозволить зробити її, саме такою, якою Ви захочете! Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Сама квартира знаходиться на найкомфортнішому поверсі для проживання - 3. Будинок має свою закриту затишну територію. Двір будинку закритий для машин, проте є паркінги для мешканців та для гостей! Будинок розташований у спокійному районі міста, водночас всі необхідні маркети та транспорт поруч. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 338052 Вартість квартири 49.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку.

Богдана Хмельницького  вул., 207
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в новобудові ЖК Семицвіт. Розташована на8 поверсі з 10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 42.6 кв.м., житлова -12 кв.м., кухня- 19кв.м. Опалення індивідуальне, підігрів підлоги, кондиціонер. Квартира з ремонтом, наразі проживає орендар. Чудова пропозиція як для житття, так і під інвестицію. Ближній центр, розвинена інфраструктура. Поруч супермаркет "Сільпо", магазини, салони краси, ринок, зупинки громадського транспорту, школи, садки. 347648 Більш детальна інформація за телефоном!

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продається квартира (НЕ АПАРТАМЕНТИ) в центральній частині міста, в будинку бізнес-класу вул.Лемківська (бічна Чорновола) в ЖК Milltown. До Оперного театру 15 хв. пішки. Оформлене право власності. Висока якість будівництва. Секція здана. Можна робити ремонт. Всі роботи зовнішні та внутрішні завершені, подвірʼя облаштовані. Квартира двостороння. Вигляд з вікон на центр міста. Не кутова. Встановлено газовий 2 контурний котел, батареї. На території ЖК є спортивні та дитячі кімнати, лаунж зони, майданчики, підземний паркінг. Консьєрж сервіс. Відеоспостереження. Двір без авто. Велопаркінг. Також багато офісних приміщень. Поруч школа, ТРЦ та вся необхідна інфраструктура. Вигідний проєкт під подобову або довготривалу оренду.

Лемківська, 9
rieltor.ua

1 кімнатна квартира у ЖК SILENT PARK Будинок 1 4/5 пов 40, 1 кв.м кухня-вітальня 21, 5кв.м +спальня 13, 5 кв.м . Малоповерхова новобудова бізнес-класу у зеленій парковій зоні. Будинок 1 секція - уже повністю збудований, зроблений фасад, здача у липні-серпні 2024 року. Cонячна сторона, прекрасний краєвид. Максимальне наповнення: індивідуальне газове опалення, встановлені радіатори, перестінки з цегли, чистова стяжка житлових кімнат, вікна rehau з дзеркальним напиленням, консьєрж сервіс, гарні сучасні під’їзди, вишукані холи, дитячі, спортивні майданчики, є двохрівневий паркінг Поруч парк, ринок, в комплексі також буде комерція В пішій доступності школа, дитячий садок ціна 60 000 $ Без комісії!

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира площею 22 м. кв в ближньому центрі на вул. Шевченка. Знаходиться на 2-му поверсі 2-поверхового австрійського будинку (над квартирою є горище). Вхід парадний. Стан житловий, продається з меблями та технікою. Вікна виходять у внутрішній дворик, де є власне паркомісце. До квартири додається підвал. Поруч є магазини, супермаркети, заклади харчування, хороша транспортна розвязка Код квартири #27812153 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шевченка вул., 48
rieltor.ua

Продаж затишної квартири в чудовій локації міста Львів, ближній центр. Квартира 1 кімнатна з великою кухнею-студіо (перепланована з 2кім) та засклений балкон. Площа 46м2, поверх 4\5(хрущівка) Опалення централізоване. У ванній є бойлер. Все в квартирі залишається! До центру 10 хв пішки, поруч добре розвинена інфраструктура, Краківський ринок та паркова зона. Телефонуйте для огляду, ключі на руках!

Золота вул., 7
rieltor.ua

Продаж чудової 1 кім. квартири (Апартаменти ) в ЖК Milltown. Загальна площа 38м2. Локація в центрі міста. Будинок вже збудовано, можливість отримати право власності в вересні 2024 року. - 3 поверх - опалення дахова котельня. - площа 38м2 - підведено всі комунікації - в апартаментах французький балкон з виглядом на внутрішній дворик. Чудово підійде як для власного проживання, так і для інвестиції. Телефонуйте, не зволікайте. Хороший варіант саме для вас.

Лемківська вул., 9
rieltor.ua

Продається по переуступці 1-но кімнатна квартири в ЖК Viking Hills. по вул.Щурата. Будівництво відбувається з цегли і керамоблоків. Загальна площа 35,75 м.кв, житлова 10,96 м.кв. Поверх 4 з 16, просторий балкон, висота стелі 2,8 м. Перевагами комплексу є гарний краєвид, озеленення території, приватна зона для відпочинку, зона для активного відпочинку, спортивні майданчики. Паркінг гостьовий, підземний з ліфтом. Здача планується весною 2025 року. Дзвоніть, з радістю проконсультую!

Щурата вул., 1
rieltor.ua

Продаж 2-кім. квартири, по вулиці Трускавецькій. Забудовник Галжитлобуд, є правом власності. Загальна площа 42 м2, житлова 27 м2, кухня 15 м2 Поверх 12-тий, з 14-ти. Будинок зданий та заселений. Простора, затишна та світла, двостороння квартира в новобудові з якісним дизайнерським ремонтом та сучасним LED освітленням. Опалення індивідуальне - газове, проведена тепла електрична підлога (всюди крім кімнати). Встановлена побутова техніка, варильна панель, духова шафа, холодильник. Мультимедіа, Wi-Fi, швидкісний інтернет, телевізор, кабельне, цифрове ТБ. В помешканні є гардероб, кухня студія, лоджія, панорамні вікна. Відеоспостереження. ЖК з підземним паркінгом, на перших поверхах комерція, створено ОСББ, є два ліфти (працюють) Гарна прибудинкова територія, з дитячим майданчиком, добре розвинута інфраструктура для комфортного проживання Квартира варта Вашої уваги! Телефонуйте, огляди у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

Трускавецькій, 67
rieltor.ua

1 кімнатна квартира у новобудові ЖК Семицвіт на 7 із 10 поверсі по вулиці Шевченка , місто Львів. Загальна площа 33 м.кв., житлова 12 м.кв., кухня-вітальня 13 м.кв. Висота стелі: 2.7 м. Індивідуальне опалення. Квартира складається з просторої кухні-вітальні та ізольованої спальні. Санвузол суміжний. Є ліфт. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Територія закрита для авто. Інфраструктура: поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, магазини, супермаркети, ТЦ, аптека, лікарня, школа, дитячий майданчик, дитячий садок, спортзал, кафе, ресторан, зелена зона, парк.

власник
Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири по вул Підголоском. Будинок з білої цегли. Поверх 1й високий з 9ти. Площа 43,1 м2. Опалення центральне. Квартира з косметичним ремонтом. Хороший житловий станю Є великий засклений балкон, дві кладові. Хороший район, початок вул ПудГолоском, зручна транспортна розвязка, близько до центру, поруч ТРЦ Арсен, Спартак, Ашан. Ціна 55 000 дол

Під Голоском вул., 17б
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська Будинок готовий, здача будинку осінь цього року 3 поверх з 10 Площа 48м , і з них кухня вітальня 24м , спальня 15м Поруч ТРЦ Спартак , магазини , парк

можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua
1 - 24 з 564 результатів