Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "Auroom Air" вул. Топольна 4 біля ТЦ Spartak. Уяви – в ТРЦ Спартак можна вийти навіть в тапочках, одразу біля виходу з будинку розташоване джерело, на автівці в центр кілька хвилин, а поряд безліч парків. Додай до цього садок та школу через дорогу, та й загалом ідеальну локацію поряд з перехрестям двох артерій Львова – вулиць Замарстинівська та Мазепи. Auroom Air забезпечено резервним живленням за технологією auroom.energy. Площа квартири 47.2 дозволяє облаштувати простір на всі свої побажання. З квартири відкривається вигляд на Замарстинівський парк. Розташування квартири на 8 поверсі із 17 поверхової 2 секції(показано на фото) Квартира не кутова, так як приєднана до 1 секції. У продажу також 3 комірки по 950$ за м. кв(показано на фото) Здача будинку запланована на кінець 2025 року. І найважливіше це інфраструктура, яка навколо, є все. Телефонуй, в нас найкращі пропозиції для проживання.

Топольна вул., 4
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в ЖК Silent Park від забудовника LEV DEVELOPMENT по вул. Пилипа Орлика 2 будинок із 6-ти. Комплекс бізнес класу, знаходиться поруч паркової зони, який складається з 6 будинків не високої забудови по 5-6 поверхів. Закрита територія, ексклюзивний дизайн холів, дво рівневий підземний паркінг, спортивний та дитячий майданчики , на першому поверсі комплексу передбачені комерційні приміщення, ланшафтне озеленення території. Будинок вже повністю виведений, проводяться внутрішні роботи. Квартира знаходиться в 2-му будинку на 4-му поверсі 5-ти поверхової будівлі. Загальна площа 40.6 м.кв., кухня-вітальня - 19 м. кв.та ізольована спальня кімната 11 м,кв.з виходом на балкон, цегляний будинок, індивідуальне газове опалення, сонячна сторона, вікна виходять у внутрішній дворик. Запланована здача в експлуатацію 4-й квартал 2024 року. Телефонуйте, за додатковою інформацією!

Орлика Пилипа вул., 42
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кім квартири ЖК Голоські Кручі, можливий продаж під єОселю Продаж 1-кім квартири в зданому та частково заселеному ЖК. Квартира правильного та просторого планування, загальна площа 50.4, житлова 17.6, кухня 15.3 з можливістю приєднати лоджію, чим саме збільшити кухню до 20 м2. В квартирі зроблено чистову штукатурку, залито стяжку, в квартирі немає несучих стін, можна зробити гарне перепланування! ЖК Голоські кручі знаходиться в чудовій локації 3.5 км до центру, поруч вул. Варшавської та Чорновола. Навколо комплексу гарно облагороджена територія, дитячий майданчик, дорога не проїзна, будинок в затишку. За більш детальною інформацією звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Під Голоском вул., 17
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 2 поверх, західна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 33
rieltor.ua

Продаються апартаменти ( смарт ) в ЖК «Golden space» вул. Золота,10. Ідеальний варіант під інвестицію для здачі в оренду. Ближній центр. Поруч ЖК «Семицвіт». Апартаменти розташовані на 2-му поверсі. Площа 26,70 м2. В апартаментах/ЖК: - 5-ти камерні вікна з потрійним шклом - вхідні двері - чистова стяжка підлоги та вирівняні стіни і перетягнуті гіпсом(підготовлені до побілки) - батареї -французький балкон - лічильники включаючи тепловий лічильник - відеонагляд території та вхідної групи - безшумний ліфт - благоустрій - інтернет ( оптоволокно). Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Вартість 28900$ Якщо бажаєте оглянути та дізнатись більш детальну інформацію- телефонуйте +380731260223 - Марія +380683115602

Золота вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 1 поверх, південна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, компактна з кухнею-студією, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, висота 3 метри, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 32
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори які облаштовує компанія Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від архітектора Марка Савицького. Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з кухнею-студією, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі буде встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська. Продається ексклюзивна однокімнатна квартира в житловому комплексі Greenville Park. Сучасний житловий комплекс, продумана та зручна інфраструктура. На першому поверсі комплексу розташовані: аптека, стоматологічний кабінет,кафе, салон краси, відділення Нової пошти. Закрита територія з дитячими та спортивними майданчиками,постійна охорона та відеонагляд. Поруч з будинком знаходиться ТЦ Спартак, парк, школа, дитячий садок- все те, що необхідне для комфортного життя! Маю детальне відео по квартирі та прибудинковій території! Звертайтеся, з радістю проведемо для Вас огляд!

Замарстинівська вул., 170т
rieltor.ua

Без комісії!! Від забудовника Квартира розташована на 4-му поверсі з панорамними вікнами Продаються житлові апартаменти ( смарт ) в ЖК «Golden space» вул. Золота,10. Ідеальний варіант під інвестицію. Ближній центр. Тарифи будуть як для населення. Поруч ЖК Семицвіт, ЖК PRAUD select (Прауд селект), що на вул. Клепарівська. Ресторан Альбертин, дім Роберта Домса. Площа 25,51 м2. У смарт квартирі: - 5-ти камерні вікна з потрійним шклом - вхідні двері - чистова стяжка підлоги та вирівняні стіни і перетягнуті гіпсом (підготовлені до побілки) - батареї -французький балкон - лічильники включаючи тепловий - безшумний ліфт - благоустрій - інтернет ( оптоволокно). Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Апарт-простір «Golden Space» розташований в історичному центрі Львова з його розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою, історичними та культурними обєктами. У пішому доступі від новобудови знаходяться всі основні туристичні обєкти. До Львівського Оперного театру та проспекту Свободи можна дійти за 15-16 хвилин Гуляючи по вуличках старого міста ще 4-5 хвилин, ви опинитесь у серці Львова на центральній Площі Ринок. Поруч Краківський ринок. За 6 хвилин пішки від простору «Golden Space» зупинка громадського транспорту на вулиці Шевченка, від якої відправляються автобуси №125 та №210, трамвай №6 та маршрутка №17. Трохи далі зупинки чотирьох міських маршруток та девяти автобусних маршрутів на проспекті Вячеслава Чорновола якими можна дістатись різних куточків Львова

Золота вул., 10
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Хмельницького Б. вул. Львів, Шевченківський район 38000 $ Продаж квартири 1 кімната 28 кв.м 3 / 3 поверх Продаж!Богдана Хмельницького!1кімнатна квартира частково з ремонтом!Площа складає 28кв.м.Поверх 3/3.У квартирі зроблема сантехніка,каналізація,електрика.Ціна 38000$.Хороша інвестиція у плані здачі в оренду,або для себе житло.До центру 10хв.Форум 7хв.Все поруч..На зустрічі все можна показати.Є відео.КЛЮЧІ

Богдана Хмельницького  вул., 58
rieltor.ua

Продаж 1 однокімнатної квартири. Розташування: Галицьке перехрестя (Вул. Мідна 8). Загальна площа 33,6м кв Житлова 17,7м кв · Кухня 5,8м кв. Відкритий балкон. Парковка біля будинку. Вікна виходять на зелену територію в двір. Побутова техніка: Холодильник, Пральна машина. Залишаються за домовленістю. Меблі залишаються. Лічильники на гарячу та холодну воду. код обєкту 13913

Мідна вул., 8
rieltor.ua

Пропоную до продажу 1 кім квартиру по вул.Тичини, малосімейка. Загальна площа 21,5 м2 поверх 3/9. Будинок цегляний, квартира не кутова, тепла. Квартира складається з великої світлої кімнати, кухні, санвузла та коридору. Опалення-централізоване. Встановлено лічильники та світло та воду. Вікна металопластикові. Гарний вид з вікна на озеленену територію. Добре розвинена інфраструктура: поруч магазини, супермаркети, школи, дитячі садочки, зупинка громадського транспорту, ТЦ Спартак. Звертайтесь, влаштуємо показ у зручний для Вас час! Ціна 31000$.

Тичини вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Greenwіlle Park вул. Замарстинівська. Заг. площа 47м2 Пов 10/10 Квартира складається з просторої кухні-студії, спальні та суміжного санвузла. В квартирі зроблено сучасний дизайнерський ремонт. Встановлено меблі від виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника "BOSСH", двері "Папа Карло" Варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, вбудований холодильник. Встановлено кондиціонер на холод та тепло. Опалення індивідуальне (2ф газовий котел), підігрів підлоги в кухні, санвузлі та коридорі. Продаж по переуступці, будинок введено в експлуатацію. Вартість 107000$

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж-1кім. Забудовник: Львівський Домобудівний Комбінат ЖК "Парковий". Малоголосківська, 30б (адреса присвоєна) - 42 кв.м - 5 поверх в 10 поверховій новобудові з балконом. - Будинок з цегли: зовнішні стіни та перестінки між кімнатами, товщина зовнішьої стіни 45см. - Вмонтовують вхідні двері, чорнова штукатурка, стяжка. - Опалення індивідуальне (газовий котел), БЕЗ РАДІАТОРІВ. - На даний момент зроблений фасад, облагороджують прибудинкову територію. - Продаж згідно договору переуступки. - Через місяць можна приступати до ремонтів. - Вартість 1400$/кв.м Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Малоголосківська вул., 30б
rieltor.ua

1 кімнатна квартира у ЖК SILENT PARK Будинок 1 4/5 пов 40, 1 кв.м кухня-вітальня 21, 5кв.м +спальня 13, 5 кв.м . Малоповерхова новобудова бізнес-класу у зеленій парковій зоні. Будинок 1 секція - уже повністю збудований, зроблений фасад, здача у липні-серпні 2024 року. Cонячна сторона, прекрасний краєвид. Максимальне наповнення: індивідуальне газове опалення, встановлені радіатори, перестінки з цегли, чистова стяжка житлових кімнат, вікна rehau з дзеркальним напиленням, консьєрж сервіс, гарні сучасні під’їзди, вишукані холи, дитячі, спортивні майданчики, є двохрівневий паркінг Поруч парк, ринок, в комплексі також буде комерція В пішій доступності школа, дитячий садок ціна 60 000 $ Без комісії!

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

Продається квартира (НЕ АПАРТАМЕНТИ) в центральній частині міста вул.Лемківська (бічна Чорновола) в ЖК Milltown. До Оперного театру 15 хв. пішки. Висока якість будівництва. Секція вже збудована. Всі роботи зовнішні та внутрішні завершені, подвірʼя облаштовані. Квартира двостороння. Вигляд з вікон завдяки 8му поверху на відкритий простір - просп. Чорновола та в двір. Не кутова. Встановлено газовий 2 контурний котел, батареї. На стадії здачі. На території ЖК є спортивні та дитячі кімнати, лаунж зони, майданчики, підземний паркінг. Консьєрж сервіс. Відеоспостереження. Двір без авто. Велопаркінг. Також багато офісних приміщень. Поруч школа, ТРЦ та вся необхідна інфраструктура. Вигідний проєкт під подобову або довготривалу оренду.

Лемківська, 9
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Очеретяна від надійного забудовника Карпатбуд Девелопмент. Малоквартирний будинок комфорт класу, з підземним паркінгом. Квартира в нульовому циклі, суміжний санвузол, простора спальня та засклена лоджія. У квартирі заплановане індивідуальне опалення, двохфункційний газовий котел. Вдало розвинута інфраструктура, загальноосвітня школа, дитячий садок, тенісні корти, стадіон та спортивні майданчики зовсім поруч. До ТРЦ Спартак - 7 хв на авто. Код обєкту 339898 Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Очеретяна вул., 11
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в заселеній новобудові по вул. Очеретяни Шикарна квартира з правильним плануванням на середньому поверсі з шикарним краєвидом на захід сонця. Складається з кухні вітальні, просторого санвузла, гардеробної та ізольованої спальні. Залита стяжка, штукатурка, ІНДИВІДУАЛЬНЕ газове опалення, розводка сантехніки, якісні склопакети. Розвинутий район з гарною транспортною розвязкою, на авто 7 хв до ТРЦ Спартак, лікарня на Миколайчука, в будинку є Близенько, АТБ, аптека, будівельні матеріали. В будинку є поштомат, два ліфти, дитячий майданчик та підземний паркінг. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 10
rieltor.ua

Продаж квартири площею 19.6м2, в історичній частині міста, ближній центр Квартира має гарне планування, що дозволяє зробити невелику кухню та окрему спальню квартира знаходиться у внутрішньому дворику, має окремий вхід! По документах у нас цокольне (комерційне приміщення) квартира в 0 з землею, не підвал! Квартира під ремонт! Комунікації в наявності Телефонуйте за детальною інформацією

Огіркова вул., 11
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в новобудові по вулиці Плугова (район кінцевої зупинки тролейбуса №13) місто Львів. Цегляний будинок, на 8 з 9 поверх. Загальна площа 51 кв.м., житлова 24 кв.м., кухня 13 кв.м. Цегялний будинок з утепленням фасаду, квартитра не кутова, вікна виходять на південний схід. Сучасний ремонт, індивідуальне опалення, зона теплої підлоги, МПВ з напиленням, броньовані двері, кондиціонер, інтернет. Нове двоспальне ліжко, велика шафа-купе. Кухня укомплектована всією ПТ, є система осмосу води. Лоджія (4,8 кв.м.) засклена. Є балкон з кімнати. Санвузол сумісний - душ-кабіна, консольний унітаз, рукомийник, бойлер. Ліфт працює. У дворі дитячий майданчик, є місце для парковки автомобіля. Поруч школа, стадіон, дитячий садок, зупинки, магазини. Код 13802.

Плугова вул., 4
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири в новобудові бізнес класу з зручним плануванням та просторим балконом для відпочинку. Загальна площа - 44,2 кв.м, квартира знаходиться на другому поверсі , гарний вигляд з вікна та сонячна сторона. Будинок бізнес класу з облагородженим внутрішнім подвірям, підземним дворівневим паркінгом, комерційні приміщення, фруктовий сад та класні дизайнерські холи в підїздах. В квартирі стяжка, штукатурка, встановлено двофункційний газовий котел, світло, вода, високоякісні вікна з дзеркальним напиленням, броньовані вхідні двері. Код обєкту 339993 Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

Продаю 1 кім квартиру в ЖК Авалон Ярд (вул ЗАМАРСТИНІВСЬКА )ЖК бізнес класу закрита територія невисока поверховість ,дизайнерські вхідні групи з зонами для консєрж сервісу високі стелі квартира в секції 3.1 (етап здачі )2 поверх вигляд у внутрішній дворик 1 поверх теж житло в квартирі -простора кухня студія та ізольована кімната ,гардеробна та великий санвузол ; з кухні вихід на відкритий балкон продаж по переуступці за деталями звертайтесь

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

Продаж 1 км квартири по вул. Малоголосківська ЖК PLUS 2 Загальна площа квартири 35 м2, житлова 23,2 м2. Будинок зданий та заселений. Відкрита територія комплексу. Квартира розташована на 9 поверсі з 10. Зроблено сучасний, якісний ремонт. Індивідуальне опалення - двоконтурний котел, підігрів підлоги у санвузлі. Кухня оснащена всією необхідною побутовою технікою - мікрохвильова піч, духова шафа, варильна газова поверхня. З кухні вихід на лоджію з панорамним вікном у внутрішній двір. Роздільна, простора, світла спальня з панорамним вікном. Санвузол суміжний, підігрів підлоги. Район активно розвивається з комерційною пропозицією. Поруч лікарня, аптеки, магазини, дитячі майданчики, школа, супермаркети. Код обєкту 336120 За деталями телефонуйте!

Малоголосківська вул., 32
rieltor.ua
1 - 24 з 579 результатів