Продається 2-ох кімнатна квартира в новобудові по вул. Кругла (район Бомби) В квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Загальна площа 65 кв.м. Квартира обладнана повністю новими меблями та технікою, ніхто ще не проживав. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два балкони.

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру по вулиці Б. Хмельницького, 267 ( Грінченка)Загальна площа - 45.5 м². Цегла. 5/9 поверх Квартира після капітального ремонту. Замінені вікна, міжкімнатні двері, вхідні двері, нова електро проводка, замінені труб, підігрів підлоги. Вся нова побутова техніка ( бойлер, вмонтований холодильник, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка. Підігрів підлоги. Фільтр на воду. Дві кімнати ізольовані. Є балкон Іспанський ламінат. Електрична сушка в санвузлі. Нова сантехніка Ніхто ще не жив, все нове.Ціна - 72500 у о

Богдана Хмельницького  вул., 267
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові по вул. Лінкольна (Замарстинівська) Простора двох кімнатна квартира в чудовій локації біля парку 700-річчя. Будинок зданий в експлуатацію, з присвоєною адресою, на етапі видачі документів на право власності. Квартира знаходиться на 9-му поверсі 16-ти поверхового будинку, планування двостороннє. Дві роздільні кімнати, кухня студія, 2 санвузли, засклена лоджія. По всій квартирі розведена тепла підлога, залита стяжка, встановлені радіатори. Будинок комфорт класу побудований з цегли, перестінки - керамоблок. Також в будинку встановлено 2 ліфти. Внутрішній двір з елементами ландшафтного дизайну, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками стане місцем, де можна пограти з дитиною або випити кави з друзями в одному з літніх кафе. В комплексі розташований підземний паркінг. Житловий комплекс розташований на перетині вулиць Замарстинівської та Авраама Лінкольна, за 3 хвилини пішки від зупинок трамваю та маршруток. Також недалеко від новобудови велика транспортна розвязка на перетині вулиці Липинського та проспекту Вячеслава Чорновола, з якого за 10 хвилин на авто ви потрапите в Історичний центр міста. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НАЙНИЖЧА ЦІНА. Двокімнатна квартира в новобудові з ІНДИВІДУАЛЬНИМ газовим опаленням та гарним виглядом на Брюховицький ліс Квартира на 9 му-поверсі, не останній, має правильне планування з двома ізольованим кімнатами, є можливість перепланувати, простора зручний коридор. В квартирі два санвузли, є комора, великий балкон який можна засклити. Будинок має цегляні стіни та перестінки, на поверсі три квартири, сучасний ліфт який їде в ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. На продаж є підземний паркінг за додаткову плату. Є дитячий та спортивний майданчики у дворі, будинок швидко заселяється, зданий у 2022 році. Вулиця Під Голоском це локація яка швидко розростається новобудовами, поруч проспект Чорновола, МакДональдс, спортзали, скрізь багато магазинів в пішій доступності. В самому будинку є приватний дитячий садочок. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Кругла вул., 5д
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири з виглядом на Брюховицький ліс, 3км до ЦЕНТРУ вул. Кругла Квартира знаходиться на 8 поверсі, двостороння, південна та північна сторони, з двома лоджіями. В квартирі зроблено якісний ремонт! Якісні меблі, Якісна техніка, підігрів підлоги, трекове освітлення. З особливостей стереосистема вмонтована в стелю для чудової атмосфери! Локація Під Голоском, перевага локації в тому що по одну сторону у вас розвинена інфраструктура з громадським транспортом, магазини, супермаркети і все що тільки може бути інше. А по другу сторону у вас Брюховицький ліс, озеро стосика та паркова зона. За детальнішою інформацією дзвоніть!

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири в ЖК Бетховен бічна вул. Липинського по вул. Городницька Квартира знаходиться на 10/14 поверсі, з виглядом на південно-західну сторону. В квартирі дуже круте планування, особливо якщо внести трішки свої корективи можна зробити чудову 2-кім квартиру з батьківською спальнею - мастер рум, де вихід на балкон та у власний санвузол. Також є ізольована друга кімната, ще один санвузол який при потребі можна буде збільшити і звісно ж велика кухня-студія з виходом на балкон. Будинок вже на завершальному етапі, знаходиться 2.5 км від центру, в мега перспективній локації! Якщо вам щось не зрозуміло по квартирі чи по будинку - телефонуйте з радістю розповім детальніше!

Городницька вул., 47
rieltor.ua

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 2 кімнатна квартира. - 5 секція. Поверх 7/10. Загальна площа :59,64 - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 43000$ Софія АН Golden City 380673288051

Підголоско, 4
rieltor.ua

Продаж 2- кім кв-ри по вул . Мазепи ( р-н Спартаку) 4/14 ц, 51 м/кв, кімнати із, вигоди окремо, кладовка, поміняні 2-ва вікна, великий балкон , потребує ремонту. Ціна: 51000$ торг

Мазепи Гетьмана вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири з виглядом на пр. Чорновола Квартира в заселеній новобудові, індивідуальне газове опалення, газова поверхня, підігрів підлоги всюди де плитка. В квартирі є дві ізольовані кімнати, одна з спалень з виходом на балкон, кухня студія, суміжний санвузол та гардероб. Локація з чудовою транспортною розвʼязкою із різними заїздами, поруч проспект Чорновола по якому курсує громадський транспорт в різні частини міста. Школи, садочки, супермаркети і магазини, все поруч, зеро Стосика, парк та вихід до Брюховицького лісу також не далеко. За детальнішою інформацією звертайтеся!

можливий продаж по єОселя
Кругла вул., 5а
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продаж 2 кім. Квартири в ЖК Mill Town. Адреса: вул. Лемківська 9 Ближній центр. Загальна площа квартири 69м2. Поверх 7 з 9. Індивідуальне опалення. Встановлено двоконтурний котел. Поштукатурені стіни, наявні батареї. Велика простора кухня 20.6 м2. Панорамні вікна. Є два санвузли , гардероб. Також наявний балкон з неймовірним виглядом на Високий замок. Житловий комплекс Mill Town будують за 10 хвилин пішки від Львівської ратуші та Площі Ринок. Недалеко від будинку проходить проспект Вячеслава Чорновола, яким курсують 35 маршрутів міського громадського транспорту. Телефонуйте. Не зволікайте, чудовий варіант в центрі міста Львів.

Лемківська вул., 9
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в цегляній новобудові на 3 поверсі вул. Малоголосківська, 28. ЖК «Малоголосківські пагорби». Забудовник Нова оселя. Загальна площа- 61,8 м 2, житлова площа- 26 м2, кухня- 21 м2. Квартира з ремонтом, але є частково незакінчені роботи, які можно побачити на фото. На кухні встановленні меблі та техніка. Великий балкон. Квартира двостороння. Опалення газове індивідуальне (двоконтурний котел). Повністю заселений будинок. код 13871

Малоголосківська вул., 28
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в новобудові по вул. Кругла (Шевченківський р-н.) Будинок введений в експлуатацію. Є право власності. Площа: 75,5 м2 Поверх: 7/10 Спалень: 2 Дві ізольовані кімнати, кухня, відкритий балкон, санвузол роздільний. Індивідуальне газове опалення. Вікна виходять на Брюховицький ліс. В будинку є підземний паркінг. Ліфтом можна піднятися з паркінгу до свого помешкання. Документи готові до продажу. Дзвоніть. Оперативний показ.

Кругла вул., 5
rieltor.ua

Продам квартиру вулиця Мідна 8 .Шевченківський район в цегляному будинку. Квартира дуже тепла, в хорошому стані, продається з усією технікою та меблями. Дві роздільні кімнати Є балкон та підвал. Дуже хороший варіант для життя , так під здачу в оренду. Зручна транспорта розв’язка, поруч є всіх необхідні магазин, аптеки і тд.Є відеоогляд квартири. Реальному покупцю - торг Документам більше трьох років, податок 1%.

Мідна вул., 8
rieltor.ua

Продається простора та сучасна квартира в ЖК "Барселона". Подвірʼя закритого типу. Тільки для жителів будинку. Загальна площа – 65 кв.м. Планування: дві ізольовані спальні, гардеробна, простора кухня-вітальня та відкритий балкон, що створює комфортний простір для відпочинку та проведення часу з родиною. Ця квартира вразить вас своїм дизайнерським рішенням та увагою до деталей. Відчуйте гармонію та затишок, проживаючи в оселі, де кожен елемент інтерєру продуманий до найдрібніших деталей. Величезні вікна дарують багато природного світла, що наповнює квартиру теплом і комфортом. Ідеальний вибір для тих, хто цінує стиль та комфорт у сучасному житті. Завдяки вдалому розташуванню ЖК "Барселона", ви будете мати зручний доступ до інфраструктури та мальовничих місць для прогулянок. До оперного театру пішки 15 хв. Телефонуйте, відповім на всі питання. Запрошую на огляд.

Замарстинівська вул., 127
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Баронча (ближній центр). Квартира розташована на 2 поверсі з 3. Загальна площа 44.8м2. Перекриття залізо бетонне. Індивідуальне опалення (газовий котел). Є засклений балкон. Санвузол роздільний. Всі меблі та техніка залишаються. Хороша транспортна розвʼязка. Поруч все необхідне: ТЦ Ашан, МакДональдс, садок, школа, магазини, кафе, зупинка автотранспорту. Код 345269 Телефонуйте!

Баронча Садока вул., 6
rieltor.ua

Пропоную до продажу 2 кім квартиру + кухня студіо в будинку бізнес класу по вул.Клепарівська, ЖК PRAUD select. Загальна площа 112 м2, поверх 6/6. Квартира складається з двох ізольваних кімнат, просторої кухні вітальні та двох санвузлів. Підігрів підлоги в кухні, санвузлах та коридорі. Технологія будівництва- монолітно-каркасна. Матеріал стін -керамічна цегла. Утеплення - мінеральна вата. Опалення - індивідуальне газове. Висота стелі-2, 85м. PRAUD select неповторний проект, що розташований у самому центрі Львова та стане сучасною окрасою вулиці Клепарівської, історія якої починається ще з XIII століття. Кожна квартира у даному проекті особлива, адже спроектована з виглядом на старе місто та паркову зону. У будинку є дворівневий підземний паркінг. Додатково можна придбати паркомісця, які закріплені за квартирою. Вартість квартири 200 000 дол.

Клепарівська вул., 34
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира в новому, сучасному будинку « Платинум», по вул. Чорновола 77 Квартира з дизайнерським ремонтом і меблями! В ремонті використовувалися якісні матеріали німецьких та італійських виробників. Індивідуальне опалення, теплі підлоги, система кондиціювання, нова побутова техніка! З вікон відкривається шикарний краєвид на старе місто і Високий замок! Квартира дуже затишна як для проживання, так і під здачу( завдяки своєму зручному розташуванню і дуже гарною інфраструктурою- може приносити гарний дохід) В будинку є підземний паркінг.

Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua

Пропоную до продажу 2 кім квартиру в польському будинку по вул.Промислова. Загальна площа 50 м2, поверх 4/4. Квартира складається з двох ізольованих кімнат, кухні, суміжного санвузла, коридору та лоджії. Деревяне перекритття. Парадний вхід. Висота стелі 3,00 м. Індивідуальне опалення,газовий котел. Вдалий варіант як і для власного проживання, так і під інвестицію. Вартість квартири 65000,00 $.

Промислова вул., 31
rieltor.ua

Продаж квартири в новобудові ЖК Avalon на проспекті Чорновола Основні характеристики: Адреса: ЖК Avalon, проспект Чорновола, Львів Поверх: 2-й Ремонт: з ремонтом Меблі та техніка: наявні Особливості квартири: Ремонт: квартира з сучасним ремонтом, виконаним з використанням якісних матеріалів Меблі: квартира повністю мебльована, включаючи всі необхідні меблі для комфортного проживання Техніка: в квартирі встановлена сучасна побутова техніка, що забезпечує зручність та комфорт Інфраструктура та зручності: Магазини: поруч знаходяться різноманітні магазини, включаючи великий супермаркет Ашан Заклади харчування: поруч є ресторани та кафе, зокрема McDonalds Здоровя та краса: в околицях розташовані спа-салони та інші заклади для здоровя та краси Освіта: поруч є школи та дитячі садочки, що робить квартиру зручною для сімей з дітьми Транспорт: зручна транспортна розвязка, що забезпечує легкий доступ до інших районів міста Ціна 150000 доларів Код:8279

Вячеслава Чорновола, 16
rieltor.ua

Продається 2-кім квартира у житловому комплексі бізнес класу АртХаус Парк, з чудовим панорамним виглядом на місто,вул. Малоголосківська, забудовник Lev Development. Будинок має дизайнерські холи. Квартира знаходиться на 11 поверсі 14-ти поверхового будинку. Площа квартири - 65,3 м². Дві ізольовані спальні, кухня вітальня, два санвузли , балкон з краєвидом на високий замок . Простора та світла квартира. Велика кухня-вітальня з панорамними вікнами (Rehau). Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, радіатори, стяжка, сигналізація. Розвинута інфраструктура: державні та приватні дитячі садочки, школи, магазини, кавярня та торгові центри, до центру міста 5хв. на машині. Ключі на руках. Покази в зручний час .

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Малоголосківська вул., 12Г
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Львів, вулиця Орлика, 51. Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 4 з 5. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 56,37 м2, житлова - 22,76 м2, кухня - 19,38 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Балкон - один. Санвузли - два. Будинок вводиться в експлуатацію в 4 кварталі 2024 року. Продаж по переуступці прав . Особливості даної квартири - квартира знаходиться у ЖК SILENT PARK, новобудова бізнес-класу, із дизайнерськими холами від студії SAVYTSKYYdesign, територія комплексу закрита для сторонніх осіб, на території спортивний та дитячий майданчики для дорослих і дітей від URBANIDEAS. Квартира двостороння. У квартирі залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні вікна та броньовані гарні двері. Наявний підземний паркінг. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, ТРЦ Спартак, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обʼєкта: 2210

Орлика Пилипа вул., 51
rieltor.ua

Продаж 1 кім. квартиира з ремонтом та хорошою вартістю по вул. Шевченка. Поверх 8- мий з 9-ти. Загальна площа 33м2, житлова 27 м2, кухня 6 м2. До Вашої уваги затишна квартира з оновленим ремонтом, дві кімнати, кухня та санвузол. Опалення центральне. Будинок з білої цегли. Чудовий варіант для особистого проживання так і під здачу в оренду. Квартира варта Вашої уваги! Телефонуйте, огляди у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

Шевченка вул., 318
rieltor.ua

Я власник. Продається 2-ох кімнатна квартира в ближньому центрі з чудовим ремонтом та прекрасним панорамним виглядом на центральну частину Львова. Ремонт тільки з високоякісних, екологічних та дорогих матеріалів: - 77 м.кв. загальна площа. - велика кухня-вітальня площею 28 м.кв. - дві спальні кімнати 13 та 14 м.кв. - великий 6 м.кв., облаштований відкритий балкон - якісні широкі панорамні вікна (від стелі до підлоги) - два санвузли (фурнітура Німеччина/Італія) з підігрівом підлоги - пральна та сушильна машини Siemens - очисна система води ECOSOFT на всю квартиру - хороші двері висотою 2.10 м. - натуральний дубовий паркет (масив) покритий німецьким маслом - мебель польського виробництва - кухня індивідуального замовлення: плита Egger стільниця HPL плита - вся вбудована техніка: холодильник, варильна поверхня, витяжка, бойлер мікрохвильова піч, духова шафа, посудомийна машина - в квартирі є три кондиціонери P.S. Окремо до квартири продаються (найбільші в будинку) відокремлене паркомісце (20 м.кв.) та поруч кладовка (10 м.кв.) обʼєднавши які при потребі можна отримати повноцінний паркінг для 2-ох авто. Телефонуйте, відповім на всі запитання.

власник
Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua
1 - 24 з 555 результатів