Продаж 2 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Трускавецька, від надійного забудовника. Будинок збудований, на етапі введення в експлуатацію. По документах переуступка, отримання права власності весна 2024 року. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол, опалення індивідуальне, висота стелі 2,8м. Паркінг гостьовий та підземний. Забудовник CONTINENT відомий якісною побудовою житлових компексів. Є відео квартири. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 68, 3 кв.м., житлова площа 28 кв.м., кухня студія 17,6 кв.м., також в квартирі є відкрита лоджія площею 2,47 кв.м., та два санвузли. Вікна в квартирі з пятикамерним профілем з енергозберігаючим склопакетом, встановлено радіатори, стіни поштукатурені, залита стяжка в кімнатах, комунікації заведено в квартиру. За потреби можна встановити підігрів підлоги від забудовника. Квартира світла з гарним краєвидом з лоджії. Прибудинкова територія матиме продумані зони для відпочинку та дитячих ігор згідно з концепцією «двір без автомобілів». Для власників машин передбачений підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів, а для гостей — наземна стоянка. Неподалік знаходяться супермаркети, аптеки, школи та садочки, зупинки громадського транспорту. Код 12707

Стрийська вул., 226
rieltor.ua

Продається квартира в новобудові 1 кім. + кухня-студія. В квартирі є підігрів підлоги, котел, лоджія. Також вже є свідоцтво на право власності.

Стрийська вул., 45д
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири(апартамент) від надійного забудовника Галжитлобуд ЖК Apart Hall ЦІНА НИЖЧА НІЖ У ЗАБУДОВНИКА!!! МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Квартира знаходиться на 8-му поверсі. Локація – вул. Трускавецька, поблизу вулиць Наукової і Стрийської. Площа даної квартири складає 44,44кв. м. Підземний приватний паркінг. Поблизу розвинена інфраструктура. Школи, дитячі садочки, магазини, громадський транспорт і тд. Маємо декілька варіантів апартаментів в даному житловому комплексі. Телефонуйте за детальнішою інформацією! МАЄМО В ЦЬОМУ ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ ЩЕ КІЛЬКА ВАРІАНТІВ!

Трускавецька вул., 43
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Адреса - місто Львів, вулиця Стрийська, 45. Кількість кімнат - трикімнатна квартира. Поверх - 7 з 10. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Виконані роботи: в квартирі залита стяжка. Загальна площа - 93,6 м2, житлова - 40.4 м2, кухня - 29.7 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Лоджія - одна. Санвузли - два роздільний. Будинок введений в експлуатацію. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира двостороння, є гардеробна кімната, у квартирі панорамні вікна, встановлено фільтр на воду. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, гіпермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1500

Стрийська вул., 45
rieltor.ua

До вашої уваги 1 кімнатна квартира по вулиці Трускавецька 48 Гарний варіант,як для власного проживання так і під інвестицію. Квартира включає в себе одну ізольовану спальню, простору кухню та гардеробну, що забезпечить комфортне проживання для вас та вашої сімї. Великий балкон дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та красивим видом з висоти 8 поверху. Обєкт має такі параметри: Кількість кімнат: 1 Загальна площа: 45.3 кв.м Площа кухні: 19 кв.м Поверх: 8 Поверховість: 10 Кількість балконів: 1 Висота стелі: 2.80 м Стан: без оздоблення Матеріал стін: цегла Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Трускавецька вул., 48
rieltor.ua

Продається квартира 66.8 м2 в ЖК Америка по вул. Янева (бічна вул. Володимира Великого) Поряд з парком "Горіховий Гай") Даний будинок зданий в 2020 році. вже багато де живуть власники Прибудинкова територія повністю зроблена, дит. майданчики встановлені Квартира на 7 поверсі. Південно-західна сторона Дуже сонячна та тепла З гарним плануванням та гарним балконом квадратної форми В квартирі повністю зроблений косметичний ремонт, встановлена вся сантехніка, котел, міжкімнатні двері, освітлення, лічильники газу, води та електрики В подарунок - розроблений дизайнерський проект під 2-кімнатну квартиру з великою кухнею Є право власності, показ за домовленістю в зручний для Вас час Без комісії для покупця

можливий продаж по єОселя
Янева вул., 23
rieltor.ua

Унікальна можливість для поціновувачів автентичного стилю будинків! Продається чудова двокімнатна квартира в польському будинку на вулиці Городоцькій. Ця квартира вражає своєю автентичністю та стилем: - Будинок з унікальним архітектурним шармом. - Правильне планування: вхід в коридор, ізольовані кімнати, окремий санвузол. - Квадратні кімнати з панорамними вікнами, які наповнюють приміщення світлом. - Простора кухня з можливістю обладнання за вашим смаком. Неодмінними перевагами є: - Два балкони: один з кухні у затишний дворик, інший з видом на вулицю Городоцьку. - Збережений автентичний паркет та столярка, що додають шарму і вишуканості. - Індивідуальне опалення для вашого комфорту у будь-яку пору року. Розташування в зручному районі з розвиненою інфраструктурою та хорошим транспортним сполученням робить цю квартиру ідеальним варіантом для проживання. Не пропустіть цю унікальну нагоду придбати квартиру з душею та насиченою історією будинку! Зателефонуйте сьогодні, щоб домовитися про перегляд.

Городоцька вул., 151
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу ексклюзивну 2 кім кв по вул Кульпарківська ЖК Parus City Premium МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ЄОСЕЛІ Заг.площа : 57 кв.м Поверх : 2/10 Будинок зданий в експлуатацію, є право власності . Зручне планування :дві ізольовані кімнати , велика простора кухня-вітальня - 18 кв. м та роздільний санвузол , в коридорі ніша під шафу Опалення - дахова котельня. За рахунок панорамних вікон квартира дуже світла , не кутова. Вигляд у внутрішній двір без зайвого шуму автомобілей . Житловий комплекс преміум класу , розташований в 4 км від центру Львова з усією необхідною інфраструктурою - бізнес центри , кавʼярні , відпочинкові зони , парк , дитячі майданчики ,школи/садочки і тд. Житловий комплекс з підземним паркінгом та закритою територією. Також для зручності мешканців в будинку є кімната загального користування , де можна залишати візочки , велосипеди та самокати . Хороша локація , як для власного проживання так і для інвестиції - запрошуємо на огляд Вартість : 81 000 у.о.

Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Продаж світлої та просторої однокімнатної квартри на 5 поверсі з 10-ти, вулиця Трускавецька новобудова Галжитлобуд. Загальна площа за рахунок двох балконів 48кВ.м житлова 12.97кв.м, кухня 10.15кв.м. Будинок на стадії здачі. О цикл, індивідуальне опалення ( котел, радіатори). В квартирі зроблені стяжки, виводи сантехнічні. Є 2балкони,1відкритий, другий закритий, кімната ізольована, кухня простора, коридор. вигоди разом. Є відео !

Трускавецька вул., 48
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира по вул. Героїв Крут (кінець вул. Тролейбусна) в новобудові (ЖК Continent style ) . Перший поверх. Загальна площа 51,56 м2. Житлова площа 14,33 м2. Площа кухні 17,79 м2. Будинок комфорт класу. В під їзді вже все готове, доробляють внутрішній дворик і тоді буде здача будинку (червень 2024). Переуступка.БЕЗ КОМІСІЇ.Є відео.

Тролейбусна вул., 100
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продається квартира (апартаменти) площею 33.48 квадратних метрів в новобудові на вулиці Трускавецькій 48 .Квартира розташована на 7-му поверсі з чудовим видом на місто. Якісна забудова та зручне планування зроблять ваше життя комфортним та незабутнім. Ціна 26000 $ - це досить доступна вартість. Дуже хороший обєкт, як для себе, так і під інвестицію (оренда або продаж) Запрошуємо Вас на перегляд квартири у будь-який зручний час. Телефонуйте прямо зараз та забронюйте перегляд, щоб насолодитися красою своєї майбутньої квартири.

Трускавецька вул., 48
rieltor.ua

УВАГА! Ідеальна інвестиція! Продається однокімнатна квартира у новобудові ЖК APART HALL, відомого забудовника Галжитлобуд. Незабаром будинок буде готовий - здача запланована на 2024 рік Не пропустіть унікальну можливість стати власником цієї прекрасної нерухомості! Розташування квартири - на 5-му поверсі з 12. Загальна площа - 44.5 кв.м. Цей планувальний рішення забезпечує комфорт і просторість, що робить квартиру бажаною як для мешканців, так і для орендарів! APART HALL - справжня перлина сучасного дизайну. Завдяки ретельно продуманому інтерєру та екстерєру, цей новий комплекс створює неповторну атмосферу комфорту та елегантності. Крім того, ви отримаєте доступ до підземного приватного паркінгу, що значно полегшить паркування для вас та вашого автомобіля. Ціна цієї чудової квартири - всього 24.900 доларів США. Така вигідна пропозиція для інвесторів не чекає довго, тому не зволікайте! Не пропустіть свій шанс на успішні інвестиції та затишне життя. Зателефонуйте прямо зараз!

Трускавецька вул., 2А
rieltor.ua

Продається 2 рівнева квартира Квартира на 3 поверсі із мансардою та горищем. !!! Даний комплекс закритого типу,огороджений з охороною та власним паркінгом.Розведена Електрика,підігрів підлоги,котел Bosh.Простора, велика, затишна. Є відеоогляд. Звертайтесь!Квартира чекає свого власника. АН Христини Ференц. Ольга 097 345 77 64

Трускавецька вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири у будинку Wabi на В. Великого, 21 Продається 1-кімнатна квартира у новобудові ЖК Wabi Пропоную вам стати власником затишної 1-кімнатної квартири площею 39, 96 кв. м, яка знаходиться на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку Wabi на вул. Володимира Великого, 21. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфорт у серці міста. Квартира вигідно орієнтована з вікнами на захід, що забезпечує приємне природне освітлення в другій половині дня. Сучасний девятиповерховий будинок оснащений двома ліфтами відомої компанії Kne вантажним та пасажирським, а також колясочну кімнату, просторий хол з консьєржем, підземним паркінгом з укриттям. Технічні характеристики квартири включають утеплення будинку мінеральною ватою, несучі та міжкімнатні стіни з цегли та керамоблоку, якісну цементно-вапняну штукатурку. Вхідні двері металеві з МДФ накладками, а вікна металопластикові з пятикамерним профілем і двокамерним склопакетом. Квартира обладнана всіма необхідними лічильниками (світло, вода, газ), а опалення забезпечується індивідуальним котлом іноземного виробництва. Здача будинку запланована на 2 квартал 2025 року. Не пропустіть шанс стати частиною сучасного житлового комплексу з відмінною інфраструктурою та зручним розташуванням. Це ідеальне місце для комфортного життя в місті. Без комісії Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р. Назва ЖК: Wabi Тип угоди: Переуступка Клас житла: Комфорт Меблювання: Ні

Володимира Великого вул., 21
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в комплексі "Гранд Вілідж"! Квартира ,площею 39м2, розташована на першому поверсі зданого будинку. Є право власності. Комплекс поєднує якість будівництва,комфорт і приємну ціну! Будинки розташовані таким чином, що формують зони відпочинку для дітей і дорослих, територія вже оформлена ландшафтними дизайнерами, територія закрита для вїзду авто! Є паркінг для власників квартир та гостей. Окрім того, будується ще одна велика парко зона біля комплексу! Квартира вже з газовим котлом для опалення і гарячох води, зроблені стяжки і штукатурка! Сусіди активно проводять ремонти!

Балтійська вул., 12
rieltor.ua

Пропоную до продажу 1 кім квартиру по вул.Володимира Великого, ЖК Америка. Площа 53/14,54/30, поверх 8/16. Будинок на етапі здачі, продаж по переуступці. Квартира складається з просторої кухні студіо, ізольованої спальні і санвузла. Опалення будинкове, дахова котельня. В будинку є підземний паркінг. Стіни утеплені мінеральною ватою. Розвинена інфраструктура, поруч супермакети, кавярні, зупинка транспорту, парк, школи та садки. Поруч комплексу парк "Горіховий гай" де можна гуляти з немовлятами, стадіон "Динамо". Зручна транспортна розвязка. Ідеальний варіант як для власного проживання, так і під інвестицію. Вартість 70000 у.о.

Володимира Великого вул., 17
rieltor.ua

Продається 3к квартира 85.6м2 на 6 поверсі семиповерхового будинку з великою терасою і балконом на вулиці Перфецького від надійного забудовника Галжитлобуд. Є право власності, можна робити ремонт. Код квартири: 24940265 Індивідуальне газове опалення. добре розвинена інфраструктура і транспортна розвязка. В пішій доступності супермаркет Ашан, ТРЦ Victoria Gardens, ТВК Південний, АТБ, Рукавичка, Новий ЦУМ, школи, дитячі садочки та багато іншого. Можливий продаж за програмою єОселя.

Перфецького вул., 1
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж простору 2-кімнатну квартиру по вул. Кульпарківська, ЖК Парус Сіті. Можливий продаж під єОселю. Зручне планування: кухня-вітальня, гостьовий санвузол, 1 спальня, 2 спальня + гардероб і санвузол. Панорамні вікна з виглядом у внутрішній двір. Опалення - дахова котельня. Є право власності. Зручна транспортна розвязка, недалеко центр Львова. Розвинена інфраструктура. Поряд школа, садочок, магазини, ТЦ, банки, аптеки. Є відеоогляд. Ключі на руках. Деталі за тел.

можливий продаж по єОселя
Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Терміновий продаж 2 кім. квартири, по вул Червона. Загальна площа 82 м2. 1-й високий поверх 4-ох поверховоно будинку! Будинок Преміум класу (лише 27 квартир). Висота стелі 2.9 м. Зелена зона! Ціна 123000 дол. (1500$/м2) Також є інші пропозиції в цьому будинку! Всі деталі за тел. 0685889950 Тарас

Червона вул., 17
rieltor.ua

Продаж 1кім., Трускавецька Забудовник Галжитлобуд. - 50,7/12/19кв.м. - 3 поверх в 10 поверховій новобудові. - Будинок з цегли, сучасне планування: кухня-вітальня + спальня, сан.вузол, балкон. - Сонячна сторона , світла, простора квартира, можна при потребі перепланувати на гардеробну. -З низу два поверхи комерційних приміщень висотою 4 кв.м, потім житлові, будинок має два ліфти. - Здача 2024р. - Продаж по договору переуступи (в нотаріуса). - Ціна 43 000$ АН "Real City" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Трускавецька вул., 48
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири за адресою вул. Трускавецька, ЖК Континент Загальна площа 66, 7 кв Квартира знаходиться на пятому поверсі. Можна здійснювати ремонтні роботи. Будинок на етапі здачі в експлуатацію Ціна: 77 000$+торг

Трускавецька вул., 123
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з сучасним плануванням загальною площею 42,9 м2 у високому 1 поверсі новобудови з підземним паркінгом від будівельної компанії ГАЛЖИТЛОБУД (секція Е 1) за вул. Трускавецька у Франківському р-ні. Код квартири - #22947061 • 1 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 4 квартал 2023 року; • централізоване опалення; • лоджія; • балкон; • сирець; • підземний паркінг. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ). Стан квартири - сирець. На теперішній час виконуються внутрішні роботи з оздоблення від забудовника (радіатори опалення, електрика, стяжка, штукатурка стін, засклені лоджії). Квартира має планування з 1 окремої житлової кімнати та кухні, що мають вихід на засклену лоджію та відкритий балкон, санвузол сумісний, передбачені місця для шафи купе в коридорі та місце для гардеробної в кімнаті. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-429-m2-z-lodzhiyeyu-balkonom-ta-rozdilnim-planuvannyam-za-vul-truskavecka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Трускавецька вул., 129
rieltor.ua

Продається простора двохрівнева квартира у Франківському районі по вул. Куликівська. Малоквартирний будинок (новобудова) буде чудовим вибором для вас в тихій частині близького центру міста. До будинку підключені всі комунікації, готова до ремонту і проживання. Квартира тепла і світла! Відвідавши її ви відчуєте себе вдома! Є можливість покупки місця в підземному паркінгу. Код квартири #26957189

Куликівська вул., 48
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру,вул.Академика Подстригача , 4 ЖК Компаньйон Проєкт від:РІЕЛ Сокільники Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41м.кв.,житлова - 27 м.кв., кухня - 14 м.кв. Здача зима 2024 р. Продаж по переуступці.Опалення: Власна котельня.0 цикл ,не кутова.Можна вже підписувати акт прийому-передачі та взяти ключі робити ремонт.Здача будинку запланована на жовтень -грудень .Знаходиться паралельно вулиці Трускавецька.Біля будинку є озеро. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Підстригача Академіка вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 384 результатів