-ЖК Квіти Львова, забудовник КреаторБуд. -велика кухня-вітальня, спальна кімната з розсувними дверима. -в коридорі велика шафа-купе, в кімнаті вмонтована шафа. -холодильник, плита, духова шафа, електрорадіатори. -вода підключена, лічильник на воду і електрику. Оформлено право власності. ДАНУ КВАРТИРУ МОЖНА КУПИТИ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ або ПЕРЕАХУНКУ. 42 квадратних метри комфорту! Інвестуй і отримуй прибуток! АН Realty Group Львів.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 48 тис.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продається 1-но кім.квартира по вул.Стрийській, 91 Район затишний , не при дорозі, поряд АТБ. Будинок утеплений, квартира тепла і світла Вікна у зелений двір Великий зашклений балкон на кімнату і кухню. Кімната - 17 м.кв з нішею Санвузол роздільний. Створено ОСББ, працюють над покращенням стану будинку комунікацій і прибудинкової території. Квартира вартує уваги,

Стрийська вул., 91
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна однокімнатна квартира у ЖК Viking Park, розташована на 5 поверсі. Квартира, як і весь комплекс відрізняється сучасним дизайном та високою якістю будівельних матеріалів, а інфраструктура району розвивається швидкими темпами! Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією будівництва, стіни - якісний керамоблок, утеплення - пінополістирол (пінопласт), мінеральна вата. На території передбачені: Закритий внутрішній двір, Вело паркінг, Дитячі ігрові модулі, Спортивний майданчик, Підземний паркінг, Вуличні меблі. Комфорт, підігрів підлоги і тепло у будь-яку пору року забезпечує центральне опалення від власної котельні. Виконаний свіжий і якісний євроремонт з використанням найкращих матеріалів, що гарантує тривалість та естетичність квартири на довгі роки. Простора, сучасно обладнана кухня з усією необхідною технікою - ідеальне місце для готування та прийому гостей. Побутова техніка на кухні: Витяжка, Плита, Варильна панель/Духова шафа, Пральна машина, Посудомийна машина - все входить у вартість! У санвузлі встановлена дорога сантехніка, що забезпечує комфорт та безпеку використання. У спальні є двоспальне ліжко для відпочинку. Є кондиціонер, що дозволить налаштувати оптимальний мікроклімат у квартирі. У коридорі вмонтовані шафи для зручного зберігання речей та одягу. Квартира має симпатичний французький балкончик. За безпеку відповідають відео нагляд, домофон та закритий внутрішній двір. Вигідне місце розташування по вул. Зеленій - зручний доїзд до центру міста займе всього 20 хвилин. Довкола багато комерції, магазини, аптеки, ТЦ, кафе. За 1 км розташований парк Погулянка, що створює прекрасні умови для відпочинку та активного дозвілля. Вже є право власності, нікого не прописували, все готове для швидкого продажу. Усе, що є в квартирі - входить у вартість. Є відео огляд квартири. Не прогайте свій шанс на придбання цієї чудової квартири, яка поєднує в собі комфорт, затишок та сучасний дизайн! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за вказаними контактними даними.

Зелена вул., 151
rieltor.ua

Запрошуємо молоду родину до вашої омріяної оселі, в затишному районі Львова, у якому ви проведете найкращі роки вашого щасливого життя! Індивідуальне опалення забезпечує комфорт та тепло в будь-яку пору року, проводячи разом теплі вечори, коли за вікном негода. Ця квартира вражає своїм ремонтом, який виконаний з найвищим стандартом якості, що буде тішити вашу родину кожного дня. Нові меблі та побутова техніка це комфорт і зручність для вас з першого дня і завжди забезпечують радість і настрій. Зручне розташування з парком дає молодятам можливість насолоджуватися природою та активним способом життя на свіжому повітрі. Розслабтеся та відпочиньте у ванній кімнаті, яка вразить вас стилем та затишком. Це місце, де ви можете знайти спокій та відновити сили після довгого дня. Восьмий поверх з неповторним краєвидом це приватність без шуму, що дозволяє зустрічати схід сонця. Ваша безпека - наш пріоритет, завдяки сучасній системі відеонагляду. Не зволікате, телефонуйте і оберіть квартиру вашої мрії вже сьогодні!

Врубеля вул., 42а
rieltor.ua

Пропонується 1 кімнатна квартира студія в новенькому районі по вул. Угорська в ЖК Угорська 14! Весь район - новенький, з гарною інфраструктурою, майданчиками, комерцією, кафе і т.п. 1-кімнатна квартира - студія, в якій зроблено якісний ремонт, так як робилось для себе. Хороша сантехніка. Зручне та сучасне планування (легко можна розділити квартиру-студію на окремо кімнату і кухню). Будинок повністю заселений, отже ремонтні роботи не будуть докучати. Квартира в такому стані, як на фото - чиста і акуратна. По вул. Стуса доїзд до центру за 20хв на автобусі/трамвайчику через мальовничі райони міста. Великий плюс - недалеко знаходяться 3 великих парки: Залізна вода, Снопківський і Стрийський парк! Чудова пропозиція для проживання чи здачі в оренду. Усі меблі і техніка входять у вартість! Телефонуйте і отримайте можливість стати власником цієї новенької квартири!

Угорська вул., 14Г
rieltor.ua

Продається квартира від надійного забудовника. Один з кращих, який будує у Львові. Забудовник Креатор буд. Житловий комплекс Квіти Львову Квартира на 2-му поверсі, загальна площа 44,5 кв. Будинок зданий та заселений. Територія комплексу Обладнана для відпочинку дітей та дорослих. Гостьовий паркінг. Квартира з ремонтом. Використовувались дорогі матеріали. Надійна та дорога сантехніка. Зручне планування кімната з гардеробної. Велика кухня. Широкий та просторий коридор. Великий санвузол. Збільшена лоджія засклена. Квартира продається з усім, як на фото. Можливий продаж по програмі Єоселя! Можливе розтермінування! Не відкладайте , давайте зустрічатися! Купуйте вигідно!

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Можливий продаж квартири по програмі Єоселя, або по програмі Євідновлення. Продається однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в новобудові за адресою Стрийська 45 (ТЦ “Fabric”). Квартира з ремонтом, меблями та технікою (пралка, холодильник, посудомийна машина, духовка, електроплита, мікрохвильова, телевізор). Квартира не кутова. Тепла підлога, виводи кондиціонера, інсталяція геберіт. Опалення індивідуальне. одинадцятий поверх в дванадцятиповерхівці Територія комплексу закрита від машин, є дитячий майданчик. Хороша транспортна розв^язка, зупинка поруч. Чудова інфраструктура: ТЦ “Fabric”, супермаркет, аптека, парк, кафе, ресторани, садочок.

Стрийська вул., 45д
rieltor.ua

Продаж 1 кім. квартири + кухня-студія по вул. Стрийська 115 (ЖК "Квіти Львова" від Креатор-Буд). - Площа 42/12/19 кв. м., поверх 5/6. - Індивідуальне опалення (газовий двохфункційний котел). - Зашклена лоджія з входами з кімнати та кухні. - Вікна виходять на Південну сторону. - Будинок класу "Комфорт". - Заявлений забудовником термін здачі - 3 кв. 2024 року. Продаж по переуступці. Вартість - $49 000.

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1кім. квартири в готовому будинку по вул. Навроцького, 31, забудовник Галжитлобуд. ЖК складається із трьох будинків різної поверховості, квартира знаходиться в секції В-2 на останньому 9 поверсі. Вигляд в внутрішній двір, південна сторона. Квартира світла та тепла. Площа 41.86м2 Ціна 1250 дол/м2 можливий торг Зовнішні та внутрішні стіни із цегли, утеплення - пінопласт. Забудовник зробив повне наповнення квартири - стяжка, штукатурка стін, розводка електрики та сантехніки до квартири, встановлені лічильники, котел та радіатори. Опалення - індивідуальне газове. Огляди по домовленості!

Навроцького вул., 31
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж стильної 1-кім+кухня студія, квартира в обжитій новобудові, ЖК Яскравий Львів Вул. Зелена 269м, здана у 2019 році. Квартира готова на 90%, вам залишились меблі та кухня, є готовий дизайн проект та дизайнер який супроводить ремонт до кінця! Все робилось для себе, дорога електрика, багато якісного освітлення ( трекерне, точкове, лед ) Декоративна штукатурка, двері прихованого монтажу. Дуже світла квартира із виглядом на тиху сторону, та закрите внутрішнє подвір"я. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел Ariston) Два кондиціонери, на тепло і охолодження. Санвузол - тропічний душ, буде встановленна скляна перегородка. Рукомийник теж є, але не встановленний. Простора спальня розрахована на ліжко, шафу та робоче місце. Інтернет-оптоволокно. До квартири є власний просторий підвал площею 7кв.м, можна придбати за окрему плату. Секція давно здана, проживають сусіди. На території ЖК закрите подвір"я, з дитячим та спортивним майданчиком. Є підземний паркінг (продаються місця), також парковка біля будинку. Є продуктові магазини в будинку. Поруч затишний масив із всією інфраструктурою. Неподалік Сільпо, Метро, спортзали, бізнес-центр, школи, садочки. До центру міста 15-20 хв транспортом. Недалеко ліс та парк. Є відео огляд, ключі.

Зелена вул., 269м
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира на Сихові по вул. Зеленій. Якщо ви шукаєте бюджетну квартиру з зручним розташуванням, інфраструктурою, в житловому стані з меблями і технікою то це оптимальний варіант «ціна/якість». Цегляний будинок, 1й поверх. В квартирі є газ котел, пралка і меблі включені в ціну. Комунальні послуги низькі за рахунок котла і малої площі. Квартира готова до продажу, усі виписані. Є відеоогляд помешкання. Такі квартири користуються сталим попитом, тому не зволікайте, телефонуйте і ми організуємо огляд.

Зелена вул., 212
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Софіівка вул. Угорська Заг. площа 47 м2 Поверх 7/8 Квартира в 0 циклі. Поштукатурено стіни, залита стяжка в спальні. Індивідуальне опалення (встановлено 2 ф газовий котел, радіатори) Вікна панорамні з видом на облагороджений внутрішній дворик., дитячий та спортивний майданчики. Всі стіни з цегли, а фасад утеплено 15см пінополістиролом В квартирі простора спальня, кухня-студія з виходом на лоджію. суміжний санвузол. Будинок введено в експлуатацію, є право власності. Територія житлового комплексу під охороною та відеонаглядом. На території житлового кварталу Креативна Міжнародна Дитяча Школа MRIYDIY та власний дитячий садок. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, ресторани, кафе, нова пошта, барбершоп, клініка, парк, зупинка громадського транспорту, до центру 7 хв. Вартість 75000$

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 1 кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * центральне опаленя * кухня+ 1кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Вулецька вул., 1
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * кухня-студія+окрема кімната * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Вашингтона Джорджа вул., 10
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Львів, вулиця Навроцького, 4. Кількість кімнат - одна. Поверх - 6 з 9. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 55 м2, житлова - 17 м2, кухня - 19 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Балкон - один. Санвузол - один. Будинок введений в експлуатацію. Продаж по переуступці прав. Особливості даної квартири - це те що у вартість квартири входить готовий дизайн проект, до квартири є комірка між поверхами, хороша ціна. Поруч з будинком: супермаркет Рукавичка, Сільпо, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1536

Навроцького вул., 4
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж компактну 1-кім. квартиру в новобудові. Квартал новобудов який активно розбудовується. Зручне планування: Кухня - вітальня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Індивідуальне газове опалення. Двоконтурний котел. Стяжка в спальній кімнаті, штукатурка стін. Вікна 5-ти камерні, вхідні двері броньовані. Лічильники. Детальніше за тел.

Вулецька вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в зданій новобудові. 📍Вул. Довга Перше, що кидається в очі в ЖК по вул Довга, 30а, це зовнішній вигляд будинку: багаторівнева конструкція фасаду і контрастні чорно-білі кольори опорядження вигідно виділяють будівлю з навколишньої архітектури. Завдяки великим панорамним вікнам і відкритому розташуванню комплексу в приміщеннях завжди буде багато сонячного світла. Також в будинку передбачено підземний паркінг, тому у дворі буде безпечна зона для пішоходів. Недалеко від будинку розташований парк «Погулянка» та Винниківський лісопарк, де можна покататися на велосипеді, влаштувати ранкову пробіжку або просто прогулятися. 🔲Площа: 42/16/15 м². ⬆️Поверх 7/10. 🔸Ізольована кімната та кухня. 🔸Відкритий балкон з виходом з кімнати. 🔸Суміжний санвузол. 🔸Гардероб. 🔸Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). 🔸Квартира в 0-му циклі. Будинок введено в експлуатацію. Усі комунікації підключені. 💵 Ціна 68000$. ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

можливий продаж по єОселя
Довга вул., 30а
rieltor.ua

Продаж 1кім., вул. Мікльоша, 19. - 8 поверх в 10 поверховій новобудові (побудована з цегли) - 43,1/15,6/15,9 кв.м - квартира з гарним плануванням: кухня-вітальня, ізольована спальня, лоджія. Індивідуальне опалення (двохфункційний котел) - якісні вікна, нові безшумні ліфти. - Будинок ЗДАНИЙ і введенний в експлуатацію. - Є Свідоцтво на право власності. - Можна під єОселю. - Вартість: 60 340$ (1400$/кв.м) АН "Real City" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

можливий продаж по єОселя
Карла Мікльоша вул., 19
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в зданій новобудові. Вул. Стрийська [Креатор Буд] ЖК на вулиці Стрийській — це багатофункціональний проєкт формату «місто в місті», який компанія «Креатор-Буд» зводить на однойменній вулиці у Сихівському районі Львова. Житловий комплекс включає в себе сім будинків зі своєю інфраструктурою. Для мешканців передбачені власний дитячий садок, футбольний стадіон зі штучним покриттям, великий сквер і зони відпочинку, ландшафтний дизайн в кожному дворі, а також ігрові та спортивні майданчики, магазини та сервіси.Перші шість будинків проєкту формують собою окремий квартал, у той час як сьомий разом з дитсадком розташований поряд. Його простір спроєктований згідно концепції «двір без машин» із закритою прибудинковою територією. Для авто мешканців передбачений підземний паркінг, який доповнить потужності існуючих наземних паркінгів ЖК. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ Площа: 45/15/14 м². Поверх 5/10. Ізольована кімната та кухня. Засклена лоджія на кухні. Суміжний санвузол (ванна). Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Залишається усе що на фото. Фасадні стіни цегляні та утеплені Ціна 75000$ (торг) Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в новобудові преміум класу в клубному будинку Q-7 “Quoroom Ice” по вул. Морозна. Будинок малоквартирний з критим наземним паркінгом. Індивідуальне опалення, безшумні, швидкісні ліфти. Вікна: енергоощадні, шестикамерний профіль, з двокамерним склопакетом SALAMANDER. Комплекс знаходиться в розвиненому мікрорайоні міста з хорошою інфраструктурою. Здача на другий квартал 2024 року. Ціна 99000дол

Морозна вул., 29
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, вул.Угорській (Новий Львів).. -окремо спальня. -Є Розводка для підключення до охорони. Ціна 85000 доларів Код:7977

можливий продаж по єОселя
Угорська вул., 14г
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з великою терасою в ЖК бізнес-класу на вул. Зелена – справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та стиль. Особливості квартири: * Загальна площа: 54,1 м². * Площа кухні-студії: 20,21 м². * Чудова тераса зі скляними огорожами, доступна з кухні та кімнати. * Квартира вже готова для чорного оздоблення: є стяжка, штукатурка, двоконтурний котел, якісні вікна та броньовані двері. * Фасад утеплений мінеральною водою для додаткового комфорту та економії. Переваги ЖК Viking Park: * Житловий комплекс, який поєднує житлові та бізнес-простори. * Широкий спектр комерційних майданчиків: ресторани, кавярні, магазини, банк. * Власний фітнес-клуб для активних мешканців. * Чудова інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети в пішій доступності. * Зручна транспортна розвязка. 15 хв їхати до ТРЦ King Gross Leopolis Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поруч ЖК Auroom Sunrise ( Аурум Санрайз ) на вул. Січинського, ЖК Auroom City на вул. Пимоненка, ЖК Авалон на Зеленій, ЖК Hygge lux на вул. Пасічна. Неподалік можна прогулятись до Винниківського лісопарку.

Пимоненка Миколи вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири в сучасному ЖК Auroom Sunrise на вул. Січинського поруч Пимоненка. Дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Підігрів підлоги. Всі необхідні меблі. Побутова техніка (включаючи посудомийну машину та кондиціонер). Індивідуальне опалення з економними комунальними витратами. Відеонагляд для вашої безпеки. Можливість оренди паркомісця. Поруч: кафе, салони, супермаркети, спортзали. ЖК Аурум Санрайз знаходиться поряд із вулицею Зелена та Пасічна в районі з чудовою інфраструктурою. Не пропустіть свій шанс стати власником ідеальної квартири. Телефонуйте та домовимось про огляд. Чистий продаж, квартира вільна та готова

можливий продаж по єОселя
Січинського вул., 2
rieltor.ua
1 - 24 з 332 результатів