-ЖК Квіти Львова, забудовник КреаторБуд. -велика кухня-вітальня, спальна кімната з розсувними дверима. -в коридорі велика шафа-купе, в кімнаті вмонтована шафа. -холодильник, плита, духова шафа, електрорадіатори. -вода підключена, лічильник на воду і електрику. Оформлено право власності. ДАНУ КВАРТИРУ МОЖНА КУПИТИ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ або ПЕРЕАХУНКУ. 42 квадратних метри комфорту! Інвестуй і отримуй прибуток! АН Realty Group Львів.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 48 тис.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Запрошуємо молоду родину до вашої омріяної оселі, в затишному районі Львова, у якому ви проведете найкращі роки вашого щасливого життя! Індивідуальне опалення забезпечує комфорт та тепло в будь-яку пору року, проводячи разом теплі вечори, коли за вікном негода. Ця квартира вражає своїм ремонтом, який виконаний з найвищим стандартом якості, що буде тішити вашу родину кожного дня. Нові меблі та побутова техніка це комфорт і зручність для вас з першого дня і завжди забезпечують радість і настрій. Зручне розташування з парком дає молодятам можливість насолоджуватися природою та активним способом життя на свіжому повітрі. Розслабтеся та відпочиньте у ванній кімнаті, яка вразить вас стилем та затишком. Це місце, де ви можете знайти спокій та відновити сили після довгого дня. Восьмий поверх з неповторним краєвидом це приватність без шуму, що дозволяє зустрічати схід сонця. Ваша безпека - наш пріоритет, завдяки сучасній системі відеонагляду. Не зволікате, телефонуйте і оберіть квартиру вашої мрії вже сьогодні!

Врубеля вул., 42а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира від надійного забудовника. Один з кращих, який будує у Львові. Забудовник Креатор буд. Житловий комплекс Квіти Львову Квартира на 2-му поверсі, загальна площа 44,5 кв. Будинок зданий та заселений. Територія комплексу Обладнана для відпочинку дітей та дорослих. Гостьовий паркінг. Квартира з ремонтом. Використовувались дорогі матеріали. Надійна та дорога сантехніка. Зручне планування кімната з гардеробної. Велика кухня. Широкий та просторий коридор. Великий санвузол. Збільшена лоджія засклена. Квартира продається з усім, як на фото. Можливий продаж по програмі Єоселя! Можливе розтермінування! Не відкладайте , давайте зустрічатися! Купуйте вигідно!

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1 кім. квартири + кухня-студія по вул. Стрийська 115 (ЖК "Квіти Львова" від Креатор-Буд). - Площа 42/12/19 кв. м., поверх 5/6. - Індивідуальне опалення (газовий двохфункційний котел). - Зашклена лоджія з входами з кімнати та кухні. - Вікна виходять на Південну сторону. - Будинок класу "Комфорт". - Заявлений забудовником термін здачі - 3 кв. 2024 року. Продаж по переуступці. Вартість - $49 000.

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж стильної 1-кім+кухня студія, квартира в обжитій новобудові, ЖК Яскравий Львів Вул. Зелена 269м, здана у 2019 році. Квартира готова на 90%, вам залишились меблі та кухня, є готовий дизайн проект та дизайнер який супроводить ремонт до кінця! Все робилось для себе, дорога електрика, багато якісного освітлення ( трекерне, точкове, лед ) Декоративна штукатурка, двері прихованого монтажу. Дуже світла квартира із виглядом на тиху сторону, та закрите внутрішнє подвір"я. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел Ariston) Два кондиціонери, на тепло і охолодження. Санвузол - тропічний душ, буде встановленна скляна перегородка. Рукомийник теж є, але не встановленний. Простора спальня розрахована на ліжко, шафу та робоче місце. Інтернет-оптоволокно. До квартири є власний просторий підвал площею 7кв.м, можна придбати за окрему плату. Секція давно здана, проживають сусіди. На території ЖК закрите подвір"я, з дитячим та спортивним майданчиком. Є підземний паркінг (продаються місця), також парковка біля будинку. Є продуктові магазини в будинку. Поруч затишний масив із всією інфраструктурою. Неподалік Сільпо, Метро, спортзали, бізнес-центр, школи, садочки. До центру міста 15-20 хв транспортом. Недалеко ліс та парк. Є відео огляд, ключі.

Зелена вул., 269м
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири на девятому поверсі із девяти на вулиці Пасічна Сихівського району м.Львова Загальна площа 82,5 м.кв., житлова - 41 м.кв., кухня - 13,8 м.кв. У квартирі зроблено перепланування . Кухня -вітальня із великим балконом, спальня із санвузлом ( душова ) та велика ванна кімната . У коридорі вмістка шафа-купе При ремонті використані якісні матеріали , встановлена дорога сантехніка іспанського виробника . На кухні побутова техніка Bosh. Будинкове опалення , терморегулятори на батареях . Продаж із меблями та побутовою технікою. Будинок знаходиться в районі із розвинутою інфраструктурою. У житловому комплексі є супермаркети , заклади харчування, стоматологія, салони краси , клініка сімейної медицини . За додаткову оплату можна придбати або орендувати місце у підземному паркінгу. код 11733

Пасічна вул., 171
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири в новобудові ЖК ЕкоДім по вул. Надійна Загальна площа 64.5/31/13 кв. Поверх 5/5 Продається світла, простора квартира у зданому будинку. Кімнати ізольовані, підігрів підлоги по всій квартирі, балкон, лоджія, панорамні вікна. Індивідуальне опалення. ЛІФТ У ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ ВХОДИТЬ ПІДВАЛ 9 кв. Закрита територія з власною парковкою. Поруч знаходиться ліс. Будинок здатний, є право власності. Відеоогляд Ціна 78000 $ Тел. 0672006925 Надія

Надійна, 7
rieltor.ua

Продається простора квартира в зданій та заселеній новобудові (КД Люксембург). Паркова зона. Квартира з якісним ремонтом. Неймовірний вид з вікон. Кухня-вітальня, дві спальні з балконами, санвузол, гардероб. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, прокладені траси для кондиціонерів, інтернет. Вікна: дерев’яно-алюмінієві. Цілодобова охорона в будинку, відеонагляд. Дворівневий підземний паркінг. Паркова зона. Престижний район міста. Деталі за тел.

Ярославенка вул., 32
rieltor.ua

Продається стильна 2-кім. квартира в будинку преміум - класу. Здана та заселена новобудова. Паркова зона. Престижний район Львова. В квартирі виконаний якісний ремонт. Є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Зручне планування: Спальня, вітальня, кухня, три балкони, два санвузли. Інд. Опалення. Підігрів підлоги. Гарний вид з вікон. Облагороджена прибудинкова територія. Відеонагляд. Консьєрж. Охорона. Підземний 2-рівневий паркінг. Детальніше за тел.

Ярославенка вул., 32
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж 1-но кімнатної квартири в зданій новобудові. Вул. Стрийська [Креатор Буд] ЖК на вулиці Стрийській — це багатофункціональний проєкт формату «місто в місті», який компанія «Креатор-Буд» зводить на однойменній вулиці у Сихівському районі Львова. Житловий комплекс включає в себе сім будинків зі своєю інфраструктурою. Для мешканців передбачені власний дитячий садок, футбольний стадіон зі штучним покриттям, великий сквер і зони відпочинку, ландшафтний дизайн в кожному дворі, а також ігрові та спортивні майданчики, магазини та сервіси.Перші шість будинків проєкту формують собою окремий квартал, у той час як сьомий разом з дитсадком розташований поряд. Його простір спроєктований згідно концепції «двір без машин» із закритою прибудинковою територією. Для авто мешканців передбачений підземний паркінг, який доповнить потужності існуючих наземних паркінгів ЖК. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ Площа: 45/15/14 м². Поверх 5/10. Ізольована кімната та кухня. Засклена лоджія на кухні. Суміжний санвузол (ванна). Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Залишається усе що на фото. Фасадні стіни цегляні та утеплені Ціна 75000$ (торг) Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в малоквартирному будинку по просп. Червоної Калини (Стуса).Загальна площа 112.2 кв.м. Поверх 3-й з 5-ти. Кімнати ізольовані , просторі, виходять на різні сторони будинку. Також велика та кухня із затишною зоною для прийому їжі з красим виглядом. Коридор практичний в використанні і як додаткова кімната відпочинку. Поруч парк , та все необхідне для життя ( супермаркети, заклади, школа, садок ). До центру 10 хв. Зручна транспортна розв’язка .Якісний ремонт, двосторонні двері, підігрів підоги. Всі меблі та техніка залишаються. Додатково до квартири є своє накрите паркомісце та своя кладова, що є дуже зручно. Ціна зі всім 200000$

Червоної Калини просп., 1
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в зданій новобудові бізнес класу ЖК Avalon UP на 21 поверсі з 25 по вулиці Червоної Калини м. Львова. Загальна площа квартири 93.4 кв.м., житлова 44 кв.м., кухня-вітальня 35 кв.м. Помешкання складається з трьох ізольованих кімнат , просторої кухні - вітальні , ванної кімнати , гардеробної та комірки. Якісний сучасний ремонт в світлих тонах , меблі та побутова техніка ( холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, сушильна машина, пральна машина ) Кондиціонер. Панорамні вікна. Опалення автономне, тепла підлога, додатково є електричний котел. Паркомісця на дві машини ( за додаткову плату ) Розвинута інфраструктура : поруч торгові та розважальні центри, кінотеатр, кафе та ресторани, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, поліклініка, стоматологія, аптеки, парк, ліс. Код об’єкту: 9661

можливий продаж по єОселя
Червоної Калини просп., 56
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру у місті Львів, просп. Червоної Калини , 72 А ЖК Еко Дім Будинок знаходиться в гарній локації біля парку "Івана Павла 2"(сихівський ліс) ,поблизу 2 поліклініки, Інтерсіті, Сільпо. Поруч Еко Ленд, і інші школи та садки, Спорт Лайф . Також виїзд на обїзну трасу, (до Ашану, Епіценрту, Арени Львів - 5 хв. їзди.) Квартира знаходиться на 6му поверсі 10-ти поверхового будинку. Формат квартири: простора кімнатна + з додатковою маленькою кімнатою, яку можна використовути як гардеробну, дитячу, чи кабінет. В квартирі є меблі кухонні, прихожа, і шафа купе. котел газовий, двухконтурний. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 90,5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Червоної Калини просп., 72
rieltor.ua

Продаж 3 кім. 2-ва рівні Новобудова ЖК Леополь Таун вул. Стрийська 111г квартира з ремонтом індивідуальне опалення+тепла підлога вся техніка і меблі залишаються кімнати ізольовані Тихий затишний р-н поруч парк без комісії для покупця

Стрийська вул., 111в
rieltor.ua

Продаж 3кім. квартири з ремонтом в ЖК "Ваш Дім" на вул. Пасічна 169а. Квартира дворівнева. Поверх 10/11. Загальна площа 87 м2. Індивідуальне опалення. Будинок повністю зданий та заселений. Продаж з усією технікою та меблями. Ціна 132500$, торг можливий

Пасічна, 171
rieltor.ua

‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ‼️ Продаж 1 кімнатної квартири в зданій новобудові по вулиці Ярославенка (ЖК Ярославенка) ЖК Ярославенка (вул. Я. Ярославенка, 30) 2/5 поверх, 72.9 кв - 182250$ Клас новобудови: преміум Новобудова здана в експлуатацію в 2023р. Нульовий цикл, вхідні двері, металопластикові вікна, радіатори, стяжка та штукатурка, лічильники, газовий котел. Будинок монолітно-каркасного типу, стінами з цегли, та зовнішнім утепленням з пінополістиролу. Індивідуальне опалення. «Ярославенка» — це малоповерховий житловий комплекс у форматі клубного будинку. Особливість планувальних рішень — кімнати з кутовими панорамними балконами та лоджіями: скління на всю висоту поверху покращує природне освітлення у квартирі та візуально робить кімнати більш обємними. Не дивлячись на розташування в тихому районі, до центру можна доїхати на авто за 10 хвилин, а за 5 хвилин пішки зупинки громадського транспорту — автобусів 4Н та 53. До продуктових супермаркетів «Фуршет» та Vopak можна дійти пішки за 15 хвилин або проїхати на авто 10 хвилин до ще одного Vopak, «Рукавички» та гіпермаркету Metro Cash & Carry. За свіжими фруктами, овочами та фермерською продукцією можна доїхати за 5 хвилин на Стрийський ринок. На честь композитора Ярослава Ярославенка у будинку буде відкрито музичну школу, яку передадуть на баланс міста. Також мешканцям комплексу «Ярославенка» буде доступна творча майстерня, де діти та дорослі зможуть розвивати свої творчі здібності або просто відпочивати. До найближчих дошкільних установ можна дійти пішки — хвилина до дошкільного центру №170, 10 хвилин до дитячих садків KidsCan та «Яскрава доШкола», 15 хвилин вздовж парку до дошкільного центру №169. Для дітей старшого віку за 5 хвилин від комплексу Українська приватна гімназія, за 10 хвилин школа №69 з французьким ухилом, за 13 хвилин школа №27 та Львівський державний коледж декоративного мистецтва ім. Івана Труша, а за 18 хвилин можна дійти до приватної школи «Джерельце». На тренування до найближчих фітнес-центрів можна проїхати на авто: 7 хвилин їзди до фітнес-клубу «Малібу», 8 хвилин до фітнес-клубів «Айседора» та Forever, 10 хвилин до тренажерних залів «Олімп» та Fit Family. Великі плюси даного ЖК: • розташування між двома парковими зонами: на відстані 200 метрів від комплексу Стрийський парк — памятник садово-паркового мистецтва з прогулянковими алеями, ставками та лісовою зоною. З іншого боку — парк Залізна вода, де також можна прогулятися та відпочити в тіні буків, сосен, дубів та беріз • система розумного будинку Ріел Smart Home, яка автоматизує функції будинку: допомагає керувати побутовими пристроями, контролювати безпеку та стежити за розподілом тепла та освітлення • дизайн проєкт квартири у подарунок ❗️Можна купити дану квартиру по програмі єОселя Ціна 2500$ за метр квадратний. Знижки військовим, медпрацівникам та переселенцям. 0678374353 Олександр АН «Golden City Маємо інші пропозиції в цій новобудові, за детальною інформацією телефонуйте за вказаним номером

можливий продаж по єОселя
Ярославенка вул., 30
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2кімн.квартиру в новобудові на вул. Тернопільська (Новий Львів). Будинок на етапі здачі. Загальна площа квартири 73кв.м. 2й поверх 10ти поверхового будинку. 2ізольовані кмінати + простора кухня. Індивідуальне опалення. В кімнатах залиті стяжки. Роздільний санвузол. 2лоджії (одна засклена). Ціна 94500дол. Торг можливий! Переуступка!

Тернопільська вул., 46
rieltor.ua

Продаж 1кім. квартири в зданій і заселеній новобудові на вул. Стуса. Паркова зона. Загальна площа 47 м2. Поверх 1/10. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Засклена лоджія. Продаж з усіма меблями і технікою. Близько до центру. Гарна транспортна розв.язка. Ціна 90000$, торг можливий

Стуса, 22а
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру,вул Мікльоша Карла 9 МетГал. ЖК: Новий,ZHK: Novyy Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 7-му поверсі, 10 ти поверхового будинку. Загальна площа - 44м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 12 м.кв. Квартира в новобудові (здана, заселена), з ремонтом, меблями та технікою Дуже гарне планування. Велика зонована кухня, дві ізольованих спальні. Опалення: Індивідуальне газове. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 78.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Карла Мікльоша вул., 9
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2кімн.квартиру в новобудові на вул. Пасічна (Пасічний масив). 2й поверх. Здана і заселена новобудова. 2ізольовані кімнати + простора кухня-студіо площею 19квм. Загальна площа квартири 59,2кв.м. Квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Засклений балкон. Ціна 130тис.дол. Торг до обговорення!

Пасічна, 169
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири в зданій новобудові. 📍Вул. Стрийська [ЖК Новий] ЖК «Новий» — це багатоповерховий будинок на 5 підїздів. Панорамне засклення балконів і великі вікна забезпечують хорошу інсоляцію — в кімнатах завжди буде світло. На території будинку буде облаштовано дитячий майданчик і зони відпочинку. Транспортна розвязка знаходиться в 400 м від новобудови, звідки в центр Львова можна доїхати за 20 хвилин. Поруч з будинком є автовокзал. Сходити за покупками в «Ашан» або приємно провести час з близькими можна в ТРЦ King Cross Leopolis, до якого 20 хвилин пішки. Там же знаходяться ресторани і кафе. Фермерську продукцію можна купити на ринку «Шувар» у 10 хвилинах їзди від комплексу. Будинок введений в експлуатацію можна оформляти право власності (Переуступка). 🔲63.5/32/14.4 м². ⬆️Поверх 9/10. 🔸Ізольовані кімнати та кухня. 🔸Засклена лоджія на кухні. 🔸Роздільний санвузол. 🔸Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). 🔸Квартира в 0-му циклі. 🔸Фасадні стіни цегляні та утеплені 💵 Ціна 1250$/м² (79375$). ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. Є відео огляд. 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Стрийська вул., 195
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в малоповерховому клубному будинку, закрита територія (власне подвіря) під охороною. Будинок на 4 поверхи, розташовано по дві квартири на поверсі. На 0-му поверсі гаражі та комерційні приміщення 1/4 поверх Індивідуальне опалення - електричний котел, поштукатурені стіни, висота стель - 3 метри, з кімнати та кухні балкон Будинок зданий та заселений

ярославенка, 36
rieltor.ua

Продаж квартири з якісним ремонтом в ЖК Квіти Львова, вул. Стрийська 115 Квартира зі всіма меблями і технікою По плану - кухня вітальня і окрема спальня загальна площа 40м.кв., 9 поверх, гарний вигляд з вікон, вихід на східну сторону В ЖК є магазини Близенько, рукавичка, Розетка, відділення УкрПошти Підігрів підлоги, індивідуальне газове опалення Розглядається продаж під ЄОселю

Стрийська вул., 115Д
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 127 результатів