Пропонуємо на продаж, ексклюзивну, трьох кімнатну квартиру, по вул. Римлянина (Пекарська-пл. Митна). Загальна площа 110, 8 м.кв, в цегляному австрійському будинку, перекриття деревяне. Збережений підїзд. Парадний вхід в квартиру. Квартира світла, суха, тепла, простора, комфортного правильно планування, двері та паркет збережені, підвіконня мармурові. З кухні є вихід на балкон з виглядом у дворик. Кімнати - ізольовані, 2 санвузли. Збережені і діючі австрійські пєци в кімнатах. Опалення - газовий котел, також є колонка на гарячу воду. Вікна з квартири фасадні, замінені на МПВ. Є великий підвал 23 м.кв. фасадними вікнами під рестораном "OMNOMNOM". Вікна з квартири фасадні. В квартирі все залишається(заберуть лише всі коври). Для Вас, є якісне відео квартири, цікавить? Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Римлянина вул., 10
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартирі в центрі міста, вулиця Городоцька (ТЦ Магнус-Оперний) Район готель Astoria. Квартира складається з 5+ кімнат. З фасадним балконом з панорамою на місто. Гарний вид на сторону оперного театру та церкву Юра. Автономне опалення, ліфт, два санвузли, є парковка, світло не вимикали по графіку. Лічильник день-ніч. Звертайтесь!

Городоцька, 16
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 3-кімнатну дворівневу квартиру в центрі Львова по вул. Таманська. Австрійський будинок. На першому поверсі 1 велика вітальня кімната з двома фасадними вікнами і висотою 3.32, дитяча кімната, також з двома фасадними вікнами, кухня і санвузол і передпокій, а на другому поверсі 1 кімната і відпочинкова зона біля сходової частини висота 2.75 і санвузол. Кімнати ізольовані, залізобетонне перекриття. Замінений дах. Ковані сходи на другий рівень квартири. Є в наявності куплені(запаковані міжкімнатні двері а також мармурові підвіконня теж запаковані, металопластикові вікна, нова проводка, автономне опалення(вивід під газовий котел в кухні, загільзовано. Ремонт: нульовий цикл. До квартири входить підвал 12 м2, Документи готові до продажу! Детально - є відео! Телефонуйте!

Таманська вул., 9
rieltor.ua

Ексклюзивна квартира в самому серці Львова! Австрійський проект. Вул. Словацького 4. 155 кв.м. унікального простору. У будинку з історією. - Авторський проект дизайну, зручне сучасне планування простору, укомплектована побутовою технікою та меблями. - Збережені ексклюзивні антикварні деталі інтерєру. - Поєднання розкоші та зручності, з вікон відкривається чудовий краєвид на місто що робить Львів таким особливим. - Просторі та світлі приміщення створюють атмосферу затишку та радості, а зручне розташування дозволить вам легко занурюватися в атмосферу історичного міста в будь-який час. - Цей будинок не просто будівля, це живий музей історії, уособлення душі Львова. Стіни цього унікального будинку несуть у собі століття таємниць та історій, вони були свідками важливих подій та зустрічей великих особистостей. Купуючи квартиру в цьому будинку, ви стаєте частиною його багатої історії , відчуваючи на собі вплив минулого і переймаючись його величчю. Це не просто місце для життя, це місце, де кожен крок нагадує вам про велику спадщину, якою ви володієте. Щоб поринути у чарівну атмосферу даного обєкту, пропонуємо переглянути відео квартири.

Словацького вул., 4
rieltor.ua

Продається 4-кім. квартира австрійський люкс на вул. академіка Павлова Квартира знаходиться на тихій вулиці, ближній центр, 15 хв. пішки до Площі Ринок. Загальна площа 90.8 кв.м. з парадним входом, залізобетонним перекриттям, бетонними сходами та гарним під’їздом. Висота стель 3,5 м. Пічне опалення. 6 вікон виходить на вулицю академіка Павлова, інші у внутрішній дворик. 3 кімнати ізольовані, 1 прохідна. Є два балкони, один виходить на внутрішній двір, інший вигляд на вулицю. Також є підвал 13 м. кв. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Павлова Академіка вул., 9
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири вул. Пекарська 5 хвилин до Ратуші Квартира площею 45м2 з кухнею студією та ізольованою кімнатою. В квартирі якісний ремонт та меблі, санвузол суміжний з душем. Перший поверх, перед вікнами затишний двір та парко місце до квартири. Підхід до будинку обкладений бруківкою, зроблений злив та гідроізоляція. Перекриття залізобетонне та залізобетонні сходи. До квартири є підвал. Локація Початок Пекарської, 5 хвилин до Ратуші. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Пекарська вул., 13
rieltor.ua

Продам квартиру Львів, П. Дорошенка Агентство UA.estate пропонує придбати -4 кімнатну квартиру у Львові: індивідуальне опалення, * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-941-190-RE.

Дорошенка Петра вул., 9
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири по вул. Братів Рогатинців, правильне планування, фасадні вікна! Квартира в добротному та чистому будинку, сходи дерев’яні хороші, реставровані вікна з латунними ручками, австрійські дерев’яні двері та паркет. В квартирі індивідуальне газове опалення, недавно завершили ремонт в санвузлі. Над квартирою горище на якому є окремо виділена територія для схову речей. Локація в самому центрі Львова - 200м до Площі Ринок! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рогатинців Братів вул., 12
rieltor.ua

Ексклюзив на ринку ‼️ Продаж двохрівневої квартири в елітному районі Львова по вул.Павлова На першому поверсі 3 кімнати 1 кімната : 18.2 кв.м 2 кімната : 20.8 кв.м 3 кімната : 17.6 кв.м Площа кухні 10 .1 кв.м + балкон 0 .6 кв.м Загальна площа квартири 110 .2 кв.м 1/ 4 поверх Опалення : індивідуальне Висота стель : 3 кв.м Перекриття : з.бетонне На першому поверсі знаходиться коридор 16.2 кв.м душова і окремий санвузол . На нищому рівні гардеробна ,ванна кімната з санвузлом + тех.приміщеня . Квартира зроблена з якісних ,дорогих матеріалів. Є хім.водоочистка . Посудомийка Elektrolux ,газова плита Elektrolux,холодильник samsung . Залишається вся техніка і меблі Є власне подвіря з місцем для авто . Тихий затишний район Поруч сквер ,навчальні заклади ,магазини. До центру міста : 10.хв. Ціна : 162 .000$ Софія АН Golden City 0673288051

Павлова Академіка вул., 6
rieltor.ua

3 кімнатна квартира в центрі, польському будинку на 3 з 3 поверсі по вулиці Кльоновича, місто Львів. Загальна площа 79 м.кв., житлова 45 м.кв., кухня 10 м.кв. Висота стелі 3 м. Змішане перекриття. Балкон. 2 кімнати ізольовані, 1 кімната прохідна. Індивідуальне опалення (2-функційний котел). Парадний вхід в коридор. Євроремонт, поміняні труби, електропроводка. Меблі та побутова техніка залишаються частково. Дуже тиха вулиця. Квартира 2 стороння, світла. Код обєкту 14116.

Кльоновича вул., 8
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 в австрійському будинку у центрі міста у дуже гарній локації навпроти готелю Жорж за вул. Руданського 3 (Галицький р-н) • 1 поверх з 3 •входить підвальне приміщення • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення дозволяє мати значну економію на комунальних платежах навіть взимку. Квартира має вільне планування: Квартира чиста, суха, має декоративні ковані решітки на вікнах, потребує ремонту. Квартира з власним входом,підійде як і для проживання так і для комерційної нерухомості,також квартирі належить власне підвальне приміщення яке знаходиться під квартирою має 55 м 2.В квартирі 2 ізольовані кімнати,велика прохідна вітальна,кухня і ванна.Планування кімнат Роздільно-сумісне.Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Загальний стан квартири - хороший.Терміново. КОД ОБЄКТУ 6357

Руданського вул., 3
rieltor.ua

Продається унікальна квартира в самому серці Львова на вул. Князя Романа – австрійський ‘‘Люкс. Історична цінність будинку поєднується з сучасними зручностями. Особливості квартири: •Парадний вхід •Надійні залізобетонні перекриття •Нові вікна, що зберігають тепло вашої оселі •Дубовий паркет, що підкреслює елегантність інтерєру •Ізольовані кімнати для вашого комфорту •Балкон з якого винасолоджуйтесь атмосферою історичного Львова •Підїзд після капітального ремонту, новий ліфт Це чудова можливість стати власником квартири, яка є частиною історії та водночас відповідає сучасним стандартам якості. Ідеальний варіант для тих, хто цінує автентичність та комфорт у центрі міста. Телефонуйте сьогодні!

Князя Романа вул., 26
rieltor.ua

Продаж світлої та просторої 4к квартири в австрійському будинку по вул. Городоцькій за 500 м до Оперного Театру. Вікна у затишний внутрішній двір. Загальна площа помешкання 84,5 м², з них: - 3 ізольовані кімнати та 1 прохідна, - кухня - 9 м², - 2 санвузли із ванною та душем та гардеробна. до квартири також на лежить підвал (5 м²). Квартира 2-рівнева із дуже красивим деревяними сходами. Затишна кухня буде збору місцем всієї сімї. Фасади із натурального дерева. Обладнана газовою плитою, духовкою, посудомийною технікою та інше. Також встановлений кондиціонер. Є система водопідготовки (осмос). В мансардному поверсі знаходиться 3 спальні (1 прохідна). Якісні мансардній вікна наповнюють кімнати світлом. Санвузол із туалетом та ванною. У господарській спальні є ще невеликий гардероб та встановлений кондиціонер. На першому рівні є величезна затишна вітальня. Родзинкою є діючий розкішний мармуровий камін, який виконує не тільки естетичну функцію, а й обігріває 2 рівень. Тут крім кухні також є санвузол із вікном (що є рідкістю) із душем. Високі стелі. Квартира із індивідуальним опаленням (газовий котел Viessmann) та підігрівом підлоги (санвузли та коридор). Сигналізація, відеодомофон та відеоспостереження, встановлений стабілізатор напруги на всю квартиру. Перекриття змішане (деревяне та залізобетон). За квартирою закріплене паркомісце у дворі. Код обєкта 14014

Городоцька вул., 45
rieltor.ua

2 кімнатна квартира на 4 поверсі з 4 в австрійській будівлі у самому центрі міста з виглядом на оперний театр, проспект Свободи, місто Львів. Будинок споруджений у 1836—1837 роках за проєктом Йоганна Зальцмана у стилі бідермаєрівської камяниці. Загальна площа 72 кв. м. Житлова площа 47 кв. м. Площа кухні 8 кв. м. Висота стелі 3.20 м. Кімнати суміжні, санвузол роздільний. Опалення пічне, перекриття деревяне, вхід по балкону Квартира світла та тепла, прекрасний вигляд з вікон на Львівську Національну Оперу та Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької. Є відео. Код обєкта: 12356

Свободи просп., 20
rieltor.ua

Продається велика 1 кімнатна квартира по вул. Шептицьких Австрійський люкс , залізобетонне перекриття . Загальна площа 59м , кімната 25м , кухня 20м . Правильне планування , парадний вхід , фасадний балкон з кімнати . Ремонт , меблі і техніка Індивідуальне опалення газовий котел. Близько до центру ( 15 хв пішком )

Шептицьких, 24
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в елітній новобудові закритого типу на вулиці Личаківській 33а, ЖК "Личаківська перлина" у місті Львові. Загальна площа квартири становить 71 кв.м, з них житлова площа - 40 кв.м, кухня - 14 кв.м. Квартира знаходиться на стадії нульового циклу та перепланована з розробленим дизайнерським проектом. Встановлена інсталяція Geberit, розведено підігрів підлоги, залита стяжка. Опалення індивідуальне - двоконтурний газовий котел. З вікон та балкону відкривається неймовірно красивий панорамний вигляд на стару частину міста. Територія 24/7 під відеоспостереженням по периметру будинку. Також є охоронець. Двір закритий - шлагбаум. Код обєкта: 10765

Личаківська вул., 33а
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі по вулиці Скорика (колишня Чайковського). Кухня-студія плюс спальня, площа 57.2/26.5/19 кв.м., 2/3 пов. У квартирі щойно закінчився ремонт, сучасний дизайн, дуже зручне планування. У підʼїзді лише дві квартири, підʼїзд з ремонтом. Вікна та балкон виходять у просторий озеленений дворик, не чути ніякого шуму. Індивідуальне опалення (котел легалізований), підігрів підлоги у санвузлах, коридорі та кухні-студії. Основний санвузол з душовою кабіною, у спальні є ванна-джакузі, гардеробна. Є всі необхідні меблі та якісна побутова техніка, вмонтована кухня, посудомийка, газова та електрична плита, духова піч, мікрохвильовка, два телевізори, кондиціонер. Ідеальна квартира для проживання. Поруч є все необхідне, заклади харчування, кавʼярні, супермаркети, магазини. Спокійна вулиця, неподалік Університет Франка, парк Франка. Покази у будь-який час. Ціна: 145 000 $

Чайковського вул., 10
rieltor.ua

Ексклюзив ‼️ Терміновий продаж квартири VIP-класу в центрі міста‼️‼️ 2-х кім. біля Форуму по вул. Цехова (5 хв до Оперного театру пішки). 70\58\12.2. Елітний австрійський будинок. В квартирі зроблено красивий дизайнерський ремонт в світлих бежевих тонах. Опалення- індивідуальне, підігрів підлоги в коридорі та кухні. Дві просторі (прохідні) кімнати. Просторий санвузол з сучасним дорогим ремонтом. Якісна сантехніка. Додатково є кладовка- 8 кВ.м. Ціна 125000$ АН Golden city Надія 0971765573

Цехова вул., 5
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири по вул. Медової Печери. Правильне планування. Кухня, спальня з балконом, суміжний санвузол. Квартира потребує ремонту. Чистий продаж. Тихий та спокійний район. Розвинена інфраструктура. Є відеоогляд. Деталі за тел.

Медова Печера вул., 5
rieltor.ua

Продаж 3 кім. вул. Степана Бандери д.22 - 2/4ц. Деревяне перекриття, висота стелі 3.43м. - 93/65.5/14.4 кв.м. - Вхід парадний в коридор. - Вікна з кімнат виходять на фасад будинку, вікно кухні в двір. - Фасадний балкон. - Кімнати ізольовані. - Санвузол роздільний. - Індивідуальне опалення (двохфункційний газовий котел). - Продається з меблями та технікою. - Підвал: 7 м2. Комісія Агентства - 3% Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Степана Бандери, 22
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира у проїзді Крива Липа (ЦЕНТР) 2/3 поверх 55.6 загальна площа, 34.4 житлова площа, 6.9 площа кухні Австрійський цегляний будинок. Парадний вхід в коридор. 2 ізольовані кімнати. Гарний ремонт, можна одразу жити. 3 розкладні дивани, 2 великі шафи для зберігання одягу, кухонний фурнітур, вся побутова техніка. Роздільний санвузол, ванна. Індивідуальне газове опалення. Відкритий балкон, всі вікна в двір. Продається з всіма меблями та технікою. В ціну також входить комора в підвалі 10.1 кв Центр міста, піше сполучення з центральною частиною, квартира розташована в пішохідній зоні, що мінімізує викиди від машин. Ціна 130000$ (торг) Олександр АН «Golden City»

Крива Липа пров., 3
rieltor.ua

Продається гарна 3 кімнатна квартира по вулиці Краківська (ЦЕНТР) 4 з 4 поверх, 52 кв Суміжно-ізольовані кімнати. Велика вітальня 26.2 кв з шкіряним диваном, шафою та великим обіднім столом. Дві ізольовані кімнати 7.2 кв та 7.9 кв з двоспальними ліжками та додатковими комодами. Кухня зі всією побутовою технікою. Санвузол з душем. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел), та діюче пічне. Квартира продається з усіма меблями і технікою. За документами до квартири є підвал під будинком 21 кв. Квартира продається і як житло, і як бізнес, тому що працює під подобову оренду, маємо всі скріншоти. Доступ до аккаунтів нададуть після купівлі. Будинок знаходиться на початку пішохідної зони і не має великого шуму з вулиці, прекрасне місця як під здачу в оренду, так і для власного проживання. Огляди по домовленості. Ціна 119500$ Олександр АН «Golden City»

Краківська вул., 34
rieltor.ua

Продається квартира в центральній частині Львова по вул. І.Франка (поруч проспект Шевченка) Поверх 2 з 3. Загальна площа 135 кв.м., житлова 103 кв.м. Висота приміщень 3,43 м Залізобетонне перекриття. Підїзд доглянутий .Є внутрішній закритий двір. Реставровані двері. Ремонт. Паркет. Опалення 2ф котел + діюча пічка. Балкон на центральну вулицю і балкон у внутрішній дворик. Кухня ізольована з виходом в господарську кімнату з душем та резервним баком на воду. Дві ізольовані кімнати, одна кімната прохідна, та одна кімната гардеробна. Санвузол роздільний (ванна). Продаж можливий з меблями і побутовою. Ціна 159000 дол торг присутній Пропозиція від агенції нерухомості.

Франка Івана вул., 67
rieltor.ua

СУЦІЛЬНА ЕСТЕТИКА НА КОЖНОМУ КРОЦІ! AVALON 37 Житловий комплекс преміум-класу, що розташований в історичній частині міста. Це унікальний дизайн простору життя. Це про мінімалізм та лаконічність там, де це необхідно. Будинок здано в експлуатацію. 100% готовності. Всі квартири продано. Клас будинку - преміум. Технологія будівництва - монолітно-каркасна. Утеплення - мінеральна вата. Паркінг - підземний, наземний та гостьовий. Продаж Високоінтелектуальної квартири на базі системи "Розумний будинок". 2 кімнатна квартира в Новобудові (Avalon 37) преміум-класу з дизайнерським ремонтом, на 2 поверсі 6 поверхового будинку, на вулиці Личаківська, 37 у місті Львів. Площа - 85.3 кв.м. Житлова - 31.9 кв.м. Кухня - студія - 39.5 кв.м. Висота - 3.1 м. Квартира складається з: кухні - студії, ізольованої спальні, ізольованого кабінету, гардеробної та санвузла. Переваги: Розумний будинок з клімат - контролем, що автоматизовано керує опаленням, освітленням, кондиціонуванням. Дзвінок з "розумною камерою" на вході. Індивідуальне опалення - котел Baderus. Тепла підлога по всій квартирі. Всюди RGBWW (Red, Green, Blue, White, warm White) підсвітка, також дистанційно можна змінювати колір та яскравість. 80% лампочок - "розумні" та підєднані до системи розумний будинок. Люстра у вітальні та світильник у спальні від Tiffany Lighting (Лондон, Великобританія). На підлозі паркетна дошка з натуральної деревини. Вся плитка в квартирі італійська від Laminam. Всі Тверді Меблі виготовлені під замовлення фірмою Varenycia. Двері прихованого монтажу Varenycia. В шафах, на кухні та острові фурнітура та підсвітка від фірми Blum. Техніка фірми Bosch: холодильник, посудомийна машина, пральна машина та сушильна машина для білизни, духова шафа, варильна поверхня, кавоварка. Кондиціонери Mitsubishi Electric (Split-type) у вітальні, спальні та кабінеті (зовнішній блок на даху будинку). Сантехніка на кухні Franke (є подрібнювач відходів та омивач для склянок). Сантехніка та фурнітура в ванній італійська від фірми Cielo. Є тропічний душ. Система фільтрації та помякшення води по всій квартирі. Для мешканців будинку функціонує власний тренажерний зал. Центр міста Львова. До Площі Ринок 11 хв. пішки (900 метрів) Вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі садки, університети, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, медичні заклади і т. д. Поруч : ТЦ "Роксолана" (850 метрів), Високий Замок (1,4 кілометри), Шевченківський Гай та Кайзервальд (1,5 кілометри). Чудова транспортна розвязка.

Личаківська вул., 37
rieltor.ua
1 - 24 з 406 результатів

Шукай квартиру по локації