Продаж 1кім. вул. Щирецька 30 ЖК Q-4 “Quoroom Avenue” - 7 поверх в 9 поверховій новобудові. - 40 кв.м, квартира з балконом. - Стіни зовнішні: цегла керамічна 250 мм. - Стіни внутрішні міжквартирні: цегла керамічна з тинькуванням. - Перекриття : монолітне , в єдиній схемі каркасу. - Висота стелі: 2,7 м в чистоті від цементної стяжки. - Опалення: централізоване з радіаторами в кожній кімнаті та лічильником обліку тепла. - Наявність ліфта: безшумні, швидкісні ліфти. - Вікна: енергозберігаючі. - Здача початок 2024р. - Продаж згідно договору Переуступки. Агенство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Щирецька вул., 30
rieltor.ua

Ця чудова 1-кімнатна квартира в ЖК "Фамілія" на вулиці Кульпарківській пропонується на продаж. Ось основні характеристики цього житла: Розташування та поверх: Знаходиться на 12-му поверсі з 12-ти поверхового будинку. Повний огляд на вулицю Кульпарківську, а також вигідне розташування на сонячній стороні, що робить квартиру особливо теплою. Площа та ремонт: Загальна площа квартири 50 квадратних метрів. Дизайнерський ремонт з індивідуальним супроводом архітектурного бюро, що робить її дуже стильною та атмосферною. Опалення та комфорт: Індивідуальне опалення з водяною теплою підлогою, двохфункційний газовий котел, інверторний кондиціонер і шумоізоляція забезпечують комфорт та затишок. Якісні матеріали та техніка: Під час ремонту використовувалися тільки якісні матеріали та сантехніка відомих брендів, таких як Franke, Ravak, Hansgrohe, Oli. Вся техніка нова з гарантією від відомих виробників, таких як Samsung, AEG, Bosch. Панорамні вікна та вид: Великі панорамні вікна дозволяють насолоджуватися прекрасним видом на вулицю Кульпарківську. Інфраструктура та документи: Будинок зданий в експлуатацію і має ОСББ. Квартира продається з документами на право власності та всіма підключеними комунікаціями. Ціна 105000 доларів Код:7443 Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль.

Кульпарківська вул., 230
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Залізничному районі за вул. Щирецька Код квартири - #17789517 • 3 поверх з 9; • новобудова; • автономне опалення; • усі комунікації (електрика, вода, каналізація); • загальна площа – 46.85 м2. Квартира продається по переуступці, що заощадить час і гроші при переоформленні власності. Стан квартири – сирець, що є гарною перевагою, адже ви маєте можливість самостійно обрати дизайн інтер’єру та облаштувати простір за вашими потребами. Оселя оснащена автономним опаленням, підведені усі комунікації. Поруч розвинена інфраструктура – супермаркети, відділення пошти, ТЦ "Вікторія Гарденс", зелені зони. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб дізнатись деталі.

Щирецька вул., 30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 1 кімнатна квартира в зданій та заселеній новобудові по вул. Кульпарківська - Наукова ЖК Фамілія - будинок обжитий, поруч усі неохідні магазини, супермаркети, ТЦ Вікторія Гарденс, ринок Південнний, Ашан, Futura Hub, школи, садочки, салони іт.д - зручна транспортна розвязка, до Центру 25 хв їзди - зроблений якісний ремонт, підігрів підлоги, індивідуальне опалення - 2ф котел - комфортне планування : велика ізольована спальня з лоджією , де можна зробити робоче місце і велика кухня вітальня з електричним каміном та панорамним виглядом на місто - є уся необхідна побутова техніка - є вмістка гардеробна, де помістяться усі Ваші речі - санвузол разом - квартира світла, тепла, затишна - на території комплексує є спортивний та дитячий майданчики Можливий торг

Кульпарківська вул., 230
rieltor.ua

Однокімнатна квартира по вул. Щирецька (ЖК Well Home) Секція 6,на стадії забудови . Здача об*єкту 3 квартал 2024 року. Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу. Знаходиться біля ринку Південний. В пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал... Дуже комфортний для проживання район. Загальна площа - 45,86 Житлова площа - 17,77 Площа кухня-вітальня - 16,22 Комплекс пропонує: ігрові та лаунж кімнати, підземний та гостьовий паркінг, зарядку для електромобілів, питну вода з-під крану,консьєрж-сервіс, охорона та відеоспостереження 24/7, власний дитячий садок на території, двір без машин. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецька вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1 кімн. квартири в ЖК Well Home — новий житловий комплекс комфорт-класу у Львові. Спроєктований у скандинавському стилі. Поверх 6/7 ( секція 8). Загальна площа 43.8. Здача будинку 1 квартал 2025 р. Гарний сучасний ЖК, поруч все необхідне, для дітей встановлено сучасний майданчик з різними видами активностей. У кожному підїзді — загальні лаунж-зони та ігрові кімнати. Переуступкаціна 61300 у.о. Без комісії.

Щирецька, 8а
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири в житловому комплексі Фамілія по вул. Кульпарківська, 230 Площа квартири - 44,2м2 Поверх 8 з 10 Ціна 1850$/м2 Право власності. Квартира підходить під ЄОселю. Хороша та світла квартира. Вікна у внутрішній дворик. В квартирі лишається все. Зараз проживають орендарі. Ідеальний варіант як для інвестування, так і для власного проживання. Хороша та розвинена транспортна розвязка: садочок, ТРЦ Вікторія Гарденс, магазини, аптеки та багато іншого. Гостьовий паркінг. Телефонуйте, огляди по домовленості.

Кульпарківська вул., 230А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Well Home (ЖК Велл Хом) Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку Площа 39, 16 м2 Квартира не кутова, сонячна - вікна на південно-західну сторону у внутрішній двір. В квартирі індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. Залита стяжка в житловій кімнаті, стіни поштукатурені, встановлені батареї. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Питна вода з під крана у кожній квартирі. Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу. Дизайнерські холи, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс, власний дитячий садок на території комплексу. Підземний паркінг, зарядна станція для електромобілів. Будинок буде зданий на липень. Секція 7. Вартість - 54 940$ Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецька вул., 8а
rieltor.ua

Продаж квартири у ЖК Q-4 Quoroom Avenue (Q-4 Кворум Авеню) Львів вул. Щирецька, 30 Затишна квартира на 5-у поверсі з метражем 40,4 м.кв Характеристика приміщення: стан квартири: потребує ремонту/ без ремонту / ремонт не завершений • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: штукатурка Підлога (покриття): стяжка Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка Зовнішня обробка: пофарбовано (фарбування) Комунікації: газ: є • Телебачення: немає • інтернет: немає • телефон: немає • вентиляція / кондиціонування: немає (природна) Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • окремий вхід: немає

Продаж квартири у ЖК Q-4 Quoroom Avenue, вул. Щирецька, 30
olx.ua

Продаж 1 квартири у будинку комфорт класу ЖК Well Home вул. Щирецька 8 Заг . площа 40м2 ( після заключних замірів ) . Продумане планування , з кухні вихід на лоджію . СВ суміжній . Квартира світла . 2 поверх з 7 Індивідуальне опалення. Несучі стіни поштукатурені , стяжка залита лише у кімнаті , двофункційний котел та радіатори . Стіни з керамоблоку . У будинку підземний паркінг , внутрішній двір без машин з сучасними дит. майданчиками та зонами для відпочинку . Будинок зданий , можна підписувати право власності . Наразі продаж по переуступці. Ціна 59 тис. дол. ( можливий торг ) За додатковою інформацією звертайтесь Ірина 09******29 Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж квартири в ЖК Велл Хоум
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж 1кімнатної квартири 46.85 кв. м. ЖК Q-4 Quoroom Avenue на вул. Щирецька 30. Ціна: 62500$ Продаж по переуступці в зданій новобудові. В будинку всі комунікації підключені, поштову адресу присвоєно. Право власності можна оформляти вже. Для додаткової інформації - телефонуйте.

Продаж 1к квартири (46.85м2) ЖК Q-4 Quoroom Avenue
olx.ua

Щирецька,30 6 секція, квартира з виглядом в бік Нової лінії та в двір Просторий санвузол та кухня з балконом в бік внутрішнього двору Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири, опалення індивідуальне будинкове, дахова котельня Без комісії, від забудовника!

Продаж 1 кімнатної квартири 46.9 кв.м. по вул. Щирецька
olx.ua

Продаж 1кімнатної квартири в ЖК Quoroom Avenue Щирецька 30 5/9 Вигляд в бік нової лінії Здача на весну 2024 Максимальне наповнення від забудовника Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири Продаж по переуступці, оплачує власник Покази в зручний для вас час Додатково оплачується комісія АН 42/16/13 1340$ за метр 55500$

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Quoroom Avenue
Щирецька 30
olx.ua

ЖК Q-4 Quoroom Avenue Продам по переуступці квартиру в зданій новобудові. Комунікації підключені, поштову адресу присвоєно. Право власності можна оформляти вже. Більше деталей за тел.

власник
Продаж 1к квартири 46.85 кв. м. на вул. Щирецька 30
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК Skyfall. Здача будинку в експлуатацію 2 кв. 2024 р. Терміново продаються п"ятикімнатна квартира у Львові по вул. Яцкова. Вартість 1250 у.о. за кв. м. Можлива єОселя. Площа 132, 145 та 167 кв. м. Квартири знаходиться на 9-му поверсі. Дворівневі. Індивідуальне опалення. Новобудова здана в експлуатацію і заселена. Ідеально розвинута інфраструктура: дитячі садочки, школи, супермаркети, Краківський ринок. В пішій доступності центр міста Також в пропозиції є 2-о, 3-и та 4-ти кімнатні. Покази в будь-яку зручну для Вас годину. Будинок побудований. Наразі ведуться внутрішні роботи. Можна вже робити ремонт. В пропозиції є одно, дво, три та чотирикімнатні квартири. А також квартири з терасами. Унікально розвинута інфраструктура - садочки, приватні навчальні заклади, ресторани, кафе, коворкінги, магазини взуття і одягу, супермаркети, ТЦ, спортзали, басейн, банки та багато іншого необхідного для комфортного проживання. Будинок з подвірям без машин - це унікальний та сучасний за своїми характеристиками та безпекою простір. Розташування: вул. Щирецька, 55.ТЦ "Південний": 3 хв. пішки. ТЦ "Victoria Gardens": 9 хв. пішки. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: керамоблок. Утеплення: мінеральна вата. Опалення: індивідуальне (газовий котел в квартирі). Кількість квартир: 68. Підземний паркінг.

Однокімнатна квартира новобудова поряд зі Скнилівським парком
olx.ua

Продаж від власника 1 кім. кв-студіо у новобуді Фамілія( Victoria Garden)/ Кульпарківська 230а-(реальні фото квартири) ◼️ Новобудова, 64 м2. 3поверх ◼️ опалення індивідуальне ◼️ панарамні вікна з краєвидом на місто ◼️ одна окрема ізольовані кімнаті ◼️ кухня студія ◼️ санвузел суміжний ◼️ у прихожій велика шафа ◼️ вмонтована кухня, вся побутова техніка. Парковка біля будинку .Поруч дитячий майданчик , школа .Розвинена інфраструктура району (супермаркети, боулінг, ресторани ,магазиниVictoria Gardens , Південний ринок, школи, дитячий садок. До центру 20 хв. РОЗГЛЯДАЮ: Є оселя Власник

власник
Продаж 1 кім. кв-студіо у новобуді Фамілія( Victoria Garden)
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири у зданій Секції ЖК Well Home вул. Щирецька,8а. Заг. площа 41.5 м2 . Компактна вхідна зона - 4.59 м2 з нішею для шафи. Санвузол спільний- 4.03 м2 . Велика кухня вітальня - 17.71 м2 . Ізольована кімната - 13.36 м2 з виходом на відкритий балкон- 1.36 м2 . Індивідуальне опалення. Встановлені радіатори. Стяжка лише у кімнаті. 4 поверх з 7 . На поверсі 4 квартири . Вікна на південну сторону. Вже функціонує ОСББ. Одна з кращих локацій у Франківському районі. Поблизу Нова лінія, р-к Південний, ТРЦ Вікторія Гарденс, безліч комерції, школа, садки, зупинка громадського транспорту. Для колег без сп Ціна - 64 000 $

Продаж 1- кім квартири в зданій новобудові вул. Щирецька
olx.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири з неймовірним краєвидом в ЖК Фамілія. В квартирі виконано якісний ремонт, індивідуальне опалення. Квартира з просторою кухнею, та ізольованою кімнатою, яка обєднана із заскленою лоджією . Продається з вмонтованими меблями і технікою. ЖК Фамілія оснащений дитячими та спортивними майданчиками, гостьовими паркінгами , гаражними боксами та комерційними приміщеннями. ЖК розташований у чудовій локації , поруч торговий центр, школи та садочки. Чудове транспортне сполучення. Телефонуйте, домовимось про огляд!

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом можна під єОселю
olx.ua

Код об`єкта: 265926. АН "Атланта".Однокімнатна квартира по вул. Щирецька (ЖК Well Home)Будинок збудований.Здача об*єкту 3 квартал 2023 року.Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу.Знаходиться біля ринку Південний. В пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens".Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розв`язка, парк, басейн, спортзал... Дуже комфортний для проживання район.Комплекс пропонує:ігрові та лаунж кімнати, підземний та гостьовий паркінг, зарядку для електромобілів, питну вода з-під крану, консьєрж-сервіс, охорона та відеоспостереження 24/7, власний дитячий садок на території, двір без машин.Телефонуйте для більш детальної інформації!Код об`єкту: 265926

Щирецкая улица, 4, Франковский, Львов, Львовская 55500.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Велл Хом (ЖК Well Home) Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку Площа 39, 16м2 Вартість 55 200$ В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел 24кВ, чорнова стяжка. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Здача будинку влітку 2024 року. Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецкая улица, 28, Южный, Львов, Львовская 55200.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Велл Хом вул. Щирецька ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Квартира знаходиться на 6 поверсі 10 секції, має загальну площу 46, 35 м2. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, 0 цикл, чорнова стяжка. Зручне транспортне сполучення, розвинута інфраструктура, поруч, ринок Південний, ТЦ Вікторія Gardens. Також, можна придбати місця у підземному паркінгу! Здача квартири 1 квартал 2025 року. Вартість - 64900$ Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном

Щирецкая улица, 8А, Франковский, Львов, Львовская 64900.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Велл Хом (ЖК Well Home). Квартира знаходиться на 7 поверсі 7-ми поверхового будинку. Площа 45.65м2 Вартість 61 180$ Без комісії для покупця В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел 24кВ, чорнова стяжка. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Здача будинку в липні 2024 року. Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ Victoria Gardens. Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецкая улица, 28, Зализнычный, Львов, Львовская 61180.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться на 3 з 7 поверсі в 8-й секції у новобудові комфорт-класу ЖК "WELL HOME", загальною площею 45 / 15,9 / 13 м2 Планування: коридор 5,1 м2., кухня 13 м2., санвузол 4,1 м2., спальня 15,9 м2., лоджія 1,6 м2., гардеробна 5,5 м2. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, 0 цикл, чорнова стяжка. ЖК “WELL HOME” це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Зонування двору: зарядки для гаджетів, двір без машин, зручні вуличні меблі, ігрове багатофункціональне обладнання, сучасні тренажери та турніки, прорезинине покриття майданчика. Інфраструктура поруч: ТРЦ "Victoria Gardens" - 600 м., ТВК "Південний" - 450 м., спортзали та тенісні корти - 700 м., школи - 1 300 м., дитячі садочки - 550 м., Скнилівський парк - 900 м., відділення нової пошти - 450 м., транспортна зупинка - 250 м., оперний театр - 5,6 км. Здача квартири 2 квартал 2025 року. Вартість: 60 340$ або 1340$ / м2. Без комісії для покупця. Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном: +38 09*********63 Віктор Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів.

1 кім квартира 45 м2 за 1340$/м2 на вул. Щирецька
olx.ua

Продається квартира на вул. Щирецька, ЖК Well home. Є можливість обрати 5, 6, 8 поверх. 10 секція. Здача відбудеться в 2025 році.;Також є варіанти 2-х та 3-х кімнатних квартир з різними плануваннями. Наявна можливість розтермінува ння. В квартирі є стяжка, стіни поштукатурені, двері броньовані, батареї преміум класу, всі лічильники та автономне опалення. Дизайнерські холи, чудова прибудинкова територія, гарна інфраструктура (поруч Victoria Gardens), парк, спортокомплекси, базар.

Продаж квартир в новобудові на вул. Щирецькій
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів