Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в збудованому будинку ЖК Софіївка по вулиці Угорська , місто Львів. Квартира розташована на 6 із 10 поверсі. Індивідуальне опалення. Будинок зданий. Загальна площа 46 м.кв., житлова 16 м.кв.. кухня студія 17.50 м.кв. Балкон. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишину і затишок. Дана секція єдина з закритим подвірям. Також є можливість за додаткову оплату придбати паркомісце. Власний дитячий майданчик. Код обєкту 13382.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Агентство UA. estate пропонує придбати 4-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * цегляний будинок,огороджене подвіря альтанка,мангал на подвірї * індивідуальне опалення, кондиціонер * кухня + 4 окремі кімнати * якісний ремонт * меблі та техніка, інтернет * гарна інфраструктура, приємні власники. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Червоної Калини просп., 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Агентство UA.estate пропонує придбати 1квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * центральне опаленя * кухня+ 1 кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-969-783.

Литвиненка С., 2
rieltor.ua

Квартира складається з великої кухні-вітальні, двох спалень +1, двох санвузлів, трьох балконів та великого передпокою. У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину. ✅ Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку. ✅ Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток. ✅ Продумана Кухня: гранітна стільниця, 2 рукомийники з сенсорними кранами, рухомий острівець, фурнітура Blum, варильна поверхня і духовка Hansa, посудомийка Siemens, великий холодильник. ✅ Велика ванна кімната: велике джакузі з двома кранами, сантехніка Hybner та Impress , LED -освітлення з багатьма режимами роботи та функцією віддаленого управління, сенсорні датчики. ✅ Менша ванна кімната: душова кабіна, туалет, рукомийник, вбудовані місця для зберігання, LED -підсвічування, сенсорні вимикачі. ✅ Спальня 1 з великим ліжком, вбудованими шафами та нішами для зберігання речей, великим панорамним вікном і балконом, а також з даховими вікнами. Спальня 2 з вбудованою шафою. Стелі покриті липовою вагонкою без жодного сучка. ✅ Ніша (2-ий рівень) з ліжком і двома вікнами балконного типу, що відкриваються на дах. Можна облаштувати затишний кабінет, кімнату для читання або ж третю спальню, щоб насолоджувати зоряним небом. ✅ Лоджія з облаштованою пральнею і місцями для зберігання. Пральна машинка Bosch, є місце для сушилки. ✅ Закрита прибудинкова територія з відеоспостереженням. У квартирі є сигналізація. ✅ Спокійна зелена вулиця, поруч парк "Залізні води". Розвинена інфраструктура: поруч з будинком знаходиться школа, на нижньому поверсі - приватний дитсадок, а у радіусі 500 м. - ще 2 школи і 2 дитсадки. Поруч магазини, аптеки, автобусна зупинка.

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 11Б
rieltor.ua

Продається розкішна двоповерхова квартира в ЖК "Софіївка", Львів Основні характеристики: Житловий комплекс: ЖК "Софіївка" Тип квартири: Двоповерхова Стан: Сучасний дизайнерський ремонт з найякісніших матеріалів Площа: 150 м.кв Переваги квартири: Сучасний ремонт: Виконаний з використанням високоякісних матеріалів. Повний набір техніки: Всі необхідні побутові прилади від відомих світових брендів. Підігрів підлоги: Підігрів по всій квартирі для максимального комфорту. Кондиціонери: Встановлені в кожній кімнаті, забезпечуючи ідеальний мікроклімат у будь-яку пору року. Газовий гриль на терасі: Ідеальне місце для приготування стейків і овочів на свіжому повітрі. Розташування та планування: Перший рівень: Кухня-вітальня з виходом на 2 засклених затишних балкона Гостьовий санвузол Спальня Другий рівень: Дві спальні Санвузол Пральня Велика тераса з прекрасним видом на місто та грилем Нульовий рівень: Паркінг Унікальні особливості: Деревяна підлога та керамічна плитка з підігрівом: Затишок та комфорт на кожному кроці. Примусова вентиляція з рекуперацією: Завжди свіже повітря без пилу та змін температури. Просторі кімнати: Ідеально для роботи, відпочинку та гри. Чому ЖК "Софіївка"? Розвинена інфраструктура: Приватна школа, безліч кавярень, магазинів, відділення пошти та банку прямо на території комплексу. Відмінна транспортна розв’язка: До центру Львова – всього 10-15 хвилин громадським транспортом. Ціна 320000 доларів Код:8359

Угорська вул., 14
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Камянецька, 20. Кількість кімнат - дво-кімнатна квартира. Поверх - 1 з 2. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 46 м2, житлова - 29 м2, кухня - 8 м2. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Опалення - центральне, наявна колонка на гарячу воду. Санвузол - суміжний. Особливості даної квартири - це те, що квартира дуже тепла, суха і світла. Під будинок є відокремлена своя територія + невеличка коморка. Хороша ціна, що робить її ідеальним варіантом як під інвестицію так і для власного проживання. Поруч з будинком: Школа, Аптека, відділення нової пошти №30, супермаркети, Офіси великих ІТ компанії (EPAM), парк. Код обєкта: 1913

Камянецька вул., 20
rieltor.ua

До вашої уваги продається квартира в клубному будинку в мальовничому куточку Львова (Новий Львів)Загальна площа 181 м2. Квартира складається з :спальні,камінної,кухні-студії,дитячої та кабінету.Є 2 санвузли.А також 2 тераси.Індивідуальне опалення.Наявна вся побутова техніка та меблі. Є у власності 3 сотих землі біля будинку для відпочинку.Власне паркомісце.

Мирного Панаса вул., 45
rieltor.ua

Сучасна та стильна однокімнатна квартира в новобудові! Новий Львів , вулиця Тернопільська. Комфортний пʼятий поверх , в десятиповерховому цегляному будинку. Загальна площа 46,1 ; житлова 18,4 кв. метрів Квартира з євроремонтом, старалися, робили для себе, з душею. В квартирі залишаються всі меблі та техніка, яку бачите на фото. Все нове, на гарантії. Опалення індивідуальне, газове! Тепла підлога по всій квартирі від котла (в спальні для якісного сну-радіатор). Встановлено кондиціонер на випадок жаркого літа, як зараз. Квартира дуже світла і тепла. Працює ліфт. Встановлені камери. Підключені всі комунікації. Живуть сусіди. Це комфортний житловий комплекс для проживання. Облаштована територія біля будинку. Поруч супермаркети, кіоски , магазини , відділення банку, аптеки, парк, зупинка транспорту, школи та садочок. В будинку капітальний, великий підземний паркінг. Переуступка , відразу можна робити право власності! Покази в зручний для вас час. Вам дуже сподобався квартира , залишилось домовитись про перегляд. Телефонуйте сьогодні.

Тернопільська вул., 46
rieltor.ua

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС. Новобудова. Є-ОСЕЛЯ, безготівковий розрахунок. Авторський ремонт в стилі «МОДЕРН». Без оплати % Агенція нерухомості «FERENC agency» пропонує на продаж квартиру по вулиці Тернопільська 21, місто Львів. Без оплати %. Продаж 3-х кімнатної квартири з сучасним ремонтом в новобудові. Просторі та світлі кімнати, сучасне планування, розкішні меблі та нова побутова техніка. Тепла підлога, кондиціонування, посудомийна машина, пральна машина автомат із функцією сушка, регулятори на батареї, індивідуальне газове опалення. Дві окремі спальні із ліжками. Окрема студійна зона кухні з правильним плануванням та функціонуючою вбудованою побутовою технікою відомих виробників. Окрема робоча зона, вбудовані шафи купе по усій квартирі, комплектація квартири для проживання (нова постіль, посуд, побутові дрібниці, які створюють атмосферу затишку та комфорту). Новий ремонт 2024 року. Авторський ремонт виконаний за дизайнерським проектом в стилі «Модерн». Житловий Комплекс має свою інфраструктуру: свій дитячий майданчик, спортивна площадка, продуктові магазини, салон краси та спортзал, аптека. На території комплексу розташований підземний паркінг (на 200 паркомісць). Паркова зона в пішій доступності. Навчальні заклади в 10 хвилинах від Житлового Комплексу. До центру міста 20 хвилин, Львівський Оперний Театр, Площа Ринок, зупинка транспорту розташована в 5 хвилинах пішим ходом від новобудови. Продаж квартири можливий по безготівковому розрахунку та державним програмах фінансування. Усі комунальні послуги оплачені. В квартирі ніхто не прописаний. Документи готові до продажу. Оглянути квартиру можна по домовленості. Вартість продажу: 150 000 дол. Комісія агенції 0% Агенція нерухомості «FERENC agency» Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

можливий продаж по єОселя
Тернопільська, 21
rieltor.ua

квартира двоярусна, дві ізольовані спальні+ кухня вітальна, дві ванних кімнати, ремонт меблі техніка, вільна, покази в любий час. Фото реальні. Зареєстрованих у квартирі нема. Продаж без заміни, швидкий. Оплення-своє двоконтурний котел. Ліфт в будинку відсутній, піднімаємось ножками по сходах. КЛЮЧІ показ в зручний час. Можливий розрахунок на рахунок гривня по курсу.

Тернопільська, 4
rieltor.ua

Продаж 2кім в новобудові по вул. Угорська ЖК Мальви. Зроблений якісний ремонт. Квартира знаходиться на 3/10 поверсі.Загальна площа квартири - 64кв.мОпалення-індивідуальне газове.Підігрів підлоги у ванній кімнаті.Квартира продається з меблями та побутовою технікою.На балконі є кладовка АН Golden city 0971765573 Надія

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в зданій новобудові по вул. Угорська 14 Дана секція здана і заселена 3 роки тому . В квартирі стяжка, стіни поштукатурені Індивідуальне опалення двохфункційний газовий котел. Балкон

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Енергетична Квартира площею 43.3 кв.м. знаходиться на першому високому поверсі, зроблений ремонт, замінені всі комунікації. Меблі і техніка лишаються по домовленості. Квартира двостороння, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, є великий балкон. Центральне опалення, підігрів підлоги у коридорі і кухні. Будинок цегляний, знаходиться у тихому зеленому районі. Поруч Стрийський парк. Телефонуйте за детальною інформацією

Енергетична вул., 16а
rieltor.ua

Продам 3-к кв-ру,вул. Героїв Крут 5, проект від ДанБуд.Сокільники proekt vid DanBud. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3му поверсі, 3-х поверхового будинку. Загальна площа - 114 кв.м., житлова площа 50 кв.м., кухня - 40 кв.м., три роздільні кімнати. Сучасний дизайн проєкт, квартира є зі змінами в плануванні , на першому поверсі нас зустрічає велика простора кухня-студія, повністю омебльована, кухня виконана з комбінованих матеріалів фарбований МДФ та преміальний ДСП, якісна фурнітура, все на дотягах, повністю вбудована техніка, прихований вмісткий холодильник та морозильна камера фірми Samsung, велика мийка, та вбудована посудомийка Bosch розміром 600, газова варильна поверхня преміальної серії фірми gorenje, вбудована витяжка, також комплект вбудованої техніки мікрохвильова та духова шафи, стільниця виконана з дуба, та багато іншого.Опалення: Індивідуальне газове.Авторський ремонт,право власності,квартира в середині будинку "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 159 тисяч. доларів., агентські послуги 3.5%. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-823-063.

Героїв Крут вул., 5
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Пропозиція продажу 2-кім. квартири + велика кухня-студіо в новобудові преміум класу на Новому Львові, будинок обжитий. Прекрасний район з добре розвиненою інфраструктурою: поруч три парки (Стрийський, Залізні Води і Снопківський), трамвайні лінія Сихів-ценр-ж/д вокзал, офіси найбільших ІТ-компаній України: Epam, Global logic, Perfectial, а також офіси: Nestlé та British american tobacco. В квартирі 0-й цикл: розведене опалення, залита стяжка, розведена електрика. Три балкони.

Камянецька вул., 24а
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Мишуги . Поруч 2 парки - парк Залізна Вода і Стрийський парк , близько до центру Квартира без ремонту , меблі . Балкон . Поруч магазини

Мишуги вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЮ Затишна дворівнева квартира в спокійному районі! В квартирі 5 ізольованих кімнат на 2 рівнях, та на кожному з рівнів є санвузол. Дизайнерський ремонт та якісна техніка по всій квартирі! Індивідуальне опалення дозволить Вам контролювати температуру в квартирі, коли Вам зручно. Будинок знаходиться поруч з 2 великими парками для спокійних прогулянок! Позаду будинку розташована велика приватна школа MRIY DIY. В будинку створене ОСББ. Всі необхідні магазини та заклади харчування знаходяться в пішій доступності. Транспортна розвязка просто чудова - велика кількість транспорту, яким можна дістатися до будь-якої точки Львова! Номер обєкта 336124 Вартість квартири - 350.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продам 3-кім.квартиру вул. Героїв Крут 4а, ЖК Копаньйон від Ріел Важливо ! Розглянемо продаж під іпотеку Є-Оселя Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 78 м.кв., житлова - 40 м.кв., кухня - 11.20 м.кв. Зданий ,право власності більше 3-ох років, опалення-котел. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 127 тис доларів, Агентські послуги 3.5 %

Героїв Крут вул., 4А
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, в новобудові по вул. Угорська 14, ЖК Мальви. Чудова інфраструктура. Все, що необхідно для комфортного життя знаходиться дуже близько - поруч зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок, супермаркет. Житло знаходиться на 11му поверсі, 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 82 кв.м., житлова площа 59 кв.м., кухня - 16 кв.м. Опалення: індивідуальне. Стан - після забудовників. Агенція нерухомості KvartiraNova має можливість консультувати наступними мовами: ukr., eng., rus. Вартість квартири 76,5 тис. дол., агентські послуги 3,5%.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продається 1к квартира ЖК вул. Тернопільська 21, забуд Новий Львів ZHK vul. Ternopilʹsʹka 21 zabud Novyy Lʹvi Квартира знаходиться на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа – 43 м.кв., житлова - 22 м.кв кухня – 13 м.кв Квартира сонячна, не кутова.В квартирі зроблено ремонт( не завершений), є гардеробна,з меблів залишається шафа-купе. Засклений балкон. Можна зробити перепланування, квартира-студія. Будинок зданий (2019р.), заселений. Ліфт працює, перспективний,затишний район. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 69.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Тернопільська вул., 21
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру, вул. Тернопільська 9 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 33 м.кв., житлова - 20 м.кв., кухня - 6 м.кв. Однокімнатна квартира, в будинку з цегли 1965 року. Чиста, світла, дуже тепла. Центральне опалення. Є газ, бойлер на гарячу воду. До квартири додається підвал. Квартира знаходиться в чудовому районі Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 45 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Тернопільська вул., 9
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру,вул.Героїв Майдану 1 ЖК Авалон Холідей Avalon ZHK Avalon Kholidey Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 8-ми поверхового будинку. Загальна площа - 40.54 м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 19.54 м.кв. Секція 19. Здача 4 кв. 2025 р. Продаж по переуступці.Опалення: котел.0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Героїв Майдану, 1
rieltor.ua

Продам 2к квартиру вул. Угорська,14 ЖК Софіївка забудовник будівельна компанія «Т.В.Д.» Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 8му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 73 кв.м., житлова площа 40 кв.м., кухня - 22 кв.м. Ремонт робився для себе. Є невеличка гардеробна . На балконі є кладовка . Опалення індивідуальне,підігрів підлоги у коридорі та ванній кімнаті,поміняні панорамні вікна! Продається з побутовою технікою та меблями! Будинок повністю заселений! Закрита територія та охорона на подвірʼї. Ведеться відеоспостереження. ,є котел,право власності Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 150 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-790-099.

Угорська вул., 14
rieltor.ua
1 - 24 з 217 результатів