Стильна квартира з якісним ремонтом. 3/3 пов. 54,4/34,7/14,3 кв.м. Зроблений капітальний ремонт даху та горища у 2023р. Висота стелі 3,35 м. Вхід парадний. Вікно та балкон з кімнат виходять на фасад. Вікно кухні у внутрішній дворик. Опалення - індивідуальне газове. Кухня - побутова техніка європейських виробників (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, холодильник). Ванна- душ, гігієнічний душ( Hansgrohe, Villeroy&Boch), пральна машина. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Простора кімната з балконом та видом на сквер. Окрема спальня з великою вбудованою шафою. Гарна пропозиція як для власного проживання так і під оренду.

пекарська, 35
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у преміум-класі ЖК Globus Premium Місцезнаходження: вул. Героїв Маріуполя (Козланюка), Львів, поруч із парком Шевченківський Гай. Основні характеристики: - Поверх: 4 із 7 - Загальна площа: 52 м - Житлова площа: 24 м - Кухня: 12 м Особливості квартири: - Індивідуальне опалення - Простора гардеробна - Затишна лоджія - Ліфт у будинку - Закрита територія з охороною Стан будинку: - Будинок зданий, сусіди вже роблять ремонти. Код обєкту : 13638. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та сучасні зручності. Живучи в цьому престижному районі, ви зможете насолоджуватися тишею паркової зони та одночасно мати зручний доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості! ХАРАКТЕРИСТИКИ

Героїв Маріуполя вул. (Козланюка), 17
rieltor.ua

Розкішна квартира на першому поверсі сучасного ДК Новий Львів. Шість просторих кімнат, кухня-студія. Панорамні вікна та висока стеля створюють надзвичайну атмосферу простору, наповненості світлом та позитивом. Просторий балкон, де можна буде відпочити із філіжанкою запашної кави. Готовий стильний дизайнерський проект - розроблений під ключ. Квартира застрахована. Під будинком паркінг, куди веде ліфт. За квартирою закріплено два паркомісця. Опалення індивідуальне (двухконтурний газовий котел). Квартира ідеально підходить як для проживання, так і під офіс. Будинок знаходиться в центрі Львова , проте в оазі зелені - навколо затишно та спокійно. Поруч є все необхідне для комфортного життя - повністю розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Мечникова вул., 39А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Лисенка 22ц Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 3/3 Польський будинок із залізобетонними сходами. Тиха вулиця. До центру пішки 12 хв. Біля будинку можна зручно паркувати авто. Дві ізольовані кімнати на дві сторони. Автономне опалення. Залишаються меблі та побутова техніка. Прекрасний вигляд на Храм Івана Златоустого. Телефонуйте!

Лисенка вул., 22ц
rieltor.ua

Вишукана дворівнева квартира в будинку австрійської забудови. Будинок на 6 квартир, розташований на нещодавно відремонтованій вулиці Личаківській (Верхратського) у місті Львові. В квартирі 7 кімнат, чотири санвузла, дві кухні та два балкони. Загальна площа помешкання становить 302 кв.м., житлова 157,7 кв.м., площа кухні на першому рівні 17,2 кв.м., площа кухні-їдальні на другому рівні = 60,7 кв.м.. Висота стелі на першому рівні 3,50 м., на другому 3,10 м. Перший рівень квартири складається з: трьох ізольованих кімнат, прохідної кімнати, коридору, двох санвузлів, кухні, котельні, двох балконів та сходів на другій рівень. Другий рівень: три ізольовані кімнати, кухня-їдальня, два санвузла. В квартирі дотримана автентичність, чимало зусиль витрачено задля реставрації меблів 18 ст. В одній з кімнат знаходиться діючий камін на дровах. Підлога вистелена бамбуковою дошкою. Наявний підігрів підлоги в санвузлах. Квартира опалюється двома газовими котлами. Вихід на другий рівень здійснюється дубовими сходами. Побутова техніка на кухні преміумкласу, духова шафа "Ariston", холодильник "Whirpool", газова плита "Ariston", котел "Ariston", вмонтована посудомийна машина "Bosh". Кухонні меблі - вибілений дуб. В помешканні встановлена сигналізація. Затишна вулиця та розвинена інфраструктура, 12 хв пішки до памятника Королю Данилу, поруч медичний університет, університет ветеринарної медицини. Код обєкта: 138.

Верхратського вул., 15
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Личаківська. Австрійський будинок. Утеплений фасад по периметру. Гарний житловий стан. Встановлено металопластикові вікна. Перевагою є індивідуальне опалення, а саме двофункційний котел і додатково встановлено піч-камін. Із квартири є вихід на горище, яким користується лише ця квартира. Є можливість зробити дворівневу квартиру. Дах перекритий. Також додатково є підвал. Вагомим плюсом цього обєкта є великий засклений балкон площею 8,5 м.кв., з якого відкривається краєвид в тихий зелений двір. Гарне місцерозташування будинку. Поруч Шевченківський гай, ботанічний сад, сквер. До центру 20 хв пішим ходом. Розвинена інфраструктура. Неподалік є школи, садки, ринок, супермаркети. Огляди можливі в будь-який час. За додатковою інформацією прошу звертатися за телефоном.

Личаківська вул., 127
rieltor.ua

Продаж 3 квартир-студій з сучасним ремонтом по вул. Чернігівській Шукаєте можливість інвестувати в готовий бізнес і отримати стабільний дохід? У нас є для вас вигідна пропозиція! Продається готовий бізнес - 3 кімнатна квартира, розділена на 3 окремі квартири-студії зі стильним ремонтом. Кожна студія має свою власну ванну кімнату, кухню та комфортне просторе житлове приміщення. Цей вигідний інвестиційний обєкт дозволить вам отримувати стабільний дохід від оренди. Знаходиться у зручному місці з великим потенціалом орендного попиту. Австрійський будинок, розташований на початку Чернігівської вулиці(бічна Личаківської).Фасадні вікна виходять на зелену зону. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону та записуйтесь на перегляд.

Чернігівська вул., 6
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири з дизайнерським ремонтом в Личаківському районі, вулиця Лисенка, місто Львів. Загальна площа 89 кв. м. Житлова площа 41 кв. м. Площа кухні 35 кв. м. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5 поверхового будинку та складається з просторої кухні вітальні з каміном з індивідуальним опаленням, холодильником, посудомийною машиною, батьківської спальні з двоспальним ліжком та шафою купе, дитячої кімнати, великого санвузла із душем та джакузі. Розвинута інфраструктура, поруч школа, садочок, парк Знесіння. До Оперного театру 25 хвилин пішки. Є відео. Код обєкта: 13520.

Лисенка вул., 38
rieltor.ua

Продаж 4 км квартири по вул. Ю. Руфа. Чудова пропозиція в ближньому центрі Львова для комфортного проживання. Загальна площа 154 м2, житлова 94 м2, кухня 22 м2. Австрійський будинок. Залізобетонне перекриття! Кодовий замок в підїзд. Деревяна сходова клітка в чудовому стані. Обслуговує ОСББ. Індивідуальне опалення-газовий котел, підігрів підлоги. Підвал додається з додатковим баком та насосом для підсилення тиску подачі води. Вхідна група містить дві великі шафи для особистих речей. Коридор оздоблений красивими вітражами з підсвіткою. Візерунки кольорової гами вражають естетичним ефектом. Три ізольовані кімнати виходять на південну сторону вул. Ю. Руфа. З великої вітальні вихід на відкритий балкон. Четверта кімната за дизайнерським планом налічує два гардеробних відділи, в одному з яких є сейф. З цієї кімнати виходимо на відкритий балкон у внутрішній, тихий дворик. Балкон з кімнати зручно переходить до кухні. Простора кухня містить всю необхідну побутову техніку: посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, газова поверхня. Невеличка комірка. Два роздільних санвузли. Ремонт виконаний з високоякісних матеріалів. Балкони в безпечному стані. Підїзд чистий, світлий, сухий. Локально розвинутий та насичений інфраструктурою район. Поруч зупинка транспорту, садочки, школи, аптеки, лікарня, ринок, клініки, лабораторії, кафе. Телефонуйте за деталями!

Ю.Руфа, 15
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в центрі Львова, вул. Зелена 35! Квартира знаходиться в польському цегляному будинку, на 3 поверсі з 3х. Над квартирою є мансарда. Загальна площа - 38м2, житлова - 23м2, кухня - 12м2. Висота стелі - 3,57м2. Вхід у квартиру НЕ по балкону! Є тихий внутрішній дворик. Перекриття - дерев’яне. Сходи - дерев’яні. Опалення пічне газове, є колонка газова на воду. Є лічильник на електрику та газ. З документами все гаразд, забезпечено швидкий продаж! Ціна: 45500$. Для реального покупця - реальний торг. Показуємо в будь-який зручний для вас час.

Зелена вул., 35
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3 кім квартиру по вул.Зелена, район Водоканалу. Загальна площа 58 м2, кухня - 10 м2. Поверх 2/5. Квартира складається з трьох кімнат, дві ізольовані, а третя прохідна і об"єднана з кухнею. Санвузол роздільний, ванна. Опалення індивідуальне, газовий котел, є підігрів підлоги. Квартира продається з меблями та технікою. Район з розвиненою інфраструктурою, піша доступність до центру міста. Вартість квартири 75000$.

Зелена вул., 73
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в чудовому р-ні Львова. Вулиця Крупярська , бічна вул. Личаківській . Поруч Шевченківський гай, Кайзервальд, Парк Знесіння. До центу міста 15 хвилин. Зручна транспортна розв’язка: зупинка трамваю та маршрутних автобусів. У пішій доступності магазини, школи, навчальні заклади, дитячі садки. Загальна площа квартири 67 м.кв. Цегляна чешка. Поверх 1/9. Три ізольовані кімнати, коридор, кухня - 9 м. Відокремлені санвузли, душова кабіна. В квартирі центральне опалення та газова колонка на гарячу воду. Якісний ремонт, МП вікна, великий балкон-лоджія та підвал. У дворі є можливість паркування для мешканців будинку. Деякі меблі залишають (вартість до обговорення). Вікна квартири виходять у внутрішній двір. Квартира тепла у зимовий період, влітку - не спекотно. Вартість продажу 92000 у.о.

Крупярська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири вул. Вишенського Заг. площа 96м2 Пов. 1/3 Квартира знаходиться в ідеальній локації для діючого хостелу, клініки або проживання. Будинок 1908 року, побудований за проєктом Адама Опольського в стилі романтичного модерну. Вхід в квартиру та вікна фасадні. В квартирі проведено нові сантехнічні труби, зроблено гідроізоляцію підлоги ( утеплено екструдованим пінопластом та залито стяжку), стіни з польської цегли ( штукатурку знято). Вікна замінено на металопластикові. Опалення індивідуальне газове, встановлено лічильники на газ, світло, воду. Димохід загільзований. З квартири є окремий вихід в озеленений двір. Вартість 107000$

Вишенського вул., 11
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 70.2 м2 в цегляній малоповерховій будівлі польської забудови у ближньому центрі за вул. Харківська (Личаківський р-н). Код квартири - #22958097 • 2 поверх з 3; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • 2 балкони; • Ремонт; • Підвал; • укриття. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено індивідуального опалення від газового котла, виконаний сучасний євроремонт з використанням якісних будівельних матеріалів. Двохстороння квартира має 2 окремі входи та роздільне планування – 2 окремі спальні кімнати, дитяча кімната та простора кухня 17 м2. Сумісний санвузол з ванною, пральною машиною, сушаркою для рушників та якісною сантехнікою. Продається з меблями та технікою повністю готова до проживання. Додатково є підвал. Фасад та під’їзд будинку відремонтовані. Велике укриття з входом із будинку. Прилегла територія з двориком безпечним для прогулянок з дітьми. Гарний район: поряд Шевченківський гай, Винниківський ринок. До центру 10 хвилин пішки, тиха вулиця і чемні сусіди. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-74-m2-z-remontom-io-ta-meblyami-za-vul-harkivska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Харківська вул., 7
rieltor.ua

Терміново Продається 2к квартира на 5 поверсі, 75м2 в районі Погулянки, по вул. Мечникова. Код квартири #27833831 Клубний будинок, знаходиться в тихому непроїздному місці, подвіря облагороджене бруківкою. У квартирі гарне і просторе планування, відкритий балкон з скляним поруччям. Панорамні вікна, розведена електрика. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Мечникова вул., 38
rieltor.ua

Продаж 2к квартири , загальною площею 77м2 в ЖК Личаківська 86, в 10 хв від Площі Ринок . Код квартири - #26111771 Квартира знаходиться на 4 поверсі з 6, в будинку всього 20 квартир. Повністю готова до проживання(ремонт якісний, техніка , меблі , все залишаєьбся ), в квартирі ніхто не проживав. Дві ізольовані кімнати, туалет і ванна кімната окремі( в ванній кімнаті є і душ і ванна ). Пркрасний варіант для проживання в пішій доступності до самого сердця міста. Біля будинку в 10 хвилинах парк - Шевченківський гай , і недалеко парк Знесіння. Історична частина міста . Додатково можна придбати ще паркомісця( за додаткову плату ). Запрошуємо на огляди !

Личаківська вул., 86
rieltor.ua

Пропонуєм 1к квартиру з дизайнерським ремонтом в ближньому центрі по вул. Личаківська 70а. Код квартири - #26827053 · 3 поверх з 5; · новобудова; · ліфт; · ремонт; · індивідуальне газове опалення; · котел; · балкон; · комора. Зручна квартира з сучасним, світлим ремонтом та дорогими меблями. У кухні є все необхідне для комфорту: холодильник, газова плита, електричний чайник, вбудовані мікрохвильова піч та духова шафа. Квартира розташована за 10 хвилин ходьби від Площі Ринок. Поруч є Медичний Університет, дитячий садок, зелена зона та багато магазинів.

Личаківська вул., 70А
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Пекарська 93 БЕЗ Комісії - Чудова локація в пішій доступності до центру міста - Мансардний поверх (2 пов. австрійського будинку) - Дві ізольова кімнати + велика студія з виходом на балкон - Автономне опалення - Є всі лічильники - Квартира продається зі всіма меблями та побутовою технікою - В санвузлі є підігрів підлоги - Є відео огляд квартири Ціна 89000$ код:3347

Пекарська вул., 93
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Юрія Руфа 45, ЖК Глобус Еліт від забудовника Globus. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3му поверсі, 5-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 61.9 м.кв., кухня - 16.9 м.кв., дві роздільні кімнати. Квартира в стані від забудовника. Будинок зданий в експлуатацію. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 130 тис. доларів, агенські послуги 3,5%

Юрія Руфа вул. (Некрасова), 45
rieltor.ua

Продам 4-кім.квартиру, вул. Личаківська 91 Житловий стан ! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 2-ох поверхового будинку. Загальна площа - 96 м.кв., житлова - 45 м.кв., кухня - 13 м.кв. Індивідуальне опалення (котел), на підлозі - паркет. Відреставровані оригінальні дубові двері. Квартира має хороший житловий стан. Великий підвал. Над квартирою високе горище. Є додаткове підсобне приміщення, вихід у сад (прибудинкова ділянка площею приблизно 200м.кв) Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 135 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Личаківська вул., 91
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру, вул. Мечникова 16, ЖК Еко-Дім на Мечникова ZHK Eko-Dim na Mechnykova ЕКо дім Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 49 м.кв., житлова - 25 м.кв., кухня - 14.50 м.кв. Підігрів підлоги, з ремонтом, меблями та побутовою технікою в т.ч. посудомийкою. Опалення індивідуальне Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 105 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Мечникова вул., 16
rieltor.ua

Продам 2-кім.квартиру, Левицького К 71 Житловий стан! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 3-ох поверхового будинку. Загальна площа - 44.10 м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 9 м.кв. Вхід по балкону на кухню, дві суміжні кімнати, санвузол суміжний, опалення -- газові конвектори, бойлер на воду,житловий стан Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 58.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-868-052.

Левицького К. вул., 71
rieltor.ua

Продаж 2-к квартири у м. Львів, вул Пекарській 45 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 2-ох поверховогу будинку. Загальна площа - 58 кв.м., житлова площа 38 кв.м., кухня - 8 кв.м., дві роздільні кімнати. Квартира з ремонтом, має зручне планування: дві спальні кімнати вкомплектовані меблями; кухня вкомплектована меблями та побутовою технікою. Квартира продається за правом власності.Опалення-інд.котел(+ще збереглась пічка) Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 100 тисяч євро , Агентські послуги 3.5% Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-479-847.

Пекарська вул., 45
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру,ЖК Еко-Дім на Мечникова 16 ZHK Eko-Dim na Mechnykova 16 Еко дім Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 43.10м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 10.20 м.кв. Квартира з якісним авторським ремонтом, з власним вигідним переплануванням. Готова для проживання. Будинок з консєржем. По плануванні кухня-студія. Два балкони, один з яких засклений. Тепла підлога.,котел,право власності Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 129 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-952-301.

Мечникова І., 16
rieltor.ua
1 - 24 з 96 результатів