Продається 2 кімнатна квартира ЖК Семицвіт вул. Шевченка 60. 11 поверх. 2 Кімнати ізольовані + кухня студія. Вже готовий ремонт і є всі меблі. До центру 10 хв. пішки.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2 кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Турянського, 5
rieltor.ua

Продається 2 кім. квартира на вул. Джерельна (Ветеранів. ). Загальна площа 46,7м. ( по факту 53,7 м.кв.). Поверх 2/2. Вхід по балкону. Квартира облаштована під професійну студію звукозапису, зроблена якісна шумоізоляція квартири. Можливо під подобово оренду чи проживання. Броньовані двері. Якісні склопакети. Охорона. Індивідуальне опалення. До Форуму 1 хв. пішки. Ціна 76000$, торг присутній

Ветеранів вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кім квартири по вул. Золота Ближній центр, тихий та спокійний район, поблизу ЖК Семицвіт. Кваритра знаходиться на 3-му поверсі 3- поверхового будинку, правильного планування ( офіцерський будинок ). Кімнати ізольовані, просторі та світлі. За рахунок індивідуального опалення в квартирі дуже тепло. Є можливість паркувати авто в подвірї . За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону, із задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час.

Золота вул., 24
rieltor.ua

Квартира по документам. Прибудована до двохповерхового будинку в якому дві квартири. В загальному три квартири. Окремий вхід. Без ремонту. Потребує повної реконструкції.Місце під авто, під альтанку.

Турянського вул., 17
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в австрійському будинку на 1 із 3 поверсі по вулиці Шолом Алейхема , центр, місто Львів. Загальна площа 46.3 м.кв., житлова 37.8 м.кв., кухня 5.3 м.кв. Пічне опалення. Висота стелі 3.5 м. Потребує ремонту. Санвузол. Фасадних 3 вікна. ПІдвал 7.2 м.кв. , який знаходиться під квартирою. Підходить, як під комерцію ,так і під проживання. Дуже активний трафік , висока прохідність. Код обєкту 11358.

Шолом-Алейхема вул., 11
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові на вул. Шевченка, ЖК Семицвіт. Площа 65.7 кв.м., 8/9 пов. Щойно завершений ремонт. Окрема спальня та кухня, обʼєднана з вітальнею. Три французьких балкони, гардеробна та пральна кімната. Якісна сантехника, підігрів підлоги, багаторівневе освітлення. Ціна: 150 000 $

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Пропонується до продажу квартира Вул.Шевченка ЖК Семицвіт Загальна площа 65 кВ м Поверх 8/9 Завершений ремонт Спальня та кухня-студія Гардеробна та санвузол з душевою Три французьких балкона Вигляд у двір Якісна сантехніка,підігрів підлоги Ремонт робився для себе Фото проекту Лишилось докупити меблі Ціна 148 000$

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

продам 2 кім. кв. в новобудові ЖК Семицвіт -квартира з сучасним дизайнерским ремонтом; -кухня студія, дві окремі кімнати, санвузол та ванна вiдокремленi розсувними дверима, лоджія з кухні обладнана під робочий кабінет; -в квартирі залишаються вбудованi сучасні меблі та побутова техніка; -індивідуальне опалення та підігрів підлоги; -двері та плiнтуса прихованого монтажу; -в квартирі зроблено додаткову звукоізоляцію; -додатково є комірка в підвалі; -гарна локація, паркiнг для мешканцiв комплексу, в пішій доступності до центру, добре розвинута інфраструктура. ЧП.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири у Австрійському будинку по вулиці Шевченка, місто Львів. Розташована на 4-му поверсі 4-ох поверхового будинку. Загальна площа квартири 52 м2, житлова 38 м2, кухня 13 м2. Індивідуальне опалення. Газовий котел. Висота 3.20 м. Квартира в доброму житловому стані. У вартість входять частково меблі та побутова техніка. Підлога ламінат, паркет, плитка. Вікна пластикові. Двері броньовані. Кімнати ізольовані. До квартири належить підвал. Останній поверх, над квартирою велике горище. Район з розвиненою інфраструктурою. Поруч школа, дитсадок, супермаркет, ринок, парк. Хороша транспортна розв`язка. Код об`єкту 13280.

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Затишна 2-кімнатна квартира по вулиці Джерельна , з ідеальним розташуванням навпроти ТЦ "Форум", що забезпечує легкий доступ до шкіл, ринку та зупинок громадського транспорту. Царський будинок зі стильними деталями та збереженим архітектурним шармом. Балкон і внутрішній закритий дворик додають простору для відпочинку та розваг у будь-яку пору року. В будинку присутнє горище . Ціна 55 000$ присутній торг !

Джерельна, 35
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 2-х кімнатну квартиру, загальною площею 55 квадратних метрів. Квартира розташована за адресою: вулиця Леонтовича, Галицький район. Квартира знаходиться на другому поверсі чотирьох поверхового будинку. Має дві кімнати, кухня, суміжний санвузол, власний великий балкон. Квартира на дві сторони. Вікна виходять на церкву Анни та у подвір’я. Продається з меблями та усіє технікою. Розвинута інфраструктура: супермаркети, ринок, вокзал, аптеки, відділення банку та пошти, навчальні заклади тощо. Центр міста у пішій доступності. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Вартість 82.000 дол. Комісія 5% Агенція нерухомості « FERENC agency » Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Леонтовича вул., 3
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в австрійському будинку з дизайнерським ремонтом, побутовою технікою та меблями, третій поверх з трьох, по вулиці Леонтовича, 15, місто Львів. Загальна площа квартири 60 кв м. Житлова площа 37 кв. м. Площа кухні 11 кв.м. Висота стелі 3,40 м. Помешкання має дві ізольовані кімнати, кухню, суміжний санвузол (туалет + душ). У квартирі індивідуальне опалення ( двохфункційний газовий котел), підігрів підлоги. Вікна виходять у внутрішній дворик та на вулицю. Вхід парадний в коридор. Балкон загальний. не прохідний. Дах в будинку перекритий. Квартира знаходиться у центральній частині міста.

Леонтовича вул., 15
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира, без ремонту. Центральна частина міста, зручна локація. Поряд ринок, відділення банку, аптека, лікарня, ТРЦ, центр міста, зручне транспортне сполучення. Вхід з кодовим замком, чистий під"їзд, тихий внутрішній дворик, для деталей є відео. Вигідна пропозиція під комерцію/магазин/офіс/салон. Звертайтесь, надам детальну інформацію.

Джерельна, 1
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири у ЖК Семицвіт. вул. Шевченка, 60.Центр. Хороша локація, розвинена інфраструктура. До центру 10 хв пішки. Індивідуальне газове опалення. Площа 67,6. Поверх 5/12. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Пропозиція для продажу просторої двоспальної квартири у будинку Premium класу "RESIDENCE 11", розташованому у історичному центрі міста, за адресою: м.Львів, вул. Хорватська 11. Без комісії Характеристики житла: Загальна площа: 55.3 кв.м. Площа кухні-студії: 34.9 кв.м. Кількість кімнат: 2 Кількість санвузлів: 2 Поверх: 2 з 6 Здача запланована на 1 кв. 2025 року Введення в експлуатацію 2 кв. 2025 року Ціна за квадратний метр: 2200,00$ Квартири оснащені вікнами з двокамерним склопакетом та броньованими дверима. Характеристики комплексу: Лаконічна та стильна архітектура від проектної майстерні Бєляєвих, просторі тераси з технологією холодного скління, панорамні вікна з видом на центр міста. Закрита територія з додатковими зручностями, включаючи укриття з постійним доступом до електрики, води та санвузла. Підземний дворівневий паркінг з парко ліфтами, якими можна спуститись у паркінг з будь-якого поверху. Кожна квартира оснащена бездротовою системою сигналізації Ajax для забезпечення максимального рівня безпеки мешканців. Консьєрж сервіс, та фізична охорона. Передбачено наявність баку запасу привозної артезіанської води з фільтраційною станцією, яка подається до кожної квартири окремою гілкою. Додатковим плюсом є загально будинкова генераторна станція, що забезпечує незалежне живлення в разі аварійних ситуацій або перебоїв з електропостачанням. Наявність великого зеленого саду та дитячого майданчику з патіо для активного відпочинку мешканців. Комерційні приміщення з окремими входами для відвідувачів. Квартира в ЖК "RESIDENCE 11" - це ідеальне поєднання комфорту, безпеки та розкішного життя у ближньому центрі міста на вулиці Хорвацька 11. Будь ласка, звяжіться з нами для отримання додаткової інформації та організації перегляду цієї чудової нерухомості

Хорватська вул., 11
rieltor.ua

Пропозиція для продажу просторої двоспальної квартири у будинку Premium класу "RESIDENCE 11", розташованому у історичному центрі міста, за адресою: м.Львів, вул. Хорватська 11. Без комісії Характеристики житла: Загальна площа: 64.4 кв.м. Площа кухні-студії: 33.6 кв.м. Кількість кімнат: 2 Квартира з великою та просторою терасою площею 16.3кв.м. Поверх: 4 з 6 Здача запланована на 1 кв. 2025 року Введення в експлуатацію 2 кв. 2025 року Ціна за квадратний метр: 2400,00$ Квартири оснащені вікнами з двокамерним склопакетом та броньованими дверима. Характеристики комплексу: Лаконічна та стильна архітектура від проектної майстерні Бєляєвих, просторі тераси з технологією холодного скління, панорамні вікна з видом на центр міста. Закрита територія з додатковими зручностями, включаючи укриття з постійним доступом до електрики, води та санвузла. Підземний дворівневий паркінг з парко ліфтами, якими можна спуститись у паркінг з будь-якого поверху. Кожна квартира оснащена бездротовою системою сигналізації Ajax для забезпечення максимального рівня безпеки мешканців. Консьєрж сервіс, та фізична охорона. Передбачено наявність баку запасу привозної артезіанської води з фільтраційною станцією, яка подається до кожної квартири окремою гілкою. Додатковим плюсом є загально будинкова генераторна станція, що забезпечує незалежне живлення в разі аварійних ситуацій або перебоїв з електропостачанням. Наявність великого зеленого саду та дитячого майданчику з патіо для активного відпочинку мешканців. Комерційні приміщення з окремими входами для відвідувачів. Квартира в ЖК "RESIDENCE 11" - це ідеальне поєднання комфорту, безпеки та розкішного життя у ближньому центрі міста на вулиці Хорвацька 11. Будь ласка, звяжіться з нами для отримання додаткової інформації та організації перегляду цієї чудової нерухомості

Хорватська вул., 11
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу квартиру в самому сердці Львова. Квартира повністю з меблями. Кухня, спальня, і кімната для звукозапису. Квартира з дизайнерським ремонтом , повністю по всій квартирі зроблена шумоізоляція , та гідроізоляція . індивідуальне газове опалення . нова сантехніка та єлектрика . квартиа ніколи в оренді не була , робився ремонт для себе . є відео обзор . Код квартири #27027689

Ветеранів вул., 6
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири в ЖК Семицвіт Квартира з дизайнерським ремонтом та чудовим виглядом на місто. Загальна площа - 66 кв.м ,просторою кухнею-вітальна та гардеробом і дві ізольовані кімнати. Квартира з індивідуальним опаленням ,підігрівом підлоги , облаштована дорогими сучасними меблями та технікою для комфортного проживання.Додатково встановлений кондиціонерами. «Семицвіт» – житловий комплекс для дорослих і малечі, тому на його території є все для їх дозвілля: дитячий та спортивний майданчик, газони, лавки, на яких можна проводити увесь вільний час. Чудова локація, до центру 10хв, хороша транспортна розв`язка. Телефонуйте ,домовимось про показ в зручний для Вас час!

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продається простора дворівнева 2-кімнатна квартира зі студією, розташована в затишному районі міста. Квартира розташована на високому поверсі, що забезпечує чудовий вид на місто та навколишній ландшафт. На 1 поверсі є простора студія, яка може бути використана як додаткова спальня, або простір для розваг. Також присутня затишна лоджія і санвузол. На 2 поверсі є дві просторі спальні, які ідеально підходять для сімейного проживання. Також на цьому ж поверсі є санвузол з ванною. Квартира має сучасний дизайн та високоякісні матеріали внутрішнього оздоблення. Вона обладнана системою опалення та кондиціонування, що забезпечує комфортну температуру протягом усього року. Розташування квартири також є його перевагою. Вона знаходиться в близкості до магазинів, ресторанів, парків та інших необхідних установ. Також зручний доступ до громадського транспорту, що дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста. Не втрачайте можливість придбати цю простору та затишну 2-кімнатну квартиру зі студією. Вона ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиція в нерухомість. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію!

шевченка, 80
rieltor.ua

Вул.Шевченка жк.Семицвіт Зроблений чорновий ремонт Замінено котел,всюди тепла підлога Розведено проводку,кондиціонер Вкладено 10тис$ Є відео

можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Нова на ринку двокімнатна квартира на вул.Шевченка( Kivsh) .Чистий доглянутий під"їзд,мармурові сходи.Зроблений ремонт, замінена сантехніка ,м/п вікна ,сигналізація.Автономне опалення (двофункційний котел ).Перший високий поверх.Вікна з кімнат на фасад ,кухня з балконом ,вікна в двір .Місце для авто . Підходить як для проживання ,так і для комерції . Огляд по домовленості

Шевченка вул., 106
rieltor.ua

квартира з новим сучасним ремонтом продається з меблями та побутовою технікою(посудомийка,пралка).Дуже світла та тепла

Продаж 2к новобудова ЖК Аурум вул.Пимоненка з повним ремонтом
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові преміум класу ЖК Residence 11. Квартира розташована на 5 поверсі з 6-ти. Квартира складається з двох ізольованих спалень, просторої кухні-вітальні 51.9 м2, 2-х санвузлів, тераси 16.9м2, 2-х гардеробних та вхідної зони. В будинку передбачено всього 26 квартир від 2 до 5 кімнат - стелі в квартирах від 3 до 3,3 м - міжповерхова та міжквартирна шумоізоляція - зелений сад площею близько 600 кв.м. - дитячий майданчик із патіо - підземний паркінг із дворівневими паркомісцями та комірками - спуск у паркінг із будь-якого поверху ліфтом Kone - загальнобудинкова генераторна станція - бак запасу привозної артезіанської води із фільтраційною станцією, яка проведена до кожної квартири окремою віткою - укриття із постійним доступом до електрики, води та туалету - вентфасади із натурального каменю - архітектурна підсвітка фасадів - просторі тераси практично у кожній квартирі із відокремленими теплими зонами - алюмінієві двокамерні склопакети - скляна перегородка із гартованого скла на кожній терасі - комерційні приміщення із окремими входами - двоконтурний газовий/електро котел для індивідуального опалення та гарячого водопостачання - домофон і відеокамери у дворі, загальних зонах і паркінгу - консьерж та фізична охорона - піша доступність до шкіл та вищих навчальних закладів, тощо Цей ЖК вирізняється з-поміж інших. Тут ціла філософія з продуманою до найменших деталей концепцією. Це коли ви отримуєте більше, ніж очікували. Це про вишукану естетику та безкомпромісну якість. Це про уважність до найменших деталей задля комфорту майбутніх мешканців цього житлового комплексу. Це про турботу. Над цим проектом працювала «Проектна майстерня Бєляєвих». Тут ви будете по-справжньому насолоджуватися життям. Естетичні дизайнерські холи, де краса у кожній деталі. Усі матеріали, які використовуються, відповідають преміум класу. Тут подбали про вашу безпеку та комфорт. І що важливо, ви будете жити у центрі, але не будете відчувати дискомфорту від шуму бо ваш будинок розташований на тихій затишній вулиці, де є усе, що вам потрібно, уся необхідна інфраструктура у пішій доступності, зручна транспортна розвязка. А ще, у вас є можливість коригування планування вашої квартири. Забудовник йде на зустріч своїм клієнтам. І ще дуже багато переваг, за які ви також, як і я, закохаєтесь у цей дизайнерський дім. Дім, який турбується про вас. «Residence Eleven»-ідеальний вибір для сучасної сімї, справжній «сімейний будинок», предмет особливої гордості! Правильне місце, щоб виховувати дітей, зберігати і продовжувати традиції, щоби писати свою особливу історію. Запрошую вас стати власником унікальної нерухомості, яка з часом буде набувати все вищої цінності. Діють спеціальні знижки : 5% при 100% оплаті, 3% при 70% оплаті та передбачене розтермінування від забудовника. Продаж без комісії Деталі за 09******77, Юлія.

Продаж 2 кімнатна квартира центр вул.Хорватська,11 ЖК Residence11
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів