Продаж двох кімнатної квартири в гарному зеленому районі м.Львів. Вул.Дунайська (бічна вул.Зелена, вул. Дністерська). Житловий стан, поміняно електрику, сантехніку, зручне перепланування,. Не кутова. Чисті підїзди, гарна прибудинкова територія, обслуговується ОСББ. Гарна пропозиція для молодої пари або інвестора. Поруч транспортна зупинка, школа, садок, стадіон, парк, дитячі майданчики, базар. Адекватні сусіди. Поверх 5/5 поверхів ( дах перекрито). Площа 46 кв.м. Ціна 61000$ Пропозиція від АН Рандеву

Дунайська вул., 3
rieltor.ua

Продаж чудової 2кімнатної квартири в готовому будинку по вул. Навроцького. Район що активно розвивається, 5 хвилин до трамвайної зупинки, поряд лікарня, школи, садочки, 20 хвилин пішки до парку Залізна Вода, хороша транспортна розвязка. Будинок зданий в експлуатацію, одразу можна робити право власності. Квартира світла, двостороння. Зручне планування з кухнею-студією та 2ма окремими спальнями. Є 2 засклені лоджії. Вигідний варіант для власного проживання або для інвестиції. Код квартири #27449163 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Навроцького, 1
rieltor.ua

Актуальний продаж 2кім квартири з ремонтом БЕЗ КОМІСІЇ Раковського БЕЗ КОМІСІЇ Гарний ремонт 77м.кв., 2 ізольовані кімнати і велика кухня, є посудомийка, з балкону вихід на власний полісадник, є бойлер. Є ВІДЕО КВАРТИРИ.

Раковського вул., 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 кімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Дністерська Житловий стан , меблі Центральне опалення , підігрів води - газова колонка ( котел ) Поруч ринок , магазини , школа . Вікна в сторону базару , може бути перероблена під комерційне приміщення .

Дністерська, 1
rieltor.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Five Address. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, Раковського, 24А. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Five Address можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Resident Development.

Раковского улица, 24А, Львов, Львовская 60840.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Five Address. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 46.49 м². Квартира розташована на 4 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Five Address заявлена в 3 кварталі 2025 року. ЖК Five Address знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Львів, Раковського, 24А. Забудовник - Resident Development.

Раковского улица, 24А, Львов, Львовская 60437.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири у новобудові на вул. Раковського. 2-кімнатна квартира у житловому комплексі бізнес-класу "FIVE ADDRESS", розташована на 7 з 16 поверхів, площею 85/36/29, 5 м². Планування: 2 спальні 13, 6 м² та 22, 8 м²., кухня-вітальня 29, 5 м²., балкон 7, 4 м²., ванна 3, 8 м²., гостьовий санвузол 1, 9 м²., коридор 6, 3 м². Утеплення мінеральною ватою - 120 мм, індивідуальне опалення найсучаснішим та найвигіднішим типом опалення тепловим насосом. Сучасний житловий комплекс бізнес-класу "FIVE ADDRESS" має закриту територію, підземний та гостьовий паркінги, добре розвинену інфраструктуру та гарне розташування. Інфраструктура поруч: спортивний стадіон «Україна» - 490 м, супермаркет «Арсен» - 660 м, міська клінічна лікарня 8 - 215 м, Інститут біології тварин НААН - 420 м, продуктовий маркет «Сільпо» - 1100 м, парк Погулянка - 860 м, парк Залізна вода - 930 м, ТЦ «Шувар» - 1890 м, оптовий маркет «Метро» - 1500 м, найближча зупинка муніципального транспорту - 175 м, пошта "Нова пошта" - 680 м, Оперний театр - 3, 7 км. (Здача будинку 1-й квартал 2025 року) Вартість: 106 500$ або 1250$/м². (вартість обєкту зростає по мірі будівництва), продаж без комісії для покупця! Дізнатися детальніше або домовитися про огляд можливо за телефоном. Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

ул. Раковского, 24А, Сыховский, Львов, Львовская 106500.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Five Address. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, Раковського, 24А. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Five Address можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Resident Development.

Раковского улица, 24А, Львов, Львовская 86813.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2 кімнатної квартири по вул.Дністерська _________- Код квартири # 2 8 4 6 4 4 3 7 _______ Зроблено якісний ремонт, будинок добротний, цегляний По всій квартирі розведено підігрів підлоги Паркова зона, тихий зелений район, є місце для паркування авто Поряд школа, садочок, супермаркети, транспортна зупинка _________ Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Днестровская улица, 6, Сыховский, Львов, Львовская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2к квартира по вул. Дністерська (кухня-студія та ізольована кімната) Загальна площа 43м2, кухня 6м2 Знаходиться на 1 поверсі з 5-ти, будинок цегляний Квартира в гарному стані, з ремонтом, сучасна та стильна. Суміжний просторий санвузол, є необхідна побутова техніка, підігрів підлоги у ванній та на кухні. Суха та чиста, без сирості, є грати на вікнах. Чудовий район, до центру 15хв на транспорті, поруч вулиця Зелена, де їздить багато транспорту. Також близько розташований базарчик, супермаркети «Близенько» та «Рукавичка», 3 хв ходьби до школи та дитячого садочку. Недалеко є парк та стадіон «Україна», 2 лікарні, відділення пошти. За деталями телефонуйте, чистий продаж. Для колег без сп. Ціна - 58.000$

Продається 2к квартира (кухня-студія + спальня) по вул.Дністерська
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Пропоную Вашій увазі продаж квартири в затишному районі Львова поруч з парком.Квартира з косметичним ремонтом.Сантехніка,вікна поміняні.Кімнати суміжні.Центральге опалення+ колонка.

Продам 2-х кімнатну квартиру вул.Білоцерківська
olx.ua

Продаж готової 2км.квартири 43 м2 з ремонтом,меблями і технікою в цегляному будинку по вул.Дністерська Продається готова 2км. квартира 43м2 з сучасним ремонтом,меблями і усією потрібною технікою в затишному районі міста по вул.Дністерська. (Перехрестя вулиць Зеленої-Дністерської). Загальна площа - 43м2. 1 поверх в 4 поверховому цегляному будинку. Кімнати ізольовані. (зроблено перепланування). Санвузол суміжний. Центральне опалення. Квартира дуже простора,не кутова,тепла і суха. Зроблено гарний сучасний ремонт. Натяжні стелі,електричний підігрів підлоги,газова колонка,гардероб. Є усі меблі і побутова техніка для комфортного проживання: Пральна машина, посудомийна машина,сушильна машина, витяжка та багато іншого… Квартира підходить для комфортного власного проживання,або як гарна інвестиція для здачі в довгострокову,або подобою оренду. Дуже затишний район. Поряд є все необхідне: школи, дитячі садочки,магазини,ринок, супермаркети Арсен,Метро,Сільпо. Макдональдс,Нова Пошта, зупинка транспорту,зручна транспортна розвʼязка та багато іншого… За детальною інформацією телефонуйте. Ціна-65000 у.о. Торг реальному клієнту!!! Пропозиція від агенства нерухомості!!!

власник
Продаж готової 2км.квартири 43 м2 з ремонтом і меблями вул.Дністерська
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Раковского -вся побутова техніка -ближній центр ціна 92400 $ код:1668

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Раковского
olx.ua