Продається однокімнатна квартира в новобудові по вул. Рудакі ( Пасічна ) Личаківський район. Загальна площа 57 м. кв. Кімната-20.5 м. кв. Кухня студія-21 м. кв. Ванна суміжна-5 м. кв. Клубний будинок 5 поверхів , по 3 квартири на поверсі.З власним парко місцем. Квартира розташована на 3 поверсі. Будинок монолітно-цегляний. Індивідуальне опалення. 2 функційний котел. За всіма деталями по тел.

власник
Пасічна вул., 85
rieltor.ua

Продаж квартира від ВЛАСНИКА. Район: Личаківський, неподалів Водоканалу, вул. Й.Сліпого. Площа квартири: 132кв.м., розташована на 3 поверсі 4х поверхового будинку. У квартирі є 2 балкони. Також є гараж, він включений у вартість квартири. Продається з усіма меблями та технікою. Ріелторів прохання не турбувати!

власник
Сліпого Йосипа вул., 31а
rieltor.ua

Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру на 10-му поверсі в 14-поверховому будинку з чудовим видом на парк Погулянка. Ця квартира розташована в зручному місці, недалеко від супермаркету "Метро" та "АТБ". Окрім того, вона знаходиться в безпосередній близькості до двох шкіл, двох дитячих садків та Політехнічного училища, що робить її ідеальним вибором для сімей. Близько знаходяться декілька спортзалів. Пологовий будинок знаходиться на відстані 5 хв пішки. Основні характеристики квартири: - Площа 50 м²: дві окремі кімнати, кухня, ванна кімната, кладовка в квартирі і є кладовка в підвалі та великий кутовий балкон на 2 м² з прекрасним видом на Львів та паркову зону. - Чудовий вид з вікон на парк Погулянка, де ви можете насолодитися природою та свіжим повітрям, з подвіря є прямий вхід в парк. - Сучасний ремонт та якісні матеріали в квартирі. В кімнаті є тепла елеткрична підлога, металопластикові вікна, підвіконники чорний граніт. - Велика та світла кухня з усіма необхідними побутовими приладами (варочна електрична поверхня,витяжка, посудомийка, холодильник, електрична духовка ) - Простора ванна кімната з ванною, пральна і сушильна машина. Встановлено бойлер на 100л. У ванній встановлена італійська сантехніка Lambert. - Зручний балкон, де ви можете розслабитися та насолодитися видом. - Вбудовані меблі в коридорі (шафа для одягу, шафа для взуття), стелаж в кладовці. Ця квартира ідеально підходить для сімейного життя або комфортного проживання. Розташування поруч з торговим центром та навчальними закладами робить її дуже зручною для повсякденних потреб. Не вагайтеся надто довго - зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд цієї чудової квартири.

власник
можливий продаж по єОселя
Пасічна вул., 102
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник! Документи готові для продажу. Продається світла і простора однокімнатна квартира в приватизованому гуртожитку. 3 поверх з 5. Меблі і вся техніка залишаються. Біля зупинки громадського транспорту. Вікна виходять у двір, дуже тихо і спокійно. Великий засклений світлий балкон, якій можна використовувати як додаткову кімнату. Поруч магазин Рукавичка, 2 парки. До центру міста 25 хвилин пішки. Торг обговорюється з реальним покупцем. Новий бойлер, пральна машина. Туалет в спільному користуванні з ще однією квартирою. Взимку тепло, літом не жарко, північно-східна сторона

власник
Зелена вул., 107
rieltor.ua

Шукаєте велику, простору та світлу квартиру в самому в центрі міста? Тоді це оголошення для ВАС! Продається трьохкімнатна квартира у центрі міста, по вул. Верхратського 76.8 м.кв. + БОНУСОМ горище. Квартира знаходить у Личаківському районі міста Львова. В австрійському будинку по вул. Верхратського 15 хв. пішки до Оперного театру. Поверх 3/3ц., австрійський будинок, залізобетонне перекриття, площа 76.8 кв.м. В квартирі зроблений ремонт в 2016 році, повністю замінена електропроводка, каналізація до підвалу, сантехніка, санвузол. В туалеті та у ванній кімнаті покладена плитка. В кухні висить новий двохфункційний котел. Опалення індивідуальне - газове. При бажанні, є можливість у приміщеннях змінити колір стін та переробити усе на свій лад. Практично вся квартира оснащена паркетом. Можна залишити, або замінити на сучасне покриття. Над квартирою є високе горище. -Пластикові вікна -Вхідні двері австрійські оригінальні деревяні. Загальна площа — 76.8 м.кв Житлова площа — 58.2 м.кв Кімната — 24.4 м.кв Кімната — 17 м.кв Кімната — 16.8 м.кв Кухня — 7.2 м.кв Туалет — 1.2 м.кв Ванна кімната — 4.1 м.кв Дуже затишна квартира в самому центрі Львова! Ціна: 87 000$ Телефон: (063) 432-92-14 Оксана

власник
Верхратського вул., 6
rieltor.ua

Власник! Продається 3к квартира площею 94 м2 по вул. Пасічна, 90а в ЖК «Медовий сад». парк Погулянка. Знаходиться на 4 поверсі з 9. Будинок еліт класу, малоквартирний з одним під‘їздом. Загальна площа 94 м2, житлова 61 м2, площа кухні 16 м2. Будинок ЗБУДОВАНИЙ і частково заселений, усі комунікації підключені (газ, світло, вода). Залита чистова стяжка, штукатурка, розведена електрика, двохфункційний газовий котел, батареї, лічильники, вхідні двері броньовані з накладками МДФ, вікна 6к профіль та 2к склопакет, домофон у будинку. Висота стелі 2.8 м. Монолітно-каркасна конструкція, стіни з ЧЕРВОНОЇ ЦЕГЛИ, утеплення пінопластом. Квартира дуже тепла і хороша звуко ізоляція! Вікна великі, за рахунок чого світло, західна сторона. Гарний вигляд з вікон на парк Погулянка! Зручне розташування, розвинена інфраструктура. Здача будинку в 2024 році. Можливе ще оформлення по переуступці! ЦІНА за м2 - 1350 $ 126 900 $ відео //youtu.be/GdhuTcHi5PM

власник
Власник! 3-кім. кв. 94 м2  вул. Пасічна, 90а  ЖК Медовий сад 1350 $ м2
olx.ua

Вул Липинського 29,продаж від власника.Продам 2-кімнатну квартиру з ремонтом,меблями та побутовою технікою ! •Кімнати ізольовані ,кухня студія. •Високий перший поверх •Гарна прибудинкова територія ,зручна локація ,близько до центру ! •Продаж від власника ! •Більше інформації за телефоном ! З РІЄЛТОРАМИ НЕ СПІВПРАЦЮЮ!

власник
Продаж 2-кімн. квартири вул.Липинського Авалон Тайм
olx.ua

Простора світла трьох-кімнатна квартира, з двома ізольованими спальнями (22 м.кв, 18 м.кв) і кухня-студія (33м.кв), хол 10 м.кв, окремо ванна з душем (7 м.кв), туалет (2 м.кв), гардеробна (3 м.кв). Загальна площа 96 м.кв. Високі стелі (3.1 м), елітний зелений район, два балкони, під’їзд закривається, своя прибудинкова територія. В квартирі все необхідне для проживання, меблі, техніка (телевізор, пралька, посудомийка, духовка, холодильник, мікрохвильовка), інтернет, кабельне телебачення. Зроблений якісний ремонт, який оновлювався рік тому, встановлено новий економний котел Вісман. Квартира на 5 поверсі п’ятиповерхового будинку, за рахунок чого дуже світла і з прекрасною панорамою на місто. Будинок є якісною новобудовою «Карпатбуд», без ліфту, з паркомісцем у дворі, поруч магазини, дитячі садочки, до центру міста пішки 20 хв, на авто 5 хв, поруч є трамвайна зупинка з трамваєм, який курсує в центр міста, а також зупинка тролейбусів і маршрутних автобусів в різні кінці міста. Над квартирою у використанні високе горище 93 м.кв; в наявності проект перепланування на дворівневу квартиру.

власник
Продаж квартири (м. Львів, вул. Мечнікова, 18)
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру по адресу зеленая 115 д или ЖК Погулянка и это ближний центр.Сдача июнь-июль 2024года.Все построено.Лифт уже установлен.Переуступка прав.Метров 44.6 квадратов.Этаж 9 из 10 возможных.Я хозяин. Что есть это. 1.Бронированные двери. 2.Металопластиковые окна. 3.Котел индивидуальный. 4.Современные радиаторы и сушка. 5.Высота потолков 2.7 метра. 6.Электропроводка из медного кабеля и есть много розеток и рубильник света. 7.Счетчики на водо и электро и газо постачання. 8.Гидравличные лифты. 9.Солнечная сторона с 10-00 до 16-00.Окна во двор и видно свой припаркованный автомобиль. 10.Район считается ближний центр. Переуступка майнових прав в офисе застройщика.Конец стройки и выдача документов июнь-июль 2024 года и можно будет делать ремонт.

власник
Продам 1 кім квартиру  зелена 115 д новобудова(переуступка)
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК «Щасливий». вул.Бігова, 17. (Тракт Глинянський) ВІД ВЛАСНИКА!!! +38********17 Юлія +38********70 Андрій Загальна площа: 43,40 м.кв. Поверх: 16-ий у 17- ти поверховому будинку. Простора квартира із сучасним та практичним плануванням. Панорамні вікна з виглядом на Високий Замок. Будинок комфорт класу, 3 черга будівництва (1 і 2 черга здані в експлуатацію та заселені). Здача будинку: 4 квартал 2023 року. У квартирііндивідуальне опалення - двоконтурний котел, сталеві радіатори, стяжка підлоги під лазерний 0, чорнова штукатурка стін, вікна, вхідні двері. - Закрита територія із відеоспостереженням та охороною; - Підземний паркінг для жителів і наземна гостьова автостоянка. Переуступка

власник
ЖК Щасливий 1-на квартира, Бігова 17, Личаківський район
olx.ua

Продається 4к квартира. Вулиця Коциловського 3, Личаківський район, м. Львів. 2 поверх з 5. Загальна площа 143,1 кв.м. Чудовий район, тиха вулиця, поряд парк Погулянка. Ліфт їздить у паркінг. Дуже хороша квартира для сімї. Авторський ремонт. Умебльована. Меблі італійські, компанія Calligaris. Два санвузли. Індивідуальне опалення. На підлозі паркет (окрім кухні та вхідної зони). Також є мармуровий камін у вітальні із додатковим виведенням тепла у коридор. Кухня велика (17 кв.м). Посудомийка, вбудована духовка і холодильник (Whirpool/Bosch) та все необхідне є. Два санвузли. Перший - душ та туалет. Другий - ванна, біде, туалет. Дві спальні із двохспальними ліжками. Одна кімната - кабінет, але по плану можна зробити також спальню. Два великі балкони на різні сторони.

власник
Продаж квартири. Вул. Коциловського, 4 кімнати, 143 кв.м
olx.ua

Продаж 1км квартири в ЖК Лазур Скай. Зелена 115Д. Без Комісії Квартира на 16му поверсі. Житловий повноцінний поверх. Мурують пере стінки.(На фото квартира поверхом нижче) 44,25м2. Здача кінець року. Опалення електрика, в квартиру буде заведено 12кВТ.

власник
Зелена 115. ЖК Lazur Sky (Лазур Скай)
olx.ua

Від власника! в.Олеся 25в! Продаю 4 кімнатну затишну квартиру в цегляній 5 поверх. елітній новобудові 2002р. У квартирі якісний ремонт 2015 Залишаються вмонтовані меблі в кухні-вітальні та 4 великі шафи. Квартира на 1 високому поверсі над гаражами, вікна на північ, південь, захід. Поруч парк Погулянка. У будинку осбб, консьєрж, відеоспостереження. Паркінг на великій території навколо будинку. Поруч парк Погулянка. Розумний торг для реального покупця.

власник
Продаж квартири на Олеся
olx.ua

Продаж 4-кім. квартири Львів, вул. Конопницької (Камяниця Станіслав Ольшевський 1912р.). Поверх 3/4ц., площа 133 кв.м. Квартира з правильним плануванням, вхід з під`їзду у коридор, кімнати ізольовані, роздільний санвузол, 2 балкони (зовнішній і внутрішній). Залізобетонне перекриття і сходи. Збережені пічки, столярка, фурнітура. Індивідуальне опалення, встановлений котел.У будинку від 1960-х мешкав видатний український диригент і композитор Микола Колесса.Будинки споруджені у 1912 році за проєктом архітектора Станіслава Ольшевського. Виконані у стилі «постісторизм» з використанням модернізованих елементів бароко та класицизму. Активним декоративним елементом фасаду виступає вікно «волове око» фланковане фігурами путті та гірляндами з квітів. Будинок розташований в історичному центрі Львова, де поруч памятники архітектури та музеї, парки та сквери, театри та художні галереї. Приємно ввечері прогулятися в сусідній бар або ресторан по старовинними вулицями міста.Сходити за продуктами біля будинку можна в «Рукавичку» за 3 хвилини, в «Вопак» за 9 хвилин або за 10 хвилин в «Арсен». Фермерську продукцію, свіжі фрукти та овочі можна купити на «Винниківському» ринку, до якого 10 хвилини пішки, або на «Галицькому» ринку, до якого 5 хвилин пішки. Також в пішому доступі торгові центри, магазини та бутіки центрального району Львова.Для занять спортом поруч фітнес-клуби, йога-студія та мережеві тренажерні зали. Вийти на пробіжку можна в «Личаківський» парк або парк «Високий замок».

власник
Продам квартиру Львів (Конопницької 10) (від власника)
olx.ua

Пропонується квартира на 2 поверсі, з кухнею студією і 2 окремими кімнатами. Квартира з авторським ремонтом. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, квартира укомплектована побутовою технікою провідних світових виробників (BOSH, SIEMENS) Інверторні кондиціонери, індивідуальне опалення, кухонна фурнітура «Блюм», фасади шпон, тепла підлога, повністю мебльована і готова до комфортного проживання. Район з максимально розвиненою інфраструктурою. Прекрасна транспортна розвязка в будь-який куточок міста. Реальні фото. Для мешканців ЖК доступні лаунж-зони для відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, які оточені великою кількістю зелених насаджень, а створювати затишну атмосферу красивий фонтан, стильний екстерєр та дизайнерські підїзди. Поруч з будинком є все для комфортного проживання, а саме: парк, магазини, салони краси, школи, дитячі садочки, гіпермаркети.

власник
Пасечная улица, 84 корпус 1, Лычаковский, Львов, Львовская 225000.0 USD
dom.ria.com

3-х кімнатная квартира,в доброму стані .На другому поверсі,підїзд чистий. На поверсі 2 квартири. 9 кв.м підвал. Від власника.

власник
Продаю квартиру 3це-х к кінатную на Франка
olx.ua

Власник Квартира в ЖК Вашингтон Сіті. 3 будинок. Індивідуальне опалення. Розвинута інфраструктура. Поблизу парк, супермаркети, школа, садок. Вікна виходять в двір. Продаж по переуступці.

власник
ВЛАСНИК 2кім квартира по вул. Дж. Вашингтона. Вашигтон Сіті
olx.ua

Співпрацюю Є відеоогляд. Без комісії 3к квартира у Винниках. Квартира не кутова. Стан на фото, все залишається. Є підвал. Все в бруківці, підїзд з ремонтом. Є балкон. Дуже тихий гарний район. Поруч школа, садочок, магазини та кінцева зупинка маршруток

власник
3-кім квартира Львів (Винники). До центру 10км
olx.ua

Чотирьох кімнатна квартира без посередників в двох рівнях з двома санвузлами

власник
Квартира в двох рівнях
olx.ua

Дворівнева квартира на два окремі входи, якісний новий ремонт, утеплений фасад, новий дах, хороші теплоізолюючі вікна. Тиха вулиця, бічна Зеленої район Пікассо, Погулянки. Малоквартирний будинок. Три балкони. Невеличкий клаптик подвірячка. В наявності також кладова, підвал та можливість зробити окреме паркомісце. На разі, використовується як дві двокімнатні квартири, але може бути і як велика дворівнева квартира. Будь ласка, без співпраці з АН.

власник
Дворівнева квартира на два входи. Район Погулянки
olx.ua

Продаю власну квартиру в трьох-квартирному будинку (є велике закрите подвіря), тихо і зелено, свій простір для відпочинку і паркування авто. Дане житло розділено на дві автономні квартири (25 кв.м. і 75 кв.м.) з окремими входами, санвузлами і кухнями, (можна обєднати), є два підвали. З вікон вид на подвіря з газоном і фруктовими деревами. Обі частини житла оснащені всім необхідним (окремі двоконтурні котли, вся техніка, меблі).

власник
Продаю власну квартиру в трьох-квартирному будинку
olx.ua

Продаж 2 к. кв. Тракт Глинянський. Без комісій для покупця. Площа 50кв.(збільшений коридор). Поверх 8/9. Цегляний будинок. Не кутова, вікна виходять на схід та захід. Газ, електрика. Сучасний стильний ремонт та якісна електрика і сантехніка. Укомплектована всіма необхідними новими меблями і технікою. Є Wi-Fi. Кімнати ізольовані, засклений балкон, дві кладові - на балкові, третя кладова - у підвалі. Продаж зі всім. У пішій доступності зупинка транспорту, супермаркети, магазини, ліс, джерело, скелі, поліклініка, аптеки, школа, садок, спорт. майданчики, спортзал, салон краси, кафе.

власник
olx.ua

Продам прекрасну квартиру . 2 кімнати + кухня-студія. Ніхто не жив. Ціна 185000$, ціна до обговорення. будинок від АВР-буд, 5поверховий, вул. початок Пасічної-Личаківстка, кінцева трамваю 2, зручний доїзд до центру 10хв. квартира на 1му поверсі (високий), укриття - підземний паркінг, вікна виходять в дворик, східно-південна сторони, світла, дуже тепла,тихенько, добротний будинок, тепло. Опалення індивідуальне газове+ підігрів підлоги електричний всюди, де є плитка, пральна машина з сушкою, сигналізація, відеонагляд 24/7, інтернет., домофон, паркувальне місце. Хочу зазначити що тут хороший забудовник! Ніколи не чутно сусідів(товсті стіни). Добрі та приємні сусіди та голова ОСББ. Безпечно оскільки усюди встановлені камери, цей будинок клубного типу. Також є ПРИВАТНИЙ майданчик для дітей. Це житло для людей, які цінують затишок, спокій, порядок, безпеку! Поруч гарний парк, немає високих забудов. ОСББ.

власник
Продам шикарну 2-х кімнатну квартиру з авторським ремонтом.
olx.ua

Продаю власну квартиру по вул.Корольова, тихий район, поряд парк Погулянка, близько до центру, зручне розташування (транспорт, магазини, парк). Центральне опалення, кондиціонер, газ, вода, бойлер. Свіжий ремонт, вся необхідна техніка і меблі. Тихі сусіди, 3 поверх, сонячна сторона, зелень перед вікном.

власник
Продаю власну квартиру по вул.Корольова
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів