Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул. Братів Міхновських. Квартира розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. загальна площа 77.5 кв.м. - кована брама на пульті ( щоб заїхати і зайти в дворик) - відеоспостереження території ЖК(охорона) - Підземна парковка автомобіля - На території ЖК знаходиться супермаркет,аптека,фітнес центр - квартира: дизайнерський ремонт - індивідуальне опалення - побутова техніка вся з Німеччини - меблі з Італії - сантехніка з Італії - розкішний вид на костел - добре розташування квартири - підлога: паркетна дошка,плитка - 2 два балкони в склопакетах

Братів Міхновських вул., 23
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатна квартира вулиця Кульпарківська. Тип будинку чешка, панель , опалення центральне. Квартира не кутова. Поверх 3/9. Загальна площа квартири 48,4 кВ.м., житлова 29,9 кв.м., кухня 6,9 кв.м. В квартирі також є засклений балкон вихід на який із кімнати. Хороше планування квартири із роздільними кімнатами та роздільним санвузлом. Лічильники на газ, світло, воду. На поверсі 4 квартири, під’їзд будинку чистий та доглянутий. Розвинена інфраструктура поруч із будинком, до 10 хвилин пішки знаходиться ТРЦ Вікторія Ґарденс, одразу біля будинку знаходиться школа, також є безліч магазинів, кафе, зупинки громадського транспорту, дитячі майданчики та багато іншого. Код 13708

Кульпарківська вул., 145
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира у Львові по вул. Малоголосківська, сучасний ЖК "Obriy 3". Будинок зданий в експлуатацію, поверх 7/7. Наповнення в квартирі: розведена електроенергія по всій квартирі, опалення, покладений підігрів підлоги, залиті стяжки, фінішна штукатурка, встановлені і підведені радіатори. Правильне роздільне планування, вигляд з квартири на фасад. Квартира готова до фінішного ремонту. На території будинку дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг, садок, супермаркети, аптеки, пошта та все необхідне для комфортного життя! Поруч Малоголосківський парк. Звертайтесь, організую показ та надам всю детальну інформацію по даній квартирі та організую показ в зручний для Вас час!

Малоголосківська вул., 42
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Унікальна 2-кімнатна квартира з великою кухнею-вітальнею в самому серці Львова, на вулиці Героїв Майдану, чекає на свого нового власника! Розташована у польському п’ятиповерховому будинку, що знаходиться на верхній частині вулиці Героїв Майдану, цей будинок приваблює своєю доглянутістю та затишністю. Зі збереженням автентичного шарму, він забезпечує комфорт та зручність життя. Квартира розташована на пятому поверсі, що дарує чудовий вид на місто та парк Культури. З вікон виходить вид на три сторони будинку, забезпечуючи відмінне освітлення та атмосферу. Загальна площа квартири становить 91 м² з правильним плануванням, включаючи велику кухню-вітальню та дві окремі кімнати. Ця квартира вражає своїм внутрішнім оформленням та використанням якісних матеріалів. Замінені усі комунікації, встановлені нові підлоги з підігрівом, використана високоякісна сантехніка та світильники, а також встановлена сучасна охоронна система та кондиціонер. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує високий стандарт дизайну та бажає мати унікальне та комфортне житло в центрі міста.

Карпинця Івана вул., 4
rieltor.ua

Стильна квартира з якісним ремонтом. 3/3 пов. 54,4/34,7/14,3 кв.м. Зроблений капітальний ремонт даху та горища у 2023р. Висота стелі 3,35 м. Вхід парадний. Вікно та балкон з кімнат виходять на фасад. Вікно кухні у внутрішній дворик. Опалення - індивідуальне газове. Кухня - побутова техніка європейських виробників (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, холодильник). Ванна- душ, гігієнічний душ( Hansgrohe, Villeroy&Boch), пральна машина. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Простора кімната з балконом та видом на сквер. Окрема спальня з великою вбудованою шафою. Гарна пропозиція як для власного проживання так і під оренду.

пекарська, 35
rieltor.ua

Продаж 2-кім. квартиру в новобудові вул. Жасминовій біля парку Погулянка. 74 м.кв., 8/10ц., індивідуальне опалення, сучасний євроремонт, меблі та техніка. Панорамний вид на захід, центр міста і парк "Погулянка" Ремонт в квартирі здійснювався 3 роки тому. Є підігрів підлоги в санвузлах, великий балкон. Якісний ремонт, правильне планування. Закрита територія, шлагбаум і ворота при вїзді в будинок. Поруч парк, дуже зелений та затишний район.

Жасминова вул., 9
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру, в ЖК Safe Town – сучасному житловому комплексі комфорт-класу від забудовника "Нова Оселя", розташованому на перетині вулиць Кульпарківська та Садова. Загальна площа: 68.2 м² Квартира знаходиться на 2-поверсі, 6-поверхового будинку. Квартира дуже світла та простора, хороше планування : 2 спальні, кухня-вітальня, 2 санвузли та балкон. За потреби можна зробити перепланування та зробити гардероб. Встановлені радіатори та лічильники на всі комунікації. Індивідуальне опалення з двоконтурним газовим котлом. Будинок введено в експлуатацію, частково заселений. Ціна - 90500 $ Всі деталі за номером телефону, показ по домовленості. Ключі на руках!

Кульпарківська вул., 96
rieltor.ua

Продаж 2-кім кв-ри в новобудові по вул. Пимоненка, ЖК "Світанок" Загальна площа 109 кв.м., 7/8ц. - Новобудова здана в 2023 році і заселена - Нульовий цикл -Індивідуальне опалення. Тепла підлога коридор, кухн-вітальня, стяжка залита всюди крім санвузлів. -Тераса по периметру всієї квартири з скляними перилами. Вихід є з кожного приміщєння -Гарний вигляд на ліс -Підключені всі комунікації. Електрика розведена до кімнат, інтернет, вода і т.д. Можна робити ремонт. -Розвинена інфраструктура, магазини, школа, магазини, аптека, заклади громадського харчування. Остання квартира від забудовника! Ціна: 157 000 $ Без комісії

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 32
rieltor.ua

Продаж 2 кімн. квартири в ЖК Континент Грін Загальна площа 72 кв.м. Поверх 4/10 Залита стяжка, встановлений підігрів підлоги. Розведене опалення. Встановлений котел та батареї. Квартира в знаходиться знаходиться на 4 поверсі. Здача планується на 2 квартал 2024 року. Встановлена плитка в підїзді. Змонтований ліфт. Підлючення комункацій в квітні-травні. Гарне планування. Вікна виходять на дві сторони. Велика кухня - 23 кв.м. Балкон зі кухні та кімнати. Два санвузла. Квартиру можна оглянути в зручний час. Ціна 950$/кв.м. (69000$) Пропозиція від ріелтора. Телефонуйте!

Роксоляни вул., 111
rieltor.ua

Продаж нової 2-кім квартири в ЖК Велика Британія по вул. Шевченка 31 Квартира на 11 поверсі з неймовірною панорамою, в пішій доступності до центру міста. Поруч з комплексом одна з найрозвиненіших локацій Львова, безліч магазинів, кафе, ТЦ, Сільпо та багато іншого. Поруч курсує багато громадського транспорту, у тому числі трамвай. Створено ОСББ Спальня з власною гардеробною кімнатою та лоджією з робочою зоною. Велика простора вітальня кімната. Кухня повністю укомплектована технікою BOSH, з обіднім столом та відпочинковою зоною на ще одній лоджії. Санвузол роздільний, з ванною, дзеркала з підсвітками все виконано якісно та гарно. Коридор також містить місця для схову речей. З панорамних вікон відкривається краєвид на місто. Квартира варта вашої уваги! За детальнішою інформацію звертайтеся!

Шевченка вул., 31
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири 150м2 по вул.Водогінна\Тернавського. вул. Водогінна 2А, І підїзд, 10-11 поверхи (останні поверхи), 150м2 Квартира має дуже раний вигляд з тераси. Дуже затишна та світла квартира. перший поверх: * обʼєднане студіо (вітальня, кухня, обідній стіл) * гостьовий туалет * 2 балкони (один засклений) другий поверх: * основна спальня * дитяча спальня * ванна кімната * гардеробна * 2 балкони (один засклений, другий обʼєднаний з дитячою спальнею) Телефонуйте квартиру можна оглянути.

Водогінна вул., 2А
rieltor.ua

Продаж 2-кім красивої панорамної квартири в ЖК Національний. 9/16 поверх Площа 78.7 метрів Дуже хороший комплекс , з розвиненою інфраструктурою Все поруч, працює комерція , бізнес-центри Квартира з панорамними вікнами з гарним виглядом з вікна. є можливість перепланування на три кімнати. Телефонуйте , можна оглянути

Стрийська вул., 108
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 1квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * центральне опаленя * кухня+ 1 кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-969-783.

Литвиненка С., 2
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2х кімнатну квартиру по вулиці Б. Хмельницького 267 Чешка. Цегла. 5/9 поверх Квартира після капітального ремонту. Замінені вікна, двері, вхідні двері, нова електро проводка, замінені труби . Вся нова побутова техніка ( бойлер, холодильник, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка. Підігрів підлоги. Фільтр на воду. Якісна сантехніка. Електрична сушка в санвузлі. Дві кімнати ізольовані. Є балкон Іспанський ламінат Без сп

Богдана Хмельницького  вул., 267
rieltor.ua

Квартира складається з великої кухні-вітальні, двох спалень +1, двох санвузлів, трьох балконів та великого передпокою. У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину. ✅ Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку. ✅ Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток. ✅ Продумана Кухня: гранітна стільниця, 2 рукомийники з сенсорними кранами, рухомий острівець, фурнітура Blum, варильна поверхня і духовка Hansa, посудомийка Siemens, великий холодильник. ✅ Велика ванна кімната: велике джакузі з двома кранами, сантехніка Hybner та Impress , LED -освітлення з багатьма режимами роботи та функцією віддаленого управління, сенсорні датчики. ✅ Менша ванна кімната: душова кабіна, туалет, рукомийник, вбудовані місця для зберігання, LED -підсвічування, сенсорні вимикачі. ✅ Спальня 1 з великим ліжком, вбудованими шафами та нішами для зберігання речей, великим панорамним вікном і балконом, а також з даховими вікнами. Спальня 2 з вбудованою шафою. Стелі покриті липовою вагонкою без жодного сучка. ✅ Ніша (2-ий рівень) з ліжком і двома вікнами балконного типу, що відкриваються на дах. Можна облаштувати затишний кабінет, кімнату для читання або ж третю спальню, щоб насолоджувати зоряним небом. ✅ Лоджія з облаштованою пральнею і місцями для зберігання. Пральна машинка Bosch, є місце для сушилки. ✅ Закрита прибудинкова територія з відеоспостереженням. У квартирі є сигналізація. ✅ Спокійна зелена вулиця, поруч парк "Залізні води". Розвинена інфраструктура: поруч з будинком знаходиться школа, на нижньому поверсі - приватний дитсадок, а у радіусі 500 м. - ще 2 школи і 2 дитсадки. Поруч магазини, аптеки, автобусна зупинка.

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 11Б
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Лисенка 22ц Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 3/3 Польський будинок із залізобетонними сходами. Тиха вулиця. До центру пішки 12 хв. Біля будинку можна зручно паркувати авто. Дві ізольовані кімнати на дві сторони. Автономне опалення. Залишаються меблі та побутова техніка. Прекрасний вигляд на Храм Івана Златоустого. Телефонуйте!

Лисенка вул., 22ц
rieltor.ua

🏡 Продається квартира в ЖК Auroom Citi 🏡 📍 Адреса: вулиця Пимоненка, 7, Сихівський район, Львів Характеристики: Площа: 65,9 кв.м Поверх: 6 Планування: двостороння квартира Ремонт: частково зроблений для себе з використанням не дешевих та якісних матеріалів Особливості: Підігрів підлоги Дорогі міжкімнатні двері Проведена вся електрика Виходи на кондиціонер Встановлений двофункційний газовий котел У санвузлах велика декоративна плитка Про комплекс: Класний давно зданий сімейний житловий комплекс з хорошою локацією та красивими внутрішніми двориками з дитячими майданчиками. Сучасний житловий комплекс: ЖК "Auroom Citi" - це сучасний житловий комплекс комфорт-класу, який відповідає всім сучасним вимогам до якості та безпеки проживання. Будинок збудований з використанням якісних матеріалів та сучасних технологій. За додаткову оплату: можливість докупити паркінг. Зручна локація: ЖК "Auroom Citi" знаходиться всього в 10 хвилинах їзди від центру міста. Поруч з комплексом знаходяться всі необхідні обєкти інфраструктури: магазини, кафе, дитячі садки, школи, лікарні тощо. Зручна транспортна розвязка. 💰 Ціна: $110,000 Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири! Телефонуйте та домовимось про огляд.

Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Продаж 2- кімнатної квартира (не апартаменти) у ЖК "Новий Форт" Містечко Підзамче. Вул. Волинська. Будинок збудований, вигляд на Високий замок та на вул. Промислову, кімнати на дві сторони, гарне планування. Сонячна квартира, з правильним плануванням. Секція А1. Здача будинку - 2 квартал 2024 року. Закрита територія, відеонагляд, дитячі майданчики, магазини, садок, школа та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час.

Волинська вул., 9
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири, вул. Малоголосківська, 40А. ЖК «Малоголосківські пагорби» житло комфорт-класу від надійного забудовник «Нова оселя». Будинок зданий у 2020 році, обжитий і заселений. Є право власності. Поверх-1(високий , над комерцією ) У квартирі залита стяжка,розведена електрика та сантехніка Індивідуальне опалення. (Є котел)Всі лічильники. Балкон з чудовим краєвидом. У будинку є паркінг. Поруч дитячий майданчик, великий парк. Зелена територія. Спокійна екологічно чиста місцевість. Розвинена інфраструктура: дитячий садочок, спортзал, аптеки, супермаркети, магазини, кафе тощо Ключі на руках Огляди в зручний для вас час

Малоголосківська вул., 40А
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири по вул. Бігова в ЖК Щасливий. Третій будинок, на етапі будівництва, запланована здача в експлуатацію 3й квартал 2024 року. Квартира в стані після будівельників, чистова стяжка, індивідуальне опалення, двохфункційний котел, та газовий лічильник. Будинок бізнес класу, охорона, консьєрж, гостьове фойє на першому поверсі, два ліфти -пасажирський та вантажний. Новий перспективний район, який швидко розвивається, хороша транспортна роз`язка. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Бігова вул., 17
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Б.Хмельницького, 239 Кількість кімнат - двох -кімнатна квартира. Поверх - 6/9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - панель. Загальна площа - 51.3 м2, житлова - 28.5 м2, кухня - 9.1 м2. В квартирі зроблений частковий ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне . Балкон - лоджія - одна, Санвузол - два / роздільний . Особливості даної квартири - це те що квартира світла і тепла, Минулого року зроблений косметичний ремонт, новий ламінат, металопластикові вікна.В будинку створене ОСББ .Орієнтир - автостанція 2 Поруч з будинком: школа, навпроти будинку дитячий садок, супермаркет АТБ, Сільпо, парк, Скейт парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, продуктовий ринок. Код обєкта: 1645

Богдана Хмельницького  вул., 239
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2 кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Залізнична вул., 17
rieltor.ua

Продаж крутої 2-кімнатної квартири вул. Стрийська, ЖК "Леополь Таун". Терміново! Затишний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою, круті спортивні та дитячі майданчики, поруч парки та ТЦ. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 70 м², по факту є 75 м², оскільки дороблявся гардероб на мансарді. Є комірка Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Все робилось для себе максимально якісно. Кімнати ізольовані, 2-ва санвузли, простора кухня та велика кількість шаф для зберігання. Все залишається, готова для проживання, від Вас лише тапочки! Запрошую на огляд, щоб відчути затишок цієї квартири. Ціна - 105000 $

Стрийська вул., 111в
rieltor.ua

- Від власника. - Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК "Barcelona" по вул. Замарстинівська, 127 в будинку бізнес-класу. - Під програми єОселя та єВідновлення. - Квартира у 3 секції, двосторонній, 2 поверх, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, панорамні вікна, з концепцією двір без авто, підземний паркінг, відеонагляд, підвищена комплектація квартир, які максимально готові до ремонту. - На підлозі виконана стяжка, стіни поштукатурені, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, є балкон. - Гарне місце розташування будинку, поруч є все: школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети, ТЦ, парк, сквер, банки, аптека. - Документи на право власності та технічний паспорт - готові. - Оцінка є. - Доступний телеграм. - Ще опису: Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: чорнова штукатурка • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: без обробки Підлога (покриття): стяжка Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: телефон: немає Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 3 • окремий вхід: 2 (на обидві сторони) Опалення: індивідуальне газове • двоконтурний котел Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: засклених лоджій: немає • кількість спалень: 2 • гараж: в підвалі / цокольному поверсі • вітальня • коридор • роздільний санвузол Обладнання • меблі • зручності: лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • відеонагляд • пропускна система • інтернет Підїзд: кодовий замок • консьєрж • домофон • відеодомофон • відеонагляд • відеоспостереження на поверсі • відеоспостереження на території • протипожежна система Меблі: немає Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений) Внутрішнє оздоблення: чорнова штукатурка Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: немає • документи на право власності: договір дарування Обладнання: • зручності: пасажирський ліфт Особливості планування: панорамні / вітринні вікна

власник
можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 127
rieltor.ua
1 - 24 з 2 173 результатів