Ексклюзивна квартира в самому серці Львова! Австрійський проект. Вул. Словацького 4. 155 кв.м. унікального простору. У будинку з історією. - Авторський проект дизайну, зручне сучасне планування простору, укомплектована побутовою технікою та меблями. - Збережені ексклюзивні антикварні деталі інтерєру. - Поєднання розкоші та зручності, з вікон відкривається чудовий краєвид на місто що робить Львів таким особливим. - Просторі та світлі приміщення створюють атмосферу затишку та радості, а зручне розташування дозволить вам легко занурюватися в атмосферу історичного міста в будь-який час. - Цей будинок не просто будівля, це живий музей історії, уособлення душі Львова. Стіни цього унікального будинку несуть у собі століття таємниць та історій, вони були свідками важливих подій та зустрічей великих особистостей. Купуючи квартиру в цьому будинку, ви стаєте частиною його багатої історії , відчуваючи на собі вплив минулого і переймаючись його величчю. Це не просто місце для життя, це місце, де кожен крок нагадує вам про велику спадщину, якою ви володієте. Щоб поринути у чарівну атмосферу даного обєкту, пропонуємо переглянути відео квартири.

Словацького вул., 4
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартирі в центрі міста, вулиця Городоцька (ТЦ Магнус-Оперний) Район готель Astoria. Квартира складається з 5+ кімнат. З фасадним балконом з панорамою на місто. Гарний вид на сторону оперного театру та церкву Юра. Автономне опалення, ліфт, два санвузли, є парковка, світло не вимикали по графіку. Лічильник день-ніч. Звертайтесь!

Городоцька, 16
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо до виняткових апартаментів, розташованих на вулиці Коперника! У нашому новому міні-апарт готелі ви знайдете три окремі квартири, які сповнені розкішного стилю та незабутнього дизайну. Кожна з цих трьох квартир, розташованих на третьому поверсі, вражає своїми розкішними і просторими інтерєрами. Загальна площа 130 квадратних метрів подарує вам комфорт і простір для вашого життя та відпочинку. Кожен куточок цих квартир створений з увагою до деталей, забезпечуючи вам неперевершену естетику і функціональність. Ціна за квадратний метр дозволяє вам насолодитись елітним житлом в центрі міста, забезпечуючи вам максимальну цінність за вкладений капітал. Купуючи ці апартаменти, ви отримуєте не лише ексклюзивне місце для проживання, але й можливість жити в престижному районі, оточеному зручностями та культурними памятками. Ваше задоволення та комфорт є нашим пріоритетом. Ми гордимося шикарним підїздом та зручним паркінгом, які забезпечать вам безпроблемний доступ до апартаментів. Крім того, ви зможете насолодитись захоплюючим видом з вікон на Палац Щастя, де гармонія міста зливається з вашим життям. А фасад будинку – це справжнє витвір мистецтва. Він прикрашений витонченим бюстом Коперніка, який не тільки нагадує про історичне значення місця, але й створює враження витонченості та величі. Престижне розташування: Розташування у самому серці Львова, на вулиці Коперніка, надає цьому апарт-готелю велику перевагу. Красиві види, близькість до культурних та історичних памяток роблять його привабливим для туристів та гостей міста. Вишуканий дизайнерський ремонт: Кожна квартира в апарт-готелі має стильний і сучасний дизайн. Високоякісний ремонт створює атмосферу розкоші та комфорту, привертаючи увагу клієнтів, які цінують естетику та витонченість. Зручність та комфорт: Цей апарт-готель пропонує розкішні апартаменти з усіма зручностями, необхідними для комфортного перебування гостей. Тепла підлога додає додаткового затишку, а шикарний підїзд та паркінг забезпечують зручність, безпеку та комфорт. Не втрачайте можливість стати власником готового та прибуткового бізнесу у центрі міста.

Коперника вул., 26
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 кімнатна квартира в цегляному люксовому будинку на 2 із 3 по вулиці Івана Франка, місто Львів. Загальна площа 52.9 м.кв., житлова 32.1 м.кв., кухня 10.2 м.кв. Висота стелі 3.4 м. Індивідуальне опалення. Євроремонт, який робився для себе. Збережені та відреставровані двері та вікна. Меблі та побутова техніка залишається. Підігрів підлоги у ванній кімнаті. Великий балкон з гарним краєвидом на паркову зону. 2 балкон з кухні ( для 2 мешканців). Сигналізація на квартиру. Територія будинку огороджена . Паркомісце в подвірї. Підвал в цокольному приміщенні 6 м.кв. В будинку 6 квартир. Код обєкту 9570.

Франка, 117
rieltor.ua

Продам квартиру Львів, П. Дорошенка Агентство UA.estate пропонує придбати -4 кімнатну квартиру у Львові: індивідуальне опалення, * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Дорошенка Петра вул., 9
rieltor.ua

Продається гарна 3 кімнатна квартира по вулиці Краківська (ЦЕНТР) 4 з 4 поверх, 52 кв Суміжно-ізольовані кімнати. Велика вітальня 26.2 кв з шкіряним диваном, шафою та великим обіднім столом. Дві ізольовані кімнати 7.2 кв та 7.9 кв з двоспальними ліжками та додатковими комодами. Кухня зі всією побутовою технікою. Санвузол з душем. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел), та діюче пічне. Квартира продається з усіма меблями і технікою. За документами до квартири є підвал під будинком 21 кв. Квартира продається і як житло, і як бізнес, тому що працює під подобову оренду, маємо всі скріншоти. Доступ до аккаунтів нададуть після купівлі. Будинок знаходиться на початку пішохідної зони і не має великого шуму з вулиці, прекрасне місця як під здачу в оренду, так і для власного проживання. Огляди по домовленості. Ціна 119500$ Олександр АН «Golden City»

Краківська вул., 34
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири по вул. Братів Рогатинців, правильне планування, фасадні вікна! Квартира в добротному та чистому будинку, сходи дерев’яні хороші, реставровані вікна з латунними ручками, австрійські дерев’яні двері та паркет. В квартирі індивідуальне газове опалення, недавно завершили ремонт в санвузлі. Над квартирою горище на якому є окремо виділена територія для схову речей. Локація в самому центрі Львова - 200м до Площі Ринок! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рогатинців Братів вул., 12
rieltor.ua

Зниження ціни!!! В продажі квартира в самому центрі міста по вул. Дорошенка. Квартира в класичному будинку австрійського стилю із зручним розташуванням площею 82м, ідеально підходить для тих, хто перш за все любить комфорт та прекрасну архітектуру. В квартирі зроблений ремонт та продається з усіма меблями, підведені всі комунікації, окремий вихід у двір, балкон та підвальне приміщення. Завжди світла та комфортна, а внутрішній дворик забезпечить тишу та спокій. Буду рада відповісти на ваші питання та провести огляд)

Дорошенка Петра вул., 45
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі на вул. Глібова. Площа 40 кв.м., 1/3 пов. Дизайнерський ремонт, простора спальня з двоспальним ліжком і кухня-студіо з розкладним диваном. Продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Все в пішій доступності. Ціна: 98000 дол.

Глібова вул., 6
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі на просп. Шевченка. Площа 58/30/18 кв.м., 3/3 пов. Кухня-студія з виглядом на просп. Шевченка плюс спальня. Квартира двостороння, спальня - вигляд у затишний внутрішній дворик. Якісний авторський ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Деревяне перекриття. Ціна: 159000 дол.

Шевченка просп., 3
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі на вул. Наливайка. Площа 62/28/20.7 кв.м., 2/3 пов. Дві ізольовані спальні та кухня-студія, ванна з джакузі. Дизайнерський ремонт, автономне опалення (двохфункційний газовий котел), підігрів підлоги, кондиціонери. Вхід по балкону. Зроблений фасад будинку. Є внутрішній дворик для парковки. Ціна: 160 000 $

Наливайка вул., 14
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі по вулиці Куліша. 4/4 пов., площа 67.4/44.8/13.2 кв.м. Квартира з капітальним ремонтом, індивідуальне опалення. Вхід із сходової клітки в коридор, гарне зручне планування. З меблями та технікою. Поруч ТРЦ Форум, кавʼярні, заклади харчування, уся необхідна інфраструктура. Ціна: 125 000 дол.

Куліша Пантелеймона вул., 34
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира у проїзді Крива Липа (ЦЕНТР) 2/3 поверх 55.6 загальна площа, 34.4 житлова площа, 6.9 площа кухні Австрійський цегляний будинок. Парадний вхід в коридор. 2 ізольовані кімнати. Гарний ремонт, можна одразу жити. 3 розкладні дивани, 2 великі шафи для зберігання одягу, кухонний фурнітур, вся побутова техніка. Роздільний санвузол, ванна. Індивідуальне газове опалення. Відкритий балкон, всі вікна в двір. Продається з всіма меблями та технікою. В ціну також входить комора в підвалі 10.1 кв Центр міста, піше сполучення з центральною частиною, квартира розташована в пішохідній зоні, що мінімізує викиди від машин. Ціна 130000$ (торг) Олександр АН «Golden City»

Крива Липа пров., 3
rieltor.ua

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС. Новобудова. Є-ОСЕЛЯ, безготівковий розрахунок. Авторський ремонт в стилі «МОДЕРН». Без оплати % Агенція нерухомості «FERENC agency» пропонує на продаж квартиру по вулиці Тернопільська 21, місто Львів. Без оплати %. Продаж 3-х кімнатної квартири з сучасним ремонтом в новобудові. Просторі та світлі кімнати, сучасне планування, розкішні меблі та нова побутова техніка. Тепла підлога, кондиціонування, посудомийна машина, пральна машина автомат із функцією сушка, регулятори на батареї, індивідуальне газове опалення. Дві окремі спальні із ліжками. Окрема студійна зона кухні з правильним плануванням та функціонуючою вбудованою побутовою технікою відомих виробників. Окрема робоча зона, вбудовані шафи купе по усій квартирі, комплектація квартири для проживання (нова постіль, посуд, побутові дрібниці, які створюють атмосферу затишку та комфорту). Новий ремонт 2024 року. Авторський ремонт виконаний за дизайнерським проектом в стилі «Модерн». Житловий Комплекс має свою інфраструктуру: свій дитячий майданчик, спортивна площадка, продуктові магазини, салон краси та спортзал, аптека. На території комплексу розташований підземний паркінг (на 200 паркомісць). Паркова зона в пішій доступності. Навчальні заклади в 10 хвилинах від Житлового Комплексу. До центру міста 20 хвилин, Львівський Оперний Театр, Площа Ринок, зупинка транспорту розташована в 5 хвилинах пішим ходом від новобудови. Продаж квартири можливий по безготівковому розрахунку та державним програмах фінансування. Усі комунальні послуги оплачені. В квартирі ніхто не прописаний. Документи готові до продажу. Оглянути квартиру можна по домовленості. Вартість продажу: 150 000 дол. Комісія агенції 0% Агенція нерухомості «FERENC agency» Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

можливий продаж по єОселя
Тернопільська, 21
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 2 кімнатну квартирy у Львова по вулиці Панаса Саксаганського 11. Загальна площа становить 60 квадратних метрів. Ця вишукана 2-кімнатна квартира розташована в історичному центрі Львова, на першому поверсі чотирьох поверхового будинку. Простора та світла квартира, з двома ізольованими кімнати, кухнею та санвузол. Опалення двох функційний газовий котел, підігрів підлоги у ванній та кухні. Продається квартира повністю з сучасним ремонтом, меблями та технікою, що робить її повністю готовою для вашого переїзду. Додатковий комфорт забезпечить система кондиціонування. Розташування в історичному центрі поруч з проспектом Шевченка надає особливий шарм цій пропозиції. Більшість будинків на вулиці внесено до Реєстру памяток архітектури місцевого значення м. Львова. Будинок збудований за проєктом архітектора Володимира Підгородецького у стилі модернізованого бароко. Скульптури атлантів виконав П.Війтович. Розвинута інфраструктура надає зручності: магазини, кафе, навчальні заклади, салони краси, аптеки, відділення банків та поштові, паркові зони. Також цю пропозицію можна розглядати як вдале інвестування в нерухомість. Це унікальна пропозиція в самому центрі Львова! До площі Ринок 10 хв пішки. Вартість цього ексклюзивного об’єкту 160.000 дол. Агенція нерухомості « FERENC agency » Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Саксаганського, 11
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі по вулиці Скорика (колишня Чайковського). Кухня-студія плюс спальня, площа 57.2/26.5/19 кв.м., 2/3 пов. У квартирі щойно закінчився ремонт, сучасний дизайн, дуже зручне планування. У підʼїзді лише дві квартири, підʼїзд з ремонтом. Вікна та балкон виходять у просторий озеленений дворик, не чути ніякого шуму. Індивідуальне опалення (котел легалізований), підігрів підлоги у санвузлах, коридорі та кухні-студії. Основний санвузол з душовою кабіною, у спальні є ванна-джакузі, гардеробна. Є всі необхідні меблі та якісна побутова техніка, вмонтована кухня, посудомийка, газова та електрична плита, духова піч, мікрохвильовка, два телевізори, кондиціонер. Ідеальна квартира для проживання. Поруч є все необхідне, заклади харчування, кавʼярні, супермаркети, магазини. Спокійна вулиця, неподалік Університет Франка, парк Франка. Покази у будь-який час. Ціна: 145 000 $

Чайковського вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у центрі Львова по вул.Скорика (Чайковського). Площа 57 м² поверх 2/3 Квартира після ремонту, ніхто не жив. Одна квартира на поверсі, вхід парадний у коридор. Кузня вітальня та ізольована спальня з джакузі та просторою гардеробною. Є всі меблі та побутова техніка. Тихий затишний зелений двір. Опалення індивідуальне (котел). Ціна - 150 000 $

Чайковського вул., 14
rieltor.ua

Продаж 3-ох кімнатної квартири пл.Кропивницького(Церква Св.Ольги і Єлезавети),71.3/53/6, 2/3ц.Квартира правильного планування, вхід парадний в коридор, вигоди окремо, балкон з коридору в двір, фасадні вікна, квартира потребує ремонту, індивідуальне опалення( конвектор та пічка) дерев"яне перекриття, вхід парадний в коридор, дві кімнати прохідні, одна ізольована, вигоди окремо, житловий стан, до квартири є підвал 13,5 м2. Ціна 75000$

кропивницького, 5
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Лесі Українки Кількість кімнат - дво-кімнатна квартира. Поверх - 1 з 3 Тип будинку - австрійський. Матеріал стін - цегла Загальна площа - 76 м2, житлова - 40 м2, кухня - 23 м2. В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Санвузли - два. Особливості даної квартири - це те що квартира розташована в центрі м. Львів, з новим дизайнерським ремонтом, укомплектована усією необхідною технікою та меблями, окремий вхід в квартиру з двору, можна під здачу подобово. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, ресторани, супермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1761

Лесі Українки вул., 10
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Єфремова, 13 (Київська 20) Кількість кімнат - трикімнатна квартира. Поверх - 4 з 5 Тип будинку - новобудова 2003-го року. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 99,2 м2, житлова - 56,2 м2, кухня - 18,8 м2. В квартирі зроблений євроремонт, частково продається з меблями і побутовою технікою. Квартира двостороння. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Балкон - один (виходить у внутрішній двір будинку). Санвузол - один, роздільний. Особливості даної квартири - тепла в зимку і прохолодна влітку - стіни в дві цегли, ззовні утеплені пінопластом, висота стелі 3 метри. На кожному поверсі будинку всього 2 квартири, чистий і доглянутий підїзд. Наявний гостьовий санвузол і окрема ванна кімната. У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ ГАРАЖ НА ОДНУ МАШИНУ. Площа гаража - 19,7 м2. Поруч з будинком: супермакети і нішеві продуктові магазини (пекарні, магазини сирів, тощо), Привокзальний ринок, школа №55, Ліцей №10, дитячі садки, університет «Львівська політехніка», відділення НП, поштомат, тощо. Код об’єкта: 1904

Єфремова, 13
rieltor.ua

Продається ексклюзивна квартира в автентичному будинку, австрійський люкс в самому центрі міста. До площі Ринок та Оперного театру 3 хв. ходьби. Доглянутий підїзд, закритий охайний дворик, нестандартне, повністю узаконене планування. Квартира в двох рівнях, загальною площею 183 кв.м., три ізольовані спальні кімнати. Перший поверх: вітальня-столова, кухня з виходом на великий балкон по периметру всієї квартири обладнений маркізами та меблями для відпочинку, спальня, санвузол, гардероб та комора. Другий поверх: вітальня, дві спальні, два санвузла. Також є третій мансардний поверх: робоча зона або зона для відпочинку. Квартира після щойно закінченого ремонту. Усі матеріали, техніка та меблі високої якості, кухня ресторанного типу. Квартира повністю облаштована меблями та якісною побутовою технікою. У вартість включено все, що на фото. Квартира світла, з чудовим панорамним видом на Високий Замок. Індивівуальне опалення - газовий котел, кондиціонери Haier, є генератор. Встановлено сигналізацію, зроблено ремонт фасаду будинку, замінено дахове перекриття, також всі комунікації замінено на нові. Є відеоогляд квартири. За деталями звертайтесь за телефоном. Без комісії.

Мосяжна вул., 4
rieltor.ua

власник
франка, 40
rieltor.ua

Продаж 2-3 кім квартири в ЖК містечко Підзамче (ЖК вежа ) Вул Б Хмельницького 5 поверх 81 м2 Додатково велика тераса (40 м2) Пепеуступка Можна розпочинати ремонти За оглядом телефонуйте

Богдана Хмельницького  вул., 10
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в цегляному будинку на 1 поверсі з 5 в по вулиці Зарицьких у Галицькому районі, місто Львів. Загальна площа - 46.5 кв.м. житлова - 27.9 кв.м кухня - 7.8 кв.м. висота - 2.6 м. Опалення індивідуальне. Санвузол роздільний. Квартира двостороння. Вхід до квартири з внутрішнього двору з садом. Ідеальний варіант як для проживання так і під бізнес. Дуже гарна локація, в пішій доступності знаходяться парк ім. Богдана Хмельницького, Стрийський парк, Стрийський ринок, басейн Динамо. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, кафе. Код обєкта - 13710

Зарицьких вул., 44
rieltor.ua
1 - 24 з 692 результатів