Продаж просторої 3-кімнатної, 2-рівневої квартири у ЖК «Софіївка» Загальна площа: 94,5 м2 Житлова площа: 50,3 м2 Площа кухні: 14,1 м2 Поверх: 9-10 поверхи Опалення: Індивідуальне газове Вікна: Панорамні, з чудовим видом Ви мрієте про простору, світлу і сучасну квартиру у найкращому районі Львова? Ми маємо для вас ідеальний варіант! Пропонуємо вашій увазі розкішну 3-кімнатну, 2-рівневу квартиру у престижному житловому комплексі «Софіївка». Це житло для тих, хто цінує комфорт, естетику і спокій. Загальна площа 94,5 м забезпечує вам і вашій родині максимум комфорту. Велика житлова площа і простора кухня стануть ідеальними для приємних вечорів у колі родини або друзів. Індивідуальне газове опалення дає змогу самостійно регулювати температуру в домі, створюючи ідеальний мікроклімат. А панорамні вікна наповнять квартиру світлом і відкриють чудовий краєвид на місто. Ця квартира готова до втілення будь-яких дизайнерських фантазій. Велика площа дозволяє вам реалізувати найсміливіші проєкти. Житловий комплекс «Софіївка» — це сучасний простір, де кожен зможе знайти щось для себе. Закритий двір, де немає доступу для машин, гарантує безпеку та спокій. Територія комплексу під цілодобовим відеонаглядом, а централізований пункт охорони забезпечує вашу безпеку. Для найменших мешканців обладнані дитячі майданчики, а для активних жителів — спортивні зони. Софіївка — це не просто район, це місце, де гармонійно поєднується зручна інфраструктура та природна краса. Тут є все для комфортного життя: магазини, кафе, школи, дитячі садки, а також чудові місця для відпочинку. Зручне транспортне сполучення дозволяє легко дістатися до центру міста та інших районів. Ціна: 128 000$ Без комісії для покупця! Ця квартира — це не просто житло, це місце, де ви зможете створити справжній домашній затишок і щасливі моменти з вашими близькими. Не зволікайте, адже така пропозиція — це рідкісна знахідка! Зателефонуйте зараз і дізнайтеся більше!

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продаж квартири в австрійському будинку по вул. Лисенка. Квартира в красивому сецесійному будинку на 3 поверсі з мезоніном на який є ще окремий вихід та цокольним приміщенням висотою 3 метри з вікнами та виходом у двір. В самій квартирі збережено багато автентики, унікальні кольорові ліпнини, паркет, вікна, вже відреставровані двері та пічки із збереженим кахлем. Квартира двостороння і на кожну сторону неймовірний вид, перед одними вікнами великий сквер, а перед іншими храм. Квартира унікальна та варта вашої уваги! Для запису на огляд телефонуйте!

Лисенка вул., 28
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові по вул. Лінкольна (Замарстинівська) Простора двох кімнатна квартира в чудовій локації біля парку 700-річчя. Будинок зданий в експлуатацію, з присвоєною адресою, на етапі видачі документів на право власності. Квартира знаходиться на 9-му поверсі 16-ти поверхового будинку, планування двостороннє. Дві роздільні кімнати, кухня студія, 2 санвузли, засклена лоджія. По всій квартирі розведена тепла підлога, залита стяжка, встановлені радіатори. Будинок комфорт класу побудований з цегли, перестінки - керамоблок. Також в будинку встановлено 2 ліфти. Внутрішній двір з елементами ландшафтного дизайну, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками стане місцем, де можна пограти з дитиною або випити кави з друзями в одному з літніх кафе. В комплексі розташований підземний паркінг. Житловий комплекс розташований на перетині вулиць Замарстинівської та Авраама Лінкольна, за 3 хвилини пішки від зупинок трамваю та маршруток. Також недалеко від новобудови велика транспортна розвязка на перетині вулиці Липинського та проспекту Вячеслава Чорновола, з якого за 10 хвилин на авто ви потрапите в Історичний центр міста. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НАЙНИЖЧА ЦІНА. Двокімнатна квартира в новобудові з ІНДИВІДУАЛЬНИМ газовим опаленням та гарним виглядом на Брюховицький ліс Квартира на 9 му-поверсі, не останній, має правильне планування з двома ізольованим кімнатами, є можливість перепланувати, простора зручний коридор. В квартирі два санвузли, є комора, великий балкон який можна засклити. Будинок має цегляні стіни та перестінки, на поверсі три квартири, сучасний ліфт який їде в ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. На продаж є підземний паркінг за додаткову плату. Є дитячий та спортивний майданчики у дворі, будинок швидко заселяється, зданий у 2022 році. Вулиця Під Голоском це локація яка швидко розростається новобудовами, поруч проспект Чорновола, МакДональдс, спортзали, скрізь багато магазинів в пішій доступності. В самому будинку є приватний дитячий садочок. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Кругла вул., 5д
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 3-кімнатну дворівневу квартиру в центрі Львова по вул. Таманська. Австрійський будинок. На першому поверсі 1 велика вітальня кімната з двома фасадними вікнами і висотою 3.32, дитяча кімната, також з двома фасадними вікнами, кухня і санвузол і передпокій, а на другому поверсі 1 кімната і відпочинкова зона біля сходової частини висота 2.75 і санвузол. Кімнати ізольовані, залізобетонне перекриття. Замінений дах. Ковані сходи на другий рівень квартири. Є в наявності куплені(запаковані міжкімнатні двері а також мармурові підвіконня теж запаковані, металопластикові вікна, нова проводка, автономне опалення(вивід під газовий котел в кухні, загільзовано. Ремонт: нульовий цикл. До квартири входить підвал 12 м2, Документи готові до продажу! Детально - є відео! Телефонуйте!

Таманська вул., 9
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4г. Розглянемо під програму єОселя! Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Двостороннє планування - з кухні та 1 кімнати у затишний двір а також з інших кімнат на місто на сторону комплексу Greenville Park. Чим ексклюзивна дана квартира, тим, що в квартирі збили усі гіпсокартонні тонкі перегородки, для того, аби у вас була можливість, як нового покупця, зробити планування саме для свого індивідуального комфорту. І квартира отримала значно більше світла без перегородок. Додано планування із перегородками початкове, та без перегородок(дивитись на фото). В квартирі індивідуальне опалення - двофункційний котел на опалення та гарячу воду і підігрів підлоги. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5 км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4г
rieltor.ua

Продаж двохкімнатної квартири в зданій і заселеній новобудові від БК Ваш дім по вул Пасіна, кімнати ізольовані, вигоди ізольовані, інд.опал, розводка світла, води, стяжка чистова у кімнатах, ганий благоустій навколо будинку, інфрастуктура розвинена. Торг

Пасічна вул., 181
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 2 поверх, західна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири в будинку бізнес класу з генератором на випадок відключень! Сучасний проєкт який переміг конкурс в Лондоні! Будинок буде мати потужні генератори які забезпечать кожній квартирі 2.5 кіловати при виключені світла. В загальному на квартиру передбачено 18 кіловат електроенергії. На території будинку багаторівневий паркінг, гостьовий та підземний. Також будуть окремо місця з зарядним для електро автомобілів. Територія прибудинкова закрита від машин. Зовнішні стіни з пустотілої керамічної цегли, утеплені мінватою. Квартира з чудовим плануванням! Комора в коридорі, суміжний санвузол, кухня студія 17.5м2, спальна з нішею для шафи площею 14.5м2 і звісно чудова тераса! Дуже вигідна ціна! Таких квартир не має у відділі продажу забудовника! За детальною інформацією звертайтеся!

генератор
Соняшникова вул., 28
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири у Львові вул.Вітовського Польський люкс, залізобетонне перекриття. Площа загальна = 56 м2. - Площа 1 кімнати = 19 м2 (виходить у подвіря). - Площа 2 кімнати = 16 м2 (виходить у подвіря). - Площа кухні = 10 м2. - Висота стелі = 2,77 м2. - Площа балкону = 3 м2 (виходить у подвіря). - Площа підвалу = 5 м2. В КВАРТИРІ: 2 кімнати, простора кухня, висока стеля, ванна кімната та туалет окремо, індивідуальне опалення, досить великий балкон з кімнати. Вікна кімнат виходять на південну сторону у подвіря. Квартира світла, тепла, не кутова. У дворі є загальна стоянка машин для мешканців. ПОРУЧ: Стрийський ринок, Парк Культури, дитячі майданчики, спорткомплекс "Динамо" з басейном. Піша доступність до центру міста. Біля будинку є паркомісце для автомобіля. Біля будинку є тихий затишний дворик . У підвалі є кладовка. В будинку є укриття. За детальною інформацією, та огляд квартири - телефонуйте у зручний для вас час.

Вітовського Дмитра вул., 11
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продаж 1-кім квартири в ЖК Ріел Сіті по вул. Рудненській Квартира знаходиться на 10/12 поверсі, площа 45.61 м2, здача запланована на кінець року, тривають оздоблювальні роботи. В будинку автономне опалення, встановлені якісні вікна та двері. ЖК Riel City знаходиться за 4.5км до Оперного театру, між будинками великі двори, буде гарно облагороджена прибудинкова територія та збудуть дитячий садок. Вигідна інвестиція в нерухомість! Ціна нижча ніж в забудовника та сусідів! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рудненська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири ЖК Auroom Sunrise В квартирі зроблені чорнові роботи: Підігрів підлоги(водяний). Розводка опалення . Розводка електрики по дизайн проєкту. Встановлена інсталяція. Траса під кондиціонер. Перепланування по дизайн проєкту. Дизайн проєкт з візуалізацією, технічними вказівками та посиланням на товари в подарунок! Знайдемо бригаду яка завершить ремонт! На поверсі вже живуть люди, будинок введений в експлуатацію 2.5 роки тому! Будинок з керамічної пустотілої цегли, 8 поверх з 9-ти. Опалення газове, індивідуальне!

можливий продаж по єОселя
Січинського вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 1 поверх, південна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, компактна з кухнею-студією, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, висота 3 метри, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 32
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира з видом на ліс та озеро в ЖК бізнес-класу Auroom Lounge. Основні переваги: - Квартира розташована на 4 поверсі 7-поверхового будинку. - Якісне будівництво: стіни з цегли, утеплені мінватою (15 см), фасади комбіновані. - Фінські ліфти Konne гарантують безпечний підйом та відсутність шуму. - Вікна VEKA з двошаровим склопакетом і 7-камерним профілем, заповненим газом для відмінної тепло- та шумоізоляції. - Надійні броньовані двері для вашої безпеки. - Висота стелі – 3,1 м, індивідуальне газове опалення. Планування: - Простора кухня (17,5 м²), Три ізольовані кімнати. - Два санвузли, дві лоджії та два відкриті балкони. З вікон відкривається мальовничий вид на Брюховецький ліс та озеро Стосика, яке в майбутньому буде облагороджено. Перед вікнами збудують 2 поверховий садок який 100% не перекриє вид із вікон! Надійний забудовник, один із кращих комплексів у Шевченківському районі, найнижча ціна в цьому комплексі! Здача будинку вже через 2 місяці! За детальнішою інформацією телефонуйте! Маю відео огляд

Заозерна вул., 22
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові по вул. Стуса Ця квартира має все, що вам потрібно для комфортного життя. Індивідуальне опалення дозволить вам насолоджуватися оптимальною температурою у вашому оселі. Великий балкон стане вашим улюбленим місцем для відпочинку та насолоди панорамним видом на паркову зону. Планування квартири максимально функціональне. Вона має простору гардеробну кімнату, де ви зможете зберігати свої речі організовано та зручно. Роздільний санвузол забезпечить комфорт та зручність для вас та вашої сімї. Знаходячись на 3-му поверсі з 10-ти поверхового будинку, ви матимете достатньо приватності та прекрасний краєвид з вікон. А розташування в парковій зоні надасть вам можливість насолоджуватися природою та зеленими просторами навколо. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником квартири своєї мрії в новобудові. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд. Ваше ідеальне житло чекає саме на вас!

можливий продаж по єОселя
Стуса Василя вул., 53
rieltor.ua

Продам квартиру Львів, П. Дорошенка Агентство UA.estate пропонує придбати -4 кімнатну квартиру у Львові: індивідуальне опалення, * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-941-190-RE.

Дорошенка Петра вул., 9
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири в Франківському р-ні по вул. Кульпарківська в ЖК Парус Сіті . Будинок введений в експлуатацію та частково заселений! Квартира складається з 3-ох роздільних кімнат , кухні , гардеробної та 2 санвузлів. Є лічильники на тепло, електрику та воду. Панорамні вікна , південно східна сторона , квартира сонячна та світла . В холі встановлені вантажний та пасажирський ліфти. Територія будинку облагороджена, під відео наглядом і з великою кількістю комерційних приміщень які вже працюють! Чудове розташування комплексу. Поруч розвинена інфраструктура, дитячі та спортивні майданчики, кавярні, магазини з продуктами, салони краси. Телефонуйте , домовимось про огляд!

можливий продаж по єОселя
Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири ЖК Голоські Кручі, можливий продаж під єОселю Продаж 1-кім квартири в зданому та частково заселеному ЖК. Квартира правильного та просторого планування, загальна площа 50.4, житлова 17.6, кухня 15.3 з можливістю приєднати лоджію, чим саме збільшити кухню до 20 м2. В квартирі зроблено чистову штукатурку, залито стяжку, в квартирі немає несучих стін, можна зробити гарне перепланування! ЖК Голоські кручі знаходиться в чудовій локації 3.5км до центру, поруч вул. Варшавської та Чорновола. Навколо комплексу гарно облагороджена територія, дитячий майданчик, дорога не проїзна, будинок в затишку. За більш детальною інформацією звертайтесь!

Під Голоском вул., 19
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири в ЖК Бетховен бічна вул. Липинського по вул. Городницька Квартира знаходиться на 10/14 поверсі, з виглядом на південно-західну сторону. В квартирі дуже круте планування, особливо якщо внести трішки свої корективи можна зробити чудову 2-кім квартиру з батьківською спальнею - мастер рум, де вихід на балкон та у власний санвузол. Також є ізольована друга кімната, ще один санвузол який при потребі можна буде збільшити і звісно ж велика кухня-студія з виходом на балкон. Будинок вже на завершальному етапі, знаходиться 2.5 км від центру, в мега перспективній локації! Якщо вам щось не зрозуміло по квартирі чи по будинку - телефонуйте з радістю розповім детальніше!

Городницька вул., 47
rieltor.ua

Продаж квартири ЖК Family House на Орлика БЕЗ КОМІСІЇ Здача будинку 4 квартал 2024 року! Ціна: 78999$ кв.м 635$ Параметри обєкта: - Секція: 4 - Кімнат: 3 - Загальна площа: 104.25 м.кв -Поверх: 2 - Поверховість: 6 - Опалення: Індивідуальне Газове

Орлика Пилипа вул., 32
rieltor.ua

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в зданій новобудові на 10 із 11 поверсі по вулиці Тернопільська , місто Львів. Загальна площа 65 м.кв., житлова 39 м.кв., кухня студія 21 м.кв. Індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел). Будинок частково заселений. 0 - цикл. Розроблений індивідуальний проєкт. Панорамний вигляд на паркову зону та центральну частину міста. Закрита територія, дитячий майданчик, поруч садочки, школи, магазини. Розвинута інфраструктура. Код обєкту 14128

Тернопільська вул., 44
rieltor.ua

Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира вБудівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27000$ Софія АН Golden City 380673288051 будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27.000$ Софія АН Golden City 380673288051Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира вБудівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 1 кімнатна квартира. - 4секція. Поверх 9/10. Загальна площа :35.95кв.м - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27000$ Софія АН Golden City 380673288051 будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 27.000$ Софія АН Golden City 380673288051

Підголоско, 4
rieltor.ua

Будівельна компанія "City of Dreams". - Новобудова - Вул. Під Голоском. - 2 кімнатна квартира. - 5 секція. Поверх 7/10. Загальна площа :59,64 - Тип стін: цегляний/монолітний - Опалення: індивідуальне газове - Ремонт: після забудовника/під чистову обробку - Планування: роздільне/двостороннє - Комунікації: ближній центр, озеро, ліс,парк, трц Спартак, Ашан, тренажерний зал Sport Life, аптеки, лікарня, школи, садочки, MacDonalds, супермаркети, Українська академія друкарства. Світла квартира в будинку комфорт-класу. Район інтенсивно розвивається. Ціна : 43000$ Софія АН Golden City 380673288051

Підголоско, 4
rieltor.ua
1 - 24 з 2 180 результатів