Волі,7 2 поверх , кутова. вікна на проспект і в сквер. Є французький балкон у сквер. 3 розмежовані кімнати. Загальна площа 76 м/к висота стелі 3,1 м. Деталі по телефону.

власник
Квартира в цертрі на проспекті Волі можлива комерція.
olx.ua

Продам квартиру з меблями вул. Чорновола 10 з гаражем і власна парковка. Новий котел 2023р

власник
Продам трикімнатну квартиру
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири з дизайн-проектом ремонту у новобудові по вул. Набережна, 4-А від власника, без комісії. Ціна – 85000$, торг реальному покупцю. Можливий продаж під єОселю. Індивідуальне опалення та лічильники. Поверх – 8 із 10. Загальна площа – 84 кв. м; Кухня-студія – 37,92 кв. м; Кімната-1 – 13,02 кв. м; Кімната-2 – 11,24 кв. м; Санвузол-1 – 3,69 кв. м, Санвузол-2 – 3,01 кв. м; Коридор – 14,97 кв. м; Велика кладова на поверсі – 4 кв. м. У квартирі виконано усі чорнові роботи: залита стяжка, розведена електрика, стіни вирівняні і підготовлені до шпаклювання. На лоджіях, у санвузлах та коридорі вже зроблено теплу підлогу. Придбано плитку (керамограніт) на санвузли, коридор та кухню (всього 72 кв. м на стіни і підлогу), яку залишаємо для нового власника. У будинку діє ОСББ. Двір — загороджений, із дитячим майданчиком та паркінгом. По периметру встановлений відео нагляд. Розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, ринок, парк, супермаркети — все у пішій доступності.

власник
Продаж трикімнатної квартири по вулиці Набережна від власника
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3- х кімнатну квартиру з сучасним ремонтом,дві окремі кімнати і кухня разом з залом( кухня- студія),в меншій кімнаті облаштована гардеробна, без меблів,можливо один диван в дуже хорошому районі,по вул.Січова 1,за маг.Спар,та Кераміка що по вул Відродження.У дворі школа √ 18,дитячий садочок.Близенько до лікарні √2 , аптеки,супермаркету,парку. 1 хв до зупинки.

власник
Продам сучасну 3- х кімнатну квартиру
olx.ua

Квартира світла,затишна,комфортна. Зручне місце розташування. Вул. Кравчука 46 Прошу ріелторів не турбувати!

власник
Квартира
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в новобудові Атлант по вул.Рівенська ,25. 10 поверх з 12. Вікна виходять на дві сторони: на автозавод і у двір. Переоформлення за договором переуступки. Підходить під є-оселю. Від власника. Реальному клієнту - торг при зустрічі. Ріелторам турбувати тільки за наявністю клієнта.

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам чудову 3-ох кімнату квартиру по пр. Відродження,9 ,ОСББ, в дворі Школа №23, та Дитячий Садок, навпроти Гімназія №18, Супермаркет Там-Там Експрес, парк. Квартира від власника. Чудовий мікрорайон. Відмінний ремонт, меблі, кондиціонер та побутова техніка. Загальна площа квартири - 66,7 м.кв, 3 повноцінні кімнати: спальня, вітальня та дитяча. В квартирі є 6-ти метровий засклений балкон та лоджія з панорамними вікнами. Квартира у хорошому стані, ремонту не потребує. Заїжджайте та насолоджуйтесь! Продаю у зв‘язку із переїздом . Реальному покупцю торг! Звоніть, пишіть є Вайбер, Телеграм. 05*********77 Тетяна.

власник
3 к. квартира з ремонтом, меблями,технікою
olx.ua

Продам трьох кімнатну квартиру у центрі Луцька на Київському майдані. Це вулиця проспект Волі 68, третій поверх, житлова площа 51,9 м3. Вікна виходять на прспект волі та на поліклінніку. Вікна пластикові окрім того, що виходять на балкон. Вони нові дереавяні, та сама лоджія зашклена. Вхід у спальню з вітальні. вхід у дитячу з коридора. вхід у вітальню з коридора. Є меблі. Бутинок нещодавно утеплили, поруч гарний благоустрій, підїзд чистенький, подвіря охайне. Є підвал. Поруч всі зручності. Магазини, зупинка, поліклінніка, аптеки все на відстані до 50 метрів. Все заасфальтоване, бруківка. Квартира мами, всі питання прошу задавати виключно в оголошенні або в коментарях. Після переписки якщо вам підходить квартира, подивитися конкретніше можна за записом з 9:00, 9:10, 920, 9:30 вранці, або 18:00, 18:10, 18:20, 18:30. Рієлторів прошу не турбувати.

власник
Продам 3х кімнатну квартиру у центрі Луцька на Київському майдані
olx.ua

квартира у хорошому стані, в чудовому районі, хороший ремонт, квартира готова до проживання( можливий повністю мебльований продаж), наявний балкон, квартира на 9 поверсі.

власник
Арцеулова улица, 5, Луцк, Волынская 60000.0 USD
dom.ria.com

власник
Дубновская улица, 15, Центр, Луцк, Волынская 141500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Луцьк

Продаються дворівневі квартири площею 108, 9 м.кв., 112, 8 м.кв., 113, 2 м.кв., 113, 4 м.кв., 113, 7 м.кв., 149, 9 м.кв. від власника. Вартість за 1 м.кв. від 750 у.о.

власник
Ершова улица, 9А, Гуща, Луцк, Волынская 81675.0 USD
dom.ria.com

Квартира в центрі. Біля ЦУМА. 2пов. Ремонту 10р. Стан житловий. Суха і тепла квартира. Можливі меблі , по домовленості. Боргів немає. Комунальні не великі. Поруч вся інфраструктура. Через дорогу парк, річка.

власник
Воли проспект, 7, Центр, Луцк, Волынская 89500.0 USD
dom.ria.com

Продаж Від власника Квартира у комфортному та престижному районі міста Луцьк. До школи 500 м До дитячого садочка 1км Дуже розвинена інфраструктура. Поруч автостанція, залізничний вокзал, торговий центр Порт Сіті, дитяча поліклініка. Двір відгороджений з оновленим дитячим майданчиком, у підʼїзді свіжий косметичний ремонт. Встановлено лічильники індивідуального обліку на воду та газ. Є бойлер на 50 л. Вікна металопластикові. Опалення централізоване. Взимку дуже тепло. Влітку максимально комфортно. У квартирі зроблено косметичний якісний ремонт. Високі стелі -2, 60 м. Є дві лоджії, перероблені як продовження кімнат. Залишаються майже усі меблі. Ідеальний варіант для сімʼї з дітьми, де в кожного може бути свій простір.

власник
Соборности проспект, 40, Луцк, Волынская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо простору 3 кім. квартиру в районі РЦ "Промінь". Квартира світла та тепла, з практичним пануванням, готова для комфортного проживання. Загальна площа – 68 м. кв., житлова – 45 м. кв. Зручне планування – велика кухня (9 м. кв.), простора вітальня, дві окремі затишні спальні, дві засклені лоджії, санвузол і місткий коридор. Відмінний внутрішній стан - замінена сантехніка, мідна електропроводка, нові радіатори, металопластикові вікна. Квартира укомплектована частково меблями і технікою. Для комфортного проживання є кондиціонер, для безпеки - система сигналізації. Наявність лічильників в квартирі (на воду, електроенергію), бойлер дасть змогу майбутньому власнику суттєво економити на комунальних платежах. Вікна виходять на дві сторони, завдяки цьому - комфортний мікроклімат. Квартира тепла і затишна з хорошою аурою та привітними сусідами. Квартира розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку (зроблено ремонт даху). Район із відмінною інфраструктурою: супермаркети, школи та садочки, спортивні майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте - представник від власника - домовимося про огляд! Простора і світла квартира вже чекає на Вас.

власник
Продаж 3 кім квартири в районі РЦ Промінь
olx.ua

Всі запитання при зустрічі або за телефоном, ОСББ, ремонт, продаю із меблями та побутовою технікою, охорона

власник
Квартира 3 кімнатна
olx.ua

Продам квартиру комунального типу. Потребує ремонту. Кухня на дві сім`ї. Без гарячої води. Можливість перепланування і добудови є . По вул. Ківерцівській. Конт. тел.: (06**********20

власник
Продам квартиру - "комуналку"
olx.ua

Продається квартира по вул.Набережна,поверх 7/10,зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів,меблі та двері всі деревʼяні,продається з меблями,вікна виходять на дві сторони.Засклена лоджія.

власник
Трикімнатна квартира центр міста
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру в центрі міста вул.Винниченка (від власника). Площа 50 кв м. Поверх 4 (з пяти). Газова колонка. Санвузол роздільний. Стан житловий. В будинку ОСББ, будинок утеплений, повністю відремонтований. Доступна інфраструктура - магазини, школа, садок, інститут, зручна транспортна розвязка. Ціна 47 000 .

власник
Квартира трикімнатна центр міста
olx.ua

Продам 3 - кімнатну квартиру по вул Кравчука. Власник. Два балкони на дві сторони Також підсобне приміщення в коридорі В будинку є ліфт В квартирі живуть вже кілька років квартиранти(дівчата) Все працює заборгованості немає .

власник
Квартира 3 кімнатна вул. Кравчука
olx.ua

Продам 3 кімнатну дворівневу квартиру . Загальна площа 70 м/кв Квартира повністю готова до заселення вже сьогодні. Автономне газове опалення Підігрів підлоги в кухні, коридорі та санвузлі. Якісний євроремонт. Повністю вмебльована. З побутової техніки: холодильник , морозильна камера, електроплита, мікрохвильовка, посудомийка. Є діюче осбб + паркомісце За додатковою інформацією та фото звертайтесь за тел 06******83

власник
Продам 3-кімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

Все видно на фото. Знаходиться на вулиці Коновальця. Без торгу. Без агенств. Перший власник. - 2 спальні, гардероб, кабінет, кухня студія, окрема сушка для одягу - підігрів підлоги з температурними окремими зонами, центральний кабінет по очіщенню/помякшенню води + фільтри для питної води - Меблі зроблені на замовлення по власним ескізам. - Парковка замикається на ніч.

власник
Квартира в центрі міста Луцьк
olx.ua

Продам 3 кім. квартиру в центральному районі міста, вул.Стрілецька.Кімнати роздільні ( чеський проект) є два балкони.Сучасний абсолютно новий дизайнерський ремонт з заміною всіх комунікацій, електропроводки, сантехніки.В кімнатах два інверторні кондиціонери з підігрівом до -15*С.Є меблі, гардеробні шафи, побутова техніка ,пральна машина з сушкою, посудомийна машина, бойлер.Дуже зручне розташування, зелений тихий двір, поряд ТРЦ «Промінь» та інша інфраструктура.Ціна 72000 дол.США, тел. 09********87 Яна

власник
Продам 3 кім.квартиру в центрі міста
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира по вул.Конякіна (40й Б квартал) в панельному будинку, на 7му поверсі девяти поверхового будинку площою 65,4кв. Дуже гарний район,зразу з вікон видно садочок та школу,поблизу є все(парк,кафе,аптеки,магазини і т.д) В дворі будинку в 2023році скрізь покладено бруківку та облагорожене подвіря,також в будинку є діюче ОСББ та зроблений Індивідуальний тепловий пункт.В підїзді встановлений домофон.На поверсі є сушки для одягу. В квартирі є два балкони,також з кухні зроблений вихід на балкон для зручності.В коридорі є кладовка.На холодну та гарячу воду встановлені лічильники. Квартира продається зі всіма меблями та технікою(ліжка,дивани,столи,стільчики,шафи,а також два холодильника з морозильними камерами,мікрохвильовка,пральна машина і т.д) Тепла та затишна квартира для сімї,в яку можна вже заїжати та жити! Також розглядаю обмін на однокімнатну великогабаритну квартиру в новобудові в аналогічному районі по інфраструктурі.

власник
Трьохкімнатна квартира 65,4кв. по вул.Конякіна(40й Б квартал), 7поверх
olx.ua

Продам квартиру по вул Кравчука, в дуже комунікабельному місці із зручним розташуванням. Можна під комерцію. Одна сторона квартири виходить до дороги, інша в двір. Прибудова приватизована і законно побудована. Всі інші питання по телефону. 09******25 Тетяна, власник квартири.

власник
Продам квартиру по Кравчука
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів