Центріше не буває !!! Продамо трикімнатну квартиру в історичній частині Луцька – вул. Л.Українки 24 Загальна площа квартири – 80 кв.м.: вітальня (24 кв.м.), дві спальні кімнати (16.5 і 15 кв.м.), місткий коридор, роздільний санвузол, кладова і балкон з виглядом на вул.Левчанівської.Висота стелі 2.8 м.що робить її надзвичайно атмосферною. Задовільний внутрішній стан, квартира готова до швидкого заселення нових мешканців. Наявні лічильники на світло,газ і воду, заведений інтернет. Квартира тепла й економна в сплаті комунальних платежів,наявний тепловий лічильник. Квартира розташована у цегляному будинку (побудований 1965Р.,бетонне міжповерхове перекриття) , на ідеальному,другому з трьох, поверсі. Чистий охайний під’їзд, встановлено центральний замок, впорядкована прибудинкова територія. В дворі гарний скверик,парковка. Безальтернативний центр Луцька, з кількахвилинним доступом до найрізноманітніших закладів побуту, розваг та освіти. Поруч – Центральний ринок міста, Театральний майдан, міська рада, школа №1, обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Луцька музична школа, безліч розважальних закладів,центральний парк міста,замок Любарта та р.Стир. Шукаєте просторе житло у самісінькому центрі Луцька? Телефонуйте,в цьому будинку лише чотири квартири,одна з яких може бути Ваша.

Простора трикімнатна квартира в самісінькому центрі Луцька!
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру (сталінку) в центрі міста по пр.Волі (р-н фонтана). Євроремонт, високі стелі. Вбудована кухня з технікою. Розвинена інфраструктура, поруч парк. Німецька газова колонка Юнкерс (завжди є гаряча вода). Стоянка для авто з відеонаглядом. Квартира двостороння, видова, має вдале планування. Гарний вигляд на фонтани, парк. Можливий продаж з меблями. Дієве ОСББ у будинку та індивідуальний тепловий пункт. Вартість квартири 70000 $. Продаж квартири без комісії для покупця.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру  в центрі міста по пр.Волі
olx.ua

Продаж квартири по пр. Волі (сталінка). Хороший ремонт, високі стелі, пластикові вікна, кімнати та санвузол роздільні, колонка. Квартира має дуже зручне розташування: в пішій доступності парк, школа, дитячий садочок, центр міста. Поруч зупинки громадського транспорту. Район з розвинутою інфраструкторою.

Продаж 2-кімнатної квартири по пр. Волі.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Для поціновувачів такого типу будинків, маємо чудову пропозицію. Кватрита 3 км. загальною площею 84 м2. Розташована на другому поверсі 4 поверхового будинку. Опалення газове, пічки і електрорадіатори.

Сталінка на Шопена
olx.ua

Продам "СТАЛІНКУ" в Центрі м. Луцьк, вул. БУДІВЕЛЬНИКІВ!( ПОРУЧ ШОПЕНА!) Терміново не дорого! ВИСОКІ СТЕЛІ! Тепла, сонячна, охайна, квартира! МЕБЛІ, ТЕХНІКА! Великий підвал!!! Тихе, в одночас зручне місце розташування, залишить Вас задоволеними назавжди!!! Розвинена інфраструктура! Поруч ЗОШ 4!

3к.ЦЕНТР!,р-н вул. Шопена!, Автон.опал! Ремонт, 55м2, 55000уо!
olx.ua

Продам квартиру комунального типу. Потребує ремонту. Кухня на дві сім`ї. Без гарячої води. Можливість перепланування і добудови є . По вул. Ківерцівській. Конт. тел.: (06**********20

власник
Продам квартиру - "комуналку"
olx.ua

Житлові комплекси у Луцьк