Пропонуємоas Вашій увазі 2 кімнатну квартиру в ЖК " Ферум ", по вул. Рівненській, 123 Хороший варіант для молодої сімї з дітьми. Квартира у стадії ремонту. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10. Загальна площа квартири- 57,3 м2 - Новобудова ! - Дизайнерський ремонт - Монолітно-каркасне будівництво - З вулиці утеплено - Ліфт - Індивідуальне опалення ( газовий котел) - Підведено всі комунікації ( також лічильники) - Проведено інтернет West Net (оптоволокно) - В дворі є парковка та дитячий майданчик Усі матеріали, які використовуються у ремонті є на фото. Продаж квартири буде з готовим ремонтом. Код квартири #12651397

Рівненьська вул., 123
rieltor.ua

Продаж 3 кім. квартира за вул. Рівненська з ремонтом та меблями. - 2 поверх з 5; - Заг. площа 76.7 м2, кухня 12.2 м2; - Індивід. газове опалення; - Тепла підлога. Продається 3 кім. квартира в ЖК «Ферум» за вул. Рівненська. Квартира повністю вмебльована, зроблений сучасний ремонт, тепла підлога, вмонтована побутова техніка. Світла. простора квартира заходиться в зручній локації. Поруч ТЦ «Імідж», магазини, аптеки, заклади громадського харчування, ринок. За детальною інформацією звертайтеся за контактним номером. Код 6322199

Рівненьська вул., 123
rieltor.ua

Продаж квартири вільного планування, 3/3ц, площа 60м.кв, вільне планування, стан після будівельників, одна квартира на площадці, великий балкон. Хороше розташування, є місце для авто. Підїзд на 3 квартири.

Даньшина вул., 60Б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої та затишної 2-ної квартири у зручному районі міста (вул.Арцеулова). - загальна площа - 64 кв.м; - 7/10; - сучасний ремонт; - вдале планування; - простора кухня (16 кв.м); - автономне газове опалення (двоконтурний газовий котел Bosch); - підігрів підлоги; - простора лоджія; - кондиціонер; - сигналізація; - діюче ОСББ.

Арцеулова вул., 9
rieltor.ua

Квартира з ремонтом, індивідуальне опалення. Сучасний престижний район. Варта вашої уваги. Перегляд квартири за номером телефону +380505562361

Ветеранів, 22
rieltor.ua

Продаємо 1к.квартиру в ЖК «Атлант» можлива Єоселя! Код квартири #5812811 Вашій увазі пропонуємо затишну квартиру на одній з центральних площ Луцька - Київський майдан. Квартира розташована у 17 зданій секції. Поверховість: 8/12, Планування включає в себе: - передпокій; - простору кухню-столову з виходом на велику засклену лоджію з панорамними вікнами; - окрему кімнату з вікном на південну сторону; - ванну кімнату. Всередині квартира знаходиться на стадії після будівельників (сирець), з розведеною електрикою та індивідуальним газовим опаленням. Площа квартири 55.1м2, кухня – столова 22,30м2 . Перевагою даного ЖК «Атлант» є його місцерозташування, адже купивши тут квартиру Ви з легкістю можете дістатись до супермаркету, магазинів, кафе та ресторанів. Поряд школа, дитячий садок, поліклініка, салони краси, заправка та зручна транспортна розвʼязка. А до центру Луцька всього 5хв. В дворі житлового комплексу розміщена комфортна, гарно облаштована зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, зона барбекю. Власники авто знайдуть достатньо місця для паркування. Поспішайте придбати квартиру за контактним номером.

Рівненська, 25
rieltor.ua

Продаж вишуканої 3-х кімнатної квартири в прекрасному районі міста по вулиці Арцеулова в ЖК"Оберіг" Код квартири: 12783145 Квартира з індивідуальним дизайнерським ремонтом.Просторі кімнати для кожного члена родини. Кухня виготовлена з якісних матеріалів, а також встановлена вся потрібна техніка. На цій кухні готувати одне задоволення. Поруч уся розвинена інфраструктура:магазини, аптеки, ТРЦ Промінь, Вокзал, зупинка міського транспорту, лікарня.

Арцеулова вул., 18
rieltor.ua

Продам простору 2-х кімнатну квартиру в новобудові жк "Крила" в м. Луцьк на вул. Даньшина 52-Б. (Власник). Будинок вже здано в експлуатацію. Має житлову площу 60.6 кв.м. + підвальне приміщення 3.1 кв.м. Квартира на 6-му поверсі, поверх обирався з огляду на гарний краєвид з панорамних вікон. В квартирі вже є: - Котел ( є опалення + тепла вода + тепла підлога) - Розкинуті електрика та сантехнічні комунікації, стяжка - Чищені, порівняні, грунтовані, та шпакльовані стіни по всій квартирі, окрім санвузлів - Поміняні кутики на всіх кутках квартири на титанові - Порівняна висота всіх дверних отворів 208 см, стандартна висота під встановлення дверей - Встановлені лічильники газ, вода, світло В цілому квартира купувалась з огляду на майбутнє сімейне проживання в ній, має чудову інфраструктуру: в межах до 500 метрів є школа, дитсадок, автобусна зупинка, неподалік базарчик, продуктові магазини, невеликий парк, Жк має свій дитячий майданчик, та парковки для машин. Найгарніший та найновіший ЖК у цьому районі, ще зовсім не обжитий, тихе затишне місце. Тільки почав робити ремонтні роботи, адже планував проживати тут, тимчасовий туалет з раковиною, повністю зроблені стіни під обої, далі планував робити натяжні стелі, ламінат, і по суті квартира готова для проживання. Телефонуйте якщо є питання, або бажаєте поглянути на неї вживу.

власник
можливий продаж по єОселя
Даньшина вул., 52
rieltor.ua

Продам 2-х квартиру 69 кВ.м в новобудові Без комісії (договір переуступки), можливий варіант під Єселя. Будинок ЗДАНИЙ. Всі вікна виходять на схід та відкривають чудовий краєвид, перед будинком ніяких висотних будинків немає. Рівненська, 119 (р-н Зелене господарство) Забудовник: Луцьксантехмонтаж Стан: після забудовника: • електрична розводка, інтернет • тепла підлога: кухня, санвузол, коридор • автономне опалення (газовий двохкортуний котел) • хороші броньовані двері • стеля утеплена • велика простора кухня правильної форми • ціна за м.кв 35 тис грн Всі деталі по телефону Розвинена інфраструктура, зупинки 2 хв пішки, поряд Сільпо, ринок. Прямий заїзд з вул Ріненська до житлового комплексу

власник
Рівненьська вул., 119
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру 66,3 кв.м. 1-й поверх, в районі м. Луцька (55-й мкрн. - за ТЦ «Там-Там» і ТРЦ «Порт-Сіті»), по вул. Липинського, 4. Будинок сучасного архітектурного проектування, монолітний, утеплений мінватою, фасад- мінеральна штукатурка, закрита прибудинкова територія: місце для авто, облаштований дитячий майданчик та зони для відпочинку. Зроблений евро ремонт, повністю вмебльована, дорога техніка.Автономне опалення, встановлені усі необхідні лічильники - квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг. Встановлені сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна. В будинку функціонує система безпеки, є домофон, інтернет. Створено ОСББ. Поряд насичена інфраструктура. Все необхідне для щоденного комфортного життя: сучасна школа, садок. Власник.

власник
Липинського, 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Луцьк