Продаж 3-кімн. кв., вул. Ковельська (навпроти MOJO), 2/4 цегляного будинку, площа 61.4 м², одна кімнати прохідна, балкон засклений. Квартира повністю з хорошим ремонтом, пластикові вікна, дубовий паркет, встановлені кондиціонери в кухні та вітальні, встановлені всі лічильники Продаж з усіма меблями та технікою.

Ковельська вул., 9
rieltor.ua

Продам великогабаритну 3 кімнатну квартиру З ремонтом та меблями 5 хв до центру міста!!! Будинок розташований в р-ні Набережної по вул. Шевченка. Квартира простора, 2 роздільні кімнати та велика прохідна кімната, велика кухня з господарчою кімнатою , два санвузли, гардеробна. Також є балкон з чудовим виглядом на річку. Чудова локація, поруч усі необхідні інфраструктурні об‘єкти!

Шевченка вул., 13а
rieltor.ua

Квартира в Луцьку за адресою вул .Ковельська 47А.

Продаж квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 кімнатну квартиру в 4х квартирному будинку на другому поверсі. Зручне розташування, 5 хв до центру міста, поруч зупинка, супермаркети. Автономне опалення, електрика замінена. Пластикові вікна. Розведена сантехніка по квартирі. Новий котел. Роздільні кімнати. Поруч добрі сусіди. До квартири є підвал. Можливий обмін на 1 кімнатну квартиру.

Продам 3 кімн.квартиру вул. Шевченка
olx.ua

Житлові комплекси у Луцьк

Географія Луцьк