Продам 2-х комнатную квартиру в новом жилом комплексе комфорт класса "Розенталь". ЖК Розенталь-это комплекс который построен в долине роз и расположен вдали от городской суеты. Расположение дома позволяет быстро добраться до центра города и другие городские направления. Очень интересная и функциональная планировка - квартира двухсторонняя, с каждой комнаты и кухни выход на застекленную лоджию 5 м.кв. Квартира с черновой отделкой. Введена вода, электричество, отопление. Отопление производится от собственной крышной котельной. Территория комплекса ограждена, под видеонаблюдением и круглосуточной охраной. Будет всего 1 въезд . Украшает внутреннее пространство прогулочный бульвар роз и зеленные насаждения. Во дворах детские и спортивные площадки, и также планируется открытие школы раннего развития. В комплексе уже есть супермаркет АТБ и магазины другого назначения. Звоните, организую показ в удобное для Вас время.

Будівельна вул., 48
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру в Акварель 8. Вторая секция, 10 этаж. 35.5 кв.м От собственника Ключи на руках

власник
olx.ua

Продам 1-к квартиру з РЕМОНТОМ в ЖК Акварель-2 Комплекс розташований між проспектом Небесної Сотні та вулицею Архітекторською поряд з однією з головних магістралей Одеси наявність розвиненої транспортної розвязки дозволяє швидко діставатися будь-якої точки міста. Завдяки тому, що цей мікрорайон забудовується новими комплексами та швидко розвивається, мешканцям доступна поблизу вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності відкриті будівельний та продуктовий ринки, гіпермаркети «Епіцентр К» та METRO Cash&Carry. Для дітей в окрузі відкрито безліч шкіл, найближчі з яких НВК 275 «Надія» та середні школи 89 та 86. Для малюків підійдуть школа раннього розвитку «Мрія», приватні клуби «Барбариски», Kids Place та державний садок із яслами 106. За два кроки від будинку працює приватна клініка Grizans Medical, до дитячої поліклініки 6 та міської стоматології 10-15 хвилин на авто. Для тих, хто регулярно тренується поблизу відкритий фітнес-клуб Cadorr Fitness. Трохи далі працює гімнастична секція «Тріумф» та дитячий футбольний клуб «Чорноморець». У комплексі передбачено: вільний від автомобілів двір дизайнерське зовнішнє оздоблення в яскравих кольорах, що відображає ідею назви комплексу у квартирі виконано шумоізоляцію, а панорамні вікна з енергозберігаючого профілю допоможуть зберегти тепло та заощадити на комунальних послугах. у секціях передбачено по два швидкісні ліфти: пасажирський та вантажопідйомний Дзвоніть прямо зараз!

Жемчужная улица, 3А, Киевский, Одесса, Одесская 44625.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаётся в Аркадии ( кадор ). Трёхкомнатная квартира 2 секция ЖК 53 Жемчужина. Квартира без ремонта. На территории жилого комплекса находится детская площадка , магазины и парковка. В дома есть паркинг, территория охраняемая. Транспортная развязка в любой конец города. С уважением, Рожко Даниил. Подберу недвижимость для покупки и для аренды. Звоните!

Архитекторская улица, 1, Киевский, Одесса, Одесская 64760.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Лиманка (Мізікевича)