Терміновий продаж трикімнатної квартири з автономним опаленням Пропонуємо світлу та затишну квартиру в р-ні Мотеля. * Загальна площа - 61 м2, знаходиться в спальному районі міста; * Три окремі кімнати, дають можливість кожному мати свій особистий простір. * Кухня в 9 м2, мрія кожної господині; * Виконаний добротний ремонт з якісних будівельних матеріалів; * В квартирі встановлено автономне опалення, що дозволяє Вам самостійно регулювати тепло в домівці, бойлер на горячу воду; * Квартира вмебльована , має 2 балкони ; * Квартира розташована на середньому поверсі цегляного, теплого будинку. * Додаткові функції: лічильчики, домофон, кондиціонування. Зручна інфраструктура, поруч з будинком все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте і записуйтесь на показ. код 2279 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Нам довіряють і рекомендують. В режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Кустарний пров., 1
rieltor.ua

КОД 8088 Бюджетна квартира на середньому поверсі! Шевченківський район. 2к квартира з окремими кімнатами, площа 42/26/6 задовільний стан, є балкон. Поруч школа, дитячий садок, магазини, до зупинки 5 хвилин.

Кустарний пров., 6
rieltor.ua

Продаж в цегляному будинку 3 кімнатної квартири на Алмазному, район зупинки "4 нової поліклініки". Булинок в експлуатації з 2003 року, теплий (дуже рідко що в ньому продається) Квартира на 5/10 поверсі, не кутова, тепла, з лічильником тепла на квартиру та регулятором, для горячої води встановлено бойлер, лічильники на воду та газ - що є значною перевагою в оплаті комунальних послуг. Всі кімнати окремі, велика кухня., санвузол сумісний. 4, 4 м2. Квартира з гарним сучасним ремонтом, продається з меблями. Терміновий продаж, документи готові, зареєстрованих немає.Стан підїзду охайний, зачиняється. Впорядкований двір з дитячим майданчиком. Поруч вся розвинена інфраструктура - супермаркети, магазини, ринок, 3 школи, садочок, банки, зупинка транспорту. Прямий продаж. Квартира реальна.

Кустарный переулок, 10, Алмазный, Полтава, Полтавская 65000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира на середньому поверсі цегляного будинку. Не кутова, повністю мебльована, залишається все, що на фото. За більш детальним описом телефонуйте. Перегляд в зручний для вас час. Код 10990

Кустарный переулок, 6, Алмазный, Полтава, Полтавская 35000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Полтава