Затишна квартира з авторським переплануванням і ремонтом в ЖК Paradise Avenue. Складається з просторої кухні-вітальні та спальні. Повністю мебльована та оснащена технікою. Вказана ціна без додаткових комісій для покупця. Передпокій з місткою шафою для зберігання речей. Санвузел з великою ванною водонагрівачем на 80л та шафою для речей. Встановлено якісну пральну машину. Зроблено підігрів підлоги. Кухня повністю оснащена побутовою технікою: вбудований холодильник з морозильною камерою, духова шафа, варильна поверхня з витяжкою та посудомийною машиною. У кухонній зоні великий зручний обідній стіл. Підлога в кухні також підігрівається. Велика простора вітальня з диваном та окремою робочою зоною зі зручним письмовим столом та підігрівом підлоги. У спальні розташоване повноцінне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, є тумбочки для зручності та комод для речей. Адреса: Крюківщина, Панорамна, 2 (ЖК Paradise Avenue) Квартира без прописаних. Реєстрація права власності у 2022 році. Ціна вже включає всі податки зі сторони власника, без додаткових комісій. Можливий продаж через єОселю, окрім банку Укргазбанк. В разі продажу за готівку можливий додатковий торг.

власник
можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2
rieltor.ua

Продається простора двокімнатна квартира в ЖК «Вишнева Оселя» . Площа - 62 кв.м. Поверх 7/10 Ідеальний варіант як для проживання сімʼї, так і для здачі в оренду: • Квартира з червоної цегли і знаходиться всередині будинку завдяки чому квартира тепла і малозатратна в комунальних послугах. Індивідуальне газове опалення. • Якісний ремонт: ламінат та дубовий паркет, меблі зроблені під замовлення, якісна сантехніка. Кухня 20 кв.м з усією необхідною технікою, можна зробити студією. • Вікна квартири спрямовані на схід та захід, що забезпечує природне освітлення та зручність. • Зручне розташування: тихий район, поруч сквер, дитячий майданчик, садочки та школи. Поряд АТБ, Новус, Фора. Гарна транспортна розвязка в Київ. Ціна - 80000$, без комісії. Документи готові до продажу.

власник
Вишнева, 25
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам квартиру . В ЖК комфорт класу Paradise Avenue . Вулиця Панорамна 2г. Крюківщина . 1,3 км до Київа , кільцева дорога. Загальною площею 40,5 м2. Кухня студія з двоспальним диваном . Окрема спальна кімната з великим ліжком та ортопедичним матрасом . Гардеробна кімната. Квартира з якісним дизайнерським ремонтом . Облаштована всім необхідним для комфортного життя.Заходь та живи . Залишається все що на фото. Поверх 3/15. Гарна територія з ландшафтним дизайном, відеонаглядом, власним озером, закритою територією, зонами відпочинку, гостьовим паркінгом,дитячими та спортивними майданчиками. Розвита інфраструктура.На території ЖК ресторани, магазини, аптеки, салони краси. Зупинка міського транспорту в хвилині ходьби. До метро ВДНХ 10-25 хвилин на громадському транспорті. До кільцевої дороги 3 хвилини на машині. Будинок зданий в 2019 році,обжитий, під правлінням ОСББ,центральне водопостачання,автономне опалення (власна котельня на ЖК), центральна каналізація,прямі договори з Київобленерго. Документи право власності ,більше трьох років , ніхто не прописаний . Швидкий продаж . Ціна 67000 $ . Без комісії. За потребою можу скинути відеоогляд.

власник
Продаж квартири в ЖК Paradise Avenue . Крюковщина. Метро ВДНХ.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2к квартиру в Жк Paradise Avenue, с.Крюковщина, вул. Панорамна 2,, 6 дом, 5 секція, 2 поверх, Квартира двохстороння не углова!Хороше планування! Документи на руках.Встановлений лічильник на отоплення, Ціна без торгу, за детальною інформацією телефонуйте або пишіть (Телеграм-Вайбер) Власник

власник
2к квартира в ЖК Paradise avenue
olx.ua

Продаж світлої затишної квартири з дизайнерським ремонтом. Ремонт зроблений з високоякісних матеріалів. Квартира укомплектована усім необхідним для проживання, якісні вишукані меблі, сучасна техніка. Простора кухня-гостина, дві спальні, кожна облаштована гардеробом, великий санвузол, комора. ЖК має дуже зручне розташування, на території знаходиться озеро, розвинена інфраструктура.

власник
Панорамная улица, 2Д, Крюковщина, Киевская 114000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру двокімнатну квартиру Крюківщина. Біля Макдональдс, АТБ, Новус, Сільпо. 4 поверх, гарна інфраструктура.

власник
Продам двокімнатну квартиру Крюківщина
olx.ua

Продам квартиру вільного планування, в новобудові (можливо зробити двокімнатну або студіо) Можна заходити на ремонт та проживати. Є всі комунікації. Будинок заселено на 70%. Забудовнику виплачено 100% вартості +доплату за введення також. Введення в експлуатацію в вересні місяці 2024 року (прописано кінцеві терміни в новому договорі). Переуступка в офісі забудовника, за мій рахунок. Власник

власник
Квартира 43.88м²
olx.ua

Дворівнева двокімнатна квартира з чудовим ремонтом та вбудованими меблями і технікою. Стеля- комбінована, стіни- декоративна фарба/штукатурка. Перший поверх- студія 38.4м² з сумісним санвузлом , другий- спальня, коридор, кладова. Є окремі двері в тамбурі на 3 квартири. Квартира перепланована та продається за документами однокімнатної . У продажу з вбудованими меблями (три шафи, кухня, підвісні тумби) та технікою(плита, варочна, духова шафа, мікрохвильова). Мінімальна квартплата та мінімальні затрати на переоформлення. У власності більше 3 років. Поряд зупинка 723,427,306 маршруту, школа, садок, АТБ, Новус, Фора, автомийки, парк Характер та озеро з лаунч зоною. У пішій доступності маршрут 812 та 368. Виїзди на Одеську трасу, м.Теремки, Жулинський міст, Вишневе, Боярка. Дзвоніть

власник
Крюківщина, Молодіжне Містечко 2-х кімнатна дворівнева кв-ра.
olx.ua

Без % !! Можно еОселя !! В марте было 3 года документам , оформление 2 % !! ПРОДАЖА В СВЯЗИ С ПЕРЕЗДОМ Продажа Двухкомнатной Квартиры в Крюковщине ЖК " Оранж Парк " Вокруге шикарная , развитая инфраструктура . В пешей доступности остановка транспорта , Novus , аптека , отделение банка , ресторан , магазины , рынок , Больница , школа , садик В квартире сделан качественный ремонт , который делался для себя . 8 етаж / 9 Общая площадь квартиры 68 квадратов Площадь кухни 15 квадратов Планировка раздельная Санузел смежный Индивидуальное газовое отопление Стоимость квартиры без % Для покупателя 79.000 $ Расмотрим любые программы Ждём вас на просмотры Всем Мира и Добра 09******45 Александр

власник
Без % !! еОселя !! 68 кв.м.! 2- ка с Новым Ремонтом. ЖК Оранж Парк
olx.ua

Продаж від власника. Тепла та затишна, велика двокімнатна квартира, 73 м2, на другому поверсі десятиповерхового будинку комфорт класу. Новий ЖК, всі будинки введені в експлуатацію. Поруч є школа та дитячий садочок, Новус, Сільпо, МакДональдз, служби доставки та спортзали, зупинка громадського транспорту, парк та безліч магазинів. Виїзди на Велику Кільцеву та Одеську траси. В ЖК створене ОСББ, закритий двір, дитячий майданчик, за будинком- березовий гай, тихе місце для відпочинку та прогулянок. В квартирі новий сучасний ремонт, техніка та меблі. Опалення - газове, тепла підлога по всій квартирі. Дві окремі кімнати, велика кухня-вітальня, гардеробна, ванна кімната, балкон. Розглядаємо обмін на будинок.

власник
Велика квартира з меблями та технікою
olx.ua

Продам 2к кв. в ЖК "Баварія сіті", в квартирі зроблено ремонт: - тепла підлога, на всій площі квартири - розведено коштовну сантехніку + осмос води - бойлер, кондиціонер інвертор з фільтром повітря - автономне опалення, газ! - вбудована кухня з необхідним обладнанням (холодильник, духова шафа, індукційна плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина) вся техніка класс А+++ Продаж від власника, всі необхідні документи в наявності!!! Єоселя - НЕ розглядається Також розглянемо пропозицію обмін з доплатою на приватний будинок до 120к$

власник
З ремонтом! Продаж 2К квартири в ЖК Баварія сіті, с. Крюківщина
olx.ua

Продається квартира у с. Крюківщина, ЖК ММ. 2 кімнати, з вбудованою гардеробною та технікою. Дизайнерський ремонт, індивідуально розроблена кухня. Кухня-студія та окрема кімната з великим балконом.

власник
Продам квартиру 49 кв з видом на ліс
olx.ua

Найдешевша в комплексі! Продаю 2К квартира в 7 домі Площа 53,5 м² поверх 4/16 вид на відкрите поле. Продаж по «переуступці» 3% від фактичних інвестицій бере забудовник (приблизно 1200$) Комплекс класу «комфорт+» Paradise Avenue, найближче передмістя Києва (1,7 км). Будинок буде введено в експлуатацію в кінці цього року. ЖК має закриту територію, мальовниче озеленення та багато облаштованих місць для відпочинку, великі дитячі майданчики. Є велике власне озеро з набережною для прогулянок. Ідеальне місце для приємного часу вдома. Виразна сучасна архітектура – різновоперхові будинки з похилими дахами. Зручне розташування: до ст. метро Теремки 8 хв. транспортом. Поруч із ЖК транспортна зупинка, де курсують маршрутні таксі в центр Києва. На території ЖК активно розвивається інфраструктура: відкриті кав’ярні, магазини, салони краси.

власник
Квартира ЖК Парадайс Авеню
olx.ua

Продам 2х- кімнатну квартиру в ЖК Варшавський плюс. Загальна площа 77 м квадратних. Будинок зданий в експлуатацію в 2022р. Квартира знаходиться на 19 поверсі , має простору кухню- студію з лоджією , дві кімнати , два сан вузли. В квартирі є батареї , уже установлені лічильники на тепло . Поряд є дитячі садки та школи , великий торговий центр , кафе , ресторани і т д . Податки( податок на прибуток) сплачує власник.Звертайтеся за телефоном: 06******45 Дмитро .Власник .

власник
Продам 2х- кімнатну квартиру
olx.ua