Продаж 3 кім. квартири з ремонтом по вул. Кропивницького, 8. Бічна вул. Городоцька! Навпроти костелу. Ближній центр! Вигляд з вікон на костел! Є підвал (30 м2) та горище ( можна зробити 2 кімнати)! Вихід на горище особистий. Площа квартири 85,1 м Є 3 ізольовані кімнати, кухня, 2 санвузла ( душ та ванна), велика лоджія! Тепла підлога у кухні та лоджії ! Індивідуальне газове опалення. Котел vaillant. Будинок з цегли. Перекриття деревʼяне ( дах реставрували у 2023 році). Є стабілізатор напруги. У квартирі залишаються всі меблі та техніка: газова поверхня, духова шафа, пральна машина, холодильник, 2 телевізора. У вітальні є камін. Телефонуйте, покажу вам квартиру та надам всю інформацію.

Продаж 3 кім. кв. з ремонтом Городоцька-Кропивницького/ ЦЕНТР
olx.ua

Пропонуємо на продаж 3-х кімнатну квартиру, загальною площею 92 квадратних метрів. Квартира розташована за адресою: площа Кропивницького, Галицький район. Простора та світла квартира з видом на сквер. Окремі кімнати облаштовані меблями. Простора кухня зі своїм балконом обладнана побутовою технікою. Окремі санвузли. Чистий підʼїзд. Висока стеля (3.5 метрів). Австрійський будинок. Біля будинку парковка для авто. Центр в пішій доступності. Розвинута інфраструктура: магазини, парковка, центр, аптека, банк, відділення Нової Пошти, парк, школа, садочок. Перегляди за домовленістю. Вартість: 130.000 дол. Комісія: 5% Агенція нерухомості « FERENC agency » Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Продаж 3 кім. квартири, площа Кропивницького
olx.ua

Продаж 3-ох кімнатної квартири пл.Кропивницького(Церква Св.Ольги і Єлезавети),71/52/11,3/3ц.,деревʼяне перекриття(повністю замінене і перекрите новою бляхою);парадний вхід(у власності весь поверх),окремий вхід на горище(площа 70,9м); кімнати прохідні,житловий стан,до квартири є підвал 17,6 м2.Торг.

Продаж 3-ох кім.кв.пл.Кропивницького(Церква Св.Ольги і Єлезавети)
olx.ua

Житлові комплекси у Львів