Продам 3 кім вкартиру в районі Попова(ЗАГС) квартира розташована на 5 поверсі, не кутова з автономним газовим опаленням, пластикові вікна, балкон та лоджія теж пластик, санвузол в кафелі, поміняні міжкімнатні двері, в хорошому житловому стані. Зручне розташування будинку, не над дорогою але все поруч. Відмінна транспортна розвязка.

Попова Космонавта вул., 26
rieltor.ua

Адреса: Кіровоградська, Кропивницький, Фортечний (кіровський), Попова Під програму єОселя Продається 3-кімнатна квартира місто Кропивницький. Загальна площа квартири складає 80 квадратних метрів. Розташована на першому поверсі 14-поверхового будинку. У квартирі є 1 санвузол, а також балкон. Ціна продажу становить 62000 доларів США. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером телефону, вказаним нижче. Можливий торг. Чекаємо на Ваші дзвінки! №212822318 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Попова Космонавта вул., 999
rieltor.ua

Продам велику, простору квартиру з меблями, технікою, 3В Волкова, без комісії Квартира Вашої мрії, в якій комфортно жити та відпочивати Гарна, облаштована, закрита територія - Парковка - Відео нагляд - Відео домофон - Новий. Якісний, сучасний ремонт квартири - Автономне газове опалення - Світлі, просторі кімнати - Велика, простора кухня-студія (посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, двокамерний холодильник) - Тепла підлога по всій квартирі (покриття вініл) - Столярка - якісна деревина - Два санвузла (залишаються пральна машина, сушарка) - В прихожій велика, містка шафа-купе - Розвинута інфраструктура - Транспортна розв’язка - Продаж у звязку з переїздом.

можливий продаж по єОселя
Волкова, 3В
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-к квартира в Кропивницькому , р-н Попова (35 шк) 🔺Площа - 64 М² 🔻Поверх - 6/9 Простора , світла , не кутова квартира з ремонтом в будинку ОСББ. Автономне газове опалення, енергоощадні вікна, кондиціонер. Охайний підʼїзд та ліфт. Продаж відбувається з усіма меблями та технікою! Поряд школи, садочки, багато супермаркетів, ринок, поліклініка, розважальні заклади, гарне транспортне сполучення. 💲Ціна - $57 000, можливий ТОРГ ! Телефонуйте 📲 0665979726 , приходьте на перегляд! Агенція «Антар Нерухомість» з 2001 року на ринку рієлторських послуг 🇺🇦

Попова Космонавта вул., 24
rieltor.ua

Ціна знижена! Продам 3 к. квартиру на Попова. Загальна площа 65 кв.м, кухня 11 кв.м. Блочний будинок. Квартира простора. Пластикові вікна і лоджія. Замінені всі труби. Газове опалення. Будинок і двір дуже доглянутий. Новий ліфт і ремонт у підїзді. Домофон. Розвинута інфраструктура. Поряд супермаркети, ринок, садочки, школи, аптеки, поліклініки, весь транспорт. Ціна 43000$ торг

Попова Космонавта вул., 11
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири, що розташована в районі Областної лікарні та Дендропарку по вулиці Героїв-рятувальників в сучасній новобудові Волкова 3в. До Центру міста 10 хвилин на авто, 15 хвилин на міському транспорті. Чудовий район та транспортна розвязка. Прекрасний вид з вікна на зелений парк та у двір будинку. Квартира з сучасним ремонтом. Після ремонту ніхто не проживав. Ремонт 2021 р. - квартира з сучасним ремонтом - кухня 16 кв.м. - зовнішнє утеплення - автономне газове опалення - меблі по індивідуальному замовленню - ортопедичні дивани - техніка залишаються(окрім телевізорів) - зала та 2 спальні, кухня, великий коридор, 2 санвузли Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2021-2022

Героїв-рятувальників вул., 3в
rieltor.ua

3к ближнее Жадова, первая линия вдоль дороги, не угловая ,отопление автономное газовое, балкон , лоджия, окна м/п, состояние жилое

Генерала Жадова вул., 26
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира р/н Попова! Будинок ОСББ, ідеально-чистий під"їзд, домофон, ліфт працює завжди. Квартира не кутова з ремонтом, по всій кв-рі встановлені енергоощадні вікна, автономне газове опалення, кондиціонер. Всі меблі, які є на фото, лишаються новим господарям. ТОРГ реальному покупцю. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовляйтеся на перегляд!

Попова Космонавта вул., 2
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира на Попова! Чистий під"їзд, гарні сусіди, домофон. Самий затребуваний 4й поверх. Зовнішнє утеплення квартири. Гарний якісний ремонт, який робили для себе. Пластикові вікна та засклений балкон. Автономне газове опалення. Відмінний стан квартири, можна заїхати і жити зразу. Новим власникам залишається вбудована кухня і прихожка. Ідеальне місцерозташування, поряд 5та поліклініка, супермаркети, ринок, розважальні заклади, аптеки, школи, дитсадочки, зупинка транспорту. ТОРГ реальному покупцю! ТЕЛЕФОНУЙТЕ, приходьте на перегляд в зручний для Вас час!

Попова, 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в м-р Попова - Жадова (вул. Космонавта Попова 22 корп.2) ОСББ "Ізумрудний" Квартира на 2 поверсі, перед квартирою - просторий загороджений тамбур. Автономне газове опалення, двуконтурний котел. В квартирі зроблено капітальний ремонт (замінено електричну проводку, сантехніку, металопластикові вікна та простора лоджія). Дві окремі спальні, кухня-вітальня з виходом на лоджію, просторий сумісний санвузол, в коридорі - вбудована містка шафа-купе та окремо - комора, в якій встановлено пральну машину автомат. Загальна площа 64,87 м2, житлова 38 м2. Кухня-вітальня 18.2м2, спальні: 16 м2, 12 м2. Максимально зручна локація - одразу біля підʼїзду файномаркет, кавказький двір, старе місто, зупинка громадського транспорту, АТБ, ринок. Прямо у дворі - дитячий садок. В квартирі залишаються меблі і техніка, варіант "заходь і живи".

Попова Космонавта вул., 22
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Квартира знаходиться біля кардіодиспанцеру на вулиці Волкова, новий будинок з охороною, парковкою, закритим двором, не кутова, під ремонт, з автономним газовим опаленням.. Дуже тепла, прекрасний двір та під"їзд, обслуговування будинку на вищому рівні.

Продам 3к квартиру в новобудові Волкова 3В
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру, электр отопление, в теплом кирпичном доме, находиться на 3 этаже пятиэтажки, не угловая, выходит на две стороны дома. Район дендропарка, Волкова 18, к2 Рядом школи, садики, областная больница. По всем вопросам и предложениям звоните по телефону 066— 395 —- 87—86 063/896/52/. 40

власник
Продам 3-х квартиру. Хозяин
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру - квартира в гарному стані - утеплена зовні - автономне газове опалення - вікна та балкони пластик - нова проводка Поряд школа , садок, супермаркети, озеро, зелена зона Дзвоніть , покажемо у зручний для вас час

Волкова улица, 10, Беляева, Кропивницкий, Кировоградская 58000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира з унікальним плануванням і новим дизайнерським ремонтом. Окремий цегляний підʼїзд, 6-й поверх з 7-ми, дому 10років. В квартирі три окремі спальні: дві дитячи з панорамними вікнами та гарним краєвидом і господарська. Санвузол 8м2 з душем на рівні підлоги, та ванною, двома умивальниками, пральною машиною, меблями. Студія-кухня оздоблена натуральним камінням, деревом та декоративною штукатуркою. Двері безрамкові вбудовані. В кожній кімнаті вбудований шкаф-купе. Є домашній кінотеатр 5.0 біо камін, дизайнерський бар. Кухня преміум класу, всі механізми Blum, газова поверхня, духовий шкаф, вбудована мікрохвильовка та посудомийна машина, холодильник Siemens. Інверторний кондиціонер з WiFi. Опалення двоконтурний газовий котел плюс теплі водяні поли. Все освітлення LED. Фасад утеплений. Все робилось для себе, не на продаж.

власник
Жадова Генерала улица, 22/1, Жадова, Кропивницкий, Кировоградская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3 кім. квартиру р-н Попова - металлопластикові вікна -індивідуальне електро опалення - утепленна ззовні - бойлер

Попова улица, 7, Попова, Кропивницкий, Кировоградская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира на вул. Жадова - будинок ОСББ; - автономне газове опалення; - металлопластикові вікна; - косметичний ремонт; - зручний середній поверх; - не кутова; - кімнати окремі; - балкон, лоджія засклені металлопласт. Зручне розташування будинку, затишний двір, поряд є все необхідне для комфортного проживання: дитячі садочки, школи, ринок, супермаркети, безліч магазинчиків, пошта, зупинки громадського транспорту та ін. Квартира готова до продажу. Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час.

Продається 3-кімнатна квартира на вул. Жадова з АГО
olx.ua

Продам 3к квартиру на Попова возле 5 поликлиники. Рядом АТБ, Ятрань, рынок, школа, садик, остановка общественного транспорта. Квартира не угловая, очень теплая, утеплена, автономное газовое отопление, балкон и лоджия застеклены, встроенная кухня.

Продам 3к квартиру на Попова
olx.ua

Квартира під ремонт з роздільними по проекту кімнатами, загальною площею 62 кв м, житловою 45 кв. м квадратним коридором. Знаходиться недалеко від Велмарта на першому поверсі пятиповерхового будинку, не кутова. Чудова перспектива зробити сучасний ремонт на свій смак. Поруч школа, садочок, транспорт. Ціна 35000 дол США, торг присутній.

Продам 3 кімн квартиру на Пацаєва
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру (Волкова), 1/5 поверх, високий цоколь, кутова, будинок блочний Загальна площа квартири 53 м2, кухня 6 м2 Індивідуальне газове опалення, квартира потребує ремонту. Стан жилий Квартира вільна, готова до продажу Квартиру можливо під житло, або під бізнес Можливо зробити окремий вихід. Ціна: 40 000 $ ( торг) +38(06**********98 Ірина

Продам 3 кімнатну кв ( Волкова)
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру, 8/9 поверх, дуже тепла і світла квартира, автономне газове опалення, м/п вікна, балкон та лоджія, стан житловий. Поруч школа, дитячий садочок, дві платні парковки. Перегляд можливий в любий зручний час. Телефонуйте!

Продам 3к Попова
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру на Г.Рятувальників (Волкова), р-н 19 школи, 4/5 поверх, цегляний будинок, площа 56кв.м, зал прохідний, дві кімнати окремі, кухня 6кв.м, автономне газове опалення. Гарне місце розташування, поруч школа, садочки, супермаркети, парк. Показ в любий зручний час, телефонуйте! ТОРГ МОЖЛИВИЙ. КВАРТИРА ВІЛЬНА, ключі отримаєте на оформленні.

Продам 3к Волкова 19 школа
olx.ua

Продаж 3-и кімнатної квартири на Попова.Продається 3-и кімнатна квартира, на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку.Квартира з унікальним плануванням, яке легко за бажанням можна перепланувати, має балкон (засклений м/п вікнами) та лоджію (засклена дерев’яною рамою) , на кухні та у 1-й спальні якісні м/п вікна, всі кімнати роздільні, с/в та ванна кімнати роздільні.Стан квартири жилий, продається з меблями та технікою, заборгованості з комунальних послуг не має, лічильники на газ, воду, електрику, провідний інтернет Шторм, встановлено бойлер. 1 власник.Будинок цегляний, з товстими капітальним армованими стінами та бомбосховищем, має зручне розташування у найкращому спальному районі міста (перехрестя вул. Герої України та вул. Попова), дитяча площадка у дворі, поряд школи, дитячі садочки, аптеки, супермаркети, автомийки, заправки, гаражні кооперативи. Можна легко дістатись в любу точку міста громадським транспортом..Вид обєкта: Вторинний ринок;Тип будинку: Житловий фонд 91-2000-і;Тип стін: Цегляний;Планування: Роздільна;Cанвузол: Роздільний;Опалення: Централізоване;Ремонт: Житловий стан;Меблювання: Так;Побутова техніка: Плита, Холодильник, Пральна машина;Мультимедіа: Швидкісний інтернет;Комфорт: Меблі на кухні, Балкон, лоджія, Ліфт;Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація, Вивіз відходів;Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту, Ринок, Магазин, кіоск, Дитячий майданчик, Аптека, Лікарня, поліклініка, Ресторан, кафе, Відділення банку, банкомат; №212772342 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам 3к Квартиру на Попова
olx.ua

Квартира не кутова, АЕО, металопластикові вікна, балкон і лоджия засклені деревом. Є бойлер. Частково ремонт. Гарне місце розташування. Поряд дитяча поліклініка, жіноча консультація, супермаркети.

Продам 3-и кімнатну квартиру,  р-н Жадова
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на Жадова, біля АТБ, 8й поверх, не кутова, всі кімнати окремі, загальна площа 64 кв.м. електроопалення, квартира га дві сторони будину, є лоджія та балкон. Стан квартири житловий, частково ремонт. Дуже охайний двір та підїзд. ОСББ. Поруч супермаркети, пошта, поліклініка, школа, садочки. Можливий обмін на 2 кім квартиру з доплатою. Телефонуйте, показ в зручний для вас час. Пропозиція від АН. Послуги 3%.

3 кім квартира на Жадова біля АТБ
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів

Географія Кропивницький (Кіровоград)